Audiokniha Hadí kůže

Spolčení ničemů
Francií otřese vlna brutálních vražd. Sadisticky znásilněné a usmrcené dívky, vyvražděná rodina, náhodní cestující shození pod vlak... Stále stejná značka *e, která se jako cejch objevuje na obětech nebo v jejich blízkosti, ukazuje na sériového vraha – jenže kriminalist…

Jako hvězdy v temné noci
Alice Wrightová doufala, že sňatkem s pohledným Američanem Bennettem Van Clevem unikne sešněrovanému životu v Anglii. Jenže ani její manželství, ani život v zapadlém koutě Kentucky se nevyvíjí tak, jak si představovala. Nadšeně tedy uvítá možnost zapojit se jako dobrovo…

Co já vím?
O filmařině, o lidech, vítězstvích i prohrách. "Já to psát nebudu, ty to napiš, bude to vlastně můj život, jak ho prožil Jan Novák," řekl Miloš Forman Janu Novákovi. Výsledkem spolupráce je kniha Co já vím?. Kniha o úspěšném, českém a světovém režisérovi, scenáristovi a…

3x Rhyme & Sachsová #1
3× Rhyme (& Sachsová) I s těmi nejtěžšími změnami v životě se lze vyrovnat, pokud nepřijdete o to nejdůležitější... Elitní americký detektiv Lincoln Rhyme po úrazu ochrnul a je upoután na vozík. Když je však někdo diagnózou kvadruplegik, nutně to neznamená, že by se j…

Limonádový Joe
Český pohled do proslulého období americké historie, kdy správná volba nápoje mohla rozhodnout o mnohém! Tento román z pera Jiřího Brdečky je parodií na klasické westerny s Jesse Jamesem, Billy Kidem a Buffalo Billem. Knihu proslavil stejnojmenný film z roku 1964.

Šestnáct způsobů, jak bránit opevněné město
Prostě si nemohl pomoci! A tak se zapsal do dějin. Byl jednou jeden muž, na kterého se štěstí usmívalo víc než na druhé, i když byste to při pohledu na jeho životopis možná neřekli. V dětství mu zabili rodiče a jeho prodali do otroctví, nový pán ho vyučil tesařskému řem…

Potopa
Velkolepý román polského spisovatele, nositele Nobelovy ceny, je prostředním, dějově zcela samostatným dílem Sienkiewiczovy slavné historické trilogie. Potopa se odehrává na počátku druhé poloviny sedmnáctého století, za polsko-švédské války? Jedinečně zachycený obraz t…

LOH 1968 Mexiko: Reportáž o 4 medailích Věry Čáslavské
XIX. LOH v Mexiku 1968: Reportáž o 4 medailích Věry Čáslavské střihový pořad přímých reportáží z průběhu gymnastických soutěží, v kterých získala Věra Čáslavská tři zlaté a jednu stříbrnou medaili průvodní slovo František Macák, komentují Karel Malina a Gabriel Zelenay…

Lékárníci mění svět
Znalosti, které se mohou hodit. Lékárníci, kteří se nebáli vyjít z bezpečné zóny zaběhnutých stereotypů myšlení, obohatili svět kosmetiky, potravinářství i průmyslu o cenné vynálezy. Toužíte se na večírku blýsknout znalostí nečekaného detailu o rakouském horolezci, kter…

Nechajte to tak
Ak sa márne snažíte dosiahnuť svoje vytýčené ciele alebo nájsť niečo, čo by vám prinieslo viac šťastia do života, problém nie je vo vás. Problémom je moc, ktorú odovzdávate iným ľuďom. V tejto audioknihe sa dozviete, ako vás tri obyčajné slovká – Nechajte to tak – môžu …

Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření
Jak vystoupit z bludného kruhu vyčerpání? Syndrom vyhoření je stav naprostého fyzického a duševního vyčerpání s možnými vážnými zdravotními důsledky. Tuto knihu napsal známý psychiatr MUDr. Radkin Honzák pro lidi, kteří jsou pod silným tlakem stresorů a mohli by se kand…

Odvaha volá
Říká se, že strach je špatný rádce, ale co když je to přesně naopak? Možná bychom mu měli bedlivě naslouchat, a pak udělat přesný opak toho, co nám radí. Strach není opakem odvahy, ale jejím hybatelem. Odvaha je pak cílená práce se strachem a triumf nad ním. Okamžik pra…

Tomáš Řepka: Deník ze dna
Bývalý fotbalový reprezentant, kapitán Sparty, hráč italské Fiorentiny a anglického West Hamu, legendární obránce Tomáš Řepka vám nabízí svou nejosobnější a nejsyrovější zpověď. Během výkonu trestu si psal deník, který obsahuje exkluzivní svědectví o tom, jaké byly jeho…

Nikto nič nevidel
Stojíte na nástupišti metra plnom cestujúcich. Vaše dve malé dcérky v sekunde vašej nepozornosti naskočia do vlaku ako prvé. Ponáhľate sa za nimi a vtom sa dvere zatvoria a vlak odíde... A vy zostanete bezmocne stáť na nástupišti. Presviedčate sa, že všetko dobre dopadn…

Jóga vědomí slovem 8
Jóga vědomí slovem 8 - audiokniha obsahuje nahrávky ze setkání jógy vědomí ve Vnitřním kruhu 28. 9. - 1. 10. 2017. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Počkat, já jsem šéf?!?
Všechny aspekty vedení týmu na jednom místě Tato audiokniha není jen další průvodce managementem, je to nezbytný nástroj, který vám dodá sebejistotu a znalosti potřebné k tomu, abyste zazářili v roli manažera. Economy vás provede každým aspektem vedení týmu, od základů …

Hovory o józe a mystice č. 6
Meditace na pozorovatele a uvědomění sebe. Princip a ukázka cvičení. Hovory č. 6 jsou namluveny tak, že je podle nich možno cvičit meditaci na pozorovatele. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Sounds in the Dark
The third step into the Darkness is called Sounds in the Dark. It begins with a short story written in 1921 by American master horror writer Howard Phillips Lovecraft called The Music of Erich Zann. The author himself considered the story to be one of his masterpieces, …

Poslední království
Strach snad dokáže muže ovlivnit, ale sebedůvěra bojuje proti strachu. Uhtred z Bebbanburgu přišel na svět v 9. století, kdy jeho rodnou Británii pustošily vpády loupeživých vikingů. Jeho život se obrátil naruby poté, co jeho bratra i otce, northumbrijského velmože, zab…

Vymazlené vraždy 2
Vyřeší policie dokonalou vraždu manželky vymyšlenou právními esy? Může složitý případ vraždy objasnit nečekaná nevěra? Byla hvězdou forenzní psychologie a silnou ženou. Opravdu spáchala sebevraždu? Po úspěchu knížky Vymazlené vraždy přichází nakladatelství Golden Dog s …

Noční brána
Je Mona Lisa společným jmenovatelem vražd, které od sebe dělí více než sedmdesát let? Smrti chladnokrevně zavražděného pařížského obchodníka s uměním v ospalé francouzské vísce na březích řeky Dordogne předcházel nečekaný nález ostatků muže s prostřelenou hlavou, jehož …

Stratené kníhkupectvo
Tri postavy, ktoré zdanlivo nič nespája. Jedno tajomné kníhkupectvo, ktoré vraj stálo na jednej pokojnej dublinskej ulici. Vydajte sa do sveta neobyčajných, prepletených príbehov naprieč minulosťou a súčastnosťou – príbehov skutočných, ale aj tých knižných. Prvý príbeh …

Púštna hviezda
Harry Bosch sa na sklonku kariéry vracia k svojej „bielej veľrybe" - nedoriešenému prípadu, ktorý ho stále máta. Musí nájsť a potrestať vraha, ktorý pre peniaze vyvraždil rodinu s dvoma deťmi. No aby to dosiahol, musí sa pokúsiť zachrániť čerstvo obnovené oddelenie neuz…

Vyděšená k smrti
V budově opuštěné biologické laboratoře je nalezeno tělo zmizelé studentky. Vypadá to na únos, který se zvrtnul, ale detektiv seržant Kay Hunterová o tom není přesvědčená – a ve svém podezření se jen utvrdí, když je nalezen mrtvý i muž s výkupným. S únosem další student…

Život na Mississippi
"Když jsem byl malý chlapec, ovládala mne a moje kamarády z našeho městečka na západním břehu Mississippi jedna neutuchající touha: stát se členem posádky na parníku," vzpomíná po letech Samuel Clemens. Jméno tohoto muže asi většině z nás nic neříká, zato jeho literární…