Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Gutta z Bubnu

Audiokniha Gutta z Bubnu

Délka:

12 hod 44 min

Čte:

Šárka Rosová Váňová

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Podzimní děsy

Podzimní děsy

Stejně jako u předchozích souborů povídek Zlověstné jaro, Letní záhady a Mrazivé vraždy, i nyní je leitmotivem sbírky roční období, kdy se případy slavných vyšetřovatelů odehrávají. Podzim je obdobím mlhavých rán a vlahých nocí, které se ale s padajícím listím prodlužuj

Obrázek podcastu Matrix: božský zdroj

Matrix: božský zdroj

SVĚTOVÝ BESTSELLER Kvantová teorie potvrzuje šokující praxi – naše myšlenky mají moc změnit svět! Průkopník kvantové teorie, Max Planck, kdysi šokoval celý svět tvrzením, že existuje jakýsi zdroj, v němž se rodí úplně vše, co tvoří náš svět. Autor této knihy pátral více

Obrázek podcastu Prázdniny s Sherlockem Holmesem

Prázdniny s Sherlockem Holmesem

Humorné vyprávění o pražském chlapci pozvaném samotým Sherlockem Holmesem na prázdniny do Londýna, aby mu pomáhal v objasňování detektivních záhad. Další literární pastiše na téma Doylova slavného detektiva.

Obrázek podcastu Nestárnoucí smích aneb U nás v Hahuhově

Nestárnoucí smích aneb U nás v Hahuhově

Nejlepší scénky a výstupy našich předních komiků a hereckých osobností vybrané ze silvestrovských pořadů a estrád nedávných let vás příjemně překvapí a pobaví. Je to humor, který skutečně nestárne!

Obrázek podcastu Můj přítel Maigret

Můj přítel Maigret

„Haló! Jestli jsem znal nějakého Marcellina?… Jak?… Rybář?… Zkuste mluvit jasněji, Lechate… Nerozumím ničemu z toho, co mi vyprávíte… Týpek, který žije v bárce… Dobře… Tvrdí, že je mým přítelem?… Co?… Tvrdil?… Je mrtev… “ Maigret se za doprovodu korektního pana Pyka ze

Obrázek podcastu Mlsné medvědí příběhy

Mlsné medvědí příběhy

Nedvěd a Miška jsou nejlepší medvědí kamarádi, které znáte z večerníčku Mlsné medvědí příběhy. Oba jsou nesmírně vynalézaví, když jde o to, dostat se k něčemu dobrému na zub. Mnohdy se ale stane, že i ten nejlepší plán nevyjde podle jejich představ, a to je pak v medvěd

Obrázek podcastu Staré řecké báje a pověsti 8

Staré řecké báje a pověsti 8

Příběhy z řecké mytologie, upravené pro rozhlas na základě asi nejznámější knihy spisovatele Eduarda Petišky, čtou: Vilma Cibulková a Jan Šťastný.

Obrázek podcastu Lékařem jste i vy

Lékařem jste i vy

Dech, postoj, pohyb i smysly. Všechny tyto nástroje nám tělo dává k dispozici, aby se dokázalo samo uzdravit. I příroda kolem nás funguje podle řádu rovnováhy, zdraví a obnovy. Stačí ho pochopit – a začít s ním spolupracovat. Tato inspirativní kniha vás provede skrze dv

Obrázek podcastu Často kladené otázky o vesmíru

Často kladené otázky o vesmíru

Od autorů bestselleru „O čem víme prd“. „Kdyby se k vesmíru dodávala nápověda, vypadala by jako tahle audiokniha.“ Máte spoustu otázek: o prostoru, o času, o gravitaci, o pravděpodobnosti toho, že v červí díře potkáte své starší já. A všechny odpovědi najdete v téhle kn

Obrázek podcastu Naučte se správně dýchat

Naučte se správně dýchat

Metoda dýchání založená na vědeckých poznatcích konečně dostupná všem! Nejen pro fanoušky metody Wima Hofa. Každý z nás si myslí, že dýchá správně, dýchání je přece jednou ze základních životních funkcí. Navzdory tomu, co si intuitivně myslíme, dýcháme většinou špatně.

Obrázek podcastu Atómové návyky

Atómové návyky

Jednoduchý a overený spôsob, ako si vybudovať dobré návyky a zbaviť sa zlých. Atómové návyky ponúkajú overený návod, ako sa každý deň zlepšiť o jedno percento bez ohľadu na svoje ciele. Popredný svetový odborník na tvorbu návykov James Clear odhaľuje praktické stratégie

Obrázek podcastu Magorské modlitby

Magorské modlitby

Ivan M. Jirous byl nejen duchovní v ůdce undergroundu, v ěze ň, básník a magor, ale té ž velký modlitebník. Z Magorovy summy jsou vybrány nejlep ší básn ě duchovní a se řazeny shora dol ů: Nejprve B ůh ve t řech podobách – Stvo řitel, Vykupitel a Ut ěšitel. Poté nebeské

Obrázek podcastu Macourek:Žofka ředitelkou zoo

Macourek:Žofka ředitelkou zoo

Původní audio kazetu 71 0340-4 "Miloš Macourek Žofka ředitelkou zoo / Petr Nárožný" vydal Bonton Music a.s. v roce 1996, v roce 2001 vyšla v Supraphonu zkrácená verzi této nahrávky na CD SU 5328-2. Nyní vydává Supraphon celou nezkrácenou verzi nahrávky poprvé digitálně

Obrázek podcastu Zdravie bez liekov

Zdravie bez liekov

Už Hippokrates povedal, že všetky choroby sídlia v črevách. Ľudstvu trvalo viac než 2 400 rokov, kým túto pravdu dokázalo podoprieť faktami. Autori mimoriadne úspešnej knihy Zdravé črevo a trávenie, docent Ladislav Kužela, PhD. a Zuzana Čižmáriková, PhD, sa v tomto diel

Obrázek podcastu Jak Hurvínek do lesa volá, tak se Spejbl ozývá

Jak Hurvínek do lesa volá, tak se Spejbl ozývá

Původní LP album 1118 2505 Jak Hurvínek do lesa volá, tak se Spejbl ozývá vydal Supraphon v roce 1979, na CD SU 5840-2 pak vyšel titul mírně zkrácen v roce 2007. Na přání našich zákazníků posíláme nyní do digitálních obchodů titul z řady S+H v plné délce a s původním ob

Obrázek podcastu Vedli jsme si dobře, hochu

Vedli jsme si dobře, hochu

Mám v telefonu fotografii, na které jsem jako dítě se svým otcem na pláži. Často tomu chlapci říkám: „Vedli jsme si dobře, hochu.“ Občas se zamýšlím nad tím, jak se kluk z Walesu, syn pekaře, dostal až sem. Celý můj život je jedno velké tajemství. Tato kniha vypráví můj

Obrázek podcastu V práci nemusí být blázinec

V práci nemusí být blázinec

Amazon Bestseller #1 ve třech kategoriích O AUDIOKNIZE Nastal čas skoncovat s érou přepracovanosti, chaosu, stresu a otravného „nestíhám“. Obdiv už nesklízí workoholik, ale ten, kdo si při zachování profesionality dokáže v klidu užít své odpolední volno i víkendy a dok

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 13 - Ilona Kejklíčková 06.06.2014

100 statečných - Host č. 13 - Ilona Kejklíčková 06.06.2014

Hostem L. Výborné - I. Kejklíčková (klinická logopedka)

Obrázek podcastu Obamová: Můj příběh

Obamová: Můj příběh

Silné a inspirativní osobní vzpomínky bývalé první dámy Spojených států amerických Malá Michelle Robinsonová vyrůstala v jižní části Chicaga, bydlela ve společném pokoji s bratrem Craigem a hrávala si s ním v nedalekém parku. Její rodiče Fraser a Marian Robinsonovi ji

Obrázek podcastu Dášeňka čili život štěněte (1964)

Dášeňka čili život štěněte (1964)

"Když se to narodila, bylo to jenom takové bílé nic, do hrsti se to vešlo; ale anžto to mělo pár černých ušisek a vzadu ocásek, uznali jsme, že je to psisko, a protože jsme si přáli mit psí holčičku, dali jsme tomu jméno Dášeňka..." Poslechněte si vyprávění Karla Čapka

Obrázek podcastu Dějiny světla

Dějiny světla

Jedna z nejpřekládanějších českých knih posledních let - o nejslavnějším českém fotografovi 20. století. To je román Jana Němce o Františku Drtikolovi Dějiny světla. Říká se, že amatérský fotograf řeší fotoaparáty, profesionál objektivy a Mistr světlo. Fotografa Františ

Obrázek podcastu Sherlock Holmes 3: Pes rodu Baskervillovcov

Sherlock Holmes 3: Pes rodu Baskervillovcov

Legenda o pekelnom psovi, ktorý z pomsty prenasleduje potomkov rodiny Baskervillovcov, sa v Londýne zdá Watsonovi strašidelná a Holmesovi veľmi zaujímavá, najmä v súvislosti s osudom nebohého sira Charlesa Baskervilla. Na zámku Baskerville, v pochmúrnom kraji plnom zrad

Obrázek podcastu Selfíčka

Selfíčka

Dříve si lidé psali deníky, aby pomohli paměti a zachytili pomíjivé okamžiky. Rembrandt si občas kreslil rychlé skicy, pérovky, zachycení momentu pár čarami. Dnes si mladí fotí selfíčka, aby, snad, zachytili důležité momenty života. Marek Orko Vácha se naučil selfíčka n

Obrázek podcastu Městská divadla pražská. K 30. výročí založení

Městská divadla pražská. K 30. výročí založení

Z komentáře k původnímu LP albu 1218 0481 vydanému Supraphonem v roce 1980 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Ukázky z tvorby několika sezón uměleckého souboru MDP (Divadla ABC, Rokoko) pochopitelně nemohou plně vyčerpat celkový repertoárový obraz obou našich divade

Obrázek podcastu Věta jako povolání - Nezapomínky

Věta jako povolání - Nezapomínky

Audiokniha obsahuje dva první oddíly knihy Věta jako povolaní - Nezapomínky: Osmý den týdne - fejetony babičce a Dobře mrtvý dědeček - fejetony a eseje. Významný český novinář a spisovatel Karel Hvížďala oslaví v srpnu roku 2021 své osmdesátiny. Při této příležitosti vy