Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Epištoly k nesmělým milencům aneb Staronový tajemník lásky

Audiokniha Epištoly k nesmělým milencům aneb Staronový tajemník lásky

Obrázek podcastu Co mě naučil tučňák

Co mě naučil tučňák

Překvapivé jihoamerické dobrodružství s neobvyklým parťákem vyprávěné s britským humorem. Když Angličan Tom přijme místo učitele na argentinské internátní škole, ještě netuší, že si tam z výletu do Uruguaye propašuje tučňáka, jehož zachrání z ropné skvrny. Rychle se vša

Obrázek podcastu Saltykov-Ščedrin: Pazuchin a...

Saltykov-Ščedrin: Pazuchin a...

Komentář Borise Ščedrina k původnímu LP albu 11 0222-1 812 "Saltykov-Ščedrin Pazuchin a..." vydanému v roce 1988 v Supraphonu a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Před několika lety hostovalo pražské divadlo Na zábradlí v Moskvě. Několik herců v čele s ředitelem Vodič

Obrázek podcastu Vánoce s Dádou

Vánoce s Dádou

Album těchto vánočních písní Dagmar Patrasové vzniklo již před čtrnácti lety, v atmosféře skutečné lásky a pohody. Z písní zní nefalšovaně prožitá oslava velkého svátku, velkolepý triumf radosti zeživota. Seznam skladeb také oslňuje jmény autorů hudby, mimo jiné Michael

Obrázek podcastu Sedm principů spokojeného manželství

Sedm principů spokojeného manželství

Máte-li v manželství či vztahu potíže (nebo je má někdo ve vašem okolí), případně se jen chcete „pojistit“ proti tomu, aby se vám vztah postupně neproměnil v nevyrovnané, prázdné a stresující soužití, je tato audiokniha přesně tím řešením, které hledáte. Audiokniha Sed

Obrázek podcastu Zlatá studánka

Zlatá studánka

Vyprávění o vílách, vodnících, hvězdách, a mnohém jiném, které se jmenuje Zlatá studánka pro Vás napsal Dominik Filip, má krásný podtitul: „pohádky zašlých dní“. A není tomu tak pouze proto, že autor tyhle příběhy slyšel a zaznamenal před více než půl stoletím. „Zašlé d

Obrázek podcastu Proč máma nadává

Proč máma nadává

Humorný román pro všechny rozčílené mámy. Děti už úplně zdivočely, dům vypadá jako po výbuchu a manžel nikdy není doma. Jako by toho nebylo málo, máma si našla novou výzvu – práci v kolektivu plném mladých a nadějných lidí. To jí působí starosti, jestli ve svých dvaačty

Obrázek podcastu Žárlivost a jiné povídky

Žárlivost a jiné povídky

Nevěra se nevyplácí a nakonec vždycky vyjde najevo. A když se vášeň proplete se žárlivostí, k pomstě zbývá už jen krůček. Dva úplně stejní horolezci bojují o krásnou řeckou servírku. Taxikář nachází v šéfově autě náušnici své manželky. Žena letící z New Yorku do Londýna

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Tartuffe

Tartuffe

Molierova satirická komedie, která vadila i cenzuře při rozhlasovém zpracování na počátku padesátých let. Dobová nahrávka cyklu Nedělních divadelních večerů. Režie Miloslav Jareš.

Obrázek podcastu Můj strýc Odysseus

Můj strýc Odysseus

Majitel pohřebního ústavu vidí život trochu jinak. Román zachycuje dobu od přelomu století do třicátých let, v němž ožívá stará dobrá Vídeň i tehdejší Praha, a líčí příběh majitele pohřebního ústavu Pepiho Frajvalda, člověka širokého srdce. Výborně napsaný román zachycu

Obrázek podcastu Fata Morgana

Fata Morgana

Je 7. prosince 1941 a Fata Morgana je starý prorezlý parník, který snad kdysi byl schopen přeplout Atlantik. Za mírových dob by nikoho ani nenapadlo s ním podobnou plavbu podnikat. Teď ale všichni jeho cestující, přesněji uprchlíci z nejrůznějších koutů Evropy, netrpěli

Obrázek podcastu Boj o první místo

Boj o první místo

Zvítězí čestnost a poctivost nad lží a zlými úmysly? Pátá foglarovka, tentokrát v podání Vojty Kotka / Třináctiletého Petra čeká poslední ročník základní školy. Jenže po prázdninách tam vládnou nové pořádky. Nepsaným vůdcem třídy se stal zákeřný frajírek Ruda, který své

Obrázek podcastu Hodinky od Ašera

Hodinky od Ašera

Co trápí dnešní třicátníky? Přemíra stresu, pocit osamění, nebo jen to, že si nemohou dovolit hodinky Hublot? Karla a Helenu spojí jedno letní odpoledne náhoda. Přestože pokračují každý svojí cestou, osud je svede zpátky k sobě. Touží po rodině, zázemí a smysluplné prác

Obrázek podcastu Werich: Italské prázdniny

Werich: Italské prázdniny

Na konci 50. let podnikl Jan Werich, spolu s dcerou Janou, výlet do Itálie a své zážitky z cesty pak literárně zpracoval. Jak už je však u Jana Wericha zvykem, nešlo o běžný cestopis ale o záznam asociací, vzpomínek, komentářů k historickým událostem, zajímavých histore

Obrázek podcastu O hodináři Filipovi a skřítku Hodináříčkovi

O hodináři Filipovi a skřítku Hodináříčkovi

Máte o kolečka víc? Nevadí! Skřítek Hodináříček Filipovi slíbí, že ho naučí všechno, co umí. Z učedníka se stane hodinářský mistr a spolu se skřítkem se vydávají do světa na zkušenou a za dobrodružstvím. Představte si, že máte před sebou víc koleček, než se jich vejde d

Obrázek podcastu Projekt manželka

Projekt manželka

{'cs': 'Profesor genetiky Don Tillman by se rád usadil a měl rodinu jako ostatní, jenže ženy ochotné o tom uvažovat vzápětí vždy něčím odrazuje. Pochopit důvod ale není v jeho moci. Šestnáctistránkový formulář plný dotazů na tělo, s jehož pomocí chce tento vysoce inteli

Obrázek podcastu Babička Is Not Dead

Babička Is Not Dead

Babička Is Not Dead volně navazuje na předchozí knihu Babička, také tento příběh vypráví o pocitech stárnoucí ženy ve světě, který se zbláznil. Podle autorčiny alter ego Xénie si život na stará kolena žádá více punku. Xénie doporučuje žít po svém. V protisměru. Protože

Obrázek podcastu Hity Vlasty Buriana 1 - To neznáte Hadimršku

Hity Vlasty Buriana 1 - To neznáte Hadimršku

Tituly Hity Vlasty Buriana jsou unikátním edičním počinem, nabízejícím nestárnoucí humor legendárního komika z doby jeho největší slávy - ze třicátých a čtyřicátých let. Prastaré zvukové záznamy prošly komplikovanou technickou úpravou, jejíž výsledek překvapí i odborní

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 56 - Vojtěch Kostiha 07.06.2014

100 statečných - Host č. 56 - Vojtěch Kostiha 07.06.2014

Hostem L. Výborné - V. Kostiha (ekonom, překladatel animovaných filmů)

Obrázek podcastu Kavárnička v Kábulu

Kavárnička v Kábulu

Osudy dvou Afghánek, dvou Američanek a jedné Angličanky se střetnou v jedné neobyčejné kavárně uprostřed Kábulu. Provozuje ji přátelská Američanka Sunny, která v Afghánistánu najde nový domov. Její kavárna je místem, kde se potkávají cizinci s místními a kde se střetává

Obrázek podcastu Lidský faktor

Lidský faktor

"Vím jen to, že ten, kdo si vytvoří nějaké pouto, je ztracen. Do jeho duše už vnikl zárodek zkázy." Joseph Conrad Rozhlasová dramatizace špionážního románu. Nahrávka z roku 1993 v režii Jana Bergera. V hlavních rolích: Jiří Adamíra a Hana Maciuchová Dále hrají: Jan

Obrázek podcastu SÉRIE C-L

SÉRIE C-L

Velká vlaková loupež a smrt mladé dívky. Souvislosti odhaluje major Kalaš. Legendární detektivka mistra oboru Eduarda Fikera. Major Kalaš se svým fámulem Karlíčkem vyšetřují výbuch vlaku, převážejícího velké množství peněz. Podezření na nešťastnou náhodu bere brzy za sv

Obrázek podcastu Emma

Emma

Emma, která pracuje jako masérka v jednom z bretaňských center thalassoterapie, přijme nabídku vyškolit personál luxusního wellness centra v Ománu. Exotická země ji zcela okouzlí, stejně jako šéf resortu, syn vlivného ministra. Neskutečně přitažlivý muž však za svým oko

Obrázek podcastu Čtvrtek: O Rumcajsovi, Cipískovi a vodníku Volšovečkovi

Čtvrtek: O Rumcajsovi, Cipískovi a vodníku Volšovečkovi

Další zvukové pokračování pohádek z lesa Řáholce vychází ze stejnojmenné knižní předlohy Václava Čtvrtka. Vypravěč Josef Dvořák se tak stal důstojným pokračovatelem interpretačního mistrovství Karla Högera a Eduarda Cupáka, jejichž "Rumcajs" se proslavil sérií televizní

Obrázek podcastu Sirotčinec slečny Peregrinové: PODIVNÉ MĚSTO

Sirotčinec slečny Peregrinové: PODIVNÉ MĚSTO

Nejde jen o to, kým se máme stát, ale co máme vykonat. Jacob Portman se vydává se svými novými přáteli do Londýna, kde chtějí najít lék pro slečnu Peregrinovou, uvězněnou v ptačí podobě. Jenže ve městě ničeném válkou na ně na každém rohu číhají nečekaná překvapení. Děti