Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Dobrodružství šesti trampů

Audiokniha Dobrodružství šesti trampů

Obrázek podcastu Zapomenuté věci zapomenutého génia (výběr z her)

Zapomenuté věci zapomenutého génia (výběr z her)

Nabízený titul je cimrmanovsky voňavý. Všechno, co zahrnuje, bylo původně součástí jednotlivých her, avšak z nejrůznějších důvodů /většinou časových/ se to do inscenací jaksi nevešlo. Scénky, básněa písně seřazené na tomto albu jsou tedy historickou mozaikou cimrmanovsk

Obrázek podcastu Maigret a jeho mrtvý

Maigret a jeho mrtvý

Nový případ, který vůbec poprvé vychází jako audiokniha! Jednoho únorového dopoledne vyruší komisaře na stanici podivný telefonát. „Odpusťte, prosím… Mé jméno by vám nic neříkalo. Neznáte mě, ale znal jste mou ženu Ninu… Haló! Musím vám to všechno říct strašně rychle, p

Obrázek podcastu Děrsu Uzala

Děrsu Uzala

Slavný dobrodružný cestopis líčí výpravu zkoumající neprobádaná zákoutí ruského Dálného východu, na niž se v roce 1907 vydal cestovatel a spisovatel Vladimir Arseňjev. Kniha je věnována především domorodému průvodci expedice, goldskému lovci a stopaři Děrsuovi z rodu Uz

Obrázek podcastu Warren XIII. a Vševidoucí oko

Warren XIII. a Vševidoucí oko

Jejich životy i osud hotelu leží ve Warrenových rukou! První díl trilogie o Warrenovi XIII., souboj s tetou Annakondou o Vševidoucí oko! Zvítězí dobro, nebo vše propadne temným silám zla?! Dvanáctiletý Warren XIII. je dědicem rodinného hotelu, kde pracuje jako jediný po

Obrázek podcastu Neumannovy Poděbrady 1974

Neumannovy Poděbrady 1974

Celostátní přehlídka uměleckého přednesu Neumannovy Poděbrady vycházela od roku 1974 na deskách Supraphonu. Nyní první díl této řady vydaný původně na EP kompletu 0 88 0513 vychází poprvé digitálně. Obsah: I. cena - mladí profesionální čeští a slovenští umělci - Jeden z

Obrázek podcastu POHÁDKY z Dračí skály

POHÁDKY z Dračí skály

Na Šumavě, v Dračích skalách poblíž vesničky Svojše žije velký počet zvláštních lesních potvůrek. Nastěhovaly se tam proto, že je to tam nejhezčí, a nemusí mít strach, že by je někdo obtěžoval nebo dokonce lovil. Jsou totiž neviditelné. Jediný člověk, který je vidí, je

Obrázek podcastu KONIÁŠ „Konec vlka samotáře“

KONIÁŠ „Konec vlka samotáře“

Dobrodružný příběh „Konec vlka samotáře“ je součástí fantasy cyklu KONIÁŠ od jednoho z nejlepších spisovatelů české fantastiky, Miroslava Žambocha. Audiovydavatelství Walker & Volf ještě v tomto roce uvede první román z Koniášova světa – „Na ostřích čepelí“. A budou ná

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 57 - Petr Kolečko 07.06.2014

100 statečných - Host č. 57 - Petr Kolečko 07.06.2014

Hostem J. Pokorného - P. Kolečko (dramatik a scenárista)

Obrázek podcastu Jak Kuba parohatou princeznu léčil

Jak Kuba parohatou princeznu léčil

Hrušky ušatky a jablíčka, po nichž člověku vyrostou na hlavě parohy! To je ovoce, které hraje prim v rozhlasové pohádce.Ušatost se vyléčí polibkem věnovaným z upřímné lásky, ovšem shodit parohy znamená zbavit se pýchy a nadutosti. A právě tuhle metodu zvolí Kuba pro léč

Obrázek podcastu Věštba

Věštba

Jaký by byl váš život, kdybyste znali přesné datum své smrti? Je rok 1969 a po čtvrti Lower East Side v New Yorku se rozkřikne, že přicestovala žena s vyjímečnými schopnostmi, která dokáže každému předpovědět den jeho smrti. Pokušení nahlédnout do vlastní budoucnosti ne

Obrázek podcastu Drby. O nejrozšířenější lidské činnosti

Drby. O nejrozšířenější lidské činnosti

Nová kniha Františka Koukolíka Drby je určena širšímu okruhu čtenářů a pojednává o nejčastější a nejrozšířenější lidské činnosti ve všech dobách a místech. Společnost, v níž by si lidé nepovídali o jiných lidech, kteří u toho nejsou nebo nevědí, že se vypráví o nich, do

Obrázek podcastu Neobvyklá pohádka o Šídlovi a Teplomilovi – šaty pro princeznu

Neobvyklá pohádka o Šídlovi a Teplomilovi – šaty pro princeznu

Neobvyklá pohádka o chudém krejčíkovi, který musí ušít princezně šaty na její první ples. Ale takové, jaké nosí víly! Možná mu v tomto nelehkém úkolu pomůže nová pohádková bytůstka, která se právě o kousek dál zrodila z mlhy a par. Setkání potřeštěného krejčího a zasněn

Obrázek podcastu Pán prstenů: Návrat krále

Pán prstenů: Návrat krále

Moc může spočívat v té nejmenší z věcí... V dávných dobách vykovali elfští kováři prsteny moci, netušili však, že Temný pán Sauron dal vyrobit ještě Jeden prsten, který měl vládnout všem. Spojené armády lidí a elfů nakonec Saurona porazily a prsten mu odňaly, tato magic

Obrázek podcastu Z povídek Oty Pavla 2.

Z povídek Oty Pavla 2.

Povídky českého spisovatele a novináře Oty Pavla čtou: Jaromír Spal, Marek Eben, Jiří Klem, Bořivoj Navrátil a Jiří Lábus.Ota Pavel, původně Popper, se narodil roku 1930 rodičům, které známe z jeho povídek: otec Leo byl obchodní cestující a maminka Hermína zajímavá a si

Obrázek podcastu Můj strýc Odysseus

Můj strýc Odysseus

Mazaný a činorodý Josef Frajvald začíná svou soukromou „odysseu“ ještě v časech rakousko-uherské monarchie, kdy se rozhodne zvelebit vyženěný pohřební ústav dosud nevídaným způsobem… Na čestné místo v pestré galerii slavných českých „literárních příbuzných“ patří vedle

Obrázek podcastu On-line ZOO

On-line ZOO

Audiokniha On-line ZOO seznamuje i ty nejmenší čtenáře se základy bezpečného chování na Internetu. S audioknihou vstoupíte do neobyčejné zoologické zahrady, kde všechna zvířátka používají Internet. Možná rizika související s používáním Internetu audiokniha vysvětluje pr

Obrázek podcastu 7 hlasů

7 hlasů

Neuslyšíš příběhy o velkých hrdinech, kteří porazili ohromné draky. Neuslyšíš legendy o slávě udatných bojovníků ani o kráse sličných princezen. Nic z toho. Příběhy, které uslyšíš, budou o věci mnohem menší, než jsou draci, ale mnohem mocnější než je síla bojovníků. Mno

Obrázek podcastu Dobrý člověk ještě žije (1991)

Dobrý člověk ještě žije (1991)

Román o nezdolném optimismu v člověku, se kterým lze projít život i přes nesčetné překážky a příkoří. Jeho ústřední postavou je prostý člověk stárnoucí truhlář a řezbář Colas Breugnon, který miluje svou práci, dobré jídlo a pití, rád si zažertuje s pěknou ženou, zárove

Obrázek podcastu Holoubek

Holoubek

Příběh sleduje osudy mladého Josefa Holoubka, premiantského studenta, který kvůli nečekané zkoušce z matematiky ztratí šanci na další vzdělání. Rozčarovaný se vydá na cestu kněžského semináře, kde nalezne své skutečné poslání a upřímné přátelství. Jako kněz prožije idyl

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Krysburger

Krysburger

Děsivě zábavná krysokniha. Jak je u Walliamse obvyklé, nemají to jeho hrdinové v životě zrovna snadné. Ani Zoe není výjimkou. Další vřískavě vtipná, akční a dojemná audiokniha Davida Walliamse je tady. S malou Zoe to nevypadá dobře. Když zjistí, že její křeček zemřel,

Obrázek podcastu Rapa Nui

Rapa Nui

Muž, který naučil chodit sochy na Velikonočním ostrově. Pavel Pavel v roce 1986 naučil „chodit“ sochy moai přímo na Velikonočním ostrově jako člen expedice Thora Heyerdahla. O své daleké cestě napsal tuto knihu-deník. Mladý, ani ne třicetiletý muž z komunistického Česk

Obrázek podcastu Každý něco pro vlast

Každý něco pro vlast

Kdo se nejvíc zasloužil o rozkvět domovské obce - mlynář, vinopalník, sládek, nebo učitel? Jen ten se stane novým přednostou v městečku a dostane za ženu krásnou dceru pana správce. Zatímco na stole už leží nerozpečetěný knížecí dekret se jmenováním, probíhají překotné

Obrázek podcastu Mocní

Mocní

Poslyš příběh z dob před proměnou světa. Z dob, kdy lidstvu vládli Mocní – dva muži a jedna žena –, ti, co získali od samotné tvůrčí síly mimořádné schopnosti. Učili nás a chránili před děsivými tvory, nárokujícími si své místo na Zemi. Říkalo se jim Gwifrové, my jsme j