Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Jizvy plné beznaděje

Audiokniha Jizvy plné beznaděje

Délka:

7 hod 46 min

Čte:

Jan Šťastný

Vydavatel:

Tembr

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Meditace 1

Meditace 1

Meditace uvolní vnitřní napětí nasbírané během života. Zaposlouchejte se do slov doprovázených hudbou, jež vás povedou do vlastního nitra, kde budete moci následně pracovat sami na sobě. Za života se setkáváte s mnohými lidmi a komunikací s nimi se učíte „životu“. Medit

Obrázek podcastu David Hecl: Mluví k vám kapitán

David Hecl: Mluví k vám kapitán

Ještě teď, když si na to celé vzpomenu, mi naskakuje husí kůže. Doma v Dubaji jsem si na telefonu nařídil několik budíků, abych nezaspal. Nakonec jsem je ani nepotřeboval, protože jsem se celou noc převaloval a nemohl se dočkat. Když jsme se v Praze blížili k zemi, všim

Obrázek podcastu Le avventure di Pinocchio

Le avventure di Pinocchio

Známý příběh o dřevěném panáčkovi, který se chce stát opravdovým chlapcem, je zpracován pro účely těch zájemců, kteří začínají s italštinou a chtěli by si vyzkoušet poslech cizojazyčného souvislého textu. Celý příběh je zjednodušen a zkrácen, úroveň jazyka je vhodná pro

Obrázek podcastu Moliére: Jiří Dandin, Lakomec. Výběr scén z divadelních her

Moliére: Jiří Dandin, Lakomec. Výběr scén z divadelních her

Původní titul DM 15063 "Moliére: Jiří Dandin / Lakomec. Výběr scén z divadelních her" vydal Supraphon v roce 1958 - nyní titul zachycující herecké umění Ladislava Peška, Jiřiny Petrovické a Stanislava Neumanna vychází poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Měl jsem psa a kočku

Měl jsem psa a kočku

Mistrný projev Václava Vosky humorného popisu Čapkových trampot s přáteli člověka. Osobně prožité chvíle od pořízení si pejska, průběhu, kdy se z miláčka rodiny stane rozmazlený jedinec projevující bezohledně svou autoritu, a co si potom počít. Čtení, které by neměl brá

Obrázek podcastu Pickwickovci

Pickwickovci

Rozhlasová dramatizace humoristického románu jednoho z největších anglických romanopisců všech dob. Románovou kroniku tvoří "pozůstalé zápisy" členů Dopisující společnosti Pickwickova klubu. Coby všestranné dopisovatele je Dickens posílá na cestu a proniká s nimi do nej

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 8

Hovory o józe a mystice č. 8

Křesťanství, mystika, jóga a buddhismus, zevní a vnitřní náboženství. Myšlenky z pořadu "Cesty víry" České televize. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Domy pana Sartoria

Domy pana Sartoria

Komedie o tom, že obchod s chudobou kvete v každé době. G. B. Shaw chtěl roku 1885 vytvořit moderní hru pro britské divadlo. Spolupracoval s Williamem Archerem, který napsal osnovu, ale po neshodách spolupráce skončila. O sedm let později nabídl Shaw divadlu Independen

Obrázek podcastu Saturnin se představuje

Saturnin se představuje

Ač se to může zdát k neuvěření, Saturnin nebyl sluhou odjakživa. Přesto už jako jinoch prožíval řadu neuvěřitelných příhod. Jak vypadaly jeho mladické eskapády, do nichž byla skoro vždy zapletená nějaká ta žena? Proč se jeho matka rozhodla pro jméno Saturnin? A jak se d

Obrázek podcastu Volání Cthulhu

Volání Cthulhu

Jedno ze stěžejních děl hororové literatury představuje první setkání s nechvalně proslulým kultem Cthulhu. Mladý antropolog v něm prochází poslední vůli svého prastrýce, a čím víc se noří do podivuhodného dědictví, tím víc rozplétá děsivé tajemství, které by žádný smrt

Obrázek podcastu Pohádkový život aneb Jak vést svůj život k souladu a štěstí

Pohádkový život aneb Jak vést svůj život k souladu a štěstí

Naučíte se vlastními schopnostmi zlepšovat okolnosti svého života. Objevíte postupy, které vás povedou k harmonii, radostnému životu a prožitku trvalého vnitřního štěstí. Zjistíte, jak se dostat do kontaktu se svým nitrem a sami se sebou. Upevníte si zdraví, protože

Obrázek podcastu Buďme blaženi

Buďme blaženi

Františku - kamaráde drahej. Kolikrát jsem ti už řekl, že neumím recitovat a že je mi to dokonce velmi protivné. Ale taky jsem ti mnohokrát řekl, jak mám rád tvoje básničky, tvoje verše a že si je častokrát čtu potichu, jen tak pro sebe. A teď jsem se drze pokusil ty kr

Obrázek podcastu Vánoční povídky

Vánoční povídky

Tento nejpopulárnější představitel viktoriánského románu, nekorunovaný král anglických vypravěčů, psal pro rozptýlení mezi rozsáhlými díly také povídky. Zvolili jsme ty nejoblíbenější – s vánoční tematikou.: Vánoční Koleda, Zvony. Není jistě náhodou, že se tyto dva příb

Obrázek podcastu Kubátová: O Nedoubkovi

Kubátová: O Nedoubkovi

Pohádkové příběhy skřítka Nedoubka.

Obrázek podcastu Průvodce Paříží

Průvodce Paříží

Navštivte s námi jedno z nejromantičtějších míst Evropy. Poznejte všechny podoby Paříže s naším audioprůvodcem a zažijte nepřekonatelnou atmosféru tohoto krásného města. Získáte: - Více než 70 minut výkladu k historii města a těm nejvýznamnějším místům a památkám. - Or

Obrázek podcastu Dobrodružství Huckleberryho Finna

Dobrodružství Huckleberryho Finna

Humor prosycený smutkem. Každý z nás má stejnou hodnotu, bez ohledu na barvu kůže nebo postavení rodičů, zjistí Huckleberry Finn, když se plaví po řece Mississippi s uprchlým otrokem Jimem. Kdo by neznal Toma Sawyera, Huckleberryho Finna a jejich dobrodružství? Pokud s

Obrázek podcastu Neobvyklá pohádka o Šídlovi a Teplomilovi – šaty pro princeznu

Neobvyklá pohádka o Šídlovi a Teplomilovi – šaty pro princeznu

Neobvyklá pohádka o chudém krejčíkovi, který musí ušít princezně šaty na její první ples. Ale takové, jaké nosí víly! Možná mu v tomto nelehkém úkolu pomůže nová pohádková bytůstka, která se právě o kousek dál zrodila z mlhy a par. Setkání potřeštěného krejčího a zasněn

Obrázek podcastu Klášterní madrigal

Klášterní madrigal

Co klášter, to město! Řeholníci se nepříliš zodpovědně starají o pozapomenutý klášter s panstvím, hříšní poddaní se oddávají zábavě v šenku a neplatí daně. Kdesi pod horami u hranic Českého království se nachází Klášter s rozsáhlým panstvím původně čítajícím desítky v

Obrázek podcastu Italština do ucha

Italština do ucha

Jedná se o ucelený výukový materiál pro začátečníky až po pokročilé, který je sestavený podle platných didaktických pravidel, kdy způsob vlastní výuky je založen na metodě „drilu“. Zaměřuje se na všechny podstatné prvky výuky cizího jazyka – výuku slovní zásoby a frází,

Obrázek podcastu Divné údolí

Divné údolí

Děj první části knihy s názvem Divné údolí časově předchází již vyšlým detektivním případům. Trampská parta se teprve formuje a při hledání místa pro svou osadu najdou náhodou velmi podivný a velmi záhadný svět. Čekají je tam zážitky a setkání jakých by se nikdy nenadál

Obrázek podcastu Kořeníčkový čaroděj

Kořeníčkový čaroděj

Pohádkový příběh o tom, jak se čaroděj Laďa dostane z kletby zlé sudičky Jedumíry a vzpomene si na své čarování pomocí kořeníčkových prášků. Vrátí se do světa Ká na svůj zámek Brloh, kde má mnoho kamarádů, především fantaskních bytostí. Později vezme do světa Ká svého v

Obrázek podcastu Továrna na absolutno

Továrna na absolutno

První Čapkův utopický román o vynálezu stroje na využití energie, jenž však z hmoty kromě ostatní energie uvolňuje i „absolutno“ - boha a způsobí tím převraty v citech a myšlení lidí i národů. Kladem díla zůstává jeho kritika: kritika nacionalismu, klerikalismu a společ

Obrázek podcastu Rozmarné léto

Rozmarné léto

V době první republiky, v náladě poetismu napsal autor tuto navýsost zajímavou a zvláštní knížku, o které Ivan Olbracht prohlásil, že je to vedle Haškova Švejka jedna z nejpůvabnějších knih, které byly v Čechách napsány.Byla rovněž téměř doslovně zfilmována, a to i se z

Obrázek podcastu Rada moudrých - O smíchu

Rada moudrých - O smíchu

Podtitul tohoto pořadu zněl: "Přímé přenosy besed, které se nikdy nekonaly". Skrze citáty slavných osobností, převážně z oblasti literatury a filozofie, odpovídaly tyto osobnosti v podání předních herců na otázky posluchačů. Do éteru se tak dostaly texty, které by jinak

Obrázek podcastu Moli

Moli

Historie motýlků, které klavíristé zatracují, protože jim žerou plsť z kladívek. Jsou tu všichni, kteří patří do dějin... - praotec Mol, milostný pár či molí prorok. A nade všemi Pán, majitel klavíru.Výpravu do svébytného světa okřídlených nepřátel nejen klavíristů usku