Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Francouzština pro mírně pokročilé B1 - část 1

Audiokniha Francouzština pro mírně pokročilé B1 - část 1

Délka:

14 hod 4 min

Čte:

Alena Sasínová

Vydavatel:

audioacademyeu

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Nemravné kalendáře a další povídky

Nemravné kalendáře a další povídky

Výběr povídek k výročí 100 let od úmrtí Jaroslava Haška. Pestrá mozaika příběhů obyčejných i neobyčejných lidí z různých koutů Rakouského mocnářství, obrázky ze života světců a starých Římanů. Satirické zkratky mířené na snad všechny lidské poklesky ať už v oblasti sex

Obrázek podcastu Pan Mercedes

Pan Mercedes

Kdo je v téhle hře kočka a kdo je myš? Na masakr před pracovní agenturou, kdy maskovaný řidič v ukradeném mercedesu úmyslně najel do fronty nezaměstnaných, nikdo hned tak nezapomene. Často na něj myslí i detektiv ve výslužbě Bill Hodges, který musel při odchodu do důcho

Obrázek podcastu Menzel: Míša Kulička v cirkuse

Menzel: Míša Kulička v cirkuse

V druhém dílu zvukové tetralogie o Míšovi Kuličkovi se představí hlavní hrdina v cirkuse. K hrdinům první části - Míšovi Kuličkovi, jeho mamince medvědici Barboře a popletenému strýčkovi Vasilovi - přibývají na tomto nosiči zvířata z cirkusu i půvabná tanečnice, která s

Obrázek podcastu Nepil: Dobrou a ještě lepší neděli

Nepil: Dobrou a ještě lepší neděli

Krátká humorná zamyšlení nad lidskými a společenskými nešvary.

Obrázek podcastu Jsem to já?

Jsem to já?

Výběr z knihy hereckých pamětí Vlasty Fabianové, přečetla sama autorka a herečka krátce před svou smrtí v roce 1991.Kniha sugestivně nazvaná Jsem to já?, svědčí nejen o touze a potřebě podívat se na sebe z odstupu, ale také a především o uctě k lidem, od nichž se Vlast

Obrázek podcastu Štorch: Lovci mamutů - Komplet 3 alb

Štorch: Lovci mamutů - Komplet 3 alb

Zvuková podoba klasického románu Eduarda Štorcha adresovaného mladým čtenářům vznikala postupně v uplynulých letech (I. CD vyšlo v r. 2001) na základě scénářů režiséra Tomáše Vondrovice. Třetím CD (Na Bílé skále) se adaptace literární předlohy uzavřela avy tak dostáváte

Obrázek podcastu Okřídlení tvorové v bouřkových mračnech

Okřídlení tvorové v bouřkových mračnech

Víte, jak to chodí. Základka je jako zlý sen, obzvlášť když jste knihomolka na prahu puberty a vypadáte trochu jinak než ostatní. Snažíte se zapadnout, anebo těch pár let alespoň přežít. Rebeka věří, že už ji nic nepřekvapí. Pak se ale ukáže, že tu největší bitvu má tep

Obrázek podcastu A co bylo dál

A co bylo dál

Jameson s Emily se snaží o svého prvního potomka. Tedy, Emily se snaží. Jameson je jako obvykle v pracovním stresu, což nakonec dožene Emily k tomu, že Jamesona unese do thajského wellness resortu, kde by si oba měli odpočinout a zbavit se napětí ve vztahu. Jak je ovšem

Obrázek podcastu Jungbauer: Honza a lodička

Jungbauer: Honza a lodička

Historická nahrávka zařazená do nabídky na přání našich zákazníků.

Obrázek podcastu Piko

Piko

Na životech feťáků záleží Kde se vzal pervitin? A kdo jsou jeho uživatelé? Vydejte se za českým příběhem téhle drogy. Rozhlasová audioverze knihy s podtitulem „Na životech feťáků záleží“ přináší skutečné příběhy lidí, jejichž život je nějakým způsobem spojen s perviti

Obrázek podcastu Vánoce s Františkem Nepilem

Vánoce s Františkem Nepilem

Výběr povídek Františka Nepila s vánoční tematikou (od Adventu až po Silvestr) z knih Dobré a ještě lepší jitro, Dobrou a ještě lepší neděli, Dobrá a ještě lepší jitra a Hledání radosti. Výběr připravil a dramaturgicky sestavil sám autor, a poté se samozřejmě osobně d

Obrázek podcastu Staré řecké báje a pověsti 4

Staré řecké báje a pověsti 4

Příběhy z řecké mytologie, upravené pro rozhlas na základě asi nejznámější knihy spisovatele Eduarda Petišky, čtou: Vilma Cibulková a Jan Šťastný.

Obrázek podcastu Sokrates na rovníku

Sokrates na rovníku

Pátrání je věc ošemetná a nesmírně nejistá, člověk nikdy neví, co ho potká na cestě, po níž se vydal, jaká skrytá zákoutí poodhalí, zda se mu v nich bude líbit, nebo zda nakonec nebude zatrpkle proklínat své rozhodnutí. Zvláště pokud se rozhodne hledat vlastního otce. P

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 40 - Ivan Klíma 07.06.2014

100 statečných - Host č. 40 - Ivan Klíma 07.06.2014

Hostem L. Výborné - I. Klíma (spisovatel a dramatik)

Obrázek podcastu Kdo židli má, bydlí 1

Kdo židli má, bydlí 1

Rozhlasový cyklus zábavných talk show natáčených v pražském divadle Ungelt 1. 5.2012. Hovory o divadle, herectví a o životě.

Obrázek podcastu Zmenárnik

Zmenárnik

Zmenánik. Je neviditeľný, ale chce aby ste o ňom vedeli. Zoberie vám z bytu drobnosť, zdanlivo nepodstatnú vec a zamení ju za figúrku bez tváre. Označil si vás. Je to hra o moc a ňou rastie aj jeho chuť na niečo viac... Detektívka Leonore Askerová má vedúce postavenie o

Obrázek podcastu May: Vinnetou

May: Vinnetou

Hrdinové nestárnoucí klukovské četby ožívají ve velkolepé dramatizaci s předními interprety, bohatými zvukovými efekty a westernovou hudbou Ladislava Štaidla. Komplet 4 alb nabízí více než pět hodin poslechu plného romantiky a napětí!

Obrázek podcastu Viewegh: Můj život po životě

Viewegh: Můj život po životě

Dne 8. 12. 2012 nečekaně praskla Michalovi Vieweghovi, jednomu z nejčtenějších českých spisovatelů, aorta. Po úspěšných pokusech o oživení se zcela dezorientovaný Michal znovu pomalu začal učit mluvit a vnímat svět. Kolaps krátkodobé paměti byl takový, že se lidé ze spi

Obrázek podcastu Kosení

Kosení

VYPRÁVĚNÍ POKRAČUJÍ A NA SCÉNU PŘICHÁZEJÍ NOVÉ SMRTKY… Příběhů, jež by se daly o cechu smrtek vyprávět, je stále bezpočet. Od doby, kdy se Nimbus ujal péče o lidstvo, do chvíle, kdy se smrtka Goddard pokusil obrátit systém naruby, uběhly stovky let. Lidé žili dlouho ve

Obrázek podcastu Zakázaný chtíč

Zakázaný chtíč

Plán zněl jednoduše: Zahodit staré zvyky a vést normální slušný život. Práce učitele se zdála skvělou volbou. Kdo by čekal, že se mi do cesty připlete ONA? Viktorie, bláznivá středoškolačka, která svým koketováním ničí vše, co jsem si vysnil. Mé staré já nešlo umlčet. N

Obrázek podcastu Meditační promluvy 3 - Spanda Gíta

Meditační promluvy 3 - Spanda Gíta

Tresť praxe siddha jógy kašmírského šivaismu. Jedná se o záznam, kde autor čte dílo Spanda gíta. Četba byla zároveň meditací, autor se nechal vést zejména momentální inspirací a intuicí, a proto se v některých místech nahraná slova liší od původního textu.

Obrázek podcastu Prodavači ostatků I.

Prodavači ostatků I.

Napínavé putování Evropou druhé poloviny 14. století Druhorozený syn chudého českého zemana Martin ze Stvolna odchází do Paříže na nejvěhlasnější univerzitu známého světa. Záhy se zaplétá do milostných avantýr a na tom nejméně očekávaném místě nachází svou první velkou

Obrázek podcastu Můžeš (po)dělat cokoli

Můžeš (po)dělat cokoli

Tohle je inspirativní příběh sedmadvacetiletého kluka, který procestoval více než čtyřicet zemí, vystudoval dvě vysoké školy, založil dvě firmy a mezitím se několikrát dostal do pořádného průšvihu. Třeba když potkal medvěda nebo když prodělal první statisíce. Právě pros

Obrázek podcastu Meditační promluvy 8 - 50. výročí mahásamádhi Bhagavana Nitjánandy

Meditační promluvy 8 - 50. výročí mahásamádhi Bhagavana Nitjánandy

Živý záznam z meditace s Evou a Jiřím Krutinovými v klubovně Duchovní srdce dne 8. 8. 2011.

Obrázek podcastu S Hupem a Hopem po sedmi mořích

S Hupem a Hopem po sedmi mořích

Zažijte dobrodružnou plavbu při poslechu pohádkového seriálu S Hupem a Hopem po sedmi mořích. Posádce velí kapitán Velryba, asistuje mu kormidelník Rybička, dále je tu jeden plavčík, kuchař, dvanáct námořníků a dva veselí opičáci Hup a Hop, které nejprve zachrání kormid