Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Jak ševci zvedli vojnu pro červenou sukni 11-24

Audiokniha Jak ševci zvedli vojnu pro červenou sukni 11-24

Obrázek podcastu X způsobů smrti

X způsobů smrti

ZAPOMEŇ NA VŠECHNO. NA TERMÍN, MÍSTO, OBĚŤ, ZBRAŇ I ZPŮSOB SMRTI. NA VŠECHNO ZAPOMEŇ.TOHLE JE ÚKOL JAKO ŽÁDNÝ JINÝ. Temná partie rozehraná v titulu Motiv X se dočkala napínavé koncovky. Je noc a z přístavu u Helsingborgu vyplouvá nafukovací člun s jediným pasažérem. Na

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 98 - Jindřich Böhm 08.06.2014

100 statečných - Host č. 98 - Jindřich Böhm 08.06.2014

Hostem L. Výborné - J. Böhm (vrakový potápěč)

Obrázek podcastu Dárce

Dárce

Provokativní příběh o chlapci, který zažívá něco neuvěřitelného a podniká něco nemožného. Představte si, že svět kolem vás je jako podle šablony, existuje jen jedna univerzální barva, jeden typ nábytku, všichni mají stejný střih vlasů, stejné oblečení. Má to své výhody,

Obrázek podcastu Do tmy

Do tmy

Příběh osamělé, nemocné ženy, která většinu života zasvětila sběru, sušení a odevzdávání léčivých rostlin, má od počátku nádech apokalypsy. Děj se posouvá kupředu pomocí detailně propracovaného „plánu sběru“. Konstantou je pak úterý, výkupní den, kdy hrdinka nedočkavě n

Obrázek podcastu Dům pod náměstím

Dům pod náměstím

Lidé přicházejí, pachtí se a odcházejí, ale domy zůstávají. A naděje s nimi. Barokní dům v Dolní ulici kousíček pod náměstím se ujal role vypravěče ságy o nenápadných velikánech, kteří zvelebovali bramborářské maloměsto uprostřed Česka. Za tři staletí jeho bytelné zdi u

Obrázek podcastu Miler: Krtkova dobrodružství 3 - Krtek a orel

Miler: Krtkova dobrodružství 3 - Krtek a orel

Krteček výtvarníka a režiséra animovaných filmů Zdeňka Milera vítězí ve všech mediích. Po úspěchu animovaných filmů se nyní Krteček zabydlil i na zvukových nosičích, mimo jiné také zásluhou skvěléinterpretace Marka Ebena. Již po třetí si můžeme poslechnout jeho vřelý, l

Obrázek podcastu Pád titánů

Pád titánů

První část monumentální historické ságy Století, v níž bestsellerista Ken Follett (Pilíře země, Na věky věků) poutavým, jímavým a zároveň napínavým způsobem mapuje fiktivní osudy několika rodin v různých částech světa, jež byly dramaticky poznamenány moderními dějinami.

Obrázek podcastu Zvláštní kurýr pana Horáčka

Zvláštní kurýr pana Horáčka

Svěží komedie o veterináři a případu jednoho geniálního psa.Veterinář se stará nejen o zdraví svých svěřenců, ale je i katalyzátorem vztahů v malém vesnickém společenství. Veterinář Hradecký má co vyprávět. Třeba historku o důchodci Josefu Horáčkovi a jeho psovi, který

Obrázek podcastu Obléhání Macindawu

Obléhání Macindawu

Podaří se Willovi najít v rozvráceném severním lénu bojovníky, kteří mu pomohou zpátky dobýt hrad ovládaný sirem Kerenem a jeho tlupou zločinců a osvobodit Alyss ze zajetí? Navíc se za hranicemi shromažďují klany divokých Skotiů a chystají vpád do araluenského královstv

Obrázek podcastu Prosím, jen vážně

Prosím, jen vážně

V komedii Prosím, jen vážně z roku 1985 se Alena Vostrá věnuje svému mnohokrát zkoumanému tématu bezúčelného zahrávání si se životem.V roce 1985 natočila hru režisérka Jana Bezdíčková, do hlavních rolí obsadila například Milenu Steinmasslovou, Janu Paulovou, Františka N

Obrázek podcastu Proč jsem tady doma

Proč jsem tady doma

Z komentáře Donáta Šajnera k původnímu LP albu 1 18 1656 "Proč jsem tady doma" vydanému Supraphonem v roce 1974 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Už název naší malé básnické antologie napovídá, o co nám šlo. Udělat průřez třiceti lety české poezie a z děl básníků v

Obrázek podcastu Poslední léto

Poslední léto

Provokativně drzá zpověď mladé dívky o komplikovaném čase dospívání. Zapovězená láska, vymezování se vůči učitelům i rodičům, sny a naděje, které nevyhnutelně naráží na realitu. Jak dospět a najít vlastní cestu, když k vám ti, od nichž čekáte odpověď, nejsou upřímní? V

Obrázek podcastu Věta jako povolání - Nezapomínky

Věta jako povolání - Nezapomínky

Audiokniha obsahuje dva první oddíly knihy Věta jako povolaní - Nezapomínky: Osmý den týdne - fejetony babičce a Dobře mrtvý dědeček - fejetony a eseje. Významný český novinář a spisovatel Karel Hvížďala oslaví v srpnu roku 2021 své osmdesátiny. Při této příležitosti vy

Obrázek podcastu Dějepis. Album pro dějepis na ZDŠ - Velká francouzská revoluce

Dějepis. Album pro dějepis na ZDŠ - Velká francouzská revoluce

Původní titul DM 15291 "Dějepis. Album pro dějepis na ZDŠ - Velká francouzská revoluce" vydal Supraphon v rámci vzdělávací řady pro školy v roce 1966 - nyní titul vychází poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Malý princ (1961)

Malý princ (1961)

Zřejmě nejznámější literární dílo francouzského spisovatele Antoina de Saint-Exupéryho. Jde současně o jeden z nejčtenějších "pohádkových" příběhů moderní světové literatury. Nenechte si ujít básnickou a lehce filozofickou pohádku pro malé i velké, jejímž mottem je vid

Obrázek podcastu Jak jsem byl klukem

Jak jsem byl klukem

"Když jsem byl malý chlapec, ovládala mne a moje kamarády z našeho městečka na západním břehu Mississippi jedna neutuchající touha: stát se členem posádky na parníku," vzpomíná po letech Samuel Clemens. Jméno tohoto muže asi většině z nás nic neříká, zato jeho literární

Obrázek podcastu Následuj mne

Následuj mne

„Žít je nebezpečný. Je velká pravděpodobnost že umřeš.“ Veterán zahraničních misí Adam Lev řečený Leo se po ukončení psychiatrické léčby snaží vrátit do běžného života. Pokouší se kontaktovat kamaráda z gymnázia, který mu před časem nabízel práci. Neúspěšně. Osud zmizel

Obrázek podcastu Neotevřené dopisy

Neotevřené dopisy

Dyť já jsem taky nebyla svatá… „Tak vás opravdu zajímá můj život? Ale dyť ten nebyl vůbec zajímavej, mně se dělo akorát to, co se tady dělo všem ostatním,“ diví se paní Alena, že někdo stojí o její vzpomínky. Zbytečně skromná protagonistka Neotevřených dopisů, inspirova

Obrázek podcastu Ze světa lesních samot

Ze světa lesních samot

Román klasika české literatury zobrazuje dramatické změny poměrů na česko-bavorském pomezí v posledním čtvrtletí 19. století, kdy ustálený životní řád "světa lesních samot" narušila živelná katastrofa. V dramatizované četbě na pokračování účinkují Otakar Brousek, Vilém

Obrázek podcastu Nebuď p*ča aneb jak (ne)pracovat s dětmi

Nebuď p*ča aneb jak (ne)pracovat s dětmi

„Nenaučíme dítě chovat se lépe tím, že ho donutíme cítit se hůře.“ O dětech žijících v ústavní péči – o dobré i špatné práci s nimi, o jejich reálných příbězích. Upřímná a surová kniha, která nehledá líbivá slova k líčení reálných situací. Jak přistupovat k dětem žij

Obrázek podcastu Dva na vraždu

Dva na vraždu

Proč se Kott s Kutílkem vydali na smrtící jízdu, během níž připravili o život čtyři lidi? Bylo to dílo Satanovo? Kdo byl jedním z nejmladších vrahů československé historie a co provedl se svým společníkem? Z jakého důvodu mladiství fanatici do bojových sportů vyvraždili

Obrázek podcastu Rychlopalba

Rychlopalba

Od autora Asfaltu, Štěpána Kopřivy – a od narátora Asfaltu, Ludvíka Krále! Rychlopalba je vtipný, syrový a hlavně skvělý román! Po úspěšném detektivním thrilleru Mrtvá šelma (Procházka, Smolíková) vám nakladatelství Walker & Volf přináší drsný detektivní román ze součas

Obrázek podcastu Rozhlasové ranní tělocviky IV (výběr 1990-91)

Rozhlasové ranní tělocviky IV (výběr 1990-91)

Zacvičte si s námi tak, jak bývalo v rozhlase zvykem... V druhém výběru nabízíme výběr šesti Ranních tělocviků z počátku 90. let. Ranní tělocvik 26. 3. 1990 Ranní tělocvik 28. 3. 1990 Ranní tělocvik 29. 3. 1990 Ranní tělocvik 5. 6. 1991 Ranní tělocvik 6. 6.1991 Ranní

Obrázek podcastu Robinsoni a donkichoti

Robinsoni a donkichoti

Jsou na dosah ostatním, a přesto tak daleko. Jedinečné osobnosti nežijí jen v šumavské divočině. Jsou nám blíž, než si myslíme. To dokazuje Aleš Palán ve své nové audioknize, která přináší příběhy sedmi donkichotů dneška. Co spojuje sedm lidí a jejich příběhy? Není to