Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu I mrtví prahnou po pomstě

Audiokniha I mrtví prahnou po pomstě

Délka:

8 hod 4 min

Čte:

Milan Šmíd

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Už hořela, když jsem si do ní lehal

Už hořela, když jsem si do ní lehal

„Jak se to stalo?“ „Já nevím. Už hořela, když jsem si do ní lehal.“ Velice vtipné a bystré eseje od „mistra vypravěče“ najdeme v jeho druhé knize Už hořela, když jsem si do ní lehal, která se ve Spojených státech stala bestsellerem číslo dva, pouze rok po vydání jeho pr

Obrázek podcastu Hity Vlasty Buriana 1 - To neznáte Hadimršku

Hity Vlasty Buriana 1 - To neznáte Hadimršku

Tituly Hity Vlasty Buriana jsou unikátním edičním počinem, nabízejícím nestárnoucí humor legendárního komika z doby jeho největší slávy - ze třicátých a čtyřicátých let. Prastaré zvukové záznamy prošly komplikovanou technickou úpravou, jejíž výsledek překvapí i odborní

Obrázek podcastu Album pohádek "Supraphon dětem" 14. - Kocour Vavřinec a jeho přátelé, O třech malých princezničkách, Sloní mládě...

Album pohádek "Supraphon dětem" 14. - Kocour Vavřinec a jeho přátelé, O třech malých princezničkách, Sloní mládě...

Z "miniserie" našich Alb pohádek "Supraphon dětem" se stává postupem času, přibývajícími díly a také zájmem našich zákazníků "serie" - a to ani tímto 14. titulem ještě nekončíme! Na malé i velké posluchače čekají v tomto dílu pohádky vyprávěné renomovanými herci jako na

Obrázek podcastu Velký Gatsby

Velký Gatsby

Velký Gatsby, příběh tragické deziluze Francis Scott Fitzgerald (1896-1940), 'autor jazzového věku', dokázal jedinečným způsobem zvěčnit atmosféru prvního poválečného desetiletí v USA. Ve svém nejznámějším románu Gatsby vypráví příběh velké lásky, oslnivého společenskéh

Obrázek podcastu Sebevědomí

Sebevědomí

1. Mantra „ Já jsem teď a tady“ Zpěvem této mantry se soustředíme na přítomný okamžik, v němž se odehrává skutečný život a na lásku k sobě 2. Meditace „ Sebevědomí“ Meditace vede k pochopení a nalezení vlastní hodnoty, přijetí zodpovědnosti za svůj život a učí, jak se

Obrázek podcastu Nanynka a Podzemní král

Nanynka a Podzemní král

Pohádka o kouzelné říši a zlé kněžně.Podle stejnojmenné pohádky Jiřího Mahena pro rozhlas napsala Libuše Blažejová. Osoby a obsazení: Bílý král, Podzimní král a Černý král (Vladimír Ráž), Nanynka (Klára Jerneková), Janeček (Tomáš Töpfer), Nána (Danna Medřická) a hradní

Obrázek podcastu Stříbrné dobrodružství

Stříbrné dobrodružství

Bertík si nic nepřeje víc než kamaráda, kluka, jako je on. K Bertíkovu překvapení se objeví Robin, který přichází ze stříbrného oblaku. A začnou se dít věci!br>Ze stejnojmenné knížky Eduarda Petišky pro rozhlas připravila a režii má Tereza Verecká.Vypráví: Daniel Šváb.

Obrázek podcastu The Adventures of Tom Sawyer

The Adventures of Tom Sawyer

Audiokniha The Adventures of Tom Sawyer namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň A2 pro mírně pokročilé posluchače. Meet Tom Sawyer, a boy with a good heart who’s always in trouble with everyone: at home, in school and in church. With his best friends, Joe, Ben and H

Obrázek podcastu Král Lear

Král Lear

Rozhlasová nahrávka z roku 1989 v režii Jiřího Horčičky. Osoby a obsazení: Lear, británský král (Martin Růžek), Goneril (Alena Vránová), Regan (Růžena Merunková), Cordelie (Taťjana Medvecká), Hrabě z Glostru (Jiří Adamíra), Hrabě z Kentu (Eduard Cupák), Edmund, Glostr

Obrázek podcastu Slunce a hvězda

Slunce a hvězda

Nico di Angelo jako Hádův syn zažil víc hrůz než kdokoli jiný. Ale i jeho dny prosvětlil paprsek slunce v podobě milovaného Willa Solace, Apollónova syna. Spolu dokážou překonat jakoukoli překážku. Poslední dobou ale Nika volá hlas z Tartaru. Zdá se, že patří napraveném

Obrázek podcastu Národní umělec Karel Toman - Portrét básníka

Národní umělec Karel Toman - Portrét básníka

Z rozsáhlého komentáře Vladimíra Justla k původnímu LP albu 1 18 2158 "Národní umělec Karel Toman - Portrét básníka" vydanému v Supraphonu v roce 1978 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: "Domove, nikdy nemluvíš / tak jako ve dnech, kdy jsme sami./.../ Mám tebe z celé

Obrázek podcastu Básně Jiřího Wolkera

Básně Jiřího Wolkera

Základem nového kompilačního titulu určeného pouze pro digitální obchody je Balada o námořníku (pův. DV 15083,1959) JIŘÍHO WOKRA (*29. 3. 1900 – †3. 1.1924) doplněná básněmi Kázání na hoře, Březen, Štafeta, Moře a Úzkost (pův. SP 20084, 1964) Účinkují skvělí herci a nez

Obrázek podcastu Charlie Chaplin: Můj životopis

Charlie Chaplin: Můj životopis

Ve své autobiografii vzpomíná Charlie Chaplin, jeden z nejslavnějších a nejpopulárnějších filmových tvůrců a současně herců němého filmu, na svou životní i uměleckou dráhu od nejútlejšího chudého mládí, přes dobu úspěšnou a bohatou, na časy strávené v rodné Anglii, v Am

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 45 - Petr Tichý 07.06.2014

100 statečných - Host č. 45 - Petr Tichý 07.06.2014

Hostem J. Pokorného - P. Tichý (generální ředitel společnosti Barrandov Studio)

Obrázek podcastu Planeta opic

Planeta opic

Soror je latinsky „sestra“. Bude ale na této sesterské planetě vše tak, jak jsme „civilizovaně“ zvyklí? Výprava pozemšťanů k obydlené oběžnici v souhvězdí Orion, kterou líčí zápisky francouzského novináře Ulyxe Mérouxe vložené do láhve plovoucí vesmírem, se zprvu jeví j

Obrázek podcastu Nepil: Dobré a ještě lepší pondělí

Nepil: Dobré a ještě lepší pondělí

Výbor z autorových fejetonů.

Obrázek podcastu Všímavost a Já

Všímavost a Já

Když chcete porozumět sami sobě. Hlavním cílem knihy o všímavosti je pomoci lidem osvojit si techniky, s nimiž mohou sami sobě pomoci. Tím, že porozumí sobě samým. Všímavost, anglicky mindfulness, je v dnešní době velmi skloňovaným pojmem. Zkušený psychoterapeut Jan Ben

Obrázek podcastu Úmluva s vodami

Úmluva s vodami

Ohromující epos o lásce, víře, medicíně a o rodině, která chce vyřešit podivné tajemství. Sedmasedmdesát dlouhých let, jihoindická Kérala na Malabárském pobřeží a tři generace rodiny, která trpí zvláštním neduhem. V každé generaci nejméně jeden člověk utone – a v Kéral

Obrázek podcastu Klíčem je klid

Klíčem je klid

RYAN HOLIDAY dokázal nadchnout pro moudrost starověku již mnoho čtenářů. Ve své nové knize Klíčem je klid ukazuje na nadčasových základech stoické a buddhistické filosofie, jak se vnitřní klid může stát naší tajnou zbraní. Všichni velcí myslitelé, umělci, sportovci a vizi

Obrázek podcastu Dávno, dávno již tomu

Dávno, dávno již tomu

Hru o Boženě Němcové Dávno, dávno již tomu, opatřil její autor František Pavlíček podtitulem Zpráva o pohřbívání v Čechách. V roce 1979 napsal toto monodrama pro herečku Vlastu Chramostovou, která nemohla veřejně vystupovat.K vyprávění o osudu Boženy Němcové využil auto

Obrázek podcastu Jak jsem byl klukem

Jak jsem byl klukem

"Když jsem byl malý chlapec, ovládala mne a moje kamarády z našeho městečka na západním břehu Mississippi jedna neutuchající touha: stát se členem posádky na parníku," vzpomíná po letech Samuel Clemens. Jméno tohoto muže asi většině z nás nic neříká, zato jeho literární

Obrázek podcastu Má vzpomínka je bugatti

Má vzpomínka je bugatti

„Rozdávej radost a lidé ti pomohou. Život je krásný.“ Vzpomínky první ženy za volantem, která vítězila v závodech Grand Prix. Eliška Junková dává nahlédnout do historie automobilismu u nás, a líčí, co obnášela příprava automobilového závodníka, vzrušení, krásu i rizika

Obrázek podcastu Šimek & Grossmann: Návštěvní den 2

Šimek & Grossmann: Návštěvní den 2

V roce 1967 jsme přešli s Jiřím Grossmannem z divadelního klubu Olympik a z divadélka Sluníčko na Příkopech do Semaforu. Pozvali nás tam. Prostě si pro nás do Sluníčka přišli. A my jsme nabídku přijali. Jednak jsme Semafor velice uznávali, a pak také proto, že zprofesio

Obrázek podcastu Můj růžový život s Bohem a rakovinou

Můj růžový život s Bohem a rakovinou

Po stanovení diagnózy rakoviny v roce 2007 podstoupila autorka operaci a za nějakou dobu byla propuštěna z nemocnice jako stabilní pacient. O téměř pět let později přišla jako blesk z čistého nebe stejná diagnóza. Další dvě operace ani následná chemoterapie nepomohly, a