Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Dobrodružství v Zemi nikoho

Audiokniha Dobrodružství v Zemi nikoho

Délka:

8 hod 5 min

Čte:

Lukáš Příkazký

Vydavatel:

Albatros

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Život víry 2023/02

Život víry 2023/02

Život víry 2023/01 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Kateřina Hodecová, Ludmila Matušková a Karolína Vološinová. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Martin a Kateřina Okáčovi: Mít naději, že i s nemocí

Obrázek podcastu Staré řecké báje a pověsti 4

Staré řecké báje a pověsti 4

Příběhy z řecké mytologie, upravené pro rozhlas na základě asi nejznámější knihy spisovatele Eduarda Petišky, čtou: Vilma Cibulková a Jan Šťastný.

Obrázek podcastu Oblomov

Oblomov

Roku 1859 vydal Ivan Alexandrovič Gončarov svého Oblomova. Román byl vřele přijat pro to, jak vystihl ducha doby a zkarikoval její neduhy. Oblomov není schopen ničeho, ani kariéry, ani lásky a promarní svůj život v pasivitě a nečinnosti. Pro svou nerozhodnost bývá Oblom

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 49 - Osamu Okamura 07.06.2014

100 statečných - Host č. 49 - Osamu Okamura 07.06.2014

Hostem J. Pokorného - Ing. arch. O. Okamura (architekt)

Obrázek podcastu HOT

HOT

Ať už se zabýváte čímkoliv, pravděpodobně existují technologie a nástroje, které to zvládnou za vás. Nebo aspoň část práce. Rychleji, snadněji, levněji. A jejich zavedení do firemní komunikace, procesů, zpracování dat či inovací produktů je právě tím milníkem, který odd

Obrázek podcastu Klíčem je klid

Klíčem je klid

RYAN HOLIDAY dokázal nadchnout pro moudrost starověku již mnoho čtenářů. Ve své nové knize Klíčem je klid ukazuje na nadčasových základech stoické a buddhistické filosofie, jak se vnitřní klid může stát naší tajnou zbraní. Všichni velcí myslitelé, umělci, sportovci a vizi

Obrázek podcastu Vedli jsme si dobře, hochu

Vedli jsme si dobře, hochu

Mám v telefonu fotografii, na které jsem jako dítě se svým otcem na pláži. Často tomu chlapci říkám: „Vedli jsme si dobře, hochu.“ Občas se zamýšlím nad tím, jak se kluk z Walesu, syn pekaře, dostal až sem. Celý můj život je jedno velké tajemství. Tato kniha vypráví můj

Obrázek podcastu Křest svatého Vladimíra

Křest svatého Vladimíra

Křest svatého Vladimíra, poslední ze tří satirických veršovaných skladeb napsaných v době Havlíčkova pobytu ve vyhnanství v Brixenu, patří mezi nesmrtelnou klasiku české literatury. Jeden z největších českých novinářů a Mistr satirických epigramů v ní v roce 1855 zveršo

Obrázek podcastu Angličtina - Nepustilova metoda – Cvičení

Angličtina - Nepustilova metoda – Cvičení

CD Cvičení je poslechovou verzí stejnojmenné učebnice určené úplným začátečníkům až mírně pokročilým (úroveň A0, A1, A2). Obsahuje cvičení pro vytváření dynamických stereotypů. Anglická část je namluvena britským rodilým mluvčím. Cvičení jsou koncipována jako anglicko

Obrázek podcastu Sami v moři konkurence

Sami v moři konkurence

Při nelehké plavbě v moři konkurence se vám mohou hodit znalosti o správném přemýšlení na cestě za úspěchem – ve světě, životě a byznysu, o marketingu, podnikání, o myšlení člověka, který nechce prohrávat, o myšlení firmy, která touží uspět na konkurenčním trhu, o filos

Obrázek podcastu Přežít a závodit: Jeden rok šéfa stáje F1

Přežít a závodit: Jeden rok šéfa stáje F1

„Zkrátka jsem jiný než šéfové ostatních stájí. Umíte si mě představit u Mercedesu? Panebože!“ Rázovitého Itala s německy znějícím jménem znali donedávna především skalní fanoušci motoristického sportu. Díky dokumentárnímu seriálu Netflixu F1: Touha po vítězství je však

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 55 - Tomáš Töpfer 07.06.2014

100 statečných - Host č. 55 - Tomáš Töpfer 07.06.2014

Hostem J. Pokorného - T. Töpfer (herec, režisér, ředitel Divadla na Vinohradech)

Obrázek podcastu Babí léto Jana Wericha

Babí léto Jana Wericha

Nové CD „Babí léto Jana Wericha“ přináší premiéru několika neznámých zvukových dokumentů pro všechny příznivce Werichova vyprávění. Dopis Shakespearovi nahraný v roce 1964 vyšel tiskem až v roce 1969 jako předmluva Werichovy úpravy Shakespearova Jindřicha IV. Falstaffo

Obrázek podcastu Knihy džunglí

Knihy džunglí

Dobrodružství ztraceného chlapce, jehož pronásleduje krutý chromý tygr Šer Chán, ale zachrání ho vlci. Získává jméno Mauglí a aby mohl být přijat do vlčí smečky, musí se za něj zaručit ještě další dvě zvířata: starý medvěd Balú, který vyučuje mláďata zákonům divočiny, a

Obrázek podcastu Sůl nad zlato

Sůl nad zlato

Král stárne a slábne a rád by předal vládu jedné ze svých dcer. Neví ale, kterou vybrat. Má je všechny stejně rád. Na radu proradného rádce má rozhodnout láska o tom, která z dívek bude kralovat. Nejstarší Alžběta je bojovnice, prostřední Karolínka se pořád parádí a nej

Obrázek podcastu Minimalistický domov

Minimalistický domov

Máte už po krk večného upratovania? Sústavne niečo hľadáte? Deti sa nudia, aj keď majú plnú izbu hračiek? Stále sa potkýnate o veci? Trávite každú drahocennú chvíľu doháňaním upratovania? Riešenie je tu. Premeňte svoj domov na minimalistický domov. Zjednodušte si údržbu

Obrázek podcastu Už hořela, když jsem si do ní lehal

Už hořela, když jsem si do ní lehal

„Jak se to stalo?“ „Já nevím. Už hořela, když jsem si do ní lehal.“ Velice vtipné a bystré eseje od „mistra vypravěče“ najdeme v jeho druhé knize Už hořela, když jsem si do ní lehal, která se ve Spojených státech stala bestsellerem číslo dva, pouze rok po vydání jeho pr

Obrázek podcastu Svoboda

Svoboda

Paměti 1954-2021 Politické memoáry desetiletí Život v NDR, vzpomínky na Prahu, pád Berlínské zdi, sjednocení Německa, Obama, Trump i Biden, Putin i Zelenskyj, obsazení Krymu, klimatické konference, ekonomické výzvy, covid, válka na Ukrajině… Čte Renata Volfová „Nemusíte

Obrázek podcastu Svatá

Svatá

Život ovdovělé hospodské Aloisie se obrátí vzhůru nohama ve chvíli, kdy se její dceři Kristě zjeví v lese Panna Maria. Třebaže ji krom Kristy nikdo neviděl, zpráva o zjevení se rychle rozkřikne, do zapomenutého kraje začnou proudit zástupy a zadlužená hospoda konečně pr

Obrázek podcastu Život víry 2024/10

Život víry 2024/10

Život víry 2024/10 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Matušková a Daniel Zeman. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Spravedlnost Boží a lidská Co je to spravedlnost a jak být spravedlivý? Jak se u křesťan

Obrázek podcastu Filip II.

Filip II.

Václav Voska, Otomar Krejča, Vlasta Chramostová a Miloš Nedbal v hlavních rolích známého příběhu z temného období španělských dějin 16. století, jak jej v jednom ze svých dramatických děl zachytil belgický autor Émile Verhaeren. Španělský infant don Carlos de Austria už

Obrázek podcastu Album pohádek "Supraphon dětem" 20. (O lékaři Hanouskovi, který vyléčil slunce, Rozum a Štěstí..)

Album pohádek "Supraphon dětem" 20. (O lékaři Hanouskovi, který vyléčil slunce, Rozum a Štěstí..)

Z naší původně zamýšlené miniserie Album pohádek "Supraphon dětem" se časem stala docela početná řada titulů se známými i méně známými pohádkami z archivu Supraphonu. Tento již 20. díl představuje svým malým i velkým posluchačům pohádky poprvé digitalizované, jež byly "

Obrázek podcastu Život víry 2025/06

Život víry 2025/06

Život víry 2025/06 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Matušková a Jakub Lofítek. Nahrávka vznikla ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * rozhovor: Když je vědec poctivý, začne se ptát „proč“ Odborník na organickou chemii T

Obrázek podcastu Pan Kaplan má stále třídu rád

Pan Kaplan má stále třídu rád

Miroslav Donutil (Hyman Kaplan), Ladislav Lakomý (prof. Parkhil) a další v seriálu o půvabně humorných jazykových a jiných potížích žáků Večerní přípravné školy pro dospělé v New Yorku. Sestřih mimořádně úspěšného rozhlasového seriálu z roku 1996. Překlad, úprava a re

Obrázek podcastu Příběhy starého Izraele

Příběhy starého Izraele

Poslouchejte povídání, z něhož čerpají všechna další… Jak vznikl svět a proč byli lidé vyhnáni z ráje? Kdo přežil nesmírnou potopu? Co je to babylonská věž a kterak došlo ke zmatení jazyků? Kdo byl Mojžíš a jak probíhala cesta do zaslíbené země? Kde se skrývala síla báj