Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Ježek, Trojan: Tak nám zabili Ferdinanda

Audiokniha Ježek, Trojan: Tak nám zabili Ferdinanda

Délka:

5 hod 7 min

Čte:

Ondřej Gregor Brzobohatý

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Sedmilhářky

Sedmilhářky

Lhát si do kapsy je stejně špatné jako obelhávat druhé… Jane, Madeline a Celeste. Zakřiknutá mladá samoživitelka, podruhé vdaná zasloužilá matka a věčně zasněná místní kráska. Tři ženy, které by snad nemohly být rozdílnější, a přesto se z nich staly nerozlučné kamarádky

Obrázek podcastu Hurvínek v pohádkovém lese, Z Hurvínkova kalendáře

Hurvínek v pohádkovém lese, Z Hurvínkova kalendáře

Další titul z tvůrčího odkazu dlouholetého ředitele Divadla S+H Miloše Kirschnera nabízí pětačtyřicetiminutovou hříčku, v níž vyjde najevo jak to "doopravdy" bylo s Červenou Karkulkou i Perníkovou chaloupkou, a navíc tři "listy" z Hurvínkova kalendáře. Skvělé nadčasové

Obrázek podcastu Pohádky I.

Pohádky I.

Pohádky na albu z roku 1977 jsou určeny pro větší děti. Album obsahuje dramatizaci O kurážné Majdalence a O uplakaném králi, vyprávění O líném a mlsném králi a scénku z dílny S+H Codokáže lidské srdce. Majdalenku, která se nechala naverbovat do války místo svého tatínka

Obrázek podcastu Kdo trhá ocúny

Kdo trhá ocúny

Důchodkyně Ludmila se ocitne uprostřed dramatických událostí spojených s fingovanou krádeží šperků a starožitností.Jak to dopadne, když musí důvěřivá teta v důchodovém věku pohlídat sbírku šperků a starožitností své neteře, která odjede do Norska? A co teprve, když otev

Obrázek podcastu Stručne a jasne

Stručne a jasne

„Stručnosť je istota. Dĺžka je postrach.“ Týchto šesť slov skvele vystihuje systém a stratégiu brilantnejšieho myslenia, sviežejšej komunikácie a umenia hovoriť menej, a pritom viac. Tento stručný a jasný komunikačný štýl vytvorili skúsení novinári s cieľom podať iba zá

Obrázek podcastu Roztěkané: Jak se žije ženám s ADHD

Roztěkané: Jak se žije ženám s ADHD

Proč máme v hlavě ohňostroj. Autorky, které se samy s ADHD potýkají, píší o desítkách žen, jimž tato diagnóza ztrpčuje život, a snaží se ukázat jim cestu, jak se k tomuto problému postavit. Jsou nesoustředěné, vyčerpané, skákají vám do řeči, impulzivně se rozhodují, špa

Obrázek podcastu Kolo času VI.: Pán chaosu

Kolo času VI.: Pán chaosu

Moc pána zla uvězněného v Šajol Ghúlu sahá každým dnem dál a dál.… Rand al’Thor se snaží sjednotit státy k Poslední bitvě, k níž dojde, až se Temný jednoho dne osvobodí. Ten už ostatně po zlomení několika věznících pečetí nabývá na síle, oživuje dva obávané Zaprodance

Obrázek podcastu Album pohádek "Supraphon dětem" 15. - Kocourkovští, Enšpígl, První prášilovská, Pohádka naruby...

Album pohádek "Supraphon dětem" 15. - Kocourkovští, Enšpígl, První prášilovská, Pohádka naruby...

Patnáctý díl řady Album pohádek "Supraphon dětem" přináší tentokrát převážně pohádky humorné - jejich hrdiny jsou mimo jiné občané bláznivého Kocourkova či Enšpígl. Účinkují v nich skvělí herci jako Jiřína Bohdalová, Josef Kemr, Jaroslav Marvan, Ladislav Potměšil, Danie

Obrázek podcastu Disciplína je osud

Disciplína je osud

Život podle předem stanovených pravidel, v němž panuje řád a rutina – to nezní moc přitažlivě. Moudrost vyprávěná velkými muži a ženami historie však hovoří o disciplíně jako o způsobu života, v němž se cílevědomému člověku daří. Kouzlo disciplíny tkví v detailech – špi

Obrázek podcastu I'm your man: Život Leonarda Cohena

I'm your man: Život Leonarda Cohena

„Když mi řekli, že jsem kohen, věřil jsem tomu. Nebral jsem to jako bezvýznamnou informaci.“ Biografie literáta a písničkáře, jehož židovské příjmení („kněz“) předurčilo promlouvat k druhým v zájmu spásy, představuje světoznámého bludného Kanaďana v celé jeho nádherné s

Obrázek podcastu Jen se nesmířit s ničím, co je nespravedlivé

Jen se nesmířit s ničím, co je nespravedlivé

Zvukový portrét novináře, publicisty a rozhlasového reportéra dr. Franty Kocourka, který zemřel v Osvětimi 13. 5. 1942. Z archivních záznamů a dochovaných textů, z nichž mj. plyne, že dr. Kocourek se neváhal přít ani s německou cenzurou, připravil Tomáš Černý. Spoluprac

Obrázek podcastu Pověsti o Bílé paní I – Perchta z Rožmberka

Pověsti o Bílé paní I – Perchta z Rožmberka

Patříme mezi země, které disponují mnoha dobrými strašidly. A když se řekne Bílá paní, mnohé z nás příjemně zamrazí při pomyšlení na tohoto dobrého ducha. Lze říci, že tato dáma patří neodmyslitelně k řadě domácích hradů a zámků. Vystupovala ve filmu, psaly se o ní diva

Obrázek podcastu 99: Hokejové příběhy

99: Hokejové příběhy

Jsou hokejisté a jsou legendy. Wayne Gretzky je mnohem víc! Vydejte se na průzkum nejsilnějších momentů historie NHL s nejlepším hráčem všech dob. Vstupte s ním do šatny i na led a poznejte, jaké to je být spolutvůrcem hokejové historie. Gretzky nikdy nemluvil ani nepsa

Obrázek podcastu Tekuté krystaly

Tekuté krystaly

Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky

Obrázek podcastu Nejhorší mazlíčci na světě

Nejhorší mazlíčci na světě

Zapomeňte na roztomilé čumáčky a sametovou hebkost kožíšků. text pro distribuce: U příběhů o nejšílenějších zvířecích stvořeních světa se budete válet smíchy. Už nikdy se na domácí mazlíčky nebudete dívat jako doteď! Většina domácích mazlíčků je roztomilá a přítulná.

Obrázek podcastu Orlovo proroctví

Orlovo proroctví

Centurioni Macro a Cato uvízli v Římě. Oba čekají na výsledky vyšetřování smrti dalšího důstojníka, které byli svědky, a jejich osud je nejistý. Nejde ale jen o jejich bezpečí. Pirátům se do ruky dostávají tři svitky, na nichž závisí císařův život a budoucnost celého Ří

Obrázek podcastu Zimní hrob

Zimní hrob

Jaké mrazivé tajemství se vrah snažil uložit jednou provždy k ledu? V roce 2051 čelí naše planeta hrůzostrašným následkům klimatické katastrofy. Nejhůř postižené pobřežní státy zalilo moře, z rovníkové Afriky a Asie prchají před nesnesitelným vedrem do mírného pásu dvě

Obrázek podcastu Noc na Karlštejně (1956)

Noc na Karlštejně (1956)

Oblíbená úsměvná veselohra Jaroslava Vrchlického, která se odehrává během jedné noci na hradu Karlštejn, kam císař Karel IV. zakázal přístup ženám. Starší rozhlasové zpracování v režii Jiřího HorčičkyOsoby a obsazení: Karel IV., císař římský a král český (Otomar Korbelá

Obrázek podcastu Menzel: Míša Kulička v zoo

Menzel: Míša Kulička v zoo

Po úspěšném vydání prvních dvou částí literární série Josefa Menzela o medvídkovi Míšovi a jeho mamince Barboře (Míša Kulička v rodném lese, Míša Kulička v cirkuse) nabízí edice mluveného slova Supraphonu třetí díl, v němž se Míša s maminkou a popletenýmstrýcem ocitají

Obrázek podcastu Kouzelný kalendář

Kouzelný kalendář

Další kniha norského autora Josteina Gaardera, známého u nás i po celém světě titulem Sofiin svět. Hlavní hrdina Kouzelného kalendáře – Jáchym – se snaží objasnit záhadu kolem zmizení dívky Elisabet, která se vydává díky kouzelnému adventními kalendáři napříč prostorem

Obrázek podcastu Bitcoin je budoucnost

Bitcoin je budoucnost

Autor se v útlé avšak velmi čtivě psané publikaci věnuje ekonomické podstatě bitcoinu v širším kontextu historie peněz, kterým bitcoin navrací funkci uchovatele hodnoty, vysvětluje přijetí bitcoinu jako příklad takzvaného hype cyklu a vyjadřuje se i přetrvávajícím nepře

Obrázek podcastu Hovory s Bohem II.

Hovory s Bohem II.

Je čas začít nový život Druhá kniha populárních Hovorů s Bohem je psána formou „veřejného dialogu“, který je určen všem, kdo přemýšlejí o své duchovní cestě v kontextu moderní doby. To, co se přihodilo autorovi této knihy, se může stát i vám. Je čas začít nový život.

Obrázek podcastu Obejmi mě dočista, dočista…

Obejmi mě dočista, dočista…

Vítejte v povědomé budoucnosti – ve světě genderových, ekologických a sexuálních komisí, mocného Burnovernu a povinných identifikačních prstenů pro občany Společenství svobodného světa. Peněz, zboží i omamného terahopu je dostatek, na dobrou náladu dohlížejí školení man

Obrázek podcastu Vinice ve Francii

Vinice ve Francii

Vychutnejte si pravé šampaňské a máslové croissanty podávané s proslulým francouzským šarmem. Hattie má zlomené srdce a cítí se mizerně. Když se jí naskytne příležitost pracovat dva měsíce na krásném sídle v oblasti Champagne, neváhá ani vteřinu a koupí letenky rychleji

Obrázek podcastu Nejhorší rodiče na světě

Nejhorší rodiče na světě

Jasně, někteří rodiče jsou trapní - ale na tuhle partičku nemají ani náhodou. Těchto deset příběhů o nejúžasněji hloupých maminkách a bláznivě hloupých tatíncích na světě vás rozesměje. JSOU STOVKY způsobů, kterými rodiče ztrapňují svoje děti. Když plivnou na kapesník a