Audiokniha Hrobník

Esence
Thriller, který probudí všechny vaše smysly. Kniha, která má svou vlastní vůni: vůni toho, po čem postavy touží, emocí, momentů, minulých životů. Příběh napsaný čichem vypravěče, který se naučil převést emoce na částečky a teď je proměňuje ve slova. Představte si kombin…

Drž mě pevně, miluj mě zlehka
Příběhy z tančírny Century Je to jednoduché – chodí sem totiž lidi. A to znamená, že se může stát cokoliv Argentinské tango, to jsou krásné ženy, vysoké podpatky, milongueros, vášeň a slunce … ale také lidé s všedními starostmi, poutníci žíznící po lásce a objetí, kte…

Dobrodružství kolegijního rady Pavla Ivanoviče Čičikova (Mrtvé duše)
Mrtvé duše Nikolaje Vasiljeviče Gogola jsou jedním z nejvýznamnějších ruských románů 19. století. Inspiraci ke svému poslednímu a v mnohém vrcholnému dílu Mrtvé duše našel Nikolaj Vasiljevič Gogol ve vyprávění svého přítele Puškina. Od něj poprvé vyslechl příběh spekula…

Spejbl & Hurvínek a Zlatá zebra 2
"Máš štěstí, ty i tvoji kamarádi, že vaším rozhlasovým učitelem bude jeden z nejlepších znalců všech předpisů na světě, a tedy i předpisů dopravních. Bude jím taťulda, Josef Spejbl. Pro případ, že by ti jeho výklad přece jenom nebyl docela úplně jasný, budu samozřejmě p…

Osm kroků
Dokumentární hra o posledních dnech K. H. Franka - režie Jan Berger, v hlavní roli: Boris Rösner Osoby a obsazení: Karl Hermann Frank (Boris Rösner), Kamil Resler, advokát (Jiří Šrámek), Kroupa (Pavel Soukup), Kozák (Stanislav Zindulka), zřízenec / Navara (Luděk Nešleha…

Justýnka a asistenční jednorožec
Justýnka je docela obyčejná holčička, které ale dočista chybí fantazie. Svět vidí docela nudně, šedivě, úplně bez nápadu. Naštěstí se jí dostane pomoci od asistenčního jednorožce Huberta. Ten ji za pouhých šest dní naučí věci kolem sebe vidět úplně jinak – najednou je s…

Na černé hodince u Spejblů
Na černé hodince u Spejblů V dobách, kdy ještě nebyla v každé domácnosti elektřina, si naši dědečkové a babičky nemohli pustit televizi, nebo rádio, natož se usadit u počítače. Tak večer, když se setmělo, pozvali sousedy a při svíčce si vyprávěli veselé příhody a říkánk…

Sekyra
„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil…

Nepil: Po Praze chodím…
Originální průvodce pražskými hospůdkami a vinárnami.

Zámek
Ve spletitém románovém příběhu zeměměřiče, který přišel do vesnice ovládané záhadným zámkem, do nějž se snaží za všech okolností proniknout, aby odhalil jeho tajemství, zachytil autor část své osobní životní situace i obecného lidského údělu a vylíčil stav, jejž sám cha…

Kde zpívají raci
Poslechněte si světovou literární událost v podání známé herečky a oceňované dabérky Jany Štvrtecké. O Kyi Clarkové kolují v poklidném městečku Barkley Cove na pobřeží Severní Karolíny fámy jako o vlčím dítěti, „holce z bažiny“. Poté, co ji jednoho srpnového rána opustí…

Twisted Games: Hry na ostří nože
Stoický, zádumčivý a arogantní elitní bodyguard Rhys má dvě pravidla: 1) Chránit své klienty za každou cenu. 2) Nezaplést se s nimi citově. A ještě nikdy nebyl v pokušení tato pravidla porušit... až doposud. Bridget von Ascheberg. Princezna, která je přinejmenším stejně…

Lazebník sevillský
Pierre-Augustin Caron de Beaumarchais byl mužem mnoha tváří i profesí. Za svého života se stal hodinářem vynálezcem, hudebníkem, politikem, tajným agentem, obchodníkem se zbraněmi, ale také aktivním účastníkem hned dvou světových revolucí - americké a francouzské. Nejví…

Koblihy
Anekdotický příběh o důvěřivém panu učiteli, který naletí mazanému podvodníkovi.Osoby a obsazení: Pinkava, učitel (Ivan Trojan), Stružinka, tulák (Miroslav Donutil), Kateřina, posluhovačka (Antonie Hegerlíková), starosta (Karel Urbánek), řídící učitel (Petr Kostka), pan…

Na druhý pokus
Tristana Milese jsem poznala na jednání, při němž se snažil převzít mediální společnost – moje dědictví po zesnulém manželovi. Tristan je bohatý, mocný – a taky arogantní a naprosto nesnesitelný. Nenávidím ho každou buňkou svého těla! Tak proč je, ksakru, tak neuvěřitel…

Nahoru na horu
Nejúspěšnější český himálajský horolezec Radek Jaroš otevřeně popisuje nejen milníky své sportovní kariéry, ale odhaluje také svůj soukromý život. Jak fungují tělo a mysl při výstupu na osmitisícovku bez kyslíkového přístroje? Co si lze z extrémních vysokohorských podmí…

Páni severu
„Vedl mě osud. Psal se rok osmistý sedmdesátý osmý, bylo mi jednadvacet let a věřil jsem, že jsem schopen dosáhnout svým mečem všeho na světě…“ Po vítězství v bitvě u Ethandunu má Uhtred z Bebbanburgu věru co slavit: šiky nepřátelských nájezdníků byly rozprášeny a Alfre…

Normální mužský
Úsměvný příběh o rozvedeném manželském páru.Osoby a obsazení: Slávka (Blanka Bohdanová), Ludvík (Vlastimil Brodský), Růžena (Marie Marešová), Pavla (Růžena Merunková), Karel (Tomáš Töpfer), Vendulka (Anna Hlavicová-Bendová), dále účinkují Blanka Vikusová, Jaroslava Drml…

Alenka a Krakonoš
Půvabné vyprávění v podání Nadi Konvalinkové o malé holčičce a jejích zvířecích kamarádech potěší každého malého posluchače. Alenka a její nerozlučná psí kamarádka jako horské zachránkyně! Malou Alenku už delší čas trápí kašel. Čím dříve se stmívá a blíží se zima, tím…

Likario
Druhý díl ze série Likarijská trilogie. Likario zažívá obrovský rozvoj, vlastně se teprve teď stává městem. Lidé, skřeti i všemožní míšenci zde nacházejí dobré místo k životu. Ve starém podzemí se však někdo skrývá. Potají získává spojence, zastrašuje, korumpuje. Plánuj…

Rybolov v srdci
Sbírka vynikajících příběhů z rybářského prostředí, nad nimiž se často zasmějete, ale i nejednou zamyslíte, a které mnohdy vyvolají i silné pohnutí, je zároveň i čistou a přemýšlivou reflexí doby a upřímnou osobní zpovědí spisovatele, pro něhož je rybářství nejen pevnou…

NAJKRAJŠIE ROZPRÁVKY 4 - O hovoriacom vtákovi & živej vode a troch zlatých jabloniach & O Palčekovi
O hovoriacom vtákovi, živej vode a troch zlatých jabloniach, O Palčekovi - pohádky z nejrůznějších koutů světa a nejroztodivnější příběhy na této audioknize vypráví Marián Labuda a další. Dvě klasické pohádky v interpretaci Mariána Labudy a dalších slovenských herců.

Proč máma nadává
Humorný román pro všechny rozčílené mámy. Děti už úplně zdivočely, dům vypadá jako po výbuchu a manžel nikdy není doma. Jako by toho nebylo málo, máma si našla novou výzvu – práci v kolektivu plném mladých a nadějných lidí. To jí působí starosti, jestli ve svých dvaačty…

Dudek, Nekuda: Vodnická škola Josefa Dvořáka
V jisté etapě svého života byl Josef Dvořák notoricky obsazován do rolí vodníků. Stal se z něj "nejlépe hovořící vodník na českých jevištích". Z této kuriózní situace těží autoři kabaretu pro děti. Popletený a splašený podvodní pan učitel Dvořák má svou havěť sice rád, …

SPRÁVNÁ PĚTKA jede tábořit
Může to být strašidelný vlak? Čekali, až se ze tmy vynoří světla lokomotivy jako dvě ohnivé oči… Tohle vypadá na senzační prázdniny: čtveřice kamarádů se psem Timem jede stanovat do vysněné pustiny na vřesovištích! Má na ně dohlížet učitel Luffy, roztržitý milovník hmy…