Audiokniha Egypťan Sinuhet: patnáct knih ze života lékaře

Osudy dobrého vojáka Švejka 3
{'cs': 'Tragická velkolepá komedie. Kompletní znění III. dílu Slavný výprask a nedokončeného IV. dílu Pokračování slavného výprasku. Čte Oldřich Kaiser.\n\nJaroslav Hašek (1883-1923)\nJaroslav Hašek byl publicista, novinář a spisovatel.\nPo nedokončených studiích na gym…

Cesta pravého muže
Má můj život smysl a cíl? Jaké je moje životní poslání? Co vlastně ženy doopravdy chtějí? A jak je milovat a zůstat při tom volný? Těmito a podobnými otázkami se již někdy zaobíral každý muž. Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpoved. Nyní před sebou máte knihu, kter…

Rozum a cit
Poslechnout hlas svého srdce, nebo si zachovat chladnou hlavu? „Několikrát zfilmovaný oblíbený román o hledání svého místa na slunci a opravdové lásce, která musí překonat dobové konvence a nemilosrdné intriky.“ Román sleduje tři sestry Dashwoodovy, které se musí přestě…

Sněm první: NEMETHON
Zeměmi světa Mundus se nesou fámy o vědění a nadpřirozených schopnostech tamních řádů. Aelia, Livia a Cassius, děti z různých vrstev společnosti, se po přijetí do jednoho z nich dozvídají, že každá z kultur vládne jinými silami. Zatímco oni v Mířii poznávají možnosti oh…

Můj brácha tornádo
Říkají mi Julie a je mi devět let. Chtěla bych vám vyprávět příběh o sobě, o svých rodičích, kamarádkách, ale hlavně o bráchovi. Jmenuje se Jonáš a chodí se mnou do třídy, i když je starší. Má totiž ADHD. Někdy se mi zdá, že se chová jako tornádo. Chvíli neposedí, místo…

Můj život s třemi ženami
Zdravím tě, můj milý čtenáři, případně má krásná čtenářko, dovol, abych se ti v krátkosti představil. Jmenuji se Kristián Novotný, jsem pohledný, ač plešatějící třiceti letý muž. Také jsem úžasný táta dvou dcer, žádostivý manžel jedné ženy, ne zcela ambiciózní zaměstnan…

Krakatit
Románu Krakatit Karla Čapka bude brzy 100 let, což je úctyhodný věk, přesto může mít i jeho dnešní čtenář pocit, že se jedná o knížku současnou. Ing. Prokop hledá odpověď na navýsost živou, aktuální otázku: jakou roli vlastně má hrát v moderním světě slušný a schopný …

Síla pozitivního jednání
„Lidé, kteří jednají pozitivně, dosahují lepších výsledků.” Svět kolem nás se totiž zlepšuje prostě jen tím, že jednáme pozitivně. Z tohoto jednání nám může plynout okamžitý prospěch od lepšího zdraví, otevřené mysli až po harmonii ve vztazích. Audiokniha významného aut…

Jak získávat přátele a působit na lidi 2019
Nadčasový bestseller osobního rozvoje a mezilidské komunikace. Hledáte-li v historii knižního trhu knihu, která zásadním způsobem změnila podobu svého oboru, pak na poli osobního rozvoje a mezilidské komunikace náleží první místo knize Jak získávat přátele a působit na …

Hrůza v Dunwichi
Dunwich byl odjakživa místem temným a ponurým. Ale až s příchodem rodiny Whateleyových se do něj vkradla skutečná hrůza. Atmosféra této ďábelské vesnice ležící kdesi v zapadlém koutě Massachusetts ještě zhoustne s narozením předčasně vyvinutého a obludného chlapce jméne…

O sexu s Jitkou Asterovou
Jitka Asterová nahlíží na vztahy, lásku a sex. Otevřeně mluví o svých zkušenostech. Názory, postřehy, praktické rady. Názory odborníků i zážitky posluchačů. Je to už pár let, co jsem moderovala pořad o vtazích, a někteří z vás mě nejen poslouchali, ale také mi posílali …

Ryba viděná
Povídka Ryba viděná z kouzelné rybářské knihy Chytání na věčné časy je určena všem těm, kteří podlehli kouzlu rybolovu a chytání naděje.

Karel IV. – Prokleté dědictví
Zatímco Karel IV. neustále doufá, že mu Anna Svídnická dá vytouženého dědice, velitel jeho osobní ochranné družiny Karel Rozoumek se chystá vzdát svého postavení u císařského dvora. Jeho žena Barborka se totiž záhadně ztratila i s dítětem v blízkosti Křivoklátu, kde vyr…

Maigret má strach
Tři vraždy v jediném týdnu jsou na protivné maloměsto příliš. Ještě že tudy projíždí Maigret… Cestou z kongresu v Bordeaux to Maigret vzal oklikou přes Fontenay-le–Comte, jen aby se mohl vidět s přítelem z mládí. Avšak dvakrát do téže vody nevstoupíš, zvlášť v ubrečeném…

Edgar Allan Poe - Famous Stories
Příběhy Edgara Allana Poea nabízejí pohled do jiné reality, temné a často děsivě nadpřirozené. Posluchače pohltí tajuplná atmosféra, ponoří se do světa plného napětí, strachu a tajemné nejasnosti. Audiokniha nabízí nejznámější povídky Edgara Allana Poea, mistra a průkop…

Pražský slabikář: Od Kafky k Havlovi a zpět
Hrabal to řekl za všechny: Praha má pro každý den zázrak. Uznávaný polský bohemista se při pohledu na naše hlavní město nemůže vynadívat – a vynadivit. Multikulturní magie Prahy, která fascinovala opěvovatele typu Angela Ripellina či Petera Demetze, se podle něj v umění…

Když vyhraje Rusko: Možný scénář
Znepokojivá vize alternativní budoucnosti. Znepokojivě realistická prognóza možného vývoje poté, co Ukrajina v roce 2025 přistoupí na nevýhodnou mírovou dohodu. Kniha o opakujících se vzorcích ruské agrese a stále stejné nerozhodnosti Západu. Je 27. března 2028 a ruské …

Tygr
Dechberoucí thriller o muži, jehož jedinou šancí na záchranu rodiny je návrat do smrtelně nebezpečné minulosti. Tommy Miller žil s manželkou Theresou a dcerkou Rosalitou na Floridě spokojeně až do chvíle, než byly obě uneseny. Než se zjistilo, že Tommy žil pod falešnou …

Rájem i peklem
Jediný dobrodružný román Otakara Batličky vypráví o příhodách kanadské výpravy, která v brazilských pralesích hledá naleziště vzácných nerostů. Bojuje přitom s divokou přírodou, s nepřáteli a především s nástrahami, které do jejich cesty klade jistý bohatý ziskuchtivec.…

Deset
Neobyčejný deník obyčejné holky. Život je hned veselejší, když máte kamarádku, jako je Viki Perryová! Viki Perryová má deset. A deset, to už NĚCO znamená! Znamená to dvojciferné číslo narozenin, více odpovědnosti a skoro už i postup na druhý stupeň základní školy. Deset…

Gump
Příběh vyprávěný očima toulavého psa Gumpa. Příběh o cestě plné překážek a pastí, o lásce, která má sílu až za duhový most, o psí obětavosti, která bez váhání dá za život člověka svůj vlastní. Se psem mě baví svět je organizace, která vnímá zvířata, jako nejbližší přáte…

Rambo – První krev
JMENOVAL SE RAMBO... Knižní předloha kultovního filmu se Sylvestrem Stallonem v titulní roli o navrátilci z Vietnamu a jeho konfliktu se systémem. Nebo systému s Rambem…? Přišel muž – mladý tulák s dlouhými vlasy ve zplihlém kabátu. Pak se z něj stala legenda: JOHN RAMB…

Řiďte si svůj život tak, jak sami chcete
Začněte si konečně plnit svá přání a cíle - změňte svůj život tím, že jej ovládnete a začnete si tvořit vše, co si přejete. Tak, jak mají vliv vesmírné zákony na úspěch v osobním životě, stejný vliv mají i na všechny ostatní oblasti našeho života - podnikání, kariéru a …

Maria Chapdelainová
Román Maria Chapdelainová zachycuje drsný život francouzských usedlíků v kanadské divočině. Vypráví se v něm o tvrdém živobytí venkovských dřevorubců, kteří musejí vzdorovat silám přírody a dobývat dnes a denně půdu na divokém lese - říkají tomu hrdě "dělat zemi". Příbě…

Moc soustředěné pozornosti
Úzkost, stres, obavy a strach - to jsou duševní obtíže, které v dnešní době sužují mnoho z nás, a když je nezvládáme, nejen že se necítíme šťastní, ale mohou se projevit až na fyzické úrovni ve formě nemoci, jako jsou srdeční choroby a obezita. Hinduistický kněz a známý…