Audiokniha Jiráň & Palla: Zmatky Hanuše Hanuše

Černé jazyky
Tchajwanec Bao se snaží mít celý život pevně v rukou. Má skvělou kariéru, děti s prestižními školami, a dokonce se zdá, že jej netíží ani nefunkční vztah s bývalou manželkou Sedrikou. Na Tchaj-wanu je přece hlavní neztratit tvář — ať se děje cokoli… Vše se však náhle zm…

Indiáni z Větrova
Indiáni obsadili zámeček bývalých pánů z Větrova! Nejsou to sice praví indiáni a zámeček slouží jako dětský domov, i tak ale nebude nouze o dobrodružství a vtipné příhody. "Větrováci", tak si totiž říkají děti z dětského domova na jižní Moravě. Knížku Markéty Zinnerov…

Proč lidé v práci nedělají, co jejich vedoucí očekávají
Audiokniha Proč lidé v práci nedělají, co jejich vedoucí očekávají je určena vedoucím, manažerům a supervisorům, kteří chtějí zvýšit výkon svého týmu, studentům manažerských oborů, podnikatelům i všem dalším zájemcům o úspěšné řízení lidí v organizacích. Dílo je opatřen…

Vílí pohádky na dobrou noc
Audio verze oblíbené pohádkové knihy. Čte Lucie Moučková. Délka 2h 24m. Okouzlující, někdy hravé a často moudré víly nám pomohou spojit se s rytmem a harmonií světa přírody a naladit se na jeho sílu. Audiokniha obsahuje dvacet příběhů s nejrůznějšími tématy – od toho, …

Císař Nihon-Džinu
Audiokniha Císař Nihon-Džinu je desátým pokračováním úspěšné fantasy série s hraničářovým učněm. Horác by vyslán jako zvláštní posel do sídla císaře. Jeho válečná mise začala již před několika měsíci, a Horác se měl dávno vrátit zpět, ale dosud nepřijel a neposlal o své…

Jsou světla, která nevidíme
Marie-Laure prožívá s milujícím otcem, který pracuje v Muzeu přírodní historie, šťastné dětství v Paříži. Život ji však postaví před první těžkou zkoušku, když v raném věku oslepne. Tatínek jí postaví dokonalý model jejich čtvrti, aby si mohla ulice vštípit do paměti; n…

S láskou z Londýna
Tilly pracuje jako maskérka v londýnské opeře a v předvánočním období si užívá společné chvíle se snoubencem Felixem. Všechno ovšem změní její přešlap se zavirovaným e-mailem, který ji svede dohromady s novým ajťákem. Toho daleko více než emoce zajímají moderní technolo…

Když přišli psi
Některá tajemství by měla zůstat navždy skryta – je lepší nevědět, že hrdinové, kterým jsme vystavěli pomníky, ve skutečnosti mnoha lidem ublížili. Živa, Ludmila, Slávek, Ondráš i Karel mají co tajit. Ale kdo je může soudit, když prožili mládí v době, kdy se obyvatelé B…

BAKLY – Hledání smrti
Další fenomenální fantasy Miroslava Žambocha, tentokrát s legendárním Baklym! Ponořte se do první knihy ze dvoudílné série – a zaručujeme Vám, že se nebudete moci dočkat dokončení tohoto drsného a mimořádně obsáhlého příběhu. Bakly unavený životem přijíždí do Grafzatz…

Tajemná řásnovka
Věčné hádky rodičů jsou pro čestného, citlivého Jindru Sochora k nevydržení, a tak uteče z domova. Objeví přitom tajemnou čtvrť Řásnovka a partu hochů. Společné se pustí do hledání klubovny a založí Stráž Řásnovky. To pravé dobrodružství začíná, když je osloví Tonda Men…

Sněhová královna
Eduard Cupák vypravuje jeden z nejkrásnějších světových pohádových příběhů o Sněhové královně.

Zrušený rok – Deník 2020
Neměly by dnes - jak moje kdysi nezpochybnitelná, mnohaletá láska k Veronice (jakkoliv tragicky skončivší), tak moje kdysi nezpochybnitelné, ještě delší přátelství s Martinem (byť později taktéž ztroskotavší) - být spíš důvodem k oslavě než truchlení? Neměl by být můj o…

Požádej a je ti dáno
Audio verze oblíbené inspirativní knihy. Čte Petra Výtvarová Krausová. Délka 9h 13m. Máte vrozené právo na život plný všeho, co je dobré, a tato audiokniha vám ukáže, jak to v každém ohledu realizovat. Audiokniha Požádej a je ti dáno vám předkládá učení nefyzické entity…

Gulliverovy cesty
Příběh odvážného Lemuela Gullivera, který na svých cestách navštěvuje podivuhodné kraje, je převyprávěn tak, aby mu snadno porozuměly i malé děti. Audiokniha ve formátu MP3 je ideální na cesty autem, jako pohádka před spaním nebo pro přípravu do školy. Příjemný poslech!…

Jevgenij Oněgin
Poetická klasika v divadelní dramatizaci z r. 1953. Převzaté představení Národního divadla.Režie Josef Bezdíček. Osoby a obsazení: vypravěč (Václav Voska), Jevgenij Oněgin (Karel Höger), Vladimir Lenskij (Jiří Dohnal), Larina (Jindra Hollmanová), Olga (Alena Kreuzmannov…

Pani Medeného vrchu
Audiokniha Pani Medeného vrchu – obsahuje 2 rozprávky Vasilisa premúdra a Pani medeného vrchu, ktoré na motívy klasických rozprávok napísala Dagmar Kovářová. Žil raz dávno jeden šikovný, múdry ale chudobný mládenec – sirota a bol sám. Nič nemal, okrem zdravého rozumu a…

Kdo chytá v lese
Creekside. Po rozvodu to měl být můj nový začátek. Místo, kde se usadím se svou dcerou, začnu učit na zdejší střední škole a s trochou štěstí snad přijdu na to, co se stalo mé kamarádce, která tu žila. A zemřela. Ale Creekside si pro mě připravil víc záhad, než jsem ček…

100 statečných - Host č. 38 - Jiří Drahoš 07.06.2014
Hostem L. Výborné - J. Drahoš (předseda Akademie věd ČR)

Nohy z jílu
Do Ankh-Morporku, největšího města Zeměplochy, vtrhl sychravý Prvopodzim. Sir Samuel Elánius i jeho Městská hlídka jsou už zase v pohotovosti, neboť v mlhavých uličkách se vrší tajemství, která je záhodno rozluštit. Stihnou to strážníci s vrchním velitelem dřív, než to …

London: Bílý tesák
Strhující příběh Bílého tesáka - napůl psa a napůl vlka - je nejznámějším románem klasika dobrodružné literatury Jacka Londona. V několika vydáních vyšel i u nás, byl mnohokrát zfilmován a nynívám Supraphon nabízí jeho zvukovou verzi v hvězdném hereckém obsazení. Titul …

Dvakrát Sherlock Holmes
Dům u měděných buků - slavný detektiv Sherlock Holmes řeší případ podivínského zaměstnavatele půvabné guvernantky. Méně známá dramatizace detektivní povídky Sira Arthura Conana Doyla z brněnského rozhlasového studia.Doktor Watson vzpomíná aneb Poslední případ Sherlocka …

Odemykání dětského potenciálu
Audioknižní zpracování kurzů a seminářů pro rodiče, děti a studenty, které vedou světově uznávaný kouč Jan Mühlfeit spolu s lektorkou Katkou Novotnou, vám pomůže pochopit, v čem vaše děti vynikají. Odhalíte, proč je důležité pomoct dětem objevit přirozené talenty a jak …

Já, legenda
Ve světě plném upírů se živý člověk jednoho dne stane pouhou legendou… Přes den hledá zásoby v liduprázdném Los Angeles, v noci od svých dveří odhání smečku hladových upírů. Robert Neville vede osamělý život uprostřed apokalypsy, která dala rčení „můj dům, můj hrad“ úpl…

100 statečných - Host č. 28 - Pavel Kožíšek 07.06.2014
Hostem L. Výborné - P. Kožíšek (český kouzelník a iluzionista)

Pojízdný krámek snů
Člověk by neměl ve svém srdci touhu, kdyby neexistovala naděje na její splnění. Romantický příběh autorky Báječného krámku s čokoládou o introvertní knihomolce, která se rozhodla vzít život do vlastních rukou a splnit si dávný sen. Nina Redmondová je devětadvacetiletá k…