Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Hurvínkovy večerníčky - podzim-zima

Audiokniha Hurvínkovy večerníčky - podzim-zima

Délka:

1 hod 17 min

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Angličtina - Nepustilova metoda – Vedlejší věty

Angličtina - Nepustilova metoda – Vedlejší věty

CD Vedlejší větyje poslechovou verzí všech drilových cvičení obsažených ve stejnojmenné knize. Obsahuje cvičení pro vytváření dynamických stereotypů. Anglická část cvičení je namluvena americkými rodilými mluvčími. CD je určeno pro středně a více pokročilé studenty (B1

Obrázek podcastu Dům za zdí

Dům za zdí

Byl jednou jeden dům, divný až na půdu. A plný záludných vzdušných zámků… Ta černočerná vrátka do zahrady anglického baráku zničeného náletem tu vlastně nejsou. Den otevřených dvířek do domu v uličce Slade Alley se totiž pořádá jen jedenkrát za devět let, vždy v sobotu

Obrázek podcastu Jak zlomit dračí srdce

Jak zlomit dračí srdce

„TUMÁŠ, TY CHLUPATÝ CHŘESTÍCÍ ŠAŠKU! TUMÁŠ, TUMÁŠ A TUMÁŠ!“ Tentokrát se náš mladý hrdina musí utkat s Berserkry, splnit nesplnitelný úkol a zachránit Rybinohu, kterého si strašidelný Netvor málem dá k svačince! A při tom všem jej pronásleduje odvěký nepřítel, který zn

Obrázek podcastu Světelné (k)roky

Světelné (k)roky

Galaktická výprava posledního člověka ve vesmíru. Hynek Prokop je obyčejný člověk pracující v obyčejném zaměstnání a ubírající se svým obyčejným životem k naprosto obyčejné smrti… pokud se tedy nestane něco neobyčejného. Například proměna Země a okolní galaxie v hroma

Obrázek podcastu Už hořela, když jsem si do ní lehal

Už hořela, když jsem si do ní lehal

„Jak se to stalo?“ „Já nevím. Už hořela, když jsem si do ní lehal.“ Velice vtipné a bystré eseje od „mistra vypravěče“ najdeme v jeho druhé knize Už hořela, když jsem si do ní lehal, která se ve Spojených státech stala bestsellerem číslo dva, pouze rok po vydání jeho pr

Obrázek podcastu Chaloupka na muřích nožkách

Chaloupka na muřích nožkách

Babo Jago, stůj, nijak nečaruj! Chaloupko, otoč mě k životu čelem! Zatímco v Mrazíkovi se uměla otočit jen k Ivanovi a zase k lesu vchodem, tahle strašidelná chaloupka obávané baby Jagy má daleko širší repertoár. Pokud trochu pohne muřími nožkami a zčerstva popoběhne, z

Obrázek podcastu 12 esejů

12 esejů

Výběr dvanácti esejů George Orwella je průřezem vizionářskou tvorbou kultovního britského autora. Eseje s širokým tematickýcm záberem vybral a interpretuje novinář a dokumentarista Václav Müller, který se dílem George Orwella dlouhodobě zabývá. Součástí jsou oceňované t

Obrázek podcastu Radúz a Mahulena

Radúz a Mahulena

Julius Zeyer (1841 – 1901) se proslavil nejen svými romány, ale také pohádkovým romantickým dramatem, Radúz a Mahulena. Toto dílo bylo mnohokrát zpracováno, na divadle, v rozhlase, i pro film. AudioStory nově natočilo tento příběh plný lásky a vášní pro současnou genera

Obrázek podcastu Zátiší

Zátiší

Úvodní kniha celosvětově úspěšné detektivní série s oblíbeným inspektorem Gamachem od devítinásobné držitelky prestižní Agatha Award. Vražda a kanadský venkov, kde se lidé cítí tak bezpečně, že doma nezamykají, to nejde příliš dohromady. Zvlášť když se obětí stane vážen

Obrázek podcastu Stručný manuál úspěšného lenocha

Stručný manuál úspěšného lenocha

Jak dostat od života, co chceme Lenost je přirozená lidská vlastnost. Bohužel v žádné době není žádoucí. Proto se neustále vymýšlejí nové metody, jak tento vrozený atribut lidské povahy dostat pod kontrolu. Audiokniha Stručný manuál úspěšného lenocha, však není o lenost

Obrázek podcastu Revizor

Revizor

Zaposlouchejte se do mistrovské scény, kdy notně podroušený Chlestakov rozvíjí velkolepou vizi o důležitosti své osoby předstíráním, že je místo obyčejného úředníka vysoce postavenou osobou, revizorem, který může ohrozit postavení a majetkové poměry v městečku, které se

Obrázek podcastu Modré z nebe

Modré z nebe

Sny jsou křehké. Sny mají vůně. Možná se i příběh vašeho života v jistý okamžik začal ubírat tím nejméně pravděpodobným směrem. Poslechněte si příběh prodchnutý modrou barvou. Příběh básníka Vladimíra, který píše verše. Dnes mu to ale nějak nejde. Otevře okno, obloha j

Obrázek podcastu Tichá pošta

Tichá pošta

Hrdinství není fráze Čtyři povídky zasazené do období od konce druhé světové války až do nedávně minulosti spojuje výjimečná autorská erudice Jiřího Stránského, smysl pro vystižení atmosféry a především víra v lidi a vzájemnou pomoc. Čtyři povídky Jiřího Stránského js

Obrázek podcastu Náhrdelník

Náhrdelník

Bassova povídka - parodie romantických detektivních románů o slavném lupiči Arsenu Lupinovi. V hlavních rolích Růžena Merunková a Eduard Cupák.

Obrázek podcastu Život víry 2020/10

Život víry 2020/10

Život víry 2020/10 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Hojková, Kateřina Hodecová, Štěpán Matuška, Petr Hodec. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma – 400 let od Bílé hory Jaké změny politické, náboženské, so

Obrázek podcastu Opravář osudů

Opravář osudů

Geroge Novak přijíždí do Prahy aby hledat své české kořeny. Brzy ale zjistí, že vlastně hledá odpověď na jinou otázku: Kdo jsem? Kdo si myslím, že jsem? V živé staropražské hospodě U Devíti Draků a jedné ovce potkává svérázné přátele, kteří v něm však spíše otázky vyvol

Obrázek podcastu Navzdory básník zpívá

Navzdory básník zpívá

Poutavý historický román Jarmily Loukotkové Navzdory básník zpívá vyšel poprvé v roce 1957. V příběhu, který se odehrává v 15. století, autorka sleduje životní osudy Françoise Villona, a dává nahlédnout do života středověké Paříže.Patnáctidílnou četbu na pokračování z t

Obrázek podcastu Poslední běh o život

Poslední běh o život

Humorně laděné sci-fi o světě zabydleném roboty, kteří chovají poslední zbytky lidí ve stájích pro dostihy.Účinkují Jan Novotný, Ivan Řezáč, Petr Kostka, Helena Friedrichová, Svatopluk Matyáš, Ilja Racek, Karel Pospíšil, Petr Nárožný a další. Režie: Ivan Chrz.

Obrázek podcastu Smrtka

Smrtka

První část strhující série od Neala Shustermana, autora čtenářského hitu Bez šance. Ve světě budoucnosti lidstvo zvítězilo nad nemocí, stárnutím a nakonec i nad smrtí. Nikdo neumírá a Zemi hrozí přelidnění. Jedinými, kdo může ukončit život, jsou tak „smrtky“. Dva mlad

Obrázek podcastu Primární důvěra - Prst na spoušti

Primární důvěra - Prst na spoušti

Jak dobře znáte lidi ve svém bezprostředním okolí? Své sousedy, přátele, spolupracovníky? Tušíte vůbec, kolik má jejich viditelná slupka vrstev a že dohlédnete jen do míst, kam vás oni sami pustí? Budete věřit jejich slovům, i když se ukážou v rozporu s objektivní skute

Obrázek podcastu Já ještě nechci jít spát

Já ještě nechci jít spát

Poslechněte si hned tři veselé, prosté, ale kouzelné příběhy! Je to s Lassem trápení! Je mu už pět let, ale každý večer zlobí maminku: Já ještě nechci jít spát! Já chci taky sourozence, říká Petr rodičům a těší se, že si s ním užije spoustu radovánek. Ale ouha! Do rodin

Obrázek podcastu Hugo: Ruy Blas, Moliére: Zdravý nemocný

Hugo: Ruy Blas, Moliére: Zdravý nemocný

Původní LP album DV 15165 s ukázkami z divadelních her Victora Huga (Ruy Blas) a Jean Baptiste Poquelin Moliéra (Zdravý nemocný) vydal Supraphon v roce 1970 - nyní titul vychází poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Román lásky a cti. Dramatická montáž o Janu Nerudovi a Karolíně Světlé

Román lásky a cti. Dramatická montáž o Janu Nerudovi a Karolíně Světlé

Z komentář k původnímu albu Supraphonu DV 15286 z roku 1966:....V řadě námětů, které se u nás staly základem biografických děl té doby, zaujímá obzvláštní místo historie, o níž nemůže pomlčet ani ta nejstručnější studie obírající se zjevem Jana Nerudy anebo Karoliny Svě

Obrázek podcastu Čarodějnice Bordelína

Čarodějnice Bordelína

"Do klidného tichého lesa Bambručáku se jednoho dne nastěhuje lesní čarodějnice Bordelína. A nic z toho, co vidí, jí není po chuti. Však také není čarodějnicí nadarmo – přečaruje celé okolí k obrazu svému... všude rozhází různobarevní papírky, pytlíky a lahve. Špiní vod

Obrázek podcastu Čarodějky na cestách

Čarodějky na cestách

Komu připadne po skonu čarodějky a zároveň sudičky Desideráty Duté její kouzelná hůlka? Překvapivě Magrátě Česnekové. Ovšem jen pod podmínkou, že dokáže uvést do pořádku jednu její nedokončenou záležitost - musí zabránit sňatku Lenóry Sobotové řečené Popelka s princem v