Audiokniha Erben: Kytice

Toto by si mali prečítať všetci, ktorých máte radi
Ako si nájsť a udržať lásku? Čo môžete urobiť, aby ste lepšie zvládali konflikty? Ako sa môžete dostať zo slepej uličky a vyrovnať sa so zmenami a stratami? Čo pre vás znamená byť spokojný? Sú ostatní ľudia len otravní, alebo problém je vo vás? Život je predovšetkým o v…

Zmizelá
Zdálo se to jako ideální manželství. Zdání však může vražedně klamat… Amy Elliottová Dunneová zmizela v den pátého výročí svatby. Nick Dunne, její muž, je po sérii nalezených důkazů obviněn z vraždy své ženy. Nick prohlašuje, že nic nespáchal, Amyini přátelé a zápisky v…

Sleva 30% - Alfa & Omega: Falešná hra
Dylan: Fotbal byl celej můj život, ale moje zářný vyhlídky ukončila strašlivá chyba. Její jméno je Lana Andersonová. Vypustila do světa všechno špatný, co jsem kdy udělal, ačkoliv jsem jí věřil. Zradila mě a já ji za to nenávidím. Přesto ji vidím pokaždý, když zavřu oči…

Stopařův průvodce Galaxií 3: Život, vesmír a vůbec
Nejdelší a nejdestruktivnější večírek, jaký se kdy konal, vstupuje do čtvrté generace… Po tisíciletích ožívá nebezpečí, že mírumilovný národ s citem pro melodii podlehne svému děsu z jiných ras a vypořádá se s nimi jednou provždy. Zákony života, vesmíru a vůbec surově p…

Hovory o józe a mystice č. 17
Podstata úsilí o poznání sebe a vysvobození - díl 2. Základní zásady a postupy, které vedou k poznání vědomí, kterým jsme a výklad účinného soustředění, meditace, která přináší poznání našeho pravého božského Já. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Na volné noze
„V knize Na volné noze nenajdete bulšit a la ‚jděte za svým snem a uspějete‘, ale jen spoustu praktických rad. Vidím na ní jedinou chybu: že vyšla až teď, když jsem ji potřeboval před deseti lety. Kolik zbytečných starostí by mi mohla ušetřit!“ — Michal Kašpárek, šéfred…

Desetkrát klidnější
Lépe se můžete cítit už teď. Vaše úzkost tu nemusí být napořád. Ať už bojujete s generalizovanou, sociální, panickou, nebo jinou úzkostí, delší, či kratší dobu, doktorka Kirren Schnack vám ve své knize Desetkrát klidnější nabídne praktické rady, jak se s ní naučit praco…

Prázdniny s Sherlockem Holmesem
Humorné vyprávění o pražském chlapci pozvaném samotým Sherlockem Holmesem na prázdniny do Londýna, aby mu pomáhal v objasňování detektivních záhad. Další literární pastiše na téma Doylova slavného detektiva.

Čo naozaj jeme?
Je soľ naozaj taká škodlivá, ako sa o nej tvrdí? Sú ryby zdravé? A čo káva, červené mäso či nasýtené tuky? Môžu sa tehotné ženy spoľahnúť na rady svojho gynekológa o tom, čo majú jesť? Má bezlepková strava vôbec nejaké výhody? Čo vlastne vedia lekári o výžive? Audioknih…

Serotonin
Šestačtyřicetiletý́ zemědělský inženýr Florent-Claude Labrouste se po rozchodu s partnerkou odebere na rodný́ venkov, kde bilancuje svůj život a vzpomíná na předchozí vztahy. Při životě ho udržují pouze antidepresiva, jež však mají nežádoucí vedlejší účinky – třeba impo…

Čierny kruh: Koniec mafie
Leto 2003. Mafia deväťdesiatych rokov stráca moc. Čo však prichádza namiesto nej? Čerstvo vyštudovaný Milan Ostrý nastupuje do úradnej funkcie. Pracuje v nej nielen pre mafiánskeho bossa Petra Štarcha, ale aj pre vplyvného skorumpovaného úradníka Alexandra Vokoša. Lenže…

Geniální potraviny
>> Na seznamu bestsellerů New York Times << >> „Tohle není další kniha, podle které stačí jíst vejce, ořechy a ryby, a hned budete chytřejší. Geniální potraviny vysvětlují, které geny ovlivňují naši inteligenci a jakým jídlem z nich dostat nejvíc. Přinášejí lahodné rec…

Mowgli´s Story
Audiokniha v angličtině vypráví známý příběh o chlapci, který byl vychován vlčí smečkou a v džungli nalezl jak kamarády, tak úhlavního nepřítele. Poslechněte si ho do konce a dozvíte se, jestli se Mauglímu podařilo přemoct hrozivého Šér Chána. Příběh je vypraven rodilým…

Hodina duchov
Ľudia odpočítavajú posledné sekundy starého roka a v Hollywoode vládne chaos. Detektívka Renée Ballardová z LAPD čaká na tradičnú oslavnú paľbu do vzduchu. No o pár minút neskôr ju zavolajú na miesto, kde jedna z guliek zasiahla majiteľa autoservisu. Renée rýchlo zistí,…

Anglická gramatika B1 pro mírně a středně pokročilé
{'cs': 'V tomto poslechovém kurzu Anglická gramatika B1 pro mírně a středně pokročilé si zopakujete a rozšíříte znalosti v používání přítomných, minulých i budoucích časů, složitějších předložek, zájmen, podmiňovacího způsobu, infinitivu a dalších témat. \n\nKurz je zal…

Ve znamení Kon-tiki
„Hranice? Sám jsem nikdy žádné neviděl. Ale slyšel jsem, že existují v myšlenkách některých lidí.“ THOR HEYERDAHL. 28. dubna 1947 vyplul z Peruánského Callaa balzový vor se šesti muži a papouškem. Jeho kapitánem byl tehdy třiatřicetiletý Thor Heyerdahl a jejich cílem b…

Přemyslovská epopej I. - Velký král
Historická sága začíná v českém knížectví, v němž se vlády ujímá mladý Přemysl Otakar I. Země je rozvrácena rodovými spory a oslabena agresivní politikou císaře. Přemysl se však nemíní vzdát. Miluje vlast svých předků a touží po moci. Vede obratná diplomatická jednání a…

100 statečných - Host č. 76 - Mnislav Zelený 08.06.2014
Hostem L. Výborné - M. Zelený (etnolog a cestovatel, indiánským jménem Atapana)

Kmotr
Vše pro rodinu. Tak pravil padrino – a basta! Pár měsíců po druhé světové válce je organizovaný zločin pod taktovkou gangsterů z řad italských přistěhovalců stejně čilý, jako kdyby Amerika s Alem Caponem nikdy nezatočila. Pod pláštíkem firmy na dovoz sicilského olivovéh…

Nemesis
Rozhlasová dramatizace čtvrtého případu detektiva Harryho Holea z roku 2013. V bankovní pobočce v centru Osla dostává vedoucí 25 vteřin na to, aby otevřel trezor, vybral z něj peníze a naházel je do připravené tašky. Limit o 6 vteřin překročí... Jo Nesbø (*1960 v Oslu),…

Hovory o józe a mystice č. 6
Meditace na pozorovatele a uvědomění sebe. Princip a ukázka cvičení. Hovory č. 6 jsou namluveny tak, že je podle nich možno cvičit meditaci na pozorovatele. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Hobit
Nejpopulárnější kniha zakladatele žánru fantasy. Hobit je pohádkový příběh o velké cestě hobita Bilba Pytlíka, družiny trpaslíků a čaroděje Gandalfa za pokladem střeženým drakem Šmakem. Je to také jeden ze základních stavebních kamenů rozsáhlého a světoznámého cyklu pří…

Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii
Po dvojici bestsellerů přichází princ Ládík s další knihou – tentokrát o cestě do Arménie, Gruzie a Náhorního Karabachu. Ladislav Zibura se vydává do těch nejzapadlejších vesnic, aby mohl poslouchat příběhy místních a načerpat něco z jejich moudrosti. Alkohol teče proud…

100 statečných - Host č. 50 - Petr Bláha 07.06.2014
Hostem L. Výborné - P. Bláha (koreanista, překladatel)