Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 19

Audiokniha Hovory o józe a mystice č. 19

Délka:

1 hod 14 min

Vydavatel:

Krutina

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Ve službách zla

Ve službách zla

Představte si, že obdržíte balíček s useknutou nohou… Neohroženou Robin, asistentku soukromého detektiva Cormorana Strika vyděsí záhadný balík k smrti. Jejího šéfa jen tak něco nerozhodí, ale tentokrát mu je jasné, že jde o výstrahu a vrah ho dobře zná. Z minulosti ho n

Obrázek podcastu Podzemnice olejná

Podzemnice olejná

Fantaskní příběh Zdeňka Svěráka o lidech, kteří byli připraveni o "klíče" k domovu i svobodě.Osoby a obsazení: Jana (Vlasta Žehrová), Karel (Zdeněk Svěrák), Petlach (Jiří Pleskot), Bláža Petlachová (Jiřina Jirásková), správce (Petr Pelzer) a Tománek (Martin Růžek). Reži

Obrázek podcastu Příšerné příběhy strýce Montaguea

Příšerné příběhy strýce Montaguea

Soumrak padá, mlha houstne, vítr kvílí ve větvích.... Nastal ten správný čas navštívit strýčka Montaguea. Strýc Montague žije v rozlehlém ponurém domě, jen se svým sluhou Franzem, kterého nikdy nikdo neviděl. Přestože cesta do jeho sídla vede přes tajuplný les plný zvl

Obrázek podcastu Mezi tiárou a orlicí II.

Mezi tiárou a orlicí II.

Příběh prvního českého krále Vratislava I Ve druhém díle sledujeme mocenský vzestup knížete Vratislava II, jeho střety s ambiciozním polským knížetem i papežem až ke přelomové korunovaci Dramatický příběh z druhé poloviny 11. století vypráví na základě dochovaných his

Obrázek podcastu Osmijankove rozprávky

Osmijankove rozprávky

Osmijanko sa raz vybral do sveta, aby pre deti nazbieral rozprávky. A nazbieral ich veru neúrekom! Osem o zvieratkách, osem o zázračných krajinách, osem o detektívoch, osem o vtáčikoch, osem podvodných rozprávok, osem sladkých a osem lesných rozprávok nuž a napokon aj o

Obrázek podcastu Pasáček vepřů

Pasáček vepřů

Jedna z klasických nedělních pohádek Hanse Christiana Andersena, které si oblíbilo několik generací posluchačů...V nahrávce z roku 1981 účinkují mj. Marcel Vašinka, Sylva Sequensová, Eduard Cupák, Vlastimil Brodský a další. Režii má Karel Weinlich

Obrázek podcastu Ochutnávačka

Ochutnávačka

Jejím úkolem je ochutnávat jídlo pro samotného Adolfa Hitlera. Uprostřed bouřlivých událostí druhé světové války najde mladá Němka nejisté útočiště, které je ale daleko blíž zdroji nebezpečí, než si kdy dokázala představit... Počátkem roku 1943 posílají rodiče Magdu Rit

Obrázek podcastu Tekuté krystaly

Tekuté krystaly

Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky

Obrázek podcastu Mrazivé vraždy

Mrazivé vraždy

Povídky obsažené v tomto výboru vyšly většinou nejprve časopisecky. Leitmotivem sbírky je roční období, kdy se případy slavných postav odehrávají. Posluchač tam může srovnávat vyšetřovací metody čiperné starší dámy s vytříbeným čichem na pachatele vražd Jane Marplové, p

Obrázek podcastu Carmilla

Carmilla

Mysteriózní hrabě Drákula v ženské podobě. Slavná gotická novela z roku 1872 líčí příběh mladé ženy, jež podlehla vlivu upírky jménem Carmilla. Vyprávění je opředeno tajemnou, mráz nahánějící atmosférou. Slavná gotická novela z roku 1872 vypráví příběh mladé dívky Laur

Obrázek podcastu Červený stan

Červený stan

Z písku pouště povstal pohnutý příběh, před nímž se skloní i Sinuhet… Dína, jediná dcera židovského praotce Jákoba, se odmítá smířit s rolí potupené chudinky, kterou jí ve 34. kapitole Knihy Genesis přisoudily letopisy Izraelitů. Dobrotivá pomocnice rázné matky Ley, při

Obrázek podcastu Vánoční večírek Pipi Dlouhé punčochy

Vánoční večírek Pipi Dlouhé punčochy

{'cs': 'První audio vydání nově nalezeného textu Astrid Lindgrenové. Už jste to slyšeli? Pipi Dlouhá punčocha pořádá rozloučení s Vánocemi a všechny děti srdečně zve! Smrk je krásně nazdobený a hned vedle stojí domeček ze sněhu. Uvnitř už je spousta dětí, dortů a zábavy

Obrázek podcastu Periferie

Periferie

Rozhlasová adaptace jedné z nejúspěšnějších her české meziválečné dramatiky. S Petrem Olivou, Růženou Merunkovou, Martinem Růžkem a Otakarem Brouskem v hlavních rolích.Periferie Františka Langera vypráví příběh propuštěného vězně Franciho, kterému náhoda přivede do cest

Obrázek podcastu Svět Jaroslava Ježka

Svět Jaroslava Ježka

Jaroslav Ježek (25. září 1906 Praha – 1. ledna 1942 New York

Obrázek podcastu Bohové na Marsu

Bohové na Marsu

Sci-fi pro romantické duše. Pokračování Princezny z Marsu. Tentokrát John Carter pátrá po své manželce, krásné Dejah Thoris a dostává se do mnoha nebezpečí. Dobrodružství a akce od začátku do konce. Zaposlouchejme se do starodávného příběhu o návratu dobrodruha Johna Ca

Obrázek podcastu Tenkrát v Hollywoodu

Tenkrát v Hollywoodu

Hollywood 1969. Kéž byste tam byli taky! Dlouho očekávaná románová prvotina kultovního režiséra – detailnější, sexy, a krvavější lite-rární variace na stejnojmenný oscarový velkofilm. Proslulý americký režisér vychází ze svého posledního filmu a ve stejnojmenné knize s

Obrázek podcastu Člověk velikosti poštovní známky

Člověk velikosti poštovní známky

Dramatizace povídky Arnošta Lustiga. Komorní příběh židovského vězně, který se sice těší prominentnímu postavení jako domácí učitel syna velitele koncentračního tábora, ale dobrovolně se vzdává možnosti zachránit si život a doprovází na tragické cestě své malé svěřence

Obrázek podcastu Panoptikum starých kriminálních případů

Panoptikum starých kriminálních případů

Panoptikum starých kriminálních případů je první knihou z trilogie Jiřího Marka. Už při prvním vydání (1968) zaujala originálními zápletkami, nostalgickou atmosférou první republiky, světa pánů inspektorů a jejich galérky, ale i osobitým humorem. Příběhy volně vycházejí

Obrázek podcastu Stopy dávnej minulosti 10

Stopy dávnej minulosti 10

Záverečný zväzok knižného cyklu Pavla Dvořáka Stopy dávnej minulosti autor už nestihol napísať, nečakane zomrel v decembri 2018. Jeho manželka, historička Daniela Dvořáková sa podujala zavŕšiť knižnú sériu namiesto neho. Na základe osobnej korešpondencie a literárnej po

Obrázek podcastu Princeznovská pravidla II.: V hlavní roli princ

Princeznovská pravidla II.: V hlavní roli princ

Květuše se ani nenadála a má brášku. Naštěstí ani on není žádné ořezávátko. Pošta se zase vyznamenala: popletený čáp doručil do Sedmi království nadělení v podobě miminka pro úplně jinačí aristokraty. Klouček pojmenovaný Balíček se má přesto k světu a roste jako z vody,

Obrázek podcastu Severská mytológia

Severská mytológia

Neil Gaiman sa pri písaní už dlho inšpiruje dávnymi príbehmi a mýtmi a v tejto knihe spracoval veľké ságy ďalekého severu. Ich príbehy sformoval do románu a ten sa začína zrodom deviatich bájnych svetov. Opisuje dobrodružstvá bohov, trpaslíkov i obrov a iných bytostí a

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad

Obrázek podcastu Kukaččí mláďata

Kukaččí mláďata

Arkastie prochází vleklou krizí. Král uprchl už před deseti roky a ještě stále se skrývá. Bezvládí přineslo hořké plody. Staré dohody jsou porušovány, zájmové skupiny soupeří o moc. Schyluje se k občanské válce. Ve městě jménem Thonnierika žijí své životy čtyři mladí li

Obrázek podcastu Tri nevesty

Tri nevesty

Príbehy o nevestách z rôznych kútov sveta inšpirované bulharskou, mongolskou a vietnamskou ľudovou rozprávkou. Žil raz v ďalekej krajine mocný kráľ, ktorý sa rozhodol, že už je čas oženiť sa. Ale za koho? Hútal a hútal, ale za vcelý svet si nevedel prdsatviť, aká by ma