Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Herečka

Audiokniha Herečka

Délka:

10 hod 29 min

Čte:

Jitka Ježková

Vydavatel:

Voxi

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu O divém muži a o světýlkách. Pohádky ze Šumavy III

O divém muži a o světýlkách. Pohádky ze Šumavy III

Původní audio kazeta SU 5046-4 811 "O divém muži a o světýlkách. Pohádky ze Šumavy III" vyšla v Supraphonu v roce 1995; později, v roce 2002, byly některé pohádky ve zkrácené formě vydány na CD titulu SU 5394-2 "Pohádky o vodnících, rusalkách a divém muži ", Kompletně a

Obrázek podcastu Vítězství

Vítězství

Původní 2LP album 1218 4611 se vzpomínkami příslušníků 1. čs. armádního sboru v SSSR vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Férová práce

Férová práce

>> Cítíte se v práci diskriminováni? Stal se váš kolega obětí šikany? Doslechli jste se, že jako šéf nejednáte fér? << >> „Kim Scott ukazuje, že proti diskriminaci a obtežování můžeme účinně bojovat pomocí spolupráce a vzájemného respektu.“ — Sheryl Sandberg, bývalá CO

Obrázek podcastu Deník malého poseroutky 14 - Na spadnutí

Deník malého poseroutky 14 - Na spadnutí

Nečekané dědictví umožní rodině Grega Heffleyho důkladně přestavět dům. Jenže brzo se zjistí, že taková rekonstrukce není žádná legrace. S každou zdí, která jde k zemi, se objeví nějaký nový problém: shnilé dřevo, jedovatá plíseň, nevítané potvůrky a ještě něco mnohem z

Obrázek podcastu SPRÁVNÁ PĚTKA na útěku

SPRÁVNÁ PĚTKA na útěku

„No dobrá, dobrá,“ chlácholil ji Julián, „taky nepůjdeš sama, půjdeme všichni. Musíme držet spolu.“ Georgina, jíž nikdo neřekne jinak než George, strávila třetinu prázdnin doma na Kirrinu jen se svým psem Timem. Zbytek Správné pětky, její bratranci a sestřenice Julián,

Obrázek podcastu Pohádky 7

Pohádky 7

Pohádky staršího data i pohádky novější, známé i méně známé, pohádky dramatizované, pohádky poučné, výchovné, pohádky pro radost. Nikdy jich není dost! V roce 2019 první, v absolutním pořadí již sedmý titul miniserie Pohádky určené pouze pro digitální obchody právě vych

Obrázek podcastu Moderní revue

Moderní revue

Vzpomínky na počátky časopisu, který se na konci 19. a v první čtvrtině 20. století stal tribunou mladého hnutí v české literatuře.8. října 1894 vyšlo první číslo Moderní revue pro literaturu, umění a život. Počátky Moderní revue zaznamenal ve svých pamětech básník a sp

Obrázek podcastu Moderná sebaobrana

Moderná sebaobrana

Stretli ste sa niekedy so sexuálnym obťažovaním? Čelili ste sexistickým vtipom alebo nevhodným narážkam svojho šéfa? Boli ste svedkami útokov či urážok, a predsa ste nedokázali zasiahnuť? Zrejme každý z vás sa už stretol s určitou formou násilia alebo obťažovania. Možno

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Svitky z londýnského mostu

Svitky z londýnského mostu

Svitky z londýnského mostu - audiokniha obsahuje deteketivku odehrávající se v prostředí středověkého Londýna. Autorka Jana Šouflová. Čte Jiří Pobuda. Londýnský most 1306. Nechte se postrašit i pobavit čtveřicí bizárních případů, které řeší konstábl Thomas Collingham a

Obrázek podcastu Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět ještě líp

Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět ještě líp

Pokračování vtipné sondy do našich chyb a zbytečných strachů od autora bestselleru Raději zešílet v divočině. Další nálož čtyřiceti rad, úsměvných fejetonů, které nenásilně člověka vedou k zamyšlení. Pokračování bestselleru Rady pánu Bohu jak vylepšit svět. „Znáte to, j

Obrázek podcastu Uprdelismus

Uprdelismus

UPRDELISMUS — životně důležitá schopnost mít u prdele vše, co není podstatné, tj. téměř vše, co dnešní společnost za podstatné považuje.

Obrázek podcastu Neumannovy Poděbrady 1976

Neumannovy Poděbrady 1976

Celostátní přehlídka uměleckého přednesu Neumannovy Poděbrady vycházela od roku 1974 na deskách Supraphonu. Druhý díl této řady vydaný původně v Supraphonu na EP kompletu 0 88 0559-61 (1977) vychází nyní poprvé digitálně. Obsah: I. cena - mladí profesionální čeští a slo

Obrázek podcastu Orlovo proroctví

Orlovo proroctví

Centurioni Macro a Cato uvízli v Římě. Oba čekají na výsledky vyšetřování smrti dalšího důstojníka, které byli svědky, a jejich osud je nejistý. Nejde ale jen o jejich bezpečí. Pirátům se do ruky dostávají tři svitky, na nichž závisí císařův život a budoucnost celého Ří

Obrázek podcastu Gazdina roba

Gazdina roba

Rozhlasová adaptace slavného vesnického dramatu Gabriely Preissové o vášni, snech a touze, které není možné naplnit.O vznik Gazdiny roby se zasloužil ředitel Národního divadla v Praze František Adolf Šubert. Právě on vybídl mladou autorku, která zrovna úspěšně vydala sb

Obrázek podcastu K2 8611 metrů

K2 8611 metrů

Sugestivní příběh o zdolání druhé nejvyšší hory světa prvním Evropanem Josefem Rakoncajem. Vítr, mráz, laviny, boj o holý život.

Obrázek podcastu Krotitel rizik podnikání zasahuje v prodejně zbraní

Krotitel rizik podnikání zasahuje v prodejně zbraní

Podnikáte nebo se teprve chystáte podnikat? Bojíte se rizik, problémů, neúspěchu nebo dokonce krachu své firmy? Bojíte se, že v důsledku neúspěchu v podnikání přijdete o rodinný či firemní majetek? Máme pro Vás řešení! Seriál audioknih „Krotitel rizik podnikání zasah

Obrázek podcastu Gulliverovy cesty

Gulliverovy cesty

Změnila se společnost od dob Jonathana Swifta k lepšímu? Proslulý utopický román pod rouškou zdánlivého cestopisu líčí poměry v Anglii 18. století, kritizuje stav civilizace a relativizuje sílu lidského rozumu. Proslulý utopický román pod rouškou zdánlivého cestopisu

Obrázek podcastu Jak jsem byl klukem

Jak jsem byl klukem

"Když jsem byl malý chlapec, ovládala mne a moje kamarády z našeho městečka na západním břehu Mississippi jedna neutuchající touha: stát se členem posádky na parníku," vzpomíná po letech Samuel Clemens. Jméno tohoto muže asi většině z nás nic neříká, zato jeho literární

Obrázek podcastu Jak zlomit dračí srdce

Jak zlomit dračí srdce

„TUMÁŠ, TY CHLUPATÝ CHŘESTÍCÍ ŠAŠKU! TUMÁŠ, TUMÁŠ A TUMÁŠ!“ Tentokrát se náš mladý hrdina musí utkat s Berserkry, splnit nesplnitelný úkol a zachránit Rybinohu, kterého si strašidelný Netvor málem dá k svačince! A při tom všem jej pronásleduje odvěký nepřítel, který zn

Obrázek podcastu Na dně

Na dně

Audiokniha Na dně obsahuje severskou detektivku s vrchním komisařem Williamem Wistingem. William Wisting #6 Během jediného letního týdne vyplaví moře na pláž poblíž Stavern postupně čtyři levá chodidla obutá v teniskách. Místní policie čelí záhadě: Kde jsou těla, k nimž

Obrázek podcastu Kolo času IX.: Srdce zimy

Kolo času IX.: Srdce zimy

Zatímco se Drak Znovuzrozený chystá skoncovat s odvěkou hrozbou, svět kolem něj se otřásá v základech… Saidín – mužská polovina jediné síly – je vinou Temného už tisíce let otrávený. Každý muž, který se ho odváží použít, je předem odsouzen k šílenství a zkáze. Ale Rand

Obrázek podcastu To všechno vodnes' čas

To všechno vodnes' čas

Písnička To všechno vodnes' čas u nás zlidověla a jak Waldemarovi Matuškovi, tak a Ivanu Foustkovi se v roce 1968 výborně hodila do názvu vzpomínkové knížky, která je dodnes ze vší literatury o Matuškovi nejživější. Dramaturg a básník Ivo Fischer, od poloviny šedesátých

Obrázek podcastu Dva roky prázdnin

Dva roky prázdnin

Dva roky prázdnin je jeden z nejznámějších Verneových dobrodružných románů z cyklu Podivuhodné cesty. Řadí se mezi tzv. robinsonády, což je označení pro typ filmového nebo literárního díla, jehož ústředním námětem je postava trosečníka nebo trosečníků a problémy, které

Obrázek podcastu Jak nevyloupit banku

Jak nevyloupit banku

Bible kanadských žertíků. „Někdy si myslím, že jsem dobrá duše, jindy zase, že jsem lump. Škoda, že se nedovedu přesně rozhodnout pro jedno, abych věděl, jak se zachovat.“ Bible kanadských žertíků, které hrdina jménem Künde nepřestane dělat ani ve vězení, kam se kvůli n