Audiokniha K.O. sexu

Macourek: Mach a Šebestová na cestách
Trojice tvůrců Macourek, Born, Nárožný se opět sešla u dalších příběhů žáků 3.B. Tentokrát se Mach se Šebestovou, psem Jonatánem a kouzelným sluchátkem dostanou do nejvzdálenějších míst na zeměkouli. Navštíví severní pól, v Paříži zachrání tetu Vilmu, vykoupou se v Amaz…

Meditační promluvy 10 - Svoboda vědomí
Záznam meditace z klubovny Duchovní srdce ze dne 30. 1. 2013 s Evou a Jiřím Krutinovými.

Bill Gates
Důkladná investigace Nadace Billa a Melindy Gatesových, která odhaluje, jak Bill Gates využívá filantropii k uplatňování politické moci bez odpovědnosti. Bill Gates se díky svým filantropickým aktivitám proměnil z technologického padoucha v jednoho z nejobdivovanějších…

Pohádkový život aneb Jak vést svůj život k souladu a štěstí
Naučíte se vlastními schopnostmi zlepšovat okolnosti svého života. Objevíte postupy, které vás povedou k harmonii, radostnému životu a prožitku trvalého vnitřního štěstí. Zjistíte, jak se dostat do kontaktu se svým nitrem a sami se sebou. Upevníte si zdraví, protože …

Skutečná
Petra Nesvačilová je herečka, režisérka a žena, která miluje život. V souboru krátkých fejetonů, povídek a úvah píše o svých vzpomínkách na dětství, ale i o nabitých dnech, které nepostrádají humor a nevšednost umělecké branže. Petřiny texty se opírají o základní hodnot…

Pravidlo žádných pravidel
Nezáleží na tom, jak tvrdě pracujete. Přestaňte kontrolovat podřízené. Vždy říkejte, co si o druhých myslíte. A nikdy, nikdy se nesnažte zalíbit šéfovi. O audioknize Firemní kultura Netflixu se na první pohled zdá příliš radikální na to, aby v reálném světě mohla fung…

Stará tajemství
Autorka bestsellerů Ukradené životy a Andělé smrti. Třetí případ inspektorky Lottie Parkerové. Zvrat, ze kterého se vám zastaví srdce. Inspektorka Lottie Parkerová ve třetí knize z celosvětově velmi úspěšné detektivní série řeší další temný případ: Když policie najde…

Příhody matky Přírody
K POSLECHU DĚTEM VŠEHO VĚKU, PŘEDTÍM NEŽ VYRAZÍTE DO LESA ! Sedm příběhů, bajek nebo moderních autorských pohádek od oblíbeného básníka Radka Malého se dostalo do rukou tvořivé dvojice herce Petra Vaňka a hudebníka Jury Hradila, kteří společně natočili originální audiok…

Mlýn na mumie
Komisař Durman je sympatický poživačný prasák. V této staropražské detektivce sice vyšetřuje sérii bizarních vražd, hodně času však věnuje ženským vnadám, dobré krmi či zrzavému moku. Zažijete s ním honičku na střechách zteřelého židovského ghetta, navštívíte nejstarší …

Věk nevinnosti
Příběh Newlanda Archera, Ellen Olenské a May Wellandové se odehrává v kulisách Páté Avenue, v salonech newyorské aristokracie, kde vládnou přísná a zdánlivě neměnná pravidla.Liberální dvacáté století však už klepe na dveře a Newland Archer je vnímavý mladý muž. Zatímco …

Případ Holečkovi
Zločin je vyřešený, vrah odsouzený, a přesto zůstává spousta nezodpovězených otázek... První hraná série o restorativní justici. Johana se už nevrátí. Zbyli tu po ní rodiče, sestra a taky on. Ten, který ji připravil o život. V čem může pozůstalým pomoct setkání s pach…

Povětroň (2018)
"Cokoliv, nač se díváme, je ta věc a zároveň něco z nás, něco našeho a osobního; naše poznání světa a lidí je cosi jako naše zpověď." Noetickou trilogii Karla Čapka tvoří romány Hordubal, Povětroň a Obyčejný život.V Povětroni Karel Čapek ukazuje, nakolik vlastní osud a …

Vesnice
V polích nedaleko obce Lipová jsou objeveny lidské ostatky. S největší pravděpodobností patří jednomu z pohřešovaných dětí, které zde během uplynulých let beze stopy zmizely. Nejenže vše nasvědčuje tomu, že chlapec byl dlouhé roky vězněn někde bez přístupu na denní svět…

40 dní pěšky do Jeruzaléma
Mladý student Ladislav Zibura v létě 2014 hodil batoh na záda a vydal se na pouť do Jeruzaléma. Bez mapy a orientačního smyslu pěšky ušel 1 400 kilometrů napříč rozpálenou krajinou Turecka a Izraele, stanul pod Zdí nářků a prožil největší dobrodružství svého života. Těš…

Kosec
Dvaja tínedžeri sa budú musieť naučiť „umeniu zabíjať" v mrazivej trilógii o cene za nesmrteľnosť. Vo svete budúcnosti už neexistujú vojny, choroby ani hlad – ľuďom sa podarilo zbaviť všetkého utrpenia a dokonca zvíťaziť aj nad smrťou. Jediní, kto má právo ukončiť nieč…

Tekuté krystaly
Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky…

Neobyčejné příběhy pana inženýra
Bagry se líbí kde komu. Ale jenom tenhle pan inženýr ví, co se líbí bagrům. Sedm humorných i poučných pohádek o strojích, které by bez zásahu tak trochu kouzelného pana inženýra zůstaly dočista nešťastné. To, že strojům nerozumíme, ještě neznamená, že nemluví, nic nec…

Zvědavost
Rozhlasová hra, jejíž hlavní hrdinkou hry je mladá žena, která ze zvědavosti rozpoutá zvláštní hry s muži ze svého okolí. Hra Zvědavost probíhá v několika plánech: prvním je samotné Alexandřino vyprávění, druhým dramatické zpřítomňování jejích vzpomínek a třetím vnější …

Vyšší spravedlnost
Když zákon selže, nastupuje pomsta… Co když je spravedlnost slepá a vrahové zůstávají na svobodě? Pak musí přijít někdo, kdo je nenechá uniknout bez trestu. Ve švédské Uppsale policie vyšetřuje sérii brutálních vražd mladých žen, které si vrah nevybírá náhodně. Jeho obě…

Holka statečná – Životní příběh Blanky Čílové
Neuvěřitelný příběh statečné ženy Blanky Čílové, která se v mládí zapojila do protikomunistického odboje, založený na autentických rozhovorech a archivních materiálech. S manželem Zdeňkem patřila k novopacké odbojové skupině. Roku 1949 byla celá skupina zatčena, manžel …

Lysistrate
Aristofanes. Rozhlasová adaptace klasické starořecké komedie, ve které autor líčí svérázný boj žen proti válce. Dramaturgie Jaroslava Strejčková. Režie Alena Adamcová. V roli Lysistrate Jiřina Švorcová. Dále účinkují Jana Dítětová, Klára Jerneková, Antonie Hegerlíková,…

Hovory o józe a mystice č. 13
Přímá stezka k poznání sebe - 1.díl. Autor vysvětluje meditační postupy, které vedou bezprostředně k uvědomění si našeho pravého Já, kterým je vědomí Já jsem. Poté pojednává o důležitosti mistra a o správném vztahu k němu. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Supertajný seznam věcí
Luka je šestnáctiletý kluk, který rád chodí na slackline, poflakuje se s kamarády a dobírá si svoje dvojče Naďu. Aspoň tomu tak bylo donedávna, než se Naďa vážně zranila na skateboardu. Teď je upoutaná na lůžko a na bráchovy blbé vtípky nemá ani trochu náladu. Luka ví, …

Pískací kornoutek
Legendární pohádky pro nejmenší lidičky. Oblíbená dětská knížka se spoustou veselých a milých příběhů s originální zápletkou, které zvednou náladu a pohladí na duši nejen před usnutím. Nejmilovanější dětská kniha plná pohádek a bajek pro nejmenší děti, které vás pobav…