Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Emil Boček - Strach jsem si nepřipouštěl

Audiokniha Emil Boček - Strach jsem si nepřipouštěl

Délka:

4 hod 29 min

Čte:

Pavel Rímský

Vydavatel:

Bookmedia

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Buď jako řeka

Buď jako řeka

Některé řeky plynou poklidně a tiše, některé divoce, všechny ale míří vpřed. Poetický román o nezlomnosti lidského ducha. Sedmnáctiletá Victorie Nashová, jediná žena v rodině plné problematických mužů, vede domácnost na rodinném statku s broskvoňovým sadem v malém farmá

Obrázek podcastu S Medovníčkem do pohádky a Medovníčkova dobrodružství

S Medovníčkem do pohádky a Medovníčkova dobrodružství

S Medovníčkem do pohádky - Další pohádkové příběhy oblíbeného skřítka Medovníčka, který se stará nejen o včeličky, ale o všechna zvířátka. Tentokrát vyléčí včelce křidélko, které si pochroumala o trn na šípkové růži, asistuje při běžeckém závodě hlemýžďů, vrátí duhovou

Obrázek podcastu Ratajský les

Ratajský les

Četba na pokračování z románu Aleše Palána , v němž autor na základě skutečných událostí tvaruje, dotváří a fabuluje příběh z padesátých let. V režii Markéty Jahodové účinkují Jana Stryková, Igor Bareš a Jan Hartl. Aleš Palán čerpal podklady pro svůj román Ratajský les

Obrázek podcastu Monology - Hamlet, Cyrano z Bergeracu

Monology - Hamlet, Cyrano z Bergeracu

Eduard Kohout (*6. 3. 1889 –25. 10. 1976) byl český herec, po desítky let byl jedním z protagonistů činoherního souboru Národního divadla v Praze, kde byl v angažmá v letech 1916 až 1960, kdy odešel do důchodu, ale pohostinsky zde hrál takřka do své smrti. Vystupoval i

Obrázek podcastu Arizona

Arizona

První český trampský román. První český trampský román. Sugestivní líčení opojení svobodou, dálkou, přírodou, kamarádstvím... Autentický záznam volného trampského života. Okouzlení svobodou, dálkami, přírodou a kamarádstvím, příznačné pro volný, ničím neomezovaný tram

Obrázek podcastu Scény z divadelních her klasiků českého dramatu

Scény z divadelních her klasiků českého dramatu

Původní album DV 15093 "Scény z divadelních her klasiků českého dramatu" vydal Supraphon v roce 1960 - nyní titul s ukázkami z divadelních her Lucerna (Alois Jirásek), Maryša (Alois a Vilém Mrštíkovi), Bílá nemoc (Karel Čapek), Krvavý soud aneb Kutnohorští havíři (Josef

Obrázek podcastu Chřestýš Callahan

Chřestýš Callahan

Když Chřestýš Callahan tasí kolt, štvanci padají po tuctech. Fantasy western autora cyklů Černokněžník, Bohatýr, Bivoj a Dobrodružství kapitána Báthoryho. Meče vystřídaly kolty, ale jedno se nezměnilo – příběhy nabité drsnou akcí. Od fantasy westernu okořeněného horor

Obrázek podcastu Jak přežít svého muže

Jak přežít svého muže

Mladá herečka Lucie se po mateřské dovolené snaží vrátit ke své herecké kariéře, ale setkává se s běžnými strastmi svobodných matek a zamotává se do bláznivých situací při hledání lásky. Svérázně a s vtipem řeší a komentuje různé životní situace, které by někteří označi

Obrázek podcastu Tekuté krystaly

Tekuté krystaly

Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky

Obrázek podcastu Moje vražedné vnútorné dieťa

Moje vražedné vnútorné dieťa

Björn Diemel si polepšil a za všetko vďačí kurzu sústredenosti. Niekdajší „diablov" advokát má konečne viac času na dcéru a aj jeho hádky s manželkou prebiehajú akosi láskavejšie. Nečudo, keď sa človek stane vodcom nie jedného, ale hneď dvoch mafiánskych klanov, predpok

Obrázek podcastu Malý velký muž

Malý velký muž

„Jako obvykle jsem měl největší problém rozhodnout se, jestli jsem běloch, nebo indián…“ Když jejich karavanu na cestě do žírné Kalifornie roku 1852 přepadnou Čejeni a zmasakrují ji, nezbývá malému Jacku Crabbovi než přidružit se k jejich kmeni. Adoptivní rodiče, náčeln

Obrázek podcastu Objavte v sebe dobrého rodiča

Objavte v sebe dobrého rodiča

V audioknihe Objavte v sebe dobrého rodiča sa psychologička Beky Kennedy podelí s poslucháčmi o svoju výchovnú filozofiu a ponúkne im mnoho užitočných a praktických stratégií, ktorých cieľom je blaho rodiča a súčasne blaho dieťaťa. Autorka zároveň ponúka riešenia konkré

Obrázek podcastu Hranice stínu

Hranice stínu

Román českého spisovatele žijícího po roce 1948 v exilu líčí dramatickou cestu moderního vykořeněného člověka k nalezení vlastní identity: třicátník Prokop Randa se vrací do rodné vesnice, kde hledá klid a vyrovnání s životními neúspěchy.Účinkuje: František Derfler Reži

Obrázek podcastu Z deníků Robokata 1 – Výpadek systémů

Z deníků Robokata 1 – Výpadek systémů

Měl se postarat o jejich bezpečnost. Teď má však dost starostí sám se sebou… V budoucnosti ovládané technologickými korporacemi nabere průzkumná mise týmu vědců na vzdálené planetě nečekaný směr. Nejdřív jsou napadeni neznámým monstrem, před nímž je oficiální zpráva o m

Obrázek podcastu Oheň

Oheň

Něco v ní kdysi zemřelo. Teď všechno spálí na prach... Na první pohled žije Freya pohádkový život, v němž platí pouze její vlastní pravidla. Má všechno, co patří k privilegovanému postavení: dostatek peněz, pověst uznávané chiruržky popáleninového centra, okázalý byt po

Obrázek podcastu Vládce vlků

Vládce vlků

1. díl série Černokněžník. Temný epos, v němž na pozadí skutečných historických událostí ožívá svět slovanských hrdinů, čarodějů, ale i tajemných rituálů, bohů a strašlivých běsů. Černý Rogan je legendární lukostřelec z osobní družiny vogastohradského knížete Vlastibor

Obrázek podcastu Mycelium VII: Zakázané směry

Mycelium VII: Zakázané směry

Psychotronika je na vzestupu a přináší konec všeho, co bylo… Lodě míří k Zakázaným směrům. Staroslavná Tlix, planeta argenitu a Akkütlixe, nadále zůstává skrytá za obzorem, ale Lucas vidí obrovskou příležitost – a psychotronika mu dává možnost bleskově ji využít. On je

Obrázek podcastu Přítelkyně z domu smutku

Přítelkyně z domu smutku

Popisem každodenního života v Ruzyni, chování spoluvězenkyň a bachařů, vytváří Kantůrková dokonalou atmosféru nápravně výchovného zařízení počátku osmdesátých let v Československu. Všechno toto v rozhlasové podobě zůstává. Bezmoc, surovost, násilí, lež, ale i lidskost,

Obrázek podcastu Hle, vítěz přichází!

Hle, vítěz přichází!

Jedno ze svých nejslavnějších oratorií nazvané Juda Makabejský věnoval Georg Friedrich Händel Williamu Agustovi, vévodovi z Cumberlandu jako poctu po jeho záchraně Londýna a odvrácení útoku skotské armády v roce 1746. Ale musí být cesty hudební historie vždycky tak přím

Obrázek podcastu Hodinový hoteliér

Hodinový hoteliér

Hodinový hoteliér je příběhem dvojice velice svérázných mužů, kteří za úplatu poskytují svůj byt jednomu páru ne zrovna nejšťastnějších milenců. Na vztazích této pozoruhodné čtveřice postav autor rozehrává komedii o pošetilostech lidského počínání, o snahách těžit ze vš

Obrázek podcastu Zinnerová: Indiáni z Větrova

Zinnerová: Indiáni z Větrova

Úspěšná dětská knížka osvědčené autorky se dočkala několika vydání, ale i filmového zpracování. Pro Supraphon ji s osobitým půvabem převyprávěl Petr Nárožný. Klukovské hry na Indiány, bitvy v "písčáku", úsilí o získání čtvernohého kamaráda - to všechno je jedno velké do

Obrázek podcastu Deník malého poseroutky 8 - Fakt smůla

Deník malého poseroutky 8 - Fakt smůla

Gregu Heffleymu ujíždí půda pod nohama. Jeho nejlepší kamarád Rowley Jefferson se na něj vybodnul a najít si nové kamarády bude fakt fuška. Aby obrátil štěstí na svou stranu, Greg se rozhodne, že zariskuje a nechá svá rozhodnutí na náhodě. Bude mít kliku, nebo se mu smů

Obrázek podcastu NAJKRAJŠIE ROZPRÁVKY 6 - Šípková Ruženka & Sindibád námorník & Sultánov šašo

NAJKRAJŠIE ROZPRÁVKY 6 - Šípková Ruženka & Sindibád námorník & Sultánov šašo

Šípková Ruženka, Sindibád námorník, Sultánov šašo - pohádky z nejrůznějších koutů světa a nejroztodivnější příběhy na této audioknize vypráví Marián Labuda a další. Tři klasické pohádky v interpretaci Mariána Labudy a dalších slovenských herců.

Obrázek podcastu Atomové šelmy: Základna

Atomové šelmy: Základna

Po světě běhají atomové šelmy – zmutovaní lidé, pozůstatky poslední války –, a ti, kdo atomové šílenství přežili bez mutací, se před nimi skrývají v krytech a opevněných městech. Základna je jedním z nejbezpečnějších lidských obydlí. Kdesi uprostřed Česka, pod ochranou

Obrázek podcastu Bitcoin je budoucnost

Bitcoin je budoucnost

Autor se v útlé avšak velmi čtivě psané publikaci věnuje ekonomické podstatě bitcoinu v širším kontextu historie peněz, kterým bitcoin navrací funkci uchovatele hodnoty, vysvětluje přijetí bitcoinu jako příklad takzvaného hype cyklu a vyjadřuje se i přetrvávajícím nepře