Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Jak je neznáme aneb známí herci jako zpěváci

Audiokniha Jak je neznáme aneb známí herci jako zpěváci

Délka:

47 min

Čte:

Alena Kreuzmannová

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Kavárnička v Kábulu

Kavárnička v Kábulu

Osudy dvou Afghánek, dvou Američanek a jedné Angličanky se střetnou v jedné neobyčejné kavárně uprostřed Kábulu. Provozuje ji přátelská Američanka Sunny, která v Afghánistánu najde nový domov. Její kavárna je místem, kde se potkávají cizinci s místními a kde se střetává

Obrázek podcastu Předčítač

Předčítač

Patnáctiletému Michaelovi pomůže v nesnázích o generaci starší Hanna a její nezištné gesto vyústí v několikaměsíční vášnivý poměr. Když pak mladík už jako student práv přihlíží procesu, jenž má potrestat dozorkyně z nacistického koncentračního tábora, s údivem na lavici

Obrázek podcastu Tekuté krystaly

Tekuté krystaly

Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky

Obrázek podcastu Malé pikantní vraždy

Malé pikantní vraždy

Dvojice skvěle okořeněných zabijáckých jednohubek! Lars z povídky Malé pikantní vraždy vede tuctový život, a to až do chvíle, než ho opustí žena a s ní i peníze. Naštěstí uplatní senzační podnikatelský záměr: z náhodně zaslechnutých ženských hovorů vyrozumí, která z dam

Obrázek podcastu Co je to úspěch – a jak jej dosáhnout?

Co je to úspěch – a jak jej dosáhnout?

Jednoho prosincového dne se během šestnácti hodin prodalo na půl milionu kusů průkopnické knížky Davida Grubera o úspěchu. A kdyby nebyla limitovaná nabídka, prodalo by se jich přes milion. Byla to spíše brožurka než kniha – šlo o přílohu časopisu Mladý svět, coby samos

Obrázek podcastu Italský gambit

Italský gambit

I pouhý pěšec může zvrátit průběh velké hry… Praha roku 1597 je nebezpečné a kruté město. Zchudlý rytíř Jakub Jelínek z Hiršbergu o tom ví své. Žije v domě, který mu nepatří, a každý groš obrací dvakrát. A tak si nemůže dovolit odmítnout pohůnka Matěje Sádla s nabídkou

Obrázek podcastu Strážci brány

Strážci brány

Rok 2012 byl omyl. Staří matematici a astrologové se osudně spletli. Konec světa teprve přijde. Kdy a kde ten mejdan tisíciletí vypukne? Na rok 2017 čekali přes 400 let. Chvíle, kdy se v Praze otevře trans dimenzionální díra mezi světy mimo čas a prostor, se blíží. Kar

Obrázek podcastu Vinice ve Francii

Vinice ve Francii

Vychutnejte si pravé šampaňské a máslové croissanty podávané s proslulým francouzským šarmem. Hattie má zlomené srdce a cítí se mizerně. Když se jí naskytne příležitost pracovat dva měsíce na krásném sídle v oblasti Champagne, neváhá ani vteřinu a koupí letenky rychleji

Obrázek podcastu Přístav v mlze

Přístav v mlze

Komisař Maigret řeší případ záhadné vraždy, nenadálého dědictví a tajemných rodinných souvislostí.

Obrázek podcastu Pohádkové prázdniny u přednosty Drahoráda

Pohádkové prázdniny u přednosty Drahoráda

Třetí audiokniha příběhů z železniční stanice Záhořice, kde je přednostou pan Otakar Drahorád, co má dráhu nade všechno rád. Ale úplně nejvíc má rád svou početnou rodinu a vnoučatům koupil vyřazený vagón první třídy. Nechal ho odstavit do kusé koleje a společně s paní p

Obrázek podcastu Tajemství sídla Craven Manor

Tajemství sídla Craven Manor

Daniel zoufale shání práci. Když mu někdo pod dveře strčí vzkaz, který mu nabízí místo správce staré nemovitosti, má pocit, že to je příliš skvělé, než aby to mohla být pravda. Když ale dorazí do Craven Manor, zmocní se ho podezření. Dveře do starobylého sídla jsou doko

Obrázek podcastu Šlachta - Třicet let pod přísahou

Šlachta - Třicet let pod přísahou

Robert Šlachta poskytuje prostřednictvím rozhovoru se známým českým investigativním novinářem Josefem Klímou osobní zpověď svého neobyčejného života, a to nejen osobního, ale především toho profesního. Jako bývalý ředitel Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu a n

Obrázek podcastu Dokonalá lítost

Dokonalá lítost

Edinburgh ochromily vražedné bombové útoky. Oběti se počítají v desítkách a smrt neušetří ani místní policejní oddělení. Šéfinspektorka Ava Turnerová a inspektor Callanach ale nesmějí dovolit, aby jim utrpěné osobní ztráty zabránily vypátrat pachatele. Jak je možné, že

Obrázek podcastu Zápisník alkoholičky

Zápisník alkoholičky

Michaela Duffková je mladá matka, která se rozhodla otevřeně promluvit o své závislosti na alkoholu i o složité léčbě. Chcete vědět, proč je tak těžké přiznat si problém s pitím? Proč není překážkou závislosti ani malé dítě? Co bylo autorce motivací k léčbě a jak vypada

Obrázek podcastu The Diamond Axe

The Diamond Axe

Audiokniha přináší výběr nejkrásnějších pohádek z knihy Jaroslava Tichého, které jsou převyprávěny zjednodušenou angličtinou: Diamantová sekera; Jak bednář přelstil vlka, medvěda a zajíce; Tajná slova; Bída; Tříska a Kůra; Boháč a čert; Statečný voják; O zlé selce a Chl

Obrázek podcastu Věk mloků

Věk mloků

Záhuba lidstva se neodvratně blíží! Sci-fi ze série Agent JFK. Hlavní postava Nikita Bernstein se nakazí nemocí přivlečenou z paralelního světa. Při pátrání po jejím zdroji jí pomáhá agent JFK. Agent John Francis Kovář, hledaný muži z mocné Agentury, pomáhá své kolegyni

Obrázek podcastu Dvakrát Sherlock Holmes

Dvakrát Sherlock Holmes

Dům u měděných buků - slavný detektiv Sherlock Holmes řeší případ podivínského zaměstnavatele půvabné guvernantky. Méně známá dramatizace detektivní povídky Sira Arthura Conana Doyla z brněnského rozhlasového studia.Doktor Watson vzpomíná aneb Poslední případ Sherlocka

Obrázek podcastu Jak dostat firmu z krize

Jak dostat firmu z krize

Jak už název napovídá, jde o téma velmi aktuální. Kniha je určena všem podnikatelům, kteří se v krizi buď ocitli a řeší jak se z ní dostat ven nebo těm, kteří se jí snaží předejít. Nabízí ucelený pohled na krizi firmy, její signály, formy krize a hlavně možnosti řešení

Obrázek podcastu Barva z kosmu

Barva z kosmu

Povinná četba pro milovníky hororu a fantastiky. Průřez tím nejlepším z díla H. P. Lovecrafta včetně titulní povídky Barva z kosmu, která pojednává o důsledcích dopadu meteoritu do odlehlého údolí Nové Anglie. Americký autor Howard Phillips Lovecraft patří k zakladatelů

Obrázek podcastu Hyena

Hyena

Hyena se zlověstně pochechtává ve stínu svých blízkých. Cení ostré tesáky a vyhlíží další bytost, kterou by mohla ohodnotit a zchladit si na ní žáhu. Hyena se hrbí nad každodenním kalichem hořkosti a slastně nasává to jediné, co ji dokáže opravdu ukojit - alkohol. To vš

Obrázek podcastu Zlomené duše

Zlomené duše

Sedmý případ inspektorky Lottie Parkerové. Jednoho temného zimního rána je ve svém domě nalezena oběšená budoucí nevěsta Cara Dunneová. Je oblečená ve svatebních šatech a kdosi jí ustřihl pramen vlasů. Ještě téhož dne se najde tělo další mladé ženy, která byla shozena z

Obrázek podcastu Život víry 2023/04

Život víry 2023/04

Život víry 2023/04 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Kateřina Hodecová a Daniel Zeman. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Glenn Machlan: Mezi lovci lebek byla pomsta znakem mužnosti Když přišel Glenn Machlan v 90.

Obrázek podcastu Pan Masters

Pan Masters

Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v

Obrázek podcastu Zákony zločinu

Zákony zločinu

Muži zákona počas pátrania po páchateľoch narazia na bývalého väzňa, ktorý má pripraviť o život jedného z vyšetrovateľov. Napriek tomu, že spolupracuje, objednávku mohol dostať aj ďalší potenciálny vrah a nikto netuší, kedy a z ktorej strany príde posol smrti. Dôležitú

Obrázek podcastu Treasure Island

Treasure Island

Audiokniha Treasure Island namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň A2 pro mírně pokročilé posluchače. After Jim Hawkins finds a map in an old sea chest, he starts an exciting adventure which will take him to a far off island in search of treasure. He sets sail with