Audiokniha Kafka: Hup a Hop

Percy Jackson - Prokletí Titánů
Že mám moc po svém otci, bohu moří Poseidónovi, už víš... Že patřím do Tábora polokrevných, už taky víš... Ale na spoustu otázek neznám odpovědi ani já. Kam se poděla bohyně Artemis? Jaké nebezpečné a záhadné příšeře byla na stopě? Mám na sebe vzít děsivé Titánovo prokl…

Naučte mě zabít draka
Závěrečný desátý díl série Sedmý smysl s Hankou, Sváťou, Rafanem a dalšími. Příběh plný zvratů a dobrodružství. Jak to dopadne s nadaným Vítkem, stane se rytířem?

15. Portugalština - cestovní konverzace
15. díl z jedinečné řady 24 audio konverzací, sloužící jako vynikající pomůcka pro turisty i profesionální pracovníky. Obsahuje 32 témat k snadnému dorozumnění, více než 500 konverzačních obratů s výslovností, samostudium formou poslechu a opakování.

Firma
Memphiská právnická firma Bendini, Lambert a Locke se specializuje na daňovou problematiku – je malá, nenápadná, ale velice úspěšná. Svým zaměstnancům nabízí možnost rychle zbohatnout, ale také si je pečlivě vybírá. Na seznamu kandidátů se objeví i mladý, chytrý a ctižá…

Z korespondence Boženy Němcové
"Já musím psát. Když jsem mnohdy mrzutostí nebo starostí sklíčená, jak sednu k psaní, žiji v jiném světě," svěřuje se v jednom ze svých dopisů Božena Němcová (4. 2. 1820 Vídeň - 21. 1. 1862 Praha). Když pročítáme její korespondenci, vždycky znovu musíme obdivovat, s jak…

Trvalý záznam
Edward Snowden. Muž, ktorý odtajnil americký systém masového odpočúvania a sledovania verejnosti. Systém, ktorý sám pomáhal vybudovať. Dvadsaťdeväťročný Edward Snowden v roku 2013 šokoval svet, keď sa ako príslušník CIA a NSA rozišiel so svetom amerických tajných služie…

Sůl nad zlato
Král stárne a slábne a rád by předal vládu jedné ze svých dcer. Neví ale, kterou vybrat. Má je všechny stejně rád. Na radu proradného rádce má rozhodnout láska o tom, která z dívek bude kralovat. Nejstarší Alžběta je bojovnice, prostřední Karolínka se pořád parádí a nej…

Na smrt pomalu
Máte rádi detektivky zlatého věku jako Hercula Poirota nebo Sherlocka Holmese? Přitahují vás případy Jacka Rozparovače? Pak vám tato mrazivá historická detektivka z průmyslové Filadelfie konce 19. století nesmí ujít! Když je v řece nalezeno bezvládné tělo mladé ženy, zd…

Smrtící tajnosti
Jednoho mrazivého rána nalezne po probuzení matka svou dceru v kaluži krve a zmrzlou na malé předzahrádce. Kdo mohl provést takovou věc – zavraždit oběť na prahu jejího vlastního domu, ještě k tomu na Štědrý večer? Po posledním, velmi bolestném případu se Erika Fosterov…

Jako chlapce by mě zastřelili
V rozhlasovém cyklu Osudy se setkáme s paní Jaroslavou Skleničkovou, rozenou Suchánkovou, která byla v červnu 1942 jako čerstvě šestnáctiletá dívka z Lidic úředně uznána dospělou ženou a po likvidaci obce nacisty coby odplaty za smrt protektora Heydricha poslána se svou…

Smrt na Nilu
Linnet Ridgewayová má vše, co si může žena přát. Je mladá a půvabná, zámožná, slavná a také zvyklá dostat vždy to, po čem touží. Když ji nejlepší přítelkyně Jacqueline de Bellefort požádá, aby zaměstnala mladíka Simona Doyla, do nějž se bláznivě zamilovala a chce si ho …

Smrt kouzelného džina
Druhý díl série Sedmý smysl, který navazuje na Ostrov zasvěcení. Studovat na magické škole, za bratra mít draka a za nepřítele jeho dračího bratra, to není snadné. Ani kouzelný džin to nemá jednoduché, když se má postavit proti rodině svého pána.

Snílek
Jindra Jarošová. Životní příběh zakladatele Mezinárodního červeného kříže Henri Dunanta. Režie Jana Bezdíčková.Účinkují Viktor Preiss, Jana Dítětová, Karel Houska, Soběslav Sejk, Otakar Brousek I., Josef Velda, Miroslav Masopust, Miroslav Moravec, Milan Mach, Petr Svojt…

Hovory o józe a mystice č. 18
Vnitřní pránájáma s vědomím Já Jsem . Jednota projevu a neprojevu neboli jednota vědomí a jeho tvořivé moci. Přímý záznam promluvy ze semináře v Kostolanech a následného cvičení vnitřní pránájámy v červnu 2006. Záznam nebyl režírován ani jinak upravován. Je z jedné denn…

Jak zabránit klimatické katastrofě
>> „Gates předkládá vůbec nejsrozumitelnější vysvětlení toho, co je příčinou oteplování naší planety, jak měřit vliv myriády lidských činností na tento ohromující a zdánlivě nevypočitatelný problém, a konečně jak se s tím efektivně vypořádat. Je to nejužitečnější návod …

Erilian 1 - Město čarodějů
Erilian 1 - Město čarodějů Erilian… starobylé město vystavěné z kamení, cihel a magie. Členem Velké rady čarodějů se stanou jen ti nejlepší a nejváženější čarodějové. Někteří neváhají získat jedno ze zlatých křesel v Kruhovém sále i za cenu zločinu. To ale mladičká čaro…

Jak zvyšovat firemní zisk snižováním nákladů
Ač se to může zdát samozřejmé je spousta podnikatelů, kteří snižování firemních nákladů často opomíjejí. Přitom náklady přímo ovlivňují míru jejich zisku, ale také mohou být pro firmu velmi nebezpečné. Díky této audioknize se podnikatelé dozvědí, že řízení nákladů je po…

Obchodní ruština A1-B1
Děkujeme za zájem o kurz Obchodní ruština A1 -B1. Kurz je určen pro začátečníky až středně pokročilé a zaměřuje se na slovní zásobu, kterou můžete využít v práci i při obchodním kontaktu se zahraničními partnery Kurz je založen na kontextovém učení, to znamená, že se ne…

Temná noc
Před devíti lety učinili rodiče očekávající druhé dítě běžné rozhodnutí – dovolili své dceři přespat venku v zahradním domku. Netušili ovšem, jaké děsivé následky to bude mít. Holčičku už nikdo nikdy neviděl. Když je pak po letech během policejní razie objeveno dívčino …

Jídlo na prvním místě
# O knize Od roku 2009, kdy Hartwigovi začali s programem Whole30 – třicetidenním metabolickým restartem organismu, se desítky tisíc lidí přesvědčily o pozitivním přínosu této změny jídelníčku. Kniha Jídlo na prvním místě je logickým vyústěním úspěchu tohoto programu, k…

Král chamtivosti
Dominic Davenport se z nuly vypracoval na krále Wall Street. Má krásný dům, dokonalou manželku a víc peněz, než dokáže utratit. Ale i přes všechen úspěch nikdy nemá dost. Ve své neúnavné honbě za majetkem ztrácí jedinou ženu, která v něm vidí to dobré. Příliš pozdě poch…

Děti kapitána Granta
Na dobrodružnou plavbu napříč světovými oceány po 37. rovnoběžce se vypravíme společně s dětmi kapitána Granta Mary a Robertem a také s celou posádkou jachty Duncan. Budeme pátrat po trosečnících lodi Britannia. Verneovka Děti kapitána Granta je napínavým vyprávěním o d…

Žil jsem ve 20. století
Jaroslav Novák, náruživý čtenář starých novin a knížek o historii a politice, se narodil na samém začátku dvacátého století, dožil se poměrně vysokého věku, téměř konce století a vzpomíná na to co vše zažil. Byly to hospodářské krize, popravy, koncentráky, dvě světové v…

Miss Dior
Šťastná hvězda Christiana Diora. Příběh výjimečného života Catherine Dior (1917–2008), jež byla múzou svého bratra Christiana i statečnou členkou francouzského odboje. Catherine Dior (1917–2008) byla múzou svého bratra Christiana i statečnou členkou francouzského odboje…

Naučte se investovat
Audiokniha na motivy knihy Naučte se investovat - druhé rozšířené vydání od Daniela Gladiše. Chcete být finančně nezávislí? Naučte se investovat. Průvodcem vám bude tato audiokniha. Autor vás povede tak, že se naučíte rozlišovat mezi investicemi a spekulacemi, správně …