Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Jak ševci zvedli vojnu pro červenou sukni 11-24

Audiokniha Jak ševci zvedli vojnu pro červenou sukni 11-24

Obrázek podcastu Angličtina pre všetkých 1

Angličtina pre všetkých 1

Stačí počúvať pár minút denne anglické vety s prekladom a hravo zvládnete základnú komunikáciu. Angličtina pre začiatočníkov a mierne pokročilých je určená pre samoukov. Každú vetu počujete najprv po anglicky, potom v slovenskom preklade a znovu v originálnom znení. Poč

Obrázek podcastu Vražedná mysl

Vražedná mysl

Samanthu Brownovou, mladou vysokoškolačku, nalezli doma v posteli s proříznutým hrdlem a nožem v ruce. Bez zjevných známek násilí či boje. Působí to jako jasný případ sebevraždy. Podivná reakce dívčiných rodičů však tuto teorii zvrátí a inspektorka Kim Stoneová pochopí,

Obrázek podcastu Tým vrchom ste vy

Tým vrchom ste vy

Táto audiokniha sa venuje sabotáži vlastného ja. Prečo sa jej dopúšťame? Kedy sa jej dopúšťame? A ako s ňou nadobro skoncovať? Navzájom si odporujúce potreby v nás vyvolávajú sebasabotujúce správanie. Jeho vinou sa bránime zmene, až kým niet iného východiska. Ak pochopí

Obrázek podcastu Bůh před soudem

Bůh před soudem

V životě člověka se stále znovu objevují otázky, které se týkají absolutních hodnot: Existuje spravedlnost? Proč je na světě tolik utrpení? Jak je možné, že dobrým lidem se často nedaří a naopak lidem zlým se daří dobře? Bude svět existovat věčně? Má způsob našeho život

Obrázek podcastu Bill Gates

Bill Gates

Důkladná investigace Nadace Billa a Melindy Gatesových, která odhaluje, jak Bill Gates využívá filantropii k uplatňování politické moci bez odpovědnosti. Bill Gates se díky svým filantropickým aktivitám proměnil z technologického padoucha v jednoho z nejobdivovanějších

Obrázek podcastu Meditace pro smrtelníky

Meditace pro smrtelníky

>> OPRAVDU VĚŘÍTE, ŽE JEDNOU PŘIJDE DEN, KDY BUDETE MÍT VŠECHNO POD KONTROLOU?

Obrázek podcastu Třetí pečeť

Třetí pečeť

V příběhu zasazeném do středověké Anglie se opět setkáme s Grace a Simonem de Wallrey, s nimiž jsme se seznámili v historické detektivce Sedmý hřích se trestá smrtí. Nedaleko godstowského kláštera, nacházejícího se poblíž sídla Wallreyových, byla spáchána vražda a další

Obrázek podcastu I'm your man: Život Leonarda Cohena

I'm your man: Život Leonarda Cohena

„Když mi řekli, že jsem kohen, věřil jsem tomu. Nebral jsem to jako bezvýznamnou informaci.“ Biografie literáta a písničkáře, jehož židovské příjmení („kněz“) předurčilo promlouvat k druhým v zájmu spásy, představuje světoznámého bludného Kanaďana v celé jeho nádherné s

Obrázek podcastu Muž z labyrintu

Muž z labyrintu

Ne každý labyrint má cestu ven… Na nemocničním lůžku leží osmadvacetiletá Samantha Andrettiová, která byla od svých třinácti let nezvěstná. Prapodivné okolnosti jejího nalezení se snaží rozklíčovat profilovač Green. Všichni doufají, že dokáže v Samanthině popletené mys

Obrázek podcastu Bretaňské zlato

Bretaňské zlato

BRETAŇSKÁ SŮL A PERFIDNÍ INTRIKY. Na rozlehlé solné zahrady na poloostrově Guérande se snáší soumrak. Vzduch je prosycen fialkovou vůní fleur de sel, o níž místní obyvatelé tvrdí, že často vyvolává halucinace. Podobný pocit má i komisař Georges Dupin, když na něj někdo

Obrázek podcastu Čo naozaj jeme?

Čo naozaj jeme?

Je soľ naozaj taká škodlivá, ako sa o nej tvrdí? Sú ryby zdravé? A čo káva, červené mäso či nasýtené tuky? Môžu sa tehotné ženy spoľahnúť na rady svojho gynekológa o tom, čo majú jesť? Má bezlepková strava vôbec nejaké výhody? Čo vlastne vedia lekári o výžive? Audioknih

Obrázek podcastu Sladkobol

Sladkobol

>>„Dokonalý lék na toxickou pozitivitu.“ — Adam Grant, autor knih Ještě to promysli a Skrytý potenciál

Obrázek podcastu Dokonalé stopy

Dokonalé stopy

{'cs': 'V odlehlém koutě Skotské vysočiny shořelo tělo Elaine Buxtonové. Jediné, podle čeho může policie pohřešovanou právničku identifikovat, je zub a cár zkrvaveného šátku. V tajné místnosti kdesi v Edinburghu mezitím skutečná Elaine Buxtonová vyděšeně křičí do tmy. I

Obrázek podcastu Hrozba

Hrozba

Detektivní příběh z dostihového prostředí. Andrew Douglas pomáhá jako odborník na únosy obětem i jejich blízkým při sjednávání výkupného i později po únosu, protože ani poté často problémy nekončí...

Obrázek podcastu Psychologie lidské odolnosti

Psychologie lidské odolnosti

Ve světě plném nejistoty a výzev se odolnost stává neocenitelnou dovedností. Audiokniha Psychologie lidské odolnosti od Karla Paulíka nabízí hluboký pohled do tématu psychické odolnosti, ukazuje, jak ji rozvíjet a využívat ve prospěch osobního růstu a duševní pohody. Ka

Obrázek podcastu Jídlo a proměna

Jídlo a proměna

Jíst nebo být sněden. Symbolika jídla podle psychoanalýzy. Britská autorka si všímá různých aspektů jídla z pohledu jungovské psychoanalýzy. Propojuje historické stravovací návyky s vývojem kolektivního vědomí, neopomíjí ani společné sdílení jídla nebo významy spojené s

Obrázek podcastu Dr. Alz

Dr. Alz

Vakcína proti Alzheimerovi? Vzpomínky, humor a nadhled. Aby si stárnoucí muž cvičil mozek a oddálil neodvratný konec, rozhodne se napsat vše, na co je schopen si ještě vzpomenout. Miloš Urban píše s velkým pochopením o počínající alzheimerově chorobě, kterou trpí bývalý

Obrázek podcastu Fulmaya

Fulmaya

Fulmaya je nepálsky kvet lásky. Je to aj meno, ktoré dostala Dorota Nvotová na treku okolo Annapurny, i názov jej cestopisnej knihy. Nie celkom tradičnej cestopisnej knihy. Je to príbeh mladej herečky a speváčky, ktorá sa vydáva na cesty, aby spoznala a zmenila seba a t

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 27

Hovory o józe a mystice č. 27

Jiří Vacek: Bože, mám Tě rád! Zvukový záznam z meditace na Morávce v říjnu 2011. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Gomora

Gomora

Využít všechno jako prostředek a sebe jako účel… Dnes již kultovní výpověď italského spisovatele a novináře, který jako sedmadvacetiletý reportér odvážně pronikl do nemilosrdného světa současné neapolské mafie. Zasvěcené a mnohdy šokující svědectví o působení camorry a

Obrázek podcastu Motivační spánek pro muže

Motivační spánek pro muže

Představujeme Vám novou verzi audionahrávky Motivační spánek pro muže. Současná verze je zcela přepracovaná a obsahuje nové pozitivní sugesce, které Vám pomohou dosáhnout úspěchu ve Vašem životě. Tato relaxační technika Vám pomůže usnout a během spánku bude Vaše podvědo

Obrázek podcastu And meet a woman ...

And meet a woman ...

And Meet a Woman… – 44 humorous poems about where to find love, how to approach women, and what happens next from a man's perspective. What happens when a single man steps out to meet someone new? Awkward moments, unexpected connections, and plenty of laughs. This colle

Obrázek podcastu Povznesení

Povznesení

Jak málo toho víme! Stačí pohlédnout ke hvězdám – nebo se ponořit do hlubin oceánu... Mikrobioložka Leigh vyrůstala v Rotterdamu s násilnickým otcem, snad proto se odjakživa cítila lépe v laboratoři než ve společnosti lidí. Fascinace životem v jeho nejmenších formách ji

Obrázek podcastu Alfa & Omega: Falešná hra

Alfa & Omega: Falešná hra

Dylan: Fotbal byl celej můj život, ale moje zářný vyhlídky ukončila strašlivá chyba. Její jméno je Lana Andersonová. Vypustila do světa všechno špatný, co jsem kdy udělal, ačkoliv jsem jí věřil. Zradila mě a já ji za to nenávidím. Přesto ji vidím pokaždý, když zavřu oči

Obrázek podcastu Rozhovor s Einsteinem

Rozhovor s Einsteinem

Formou dialogu titul předkládá názory A. Einsteina, týkající se životních hodnot jednotlivce i lidstva jako celku. Odrážejí nejen tvář důmyslného vědce, ale i člověka s hlubokým étosem, který svrhává člověka z piedestalu jedinečné bytosti do náruče pokory a lidskosti.