Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Dobrodružství Hucka Finna

Audiokniha Dobrodružství Hucka Finna

Obrázek podcastu Neviditeľný život Addie LaRue

Neviditeľný život Addie LaRue

Život, na ktorý si nik nespomenie. Príbeh, na ktorý nikdy nezabudnete. Francúzsko, rok 1714. Zúfalá mladá žena uzavrie dohodu s temným božstvom, aby mohla žiť večne, nespútane, presne tak, ako vždy túžila, keď snívala o slobode. Zmluva má však háčik – Addie si nik nezap

Obrázek podcastu Římská jízda

Římská jízda

Král Karel IV. touží změnit svět, k tomu ale potřebuje korunu římského císaře. Boj o moc se ovšem nevede pouze mečem a schopný panovník musí umět válčit i na diplomatickém poli. Ve světě plném intrik to ovšem není snadné; o vládu bojují i zhrzení Wittelsbachové a Karlov

Obrázek podcastu Pod skleněným zvonem

Pod skleněným zvonem

Sebeironie a věcnost jako způsob přežití. Vstupte do světa vyprávění, které recenzenti srovnávají s Jackem Kerouackem a J. D. Salingerem. Nechte se unášet plastickým líčením Ameriky padesátých let, autorčinými popisy míst, postav a nálad, které nesou autobiografické prv

Obrázek podcastu Ryba Chyba

Ryba Chyba

Kdo tvrdí, že ryby jsou němé, ať zmlkne. Protože nezná rybu s velkým R! Někdo by ji považoval za chybu. Ne-li Chybu. Tahle příslušnice rybí říše je s plaváním na štíru a chodí po dně, jelikož má dvě nohy. Navíc nosí brýle, poněvadž ráda čte, a v kuchyni se otáčí jako m

Obrázek podcastu Nauč se to!

Nauč se to!

>> Nauč se to! je návod, jak se efektivně porvat s učením a pamatováním si – a pokud jste pedagog nebo lektor, tak i s tím, jak svoje znalosti předávat co nejúčinněji. Schválně, vzpomenete si, kdy vám naposledy někdo radil s tím, jak se vlastně učit? A kolik vám tehdy b

Obrázek podcastu Malý miliardář

Malý miliardář

Anglická slovíčka - úroveň 1 pro začátečníky - audiokniha obsahuje jednoduché věty a slovíčka v angličtině pro snadné zapamatování a užití. Audiokniha vás učí poslouchat jednoduché věty pořád dokola a to dlouho, až přes 8 hodin. Můžete poslouchat celkem 1770 jednoduchý

Obrázek podcastu Doktorova žena

Doktorova žena

Můj manžel je lékař. Je chytrý a okouzlující a všichni mu věří. Kromě mě. Navenek to vypadá, že mám všechno – dokonalé manželství, dokonalého manžela, dokonalý život. Ale to zdaleka není pravda. Doktor Drew Devlin není tak úctyhodná postava, za jakou se vydává. Důvodem,

Obrázek podcastu Muž, který zemřel dvakrát

Muž, který zemřel dvakrát

Kvarteto amatérských detektivů v důchodovém věku znovu zasahuje! Svérázná čtveřice penzistů se sotva vzpamatovala z řešení svého prvního skutečného případu vraždy a už je zase v jednom kole. V jejich vesničce pro seniory se objeví Elizabethin exmanžel, který svou bývalo

Obrázek podcastu Ezopovy bajky

Ezopovy bajky

Svět se od Ezopových časů změnil od základu, lidé létají do vesmíru a dorozumívají se přes celou zeměkouli, ale ovládají je tytéž radosti, vášně a zlozvyky jako Ezopovy současníky. Proto příběhům o zvířatech s lidskými vlastnostmi tak dobře rozumíme – dospělí i děti. Vz

Obrázek podcastu Alfa & Omega: Falešná hra

Alfa & Omega: Falešná hra

Dylan: Fotbal byl celej můj život, ale moje zářný vyhlídky ukončila strašlivá chyba. Její jméno je Lana Andersonová. Vypustila do světa všechno špatný, co jsem kdy udělal, ačkoliv jsem jí věřil. Zradila mě a já ji za to nenávidím. Přesto ji vidím pokaždý, když zavřu oči

Obrázek podcastu O věrné lásce statečného Chairea a sličné Kallirhoy

O věrné lásce statečného Chairea a sličné Kallirhoy

Román byl napsán pravděpodobně už v prvním století našeho letopočtu a možná dokonce i dříve. A co je pozoruhodné, jde o první dochovaný milostný a zároveň i dobrodružný román nejenom antického, ale vůbec evropského písemnictví. Tím stojí na počátku přebohaté tisícileté

Obrázek podcastu Čtyřhodinový pracovní týden

Čtyřhodinový pracovní týden

Ať jste přepracovaný zaměstnanec, nebo podnikatel lapený v pasti své vlastní firmy, tato audiokniha vám ukáže cestu k veselejšímu životu. Systém "otroč - šetři - odpočívej", kdy v mládí po celé dny dřete a vlastní život jakoby odkládáte na důchod, je již překonán. Je mo

Obrázek podcastu Ostré předměty

Ostré předměty

Stěží si představit hrůznější zločin než uškrcení malé holčičky. Zapomenuté missourijské maloměsto Wind Gap se ještě nevzpamatovalo z jedné brutální vraždy, a už je tu další, stejně strašná a nepochopitelná. Proč nevinné dívky? A proč jim vrah vytrhal skoro všechny zuby

Obrázek podcastu Jak uzavírat nové obchody

Jak uzavírat nové obchody

Jak uzavírat nové obchody je audiokniha pro každého, kdo pro své povolání potřebuje znát, jaké je potřeba mít dovednosti k získání nových zákazníků a obchodů, ale na druhou stranu postrádá dostatečné školení nebo kuráž prodávat efektivně. Dílo je opatřeno technickým pro

Obrázek podcastu Ze starobylých proroctví

Ze starobylých proroctví

Audiokniha Ze starobylých proroctví obsahuje příběhy ze Starých pověstí českých od našeho klasika Aloise Jiráska s mistry slova Norbertem Lichým a Zdeňkem Maryškou, kteří vás provedou za doprovodu bohaté zvukové skladby starými proroctvími o naší zemi. OBSAH: 1. Sybil

Obrázek podcastu Dům za zdí

Dům za zdí

Byl jednou jeden dům, divný až na půdu. A plný záludných vzdušných zámků… Ta černočerná vrátka do zahrady anglického baráku zničeného náletem tu vlastně nejsou. Den otevřených dvířek do domu v uličce Slade Alley se totiž pořádá jen jedenkrát za devět let, vždy v sobotu

Obrázek podcastu Hodiny

Hodiny

Rozhlasová groteska o nešikovném pašerákovi hodin. "Asi nejrozkošnější věc, kterou jsem kdy dělal... Báječná groteska" Jiří Horčička Osoby a obsazení: Mrázek (Josef Kemr), pan doktor (Oldřich Musil), pan Tadeusz (Jaroslav Marvan), Budil (Pavel Spálený), Tvrdek (Ivo Gübe

Obrázek podcastu Na odpis

Na odpis

Břitký průvodce odvrácenou stranou Silicon Valley.... Dan Lyons měl šťastnou a spokojenou rodinu, skvělou kariéru a práci, která ho bavila. Všechno změnil jeden telefonát jeho šéfové z Newsweeku. Padesátník, který sice má vynikající přehled v technologické sféře a o pro

Obrázek podcastu Nekonečná noc

Nekonečná noc

Někdo se zrodí pro lásky sladkou moc, jiný se zrodí pro nekonečnou noc... Co přiřkl osud Ellie Goodmanové, závratně bohaté dědičce, která se rozhodla vdát za Michaela Rogerse, z pohledu jejích poručníků naprosto nevhodnou partii? Jaký osud čeká na Michaela, jenž touží p

Obrázek podcastu Nadělení

Nadělení

Přál bych si mít život jako z pohádky, řekl jednoho dne herec Daniel Krejčík svému partnerovi a spustil tím řetězec nečekaných událostí. Umět si správně přát je totiž mnohem těžší, než si myslíte, zejména když si nejdřív pořídíte rovnou zámek. Chátrající zámek. Jak vypa

Obrázek podcastu Sekera z bronzu, rouno ze zlata

Sekera z bronzu, rouno ze zlata

Bitevní vřavy a magie v historické fantasy. Akční historická fantasy odehrávající se na někdejším území dnešního Slovenska, v níž autor oživuje hrdiny starých řeckých bájí. Trójský princ se vydává hledat jantarový poklad, aby vykoupil rodné město ze spárů Hérakla, ale m

Obrázek podcastu Milenec Adely Ostrolúckej

Milenec Adely Ostrolúckej

Adela, jediná dcéra pána Ostrej Lúky, spozná na návšteve u svojho strýka v Zemianskom Podhradí neobyčajného muža. Nesmierne príťažlivý básnik a filozof Ludevít sa búri voči vrchnosti, a preto ho považujú za vyvrheľa. Adela sa proti zdravému rozumu vášnivo zamiluje a mus

Obrázek podcastu 1984

1984

Nové vydanie románu 1984 - jedného z najznámejších diel svetovej literatúry. Spája v sebe prvky spoločensko-politického a vedecko-fantastického románu. Je obžalobou komunistickej diktatúry, ktorá roku 1984 ovládla všetko, vrátane ľudského myslenia. Román opisuje osudy č