Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kabinet kuriozit

Audiokniha Kabinet kuriozit

Délka:

18 hod 26 min

Čte:

Daniel Bambas

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Dvojí život

Dvojí život

Nadaná houslistka Julie nenávidí sovětské skladby, které musí hrát kvůli svému otci – komunistickému funkcionáři. Je druhá polovina sedmdesátých let a šestnáctiletá Julie miluje džíny a rock – a kytaristu Romana. Poté, co ji přizve jako zpěvačku do undergroundové kapely

Obrázek podcastu Bárdy: Radičová

Bárdy: Radičová

Kým je v skutočnosti žena, ktorú označili za „politickú mŕtvolu“ a ona v prezidentských prieskumoch porazila aj Roberta Fica? Prečo sa napriek tomu nestala prvou ženou na poste hlavy štátu a skončila vo vysokej politike? Prečo sa nedokáže zastaviť, keď hovorí o deťoch a

Obrázek podcastu Svěrák: Pan Buřtík a pan Špejlička

Svěrák: Pan Buřtík a pan Špejlička

Když se pan Buřtík a pan Špejlička poprvé setkali, dali se do smíchu. Smáli se sami sobě, vždyť jeden vypadal jako soudek a druhý jako tyčka. Ale hned si byli sympatičtí, skamarádili se azažili spolu řadu dobrodružství. K jejich komické dvojici patří také tři psi, kteří

Obrázek podcastu Nikdy sa nezastavím

Nikdy sa nezastavím

Vždy a všade sa musí nájsť nejaký rebel, ktorý vidí tie vysoké múry a prekážky, ktoré nás brzdia a rozdeľujú, a všetkým naokolo ukáže, že nič nie je nemožné, a zbúra ich. Mal by to byť niekto, kto je výnimočný a kto dokáže iných motivovať pozrieť sa na svet inak. Prečo

Obrázek podcastu Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Zemřel, když zemřela naděje. Jmenoval jsem se Alfred Hirsch, ale přátelé mi říkali Fredy. Bylo mi dvacet osm let. Byl jsem učitel. Byl jsem snílek. Moc prosím, pamatujte si mé jméno. Už nezůstal naživu nikdo, kdo by mohl dosvědčit, jak a proč můj život vyhasl. Fredy (

Obrázek podcastu Hlavně o mamince...

Hlavně o mamince...

"Když jsem si vzpomněl, co mi maminka vykládala o svém dětství, o životě v městečku nedaleko Lvova.... Sotva jsem o tom začal psát, najednou se to začalo hrnout. Motor fantazie se spustil a byla z toho knížka povídek s názvem Hlavně o mamince.Autorské čtení: Arnošt Gold

Obrázek podcastu Setkání v sádře

Setkání v sádře

Komedie o setkání viníka a oběti dopravní nehody na jednom nemocničním pokoji. V satirické nadsázce staví hra proti sobě skromnost a zodpovědnost s kořistnickým a nemorálním přístupem k životu.Dramatik, scenárista, režisér a herec Vlastimil Venclík (nar. 1942) začal stu

Obrázek podcastu Mazl tov

Mazl tov

Má léta u ortodoxní židovské rodiny. Dva rozdílné světy, jedno přátelství. Autobiografické zpracování zkušeností domácí učitelky v ortodoxně židovské rodině v Antverpách v devadesátých letech 20. století. Margot je ateistka a feministka, která žije se svým íránským přít

Obrázek podcastu Naso: Umění milovati

Naso: Umění milovati

Ovidiův dva tisíce let starý text dává rady mužům a ženám, kterak lásku získat a udržet si ji. Recitují Irena Kačírková a Miloš Kopecký

Obrázek podcastu Chalupa

Chalupa

Dvě ženy, dva odlišné světy, jeden muž. Těhotná Helena uteče od panovačné matky k babičce na valašskou samotu, jedině tam je jí opravdu dobře. Tereza se potýká s krizí středního věku, nesnesitelným šéfem a dcerou, které nerozumí. Osudy obou žen náhle propojí tragická ud

Obrázek podcastu Genesis

Genesis

Umělá inteligence, naděje a lidská kreativita. Kniha respektovaných amerických odborníků v oblasti počítačových technologií doplněná názorem Henryho Kissingera hledá odpovědi na otázku, jak pohlížet na AI. Je AI hrozbou, nebo účinným pomocníkem? Jak pohlížet na umělou i

Obrázek podcastu Moc art aneb Všeho moc škodí

Moc art aneb Všeho moc škodí

Co se stalo během Amadeovy návštěvy v Brně?V příběhu Milana Uhdeho se potkávají Franz Hofdemel (Jan Vondráček), o kterém se z libreta dozvídáme, že je členem zednářské lóže, dále jeho žena Magdalena (Tereza Bebarová) a "Mocart" (Martin Písařík) - "ge, ge, génius" a "vyv

Obrázek podcastu Nejčernější les

Nejčernější les

"Osloví-li nás znenadání povětří či pták, čistotný oblak, studna vprostřed skal, až zkameníme náhlým úžasem. Však osloven-li chlapec něčím, co má něžný dívčí hlas, jako by na něj promluvil sám zázrak." To je malý úryvek ze scénáře nedělní rozhlasové pohádky. A jak už te

Obrázek podcastu Medovníček detektivem + Medovníček a Medulka

Medovníček detektivem + Medovníček a Medulka

MEDOVNÍČEK DETEKTIVEM Oblíbený skřítek Medovníček se opět vrací tentokrát jako detektiv, který musí v lese, kde bydlí, pomáhat s řešením záhadných případů všem zvířátkům a někdy i lidem. Pátrá třeba po ztracené víle Hanulce, zachraňuje ježici Bělinku nebo se střetne se

Obrázek podcastu Svěrák: Horká neděle aneb Vynechané povídky

Svěrák: Horká neděle aneb Vynechané povídky

V roce 2009 vyšel v Supraphonu dvoudiskový komplet s názvem Zdeněk Svěrák Povídky. Obsahoval šest příběhů ze stejnojmenné knihy, vydané nakladatelstvím Fragment, čtených autorem. Čtyři povídky se do tehdejšího vydání nevešly, a proto vycházejí nyní samostatně. Tato nová

Obrázek podcastu Macourek, Vorlíček, Sýkora: Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko

Macourek, Vorlíček, Sýkora: Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko

Scénář Miloše Macourka a Václava Vorlíčka ke stejnojmennému filmu, převyprávěný Pavlem Sýkorou, je podkladem pro vyprávění Petra Nárožného. Ten je již neodmyslitelným interpretem podivuhodných příhodžáků III. B., kteří vlastní kouzelné sluchátko, plnící každé přání. V t

Obrázek podcastu Toto mali čítať naši rodičia

Toto mali čítať naši rodičia

Všetci sme raz boli deťmi. A všetci sme si mysleli, že keď vyrastieme, budú z nás tí najlepší a najtolerantnejší rodičia. Ale naozaj sme sa poučili z vlastných skúseností? Táto audiokniha hovorí o tom, ako si vytvoriť plnohodnotný vzťah so svojím dieťaťom. Poradí, ako t

Obrázek podcastu GUMP - Jsme dvojka

GUMP - Jsme dvojka

Nová Gumpova cesta začne přesně tam, kde ta předchozí skončila. Se svým milovaným Béďou Kozím Bobkem projdou příběhem, který už jim dávno předtím napsaly hvězdy. Audiokniha pro všechny, kteří dokážou číst ze psích očí, ale i pro ty, kteří to zatím neumějí nebo nevěří, ž

Obrázek podcastu Vyjednejte nemožné

Vyjednejte nemožné

Jak na patové situace ve vyjednávání - Některá vyjednávání jsou snadná. Jiná o něco složitější. A pak existují situace, které se zdají být vyloženě neřešitelné. Za daných okolností vám příliš nepomohou dokonce ani vaše obrovské zkušenosti. Konflikt se stupňuje, spor zab

Obrázek podcastu Situace

Situace

K čemu všemu je možné donutit člověka tím, že ho uzavřeme do situace plné nejistoty a strachu? Rozhlasová hra o lámání charakterů a hledání zástupné oběti s Vlastimilem Brodským, Čestmírem Řandou, Vilémem Besserem a Bořivojem Navrátilem.V době stanného práva vyklízí nac

Obrázek podcastu Morální ambice

Morální ambice

Přestaňte plýtvat svým talentem a pracujte na svých ideálech. Průměrná kariéra trvá 2 000 pracovních týdnů. Kterou činností tento čas strávíte, je jedním z nejdůležitějších rozhodnutí ve vašem životě. Přesto miliony lidí uvízly v nudných, nesmyslných nebo dokonce škodli

Obrázek podcastu Já, Simon

Já, Simon

Šestnáctiletý Simon už nějakou dobu ví, že je gay, ale ještě není připravený sdělit to okolnímu světu. Jedinou výjimkou je tajemný Blue, se kterým si Simon už několik měsíců vyměňuje e-maily a jejich vzájemné pouto sílí. Jenže pak citlivá korespondence padne do nesprávn

Obrázek podcastu Jistě, pane ministře

Jistě, pane ministře

Výsledky voleb jsou tady! Jim Hacker, nově zvolený ministr pro administrativní záležitosti se snaží najít cestu byrokratickým hlavolamem britského impéria v 80. letech minulého století. Na „pomoc“ mu přichází stálý tajemník ministerstva Sir Humphrey Appleby, dokonalý př

Obrázek podcastu Deníček moderního fotra

Deníček moderního fotra

„Mimino je nepřející prevít, kterému jde výhradně o vaše nepohodlí.“ Jak to vypadá, když se muž ocitne na mateřské dovolené? Celou problematiku vylíčil autor v příspěvcích na úspěšném blogu, které poté vyšly knižně a nyní i audioknižně. Jeho texty popisují zážitky, situ