Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Jsem to já?

Audiokniha Jsem to já?

Délka:

2 hod 52 min

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Parfém – příběh vraha

Parfém – příběh vraha

Má nejjemnější nos na světě. Vycítí i to, co mu tak bolestně schází? Poslyšte zkazku o rokokovém psychopatovi, jenž pojmu „masová vražda“ vtiskl nový, kosmetický rozměr. Netvora Jeana-Baptista Grenouille zrodilo ve smradlavém 18. století pařížské rybí tržiště a odmalič

Obrázek podcastu Les přízraků

Les přízraků

Další z historických detektivek s Joachimem Steinem, zasazených do dob protitureckých válek na sklonku 16. století, odkrývá kapitánova zranitelná místa. Klidné Vánoce Joachima Steina s rodinou na hradě Stříbrná skála zkalí potyčka se zločineckým podsvětím v nedalekém m

Obrázek podcastu The Egyptian Souvenir

The Egyptian Souvenir

Audiokniha The Egyptian Souvenir namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň C2 pro mírně pokročilé posluchače. Sally wants to be a detective and her hobby is solving mysteries. But this time the mystery is really difficult! Read about Sally’s adventures and enjoy!

Obrázek podcastu Zrozenci hvězd

Zrozenci hvězd

Thyl Ulenspigel je jedním z velkých taškářů a nezbedů světové literatury. Příhody lidového hrdiny sepsal ve své světoznámé knize belgický spisovatel Charles de Coster a podle ní natočil režisér Jan Berger v roce 1982 dvoudílnou inscenaci "Zrozenci hvězd".Václav Postráne

Obrázek podcastu Defoe: Robinson Crusoe

Defoe: Robinson Crusoe

Původní 2LP komplet 1118 4531 vyšel v Supraphonu poprvé v roce 1985, na CD (SU 5069-2) pak vyšel v podstatně zkrácené podobě titul poprvé v roce 1999. Nyní je posíláme do digitálních obchodů v původní délce.

Obrázek podcastu 08. Ruština - cestovní konverzace

08. Ruština - cestovní konverzace

8. díl z jedinečné řady 24 audio konverzací, sloužící jako vynikající pomůcka pro turisty i profesionální pracovníky. Obsahuje 32 témat k snadnému dorozumnění, více než 500 konverzačních obratů s výslovností, samostudium formou poslechu a opakování.

Obrázek podcastu Zbouchnul jsem Satanovu dceru

Zbouchnul jsem Satanovu dceru

Tak bizarní, až se vám to bude líbit! Carlton Mellick III je nekorunovaným králem žánru bizzaro. Mladý muž Jonathan stráví vášnivou noc s démonkou Veškou, která nezůstane bez následků. Jak dopadne střet křesťanské a pekelné rodiny? Carlton Mellick III je nekorunovaným

Obrázek podcastu Démonologové

Démonologové

Zapomeňte na lacinou duchařinu, čeká vás naprosto seriózní výprava do hrůzyplných domů, k postelím posedlých lidí a do prostorů, kam byste se báli jít i za denního světla. Neříkejte, že nevěříte na duchy, netvrďte, že se jich nebojíte – po přečtení této knihy, založené

Obrázek podcastu Petr a Lucie

Petr a Lucie

Právě letos uplynulo sto let od konce první světové války, na jejímž konci se odehrává děj novely Petr a Lucie, která vábí čtenáře již od svého vydání. Milostný příběh dvou mladých lidí – naivního kluka pocházejícího z lepších poměrů a zkušenější dívky, která ví, co živ

Obrázek podcastu Sen o tisíci patrech

Sen o tisíci patrech

Detektiv Petr Brok prochází gigantickým mrakodrapem, vybaven neviditelností, ale zbaven pamětí s úkolem osvobodit princeznu Tamaru z rukou vládce Mullerdómu. Dramatizace jednoho z nejzajímavějších románů české science fiction.,br>Autor románů, povídek i divadelních her.

Obrázek podcastu Plzeňské mordy

Plzeňské mordy

Úvodní příběh audioknižní řady Letopisy královské komory, odehrávající se v polovině 16. století, za vlády Ferdinanda I. Habsburského, je zasazen do města Plzně. Při vyšetřování několika záhadných vražd se poprvé setkává královský písař Jiří Adam z Dobronína se svým pom

Obrázek podcastu Není úniku

Není úniku

Studentka pedagogiky Sóldís potřebuje po rozchodu rychle najít nové bydlení a práci, a tak s nadšením přijme místo soukromé učitelky dcer bohatého páru obývajícího luxusní sídlo v odlehlém, zapadlém koutě západoislandského venkova. Zaměstnavatelé na ni sice působí poněk

Obrázek podcastu Chlapec v pruhovaném pyžamu

Chlapec v pruhovaném pyžamu

Devítiletému Brunovi se nechce opouštět starý dobrý pokojíček, školu ani kamarády v Berlíně a stěhovat se do nového, osamělého a ponurého domu v tajemném místě, kterému říkají Oušic. Jenomže Fíra, nadřízený Brunova tatínka, tak rozhodl a děti do podobných záležitostí ne

Obrázek podcastu Poviedky, anglicky, slovensky 3

Poviedky, anglicky, slovensky 3

PAS3: Poviedky, anglicky, slovensky 3 je pútavá metóda výučby angličtiny (a slovenčiny), ktorá sa nezameriava len na počúvanie príbehov v slovenčine a v angličtine, pretože každá veta v knihe je citovaná v slovenčine a následne preložená do angličtiny. Učebnica je založ

Obrázek podcastu Zaslepení

Zaslepení

"Wistingova dcera Line čeká dítě, a proto se rozhodne přestěhovat zpátky do rodného města Stavern, kde potkává svou bývalou spolužačku Sofii. Sofie je svobodnou matkou, která právě zdědila dům po svém dědečkovi – o němž se proslýchalo, že byl kápem místního podsvětí. Př

Obrázek podcastu Virální životy

Virální životy

Simon Hinch se považuje za gore reportéra. Tráví dlouhé noci venku v naději, že se mu podaří natočit násilí a prodat záběry tomu, kdo nabídne nejvíc. Jedné noci narazí na muže umírajícího na ulici. S vědomím, že video se stane virálním, se rozhodne místo pomoci natáčet

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad

Obrázek podcastu Tichá smrt

Tichá smrt

Když se z policistů na stopě zločinu stane lovná zvěř… Měla to být rutinní záležitost – eskortovat ze Španělska zpět do Británie dopadeného drogového dealera. Než však skotský detektiv John Mackenzie dorazí na andaluské Slunečné pobřeží, všechno je jinak. Zlotřilý Jack

Obrázek podcastu Než přijde mráz

Než přijde mráz

Jsou jedné krve. A proto chápou, kolik bolesti obnáší strážit zákon… Čerstvou absolventku policejní akademie Lindu Wallanderovou zanedlouho čeká obvyklé kolečko městské pochůzkářky. I když proti otci a jeho způsobům celou pubertu protestovala, vybrala si nakonec tutéž p

Obrázek podcastu Španělská gramatika pro začátečníky a mírně pokročilé A1, A2

Španělská gramatika pro začátečníky a mírně pokročilé A1, A2

Díváte se na úplně nový poslechový kurz Španělská gramatika A1_A2. Kurz je určen pro úplné i falešné začátečníky, takže pokud jste se španělsky neučili vůbec nebo se učili před nějakou dobou a chcete si základy důkladně zopakovat, je určen právě pro vás. Kurz je založen

Obrázek podcastu Zvon

Zvon

Ve světě smrtek je všechno jinak. Citra a Rowan zmizeli. Plovoucí město Trvalka je pryč. Zdá se, že už nezbývá nic, co by mohlo smrtkovi Goddardovi zabránit, aby uchvátil absolutní moc. Když se teď Nimbus odmlčel, zůstává otázka: Může ho ještě někdo zastavit? Odpověď mo

Obrázek podcastu Horský křišťál

Horský křišťál

Nejpůsobivější příběh, který Stifter napsal. Sugestivně popsané ticho zasněžené a ledovcem pokryté krajiny je přímo slyšet. Popis pro distribuci: Jednoduchý poetický příběh, který vás zavede do zimních hor, nádherných a nemilosrdných. Rodiče sourozenců Konráda a Sann

Obrázek podcastu Vzťahy a mýty

Vzťahy a mýty

„Majte spolu dieťa, to pomôže!“ „Rozhodne mu nesmieš napísať prvá!“ „Čože? On je v znamení Škorpióna? Tak to vám nebude fungovať!“ „No, moja, pre vzťah musíš niečo vytrpieť…“ Kto ešte nedostal zaručene osvedčenú radu do vzťahu, nech sa prihlási. A nech podrží ruku hore,

Obrázek podcastu Tramvaj plná strašidel

Tramvaj plná strašidel

Bojíte se tmy? Co když se v ní schovávají strašidla? Davidovi rodiče pracují dlouho do noci, a on tak musí trávit večery v bytě pod Vyšehradem sám. Je rozmrzelý a strašně se nudí. To ovšem skončí ve chvíli, kdy se mu za oknem v pátém patře začne zjevovat – tramvaj plná

Obrázek podcastu Magnolie a démon

Magnolie a démon

Nekromantka či telepatka? Od všeho něco, plus sexappeal a vražedný instinkt kobry královské, to je Magnólie. Díky svým psychickým schopnostem a jazyku ostrému jako břitva se zatím dostala z každé šlamastiky. Nyní však narazila na tvrdší protivníky, než je ona - na zombi