Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Jak správně krmit démona

Audiokniha Jak správně krmit démona

Délka:

2 hod 3 min

Čte:

Luboš Pavel

Vydavatel:

Creatio

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Duchové rodiny Folcroftů

Duchové rodiny Folcroftů

Když jejich matka po havárii skončí v nemocnici v kómatu, Tara s bratrem Kylem jdou bydlet k prarodičům, které nikdy předtím neviděli. May a Peter Folcroftovi se zpočátku zdají být vřelí a okouzlující a jejich velký dům, schovaný v horách na kraji lesa, působí idylicky.

Obrázek podcastu Kouzelný měsíc

Kouzelný měsíc

Kouzelný měsíc je vyprávění o dobrodružstvích malého autíčka, jeho kouzelných proměnách, ale i touze být užitečným a vůli překonávat překážky. Odehrává se v malebné vesničce Jouzov, kde smutné odložené autíčko Červeňák dostane druhou šanci být zaseprospěšný a dostat se

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad

Obrázek podcastu Všechny šplechty. Komplet

Všechny šplechty. Komplet

Spolu s Felixem Holzmannem hrají a hovoří František Budín, Lubomír Lipský, Iva janžurová, Milan Neděla, Viktor Maurer, Milan Mach, Karel Gott, Miloslav Šimek, Jiří Bruder, Zdeněk Podskalský, Jan Borovička a Ondřej Suchý. Komplet výstupů komika, jehož humor baví už půl s

Obrázek podcastu Jóga vědomí slovem 2

Jóga vědomí slovem 2

Jóga vědomí slovem 2 - audiokniha obsahuje nahrávky ze setkání jógy vědomí ve Vnitřním kruhu 2. 12. 2017. Obsah: 1. Princip vědomí – kultivace vědomí celo-tělesného prožívání, 2. Kultivace prostorové subjektivity těla (jóga-um prostoru), 3.Kultivace vědomí dechu (jóga-u

Obrázek podcastu 11. Maďarština - cestovní konverzace

11. Maďarština - cestovní konverzace

11. díl z jedinečné řady 24 audio konverzací, sloužící jako vynikající pomůcka pro turisty i profesionální pracovníky. Obsahuje 32 témat k snadnému dorozumnění, více než 500 konverzačních obratů s výslovností, samostudium formou poslechu a opakování.

Obrázek podcastu Hrajte si s námi

Hrajte si s námi

Hrajte si s námi - komplet Supraphonu z roku 1971 v digitální verzi. Vyprávění, písničky, říkanky, rozpočítávadla a hry pro děti a s dětmi. Pozn. Supraphonu: Původní obal kompletu se bohužel v archivu Supraphonu nezachoval. Prosíme, omluvte kvalitu zvuku

Obrázek podcastu Den trifidů

Den trifidů

Kultovní sci-fi klasika. Klasický vědeckofantastický román o útoku zmutovaných rostlin – trifidů na člověka. Skvělý román, který nese silné humanistické poselství a obavu z ohrožení světa, v němž žijeme. „Když se probudíte v den, o kterém náhodou víte, že je to středa,

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 40 - Ivan Klíma 07.06.2014

100 statečných - Host č. 40 - Ivan Klíma 07.06.2014

Hostem L. Výborné - I. Klíma (spisovatel a dramatik)

Obrázek podcastu Karkulín ze střechy

Karkulín ze střechy

V úplně obyčejné ulici ve Stockholmu, v úplně obyčejném domě bydlí úplně obyčejná rodina Svantessonových. Obyčejný tatínek, obyčejná maminka a tři docela obyčejné děti Albert, Bety a Ben. Nahoře v domečku za komínem však přece jen někdo neobyčejný žije – Karkulín ze stř

Obrázek podcastu Pták Ohnivák a liška Ryška

Pták Ohnivák a liška Ryška

Tři bratři měli stejný cíl, ale jen jeden z nich byl spravedlivý a měl dobré srdce. Z královské zahrady se začala ztrácet zlatá jablka. Kdo si troufnul je ukrást, to nikdo netuší. Po tři noci se pokusí princové hlídat zahradu. Objeví některý z nich zloděje? Klasický pří

Obrázek podcastu Neviditelný život Addie LaRue

Neviditelný život Addie LaRue

Francie, rok 1714. Ve chvíli nejvyššího zoufalství se mladá žena rozhodne uzavřít faustovskou dohodu, díky níž bude žít navěky, ale s prokletím: nikdo z lidí, s nimiž se setká, si ji nebude pamatovat... Tak začíná neskutečný příběh Addie LaRue, oslnivé dobrodružství ode

Obrázek podcastu Žízeň po životě

Žízeň po životě

„Zažil jsem v sobě pravého malíře až ve chvíli, kdy mi chyběly zuby a dech.“ Příběh bludného Holanďana Vincenta van Gogha (1853–1890) je tragédií zádumčivého génia, jehož houževnatost zašla daleko za snesitelnou mez. Když opustil místo ve strýcově galerii a coby laický

Obrázek podcastu Tři Mušketýři, II. díl

Tři Mušketýři, II. díl

Jeden za všechny, všichni za jednoho. A za vším hledejte jednu proradnou ženu! Úskok kardinálovi nevyšel a d’Artagnan přispěchal od La Manche s pohřešovanými přívěsky včas, aby napravil královnino faux pas. Srdce jeho milé Constance proto jihne vřelými city a co nevidě

Obrázek podcastu Mačacia stopa

Mačacia stopa

"Detektívi z oddelenia vrážd práve vyriešili vraždu šoféra dodávky známej tabakovej firmy. Radosť z úspešnej akcie zatieňuje hanba, ktorú páchatelia vrhli na celý policajný zbor. Napriek rozpačitým pocitom vládne v kancelárii stoštyridsaťjeden pohodová atmosféra, no len

Obrázek podcastu Království těla a ohně

Království těla a ohně

Všechno, v co Poppy věřila, je lež – oklamal ji i muž, do kterého se zamilovala. Teď sama netuší, kým bez závoje Panny vlastně je. Ví ale, že pro ni neexistuje větší hrozba než Princ Atlantie. Chce, aby proti němu bojovala, a ona jeho rozkaz ráda uposlechne. Aby našla s

Obrázek podcastu Vítek

Vítek

Odvážný rytíř Vítek se po Soběslavově smrti stává věrným poddaným krále Vladislava I. a v jeho službách usiluje o nastolení práva a spravedlnosti. Otakar Brousek čte z historického románu Adalberta Stiftera, rakouského spisovatele českého původu. Poslechněte si příběh z

Obrázek podcastu Jak vycvičit draka

Jak vycvičit draka

Jak se stát největším vikingským hrdinou všech dob? Můžete se jím prostě narodit. Může vám to zákulisními intrikami zařídit vaše babička. Nebo se k tomu můžete dopracovat vlastní pílí jako Škyťák Šelmovská Štika III., známý válečnický náčelník kmene Chlupatých chuligánů

Obrázek podcastu Dívka, která utekla z Osvětimi

Dívka, která utekla z Osvětimi

Osvětim nikdo neopouští živý… Román na motivy skutečného příběhu Maly Zimetbaumové, která jako první žena utekla z Osvětimi. Mala, vězeňkyně 19880, začala chápat, co se děje, až v okamžiku, kdy vystoupila z dobytčáku přímo do spárů pekla. Jako tlumočnice SS využívala sv

Obrázek podcastu Proč kluci milují fotbal

Proč kluci milují fotbal

Autorka, inspirována skutečnými kluky, které poznala na fotbalových hřištích a kteří mají v knize svá jména i tváře, popsala jejich příběhy citlivě, napínavě a poeticky. A především nezvykle. Pojednává o dětech, ale je určena dospělým. I když i děti ji budou svým citem

Obrázek podcastu Spasitel Duny

Spasitel Duny

Strhující příběh plný intrik představuje souboj člověka s nezvratným osudem Dvanáct let uplynulo od vítězství Paula Atreida a jeho pouštních fremenů nad Harkoneny na Duně a ovládnutí imperiálního trůnu. Z planety Arrakis se stalo centrum moci a ze všech koutů sem poutní

Obrázek podcastu Biomanželka

Biomanželka

Od začátku jsem přesvědčena, že Mojmírovo manželství s Hedvikou je moderní soft verzí pradávného příběhu o Modrovousovi, který vraždí své ženy. Jistě jej znáte: nezkušená kráska se provdá za chlípné bohaté monstrum, které jí naoko poskytuje svobodu, ale ve skutečnosti z

Obrázek podcastu Suchý: Malý domácí tingl-tangl

Suchý: Malý domácí tingl-tangl

Archiv Supraphonu skrývá mnoho krásných, nezapomenutelných, ale také bohužel někdy i "zapomenutých" nahrávek. Vždy je to ale pro nás událost, když takovou nahrávku objevíme... Představujeme vám doslova raritu, zajímavou a skvělou nahrávku ze "starých časů" (září 1978, s

Obrázek podcastu Pomsta je sladká, a.s.

Pomsta je sladká, a.s.

Čo majú spoločné Masajský bojovník, geniálny podnikateľ, polosirota Kevin a rozvedená Jenny? Autor knihy Storočný starček, ktorý vyliezol z okna a zmizol, sa vracia s očarujúcim dobrodružstvom o chamtivosti a pokrytectve, ale aj lekciách o tom, čo je v živote skutočne d

Obrázek podcastu Zrušený rok – Deník 2020

Zrušený rok – Deník 2020

Neměly by dnes - jak moje kdysi nezpochybnitelná, mnohaletá láska k Veronice (jakkoliv tragicky skončivší), tak moje kdysi nezpochybnitelné, ještě delší přátelství s Martinem (byť později taktéž ztroskotavší) - být spíš důvodem k oslavě než truchlení? Neměl by být můj o