Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Fiabe italiane

Audiokniha Fiabe italiane

Délka:

55 min

Čte:

Michele Sirtori

Vydavatel:

Edika

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Jak chtěl pan Spejbl na olympiádu

Jak chtěl pan Spejbl na olympiádu

Scénárista Josef Barchánek napsal před lety pro Divadlo S+H tři scénky se sportovní tématikou, které - také díky skvělé interpretaci Miloše Kirschnera (Spejbl a Hurvínek) a dalších herců - neztratily nic na své aktuálnosti. Ocení to nejen malí, ale i větší příznivci dře

Obrázek podcastu Jeremyho farma nejen zvířat

Jeremyho farma nejen zvířat

{'cs': '„Špatný den na farmě je lepší než dobrý den v kanceláři.“\n\n „I ti, kdo Clarksona zarytě nenávidí, ho jako farmáře shledají sympatickým“.\n\nUž když se Jeremy proháněl po světě v drahých autech při natáčení Top Gearu, toužil jezdit traktorem a vyorávat své vlas

Obrázek podcastu Minimalistický domov

Minimalistický domov

Máte už po krk večného upratovania? Sústavne niečo hľadáte? Deti sa nudia, aj keď majú plnú izbu hračiek? Stále sa potkýnate o veci? Trávite každú drahocennú chvíľu doháňaním upratovania? Riešenie je tu. Premeňte svoj domov na minimalistický domov. Zjednodušte si údržbu

Obrázek podcastu Bergman: Kryštofova myš

Bergman: Kryštofova myš

Hrdinou příběhu je desetiletý Kryštof, který se v mnohém liší od svých vrstevníků. Nemá žádné kamarády a od chvíle, kdy mu zemřel tatínek, je jeho svět plný samoty a smutku. Svoje štěstí hledá ve světě iluzí a snů, který je jen malou náhražkou za život, který žije. To v

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 7 - Ondřej Trojan 06.06.2014

100 statečných - Host č. 7 - Ondřej Trojan 06.06.2014

Hostem L. Výborné - O. Trojan (filmový producent, režisér a příležitostný herec)

Obrázek podcastu Matýsek čaroděj

Matýsek čaroděj

Z Černého dolu se ozývá písnička, ve které se zpívá, že nedaleko odtud stojí Černý dům a v něm bydlí Černý pán, a právě tam se vypraví ševcovský syn Mates žádat o službu...

Obrázek podcastu Na volné noze

Na volné noze

„V knize Na volné noze nenajdete bulšit a la ‚jděte za svým snem a uspějete‘, ale jen spoustu praktických rad. Vidím na ní jedinou chybu: že vyšla až teď, když jsem ji potřeboval před deseti lety. Kolik zbytečných starostí by mi mohla ušetřit!“ — Michal Kašpárek, šéfred

Obrázek podcastu Krev na paletě

Krev na paletě

Dvanáct obrazů ze života malíře Michelangela Merisiho, zvaného Caravaggio. Z knihy Miloše Kočky, řady studií, článků, a zejména několika životopisných románů, připravil a v roce 1988 natočil režisér Pavel Linhart.

Obrázek podcastu Kouzelníci z pradávna 2: Kouzlo druhé šance

Kouzelníci z pradávna 2: Kouzlo druhé šance

Je zle! Omylem osvobozený jezikrál je zpátky! Dávno pradávno, ještě za časů obrů, se o místo v pralese prali starousedlíci z řad kouzelníků ovládajících magii s válečníky budujícími nový, moderní svět. Prozatím vítězili válečníci, protože se oháněli zbraněmi ze železa,

Obrázek podcastu Vražda na golfovém hřišti

Vražda na golfovém hřišti

„Mám obavy. Mám jakousi předtuchu – jakési je ne sais quoi!“ Romanticky založený kapitán Hastings, tentokrát okouzlen Popelkou, kterou potkal v calaiském expresu při své včerejší cestě domů do Londýna, vyráží po boku legendárního Hercula Poirota spěšně zpět do Francie.

Obrázek podcastu Černý mnich

Černý mnich

Nejrozsáhlejší část díla ANTONA PAVLOVIČE ČECHOVA (1860–1904) tvoří povídky. Napsal jich na pět set. Ne všechny jsou stejně slavné jako jeho šest dramat, velká část z nich je však dodnes po celém světě znovu a znovu překládána a v nejrůznějších souborech vydávána a čten

Obrázek podcastu Malířovo ohlédnutí / Jak Mikoláš Aleš malovával

Malířovo ohlédnutí / Jak Mikoláš Aleš malovával

Původní titul DM 15215 "Malířovo ohlédnutí / Jak Mikoláš Aleš malovával" vydal Supraphon v roce 1964 - nyní titul vydáváme poprvé digitálně. MIKOLÁŠ ALEŠ (*18.11.1852 – †10.7.1913)

Obrázek podcastu Dívka v ledu

Dívka v ledu

První případ Eriky Fosterové ve skvělém podání oblíbeného herce a dabéra Martina Stránského. Poté co je v parku v jižním Londýně pod vrstvou ledu nalezeno tělo mladé ženy, na místo přijíždí detektiv šéfinspektor Erika Fosterová. Oběť, krásná dívka z mocné a bohaté rodin

Obrázek podcastu Macourek:Žofka ředitelkou zoo

Macourek:Žofka ředitelkou zoo

Původní audio kazetu 71 0340-4 "Miloš Macourek Žofka ředitelkou zoo / Petr Nárožný" vydal Bonton Music a.s. v roce 1996, v roce 2001 vyšla v Supraphonu zkrácená verzi této nahrávky na CD SU 5328-2. Nyní vydává Supraphon celou nezkrácenou verzi nahrávky poprvé digitálně

Obrázek podcastu Láska, vzdor a smrt

Láska, vzdor a smrt

Z komentáře Zuzany Kočové k původnímu LP albu 1 18 0773 "E.F.Burian Láska, vzdor a smrt" vydanému v roce 1970 v Supraphonu a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Burianova láska k životu, horoucí a rozezpívaná celým jeho dílem. Lyrik, říkají o něm někteří. A přece je ta

Obrázek podcastu Roztěkané: Jak se žije ženám s ADHD

Roztěkané: Jak se žije ženám s ADHD

Proč máme v hlavě ohňostroj. Autorky, které se samy s ADHD potýkají, píší o desítkách žen, jimž tato diagnóza ztrpčuje život, a snaží se ukázat jim cestu, jak se k tomuto problému postavit. Jsou nesoustředěné, vyčerpané, skákají vám do řeči, impulzivně se rozhodují, špa

Obrázek podcastu Přítelkyně z domu smutku

Přítelkyně z domu smutku

Příběh se odehrává na konci světa, ve světě zabsolutizovaného násilí, a já po napsání knihy zjistila, že snad žádné jiné prostředí není tak velkou autorskou příležitostí. Nikde jinde bych se nesetkala s lidmi tak rozdílnými, a současně tak otevřenými. Má hlavní autorská

Obrázek podcastu Nexus

Nexus

Príbeh o tom, ako informačné siete budujú aj rúcajú náš svet. Za posledných 100 000 rokov sme my, druh Homo sapiens, nahromadili obrovskú moc. Ale napriek všetkým svojim objavom, vynálezom a víťazstvám stojíme na prahu existenčnej krízy. Svet je na pokraji ekologického

Obrázek podcastu Národní umělec Václav Vydra 100 let

Národní umělec Václav Vydra 100 let

Původní LP album 0 18 1850 "Národní umělec Václav Vydra 100 let" vydal Supraphon v roce 1975 - nyní titul s úryvky z tvorby VÁCLAVA VYDRY(*29.4.1876 - 7.4.1953) vychází poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Zemřel, když zemřela naděje. Jmenoval jsem se Alfred Hirsch, ale přátelé mi říkali Fredy. Bylo mi dvacet osm let. Byl jsem učitel. Byl jsem snílek. Moc prosím, pamatujte si mé jméno. Už nezůstal naživu nikdo, kdo by mohl dosvědčit, jak a proč můj život vyhasl. Fredy (

Obrázek podcastu Krev prvorozených

Krev prvorozených

Kapitán Stein, notář Barbarič a kaprál Jaroš přijíždí do Prahy z povolání samotného císařova bratra, arcivévody Matyáše. Zatímco za denního světla se nové císařské sídlo rozrůstá, bohatne a vzkvétá, v noci se mění v labyrint zločinu a podezřelých přivandrovalců z celé E

Obrázek podcastu Čech a Němec

Čech a Němec

Jméno Jana Nepomuka Štěpánka upadá neprávem v zapomnění. Přesto to byl právě on, kdo v české premiéře uvedl mnohé Shakespearovy nebo Moliérovy hry. Štěpánek byl také prvním Čechem, který stanul v čele Stavovského divadla, a nadto byl velmi plodným dramatikem. Příběh jed

Obrázek podcastu Konkláve - Tajemství papežské volby

Konkláve - Tajemství papežské volby

Volbu papeže, Kristova zástupce a následovníka apoštola Petra na jeho stolci, provázely v dějinách mnohé problémy. Jak zajistit, aby se na tento akt volitelé v klidu soustředili, jednali podle nejlepšího svědomí, pokud možno bez průtahů, aby se nerozutekli, kde je to pr

Obrázek podcastu Tajemství všech tajemství

Tajemství všech tajemství

Robert Langdon, uznávaný profesor symbologie, přijíždí do Prahy. Napínavý závod světa futuristické vědy a mystických pověstí odhaluje šokující pravdu o tajném projektu, který navždy změní náš pohled na lidskou mysl. Nejpopulárnější autor současnosti se vrací na scénu a