Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Dr. No

Audiokniha Dr. No

Délka:

10 hod 18 min

Čte:

Jiří Dvořák

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Faustovské srdce Karla Högera

Faustovské srdce Karla Högera

Vzpomínka na velkého českého herce. Listování životními osudy Karla Högera a stejnojmennou knihou společně s Jaroslavou Adamovou a Luďkem Munzarem a archivními zvukovými záznamy.

Obrázek podcastu NAJKRAJŠIE ROZPRÁVKY 2 - Zlatovláska & O kocourovi, kohútovi a kose

NAJKRAJŠIE ROZPRÁVKY 2 - Zlatovláska & O kocourovi, kohútovi a kose

Zlatovláska, O kocúrovi, kohútovi a kose - pohádky z nejrůznějších koutů světa a nejroztodivnější příběhy na této audioknize vypráví Marián Labuda a další. Dvě klasické pohádky v interpretaci Mariána Labudy a dalších slovenských herců.

Obrázek podcastu Šťastná za všech okolností

Šťastná za všech okolností

Až umřu, kluci,“ říkám svým synům, „chci, abyste věděli, že jsem byla šťastná, protože já dovedla být šťastná za všech okolností.“ Úspěšná herečka a ještě úspěšnější spisovatelka Ivanka Devátá se po letech odhodlala k sepsání autobiografie, které se tak dlouho bránila.

Obrázek podcastu Čtvrtek: Jak si Křemílek a Vochomůrka věděli se vším rady

Čtvrtek: Jak si Křemílek a Vochomůrka věděli se vším rady

Jeden byl spíš hubený a dlouhý, druhý zase jako kulička, oba měli čepičky s babmulkou a bydleli v pařezové chaloupce. Byli tak trochu popletové, ale nakonec si vždy věděli se vším rady. O kom je řeč? No přeci o Křemílkovi a Vochomůrkovi, skřítcích z mechu a kapradí, zná

Obrázek podcastu Život víry 2023/09

Život víry 2023/09

Život víry 2023/09 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Kateřina Hodecová, Ludmila Matušková, Lucie Endlicherová a Daniel Zeman. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Mariam Ibrahímová: I ve vězení jsem měla radost Súdán

Obrázek podcastu Dialogy nad životem

Dialogy nad životem

Když jsem přemýšlel o tom, jaký nepsaný odkaz bych zde měl po sobě zanechat, vzpomněl jsem si na dlouhou sérii takzvaných dialogů nad životem. Někdy v polovině devadesátých let jsem takto nazvaný návrh pořadů předložil vedení stanice Český rozhlas 2 - Praha. Zdůraznil j

Obrázek podcastu Dávno, dávno již tomu

Dávno, dávno již tomu

Hru o Boženě Němcové Dávno, dávno již tomu, opatřil její autor František Pavlíček podtitulem Zpráva o pohřbívání v Čechách. V roce 1979 napsal toto monodrama pro herečku Vlastu Chramostovou, která nemohla veřejně vystupovat.K vyprávění o osudu Boženy Němcové využil auto

Obrázek podcastu Královna a divoška

Královna a divoška

Najdi svou podstatu i potenciál, který v sobě chováš. Linda Jaroschová a Anselm Grün přinášejí povzbuzení ženám nejen k radosti z vlastního bytí ženou, ale také aby dokázaly žít naplno to, čím jsou Ve svých stejnojmenných seminářích se Linda Jaroschová věnuje sedmi obra

Obrázek podcastu Zrušený rok – Deník 2020

Zrušený rok – Deník 2020

Neměly by dnes - jak moje kdysi nezpochybnitelná, mnohaletá láska k Veronice (jakkoliv tragicky skončivší), tak moje kdysi nezpochybnitelné, ještě delší přátelství s Martinem (byť později taktéž ztroskotavší) - být spíš důvodem k oslavě než truchlení? Neměl by být můj o

Obrázek podcastu Eva

Eva

Mateřství není jasná volba. Čtyři ženské osudy, jedno velké téma a dilema, které si časem musí vyřešit téměř každá žena – mít, nebo nemít děti? Čtyři ženské osudy, jedno velké téma a dilema, které si časem musí vyřešit téměř každá žena – mít, nebo nemít děti? Učitelka a

Obrázek podcastu Do you speak business?

Do you speak business?

Do you speak business? Chcete lépe placené zaměstnání nebo vyšší pozici v práci? Potřebujete v práci komunikovat anglicky? Rozšiřte si anglickou slovní zásobu o pořádná pracovní slovíčka poslechem 1650 anglicko-českých obchodních vět. Pokud se chcete v práci domluvit

Obrázek podcastu Tantalův rod

Tantalův rod

První tři ze zamýšlených čtyřiadvaceti dílů mytologického seriálu Achájové (Zrození bohů, Tantalova muka a Námluvy Pelopovy) zachycují prvotní spor lýdijského krále Tantala s bohy a jeho následky až po závod Pelopa s Oinomaiem.Dramaturgie zvolila inscenační klíč, který

Obrázek podcastu 13. Nizozemština - cestovní konverzace

13. Nizozemština - cestovní konverzace

13. díl z jedinečné řady 24 audio konverzací, sloužící jako vynikající pomůcka pro turisty i profesionální pracovníky. Obsahuje 32 témat k snadnému dorozumnění, více než 500 konverzačních obratů s výslovností, samostudium formou poslechu a opakování.

Obrázek podcastu Catherine: princezna z Walesu

Catherine: princezna z Walesu

Kate Middleton se narodila a vyrostla v prostředí anglické střední třídy. Její život byl naprosto obyčejný – až do chvíle, kdy se na University of St. Andrews seznámila s princem Williamem. O deset let později se konala královská svatba. Jak Kate ovlivnil neutuchající z

Obrázek podcastu Jak se králíček Ňuf stal mužským a sedm dalších pohádek pro nejmenší

Jak se králíček Ňuf stal mužským a sedm dalších pohádek pro nejmenší

V roce 1996 vydal Bonton Music audio kazetu 71 0397-4 "Jak se králíček Ňuf stal mužským" s pohádkami ze supraphonského archivu - Jak se králíček Ňuf stal mužským, Princezna Jaruška a rytíř Anastáz, Jakub a dvěstě dědečků a Jak se pavučinka naučila plavat. Protože byla a

Obrázek podcastu Osm žen z Hradu

Osm žen z Hradu

Pavel Kosatík a dramatizovaná četba z jeho knihy, v níž popisuje osudy manželek československých prezidentů. Na základě dostupných materiálů (literárních a archívních pramenů, vzpomínek dosud žijících členů rodiny a dalších pamětníků), se pokusil zrekonstruovat obraz je

Obrázek podcastu Hudba přítelkyně

Hudba přítelkyně

Pětidílná četbu na pokračování ze vzpomínkové knihy hudebního skladatele a režiséra Zdeňka Petra.Autor těchto vzpomínek, hudební skladatel a aranžér Zdeněk Petr, působil celý život v Československém rozhlase a ve vydavatelství Supraphon jako redaktor a hudební režisér.V

Obrázek podcastu Letní olympijské hry: Věra Čáslavská, Hans Zdražila a další

Letní olympijské hry: Věra Čáslavská, Hans Zdražila a další

Vybrané přímé reportáže ze soutěží a rozhovory s českými medailisty na letních olympijských hrách v Tokiu 1964 a v Moskvě 1980. LOH 1964 Tokio - Věra Čáslavská předání zlaté medaile, čs. hymna a rozhovor S. Sigmunda s Věrou Čáslavskou (sportovní gymnastika, osmiboj) na

Obrázek podcastu Dlouhý, Široký a Bystrozraký (1966)

Dlouhý, Široký a Bystrozraký (1966)

Klasická pohádka Karla Jaromíra Erbena v přednesu národního umělce Františka Smolíka.

Obrázek podcastu Geislerová: P.S.

Geislerová: P.S.

Deníkové zápisky populární herečky Ani Geislerové zachycují všední život i záblesky střeženého soukromí. V pěti podivuhodných letech, jejichž datace není úplně jistá, se mísí humor s melancholií, zamilování s rozchody a naprostá upřímnost s potřebou nic nevyzradit. Auto

Obrázek podcastu Národní umělci jubilejní sezóny - Martin Růžek

Národní umělci jubilejní sezóny - Martin Růžek

Z komentáře k původnímu titulu 8038 0136 (řada EP Národní umělci jubilejní sezóny) vydanému v roce 1983 v Pantonu a nyní vycházejícímu porpvé digitálně v Supraphonu: Národní umělec MARTIN RŮŽEK (*23.9.1918 - 18.12.1995) dědic realistických tradic českého herectví, které

Obrázek podcastu Ty to zvládneš, Lukáši!

Ty to zvládneš, Lukáši!

V Medovém lese bydlí čtyři zvířecí kamarádi s laskavým srdcem a hebounkou srstí. Kdykoli se některé z dětí z lesní školky dostane do potíží, hned mu přispěchají na pomoc. Tentokrát ale budou potřebovat pomoc i zvířátka… Chrochtík, Makovička a Daňka si užívají teplé pod

Obrázek podcastu Můj život

Můj život

Mahátma Gándhí je jednou z nejvýznamnějších postav indických dějin. Je také autorem vlastního životopisu, který v Československu vyšel už v meziválečném období. Popisuje v něm podrobně svou politickou i duchovní dráhu, vzpomíná na své působení na jihu Afriky a také na t

Obrázek podcastu Foglar: Záhada hlavolamu

Foglar: Záhada hlavolamu

Původní 2LP komplet 11 1319-1 811 vyšel v Supraphonu poprvé v roce 1991, na CD (SU 5153-2) pak vyšel v mírně zkrácené podobě titul poprvé v roce 1999. Nyní je posíláme do digitálních obchodů v původní délce.

Obrázek podcastu Prahou staletí (5). Reportážní zastavení v hlavním městě republiky

Prahou staletí (5). Reportážní zastavení v hlavním městě republiky

Z komentáře k původnímu 2LP albu 1018 4601 vydanému Supraphonem v roce 1985 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Bylo to zvláštní - žil jsem v Praze už kolem čtvrt století, okouzlovala mě malostranská zákoutí i monumentalita prastarých paláců a vzepětí chrámů, vydrže