Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Disciplína je osud

Audiokniha Disciplína je osud

Délka:

8 hod 33 min

Čte:

Vasil Fridrich

Vydavatel:

Audiolibrix

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu O nepotřebných věcech / Pohádky i pro Světlušku

O nepotřebných věcech / Pohádky i pro Světlušku

Našel jsem ve sklepě krabici po tatovi a na ní bylo jeho rukou napsáno Staré nepotřebné hadry. A uvnitř opravdu nebylo nic jiného, i když jsem tam čekal skrytý poklad. A to mě přivedlo na myšlenku napsat pohádky O nepotřebných věcech a lidech a tak se bude jmenovat i kn

Obrázek podcastu Příběhy zvířátek

Příběhy zvířátek

Příběhy z říše zvířat, které jsou tím nejlepším z pokladnice klasických pohádek od autorů Rudyarda Kiplinga, Jamese Baldwina a D.G. Mukerjiho. Příběhy zvířátek vycházejí z bájí a zázraků přírody, a popisují kouzlo přátelství a neuvěřitelných příběhů. Chcete vědět, proč

Obrázek podcastu Francouzština do práce A1-B1

Francouzština do práce A1-B1

Děkujeme za zájem o poslechový kurz Francouzština do práce/Obchodní francouzština A1 -B1. Kurz je určen pro začátečníky až středně pokročilé a zaměřuje se na slovní zásobu, kterou můžete využít v práci i při obchodním kontaktu se zahraničními partnery Kurz je založen na

Obrázek podcastu Erebus

Erebus

Bývalý manažer John Griffith vede osamělý a klidný život v hlubinách kanadských hvozdů. Jednoho dne má dopravní nehodu. Neprobudí se však v nemocnici, ale na rudé planině, pokryté štěrkem a kamením. Jeho starý oprýskaný džíp je pryč a poblíž něj se nachází zvláštní stro

Obrázek podcastu Uzol

Uzol

Mesto, príbeh a všetky osoby v tejto knihe sú vymyslené a akákoľvek podobnosť so skutočnými udalosťami je čisto náhodná, hoci sa môžu niekomu zdať akési povedomé... V roku 1988 nastal v kariére Richarda Krauza významný zlom, postúpil o stupienok vyššie a z pochôdzkara s

Obrázek podcastu Komu to prospívá

Komu to prospívá

Z nového historického románu oblíbeného autora se konečně dozvídáme, jak vlastně začal příběh pražského podrychtáře Václava. Roku 1385 vrací z Padovy do Prahy, kde zatím vypukly pouliční bouře. Pražští studenti se chopili zbraní a rychtář Martin Rotlev neví, jak zabráni

Obrázek podcastu Šaman

Šaman

Mají zvláštní dar. Jejich osudy jsou vepsány do historie Divokého západu. Někteří muži ze skotské lékařské dynastie Coleů jsou obdařeni schopností instinktivně vycítit, kdy se blíží smrt. Náleží k nim také Rob J. Cole, který se v druhé polovině 19. století připojil k p

Obrázek podcastu Stavovské rozdíly

Stavovské rozdíly

Audiokniha Stavovské rozdíly obsahuje veselou povídku Jaroslava Haška. Populární dabér Gustav Bubník vás zve na její poslech. Režie: František Jílek Hudba: Jan Titlbach Natočeno v roce 2020 ve studiu S Pro Alfa v Praze

Obrázek podcastu Doupě řvoucí smrti

Doupě řvoucí smrti

Temná fantasy. Ilja Muromec bojuje s loupežníkem Slavíkem. Juraj Červenák přepisuje ruské bohatýrské byliny do hrdinské fantasy. Tentokrát Ilja Muromec bojuje s krvelačným loupežníkem Slavíkem. V novele o Iljovi Muromci už autor bere hlavní postavu o něco vážněji a nemí

Obrázek podcastu Pětkrát s Viktorem Fischlem

Pětkrát s Viktorem Fischlem

Nostalgické i humorné, tragické i optimistické jako život sám. Poslechněte si působivé povídky česko-izraelského židovského spisovatele, básníka a překladatele Viktora Fischla.Čtou: Martin Růžek, Rudolf Pellar, Jiří Adamíra, Miroslav Moravec a Radovan Lukavský.

Obrázek podcastu Sherlock Holmes a Labyrint smrti

Sherlock Holmes a Labyrint smrti

Píše se rok 1895 a Sherlock Holmes spolupracuje se soudcem nejvyššího soudu, jehož svérázná dcera beze stopy zmizela. Holmes a Watson se tedy dají do práce a začnou pátrat. Zjistí, že pohřešovaná žena – Hannah Woolfsonová – se sama dala do vyšetřování zmizení své kamar

Obrázek podcastu Daleká cesta za domovem

Daleká cesta za domovem

Jak dopadne dlouhá pouť králíků do zaslíbené země? Slavná kniha ze zlatého fondu světové literatury. Poprvé vyšla v roce 1972, stala se bestsellerem i předlohou animovaného filmu, seriálu a několika počítačových her. „Sem tam některý panáčkoval na vrcholku mraveniště,

Obrázek podcastu Černý kos

Černý kos

Zmizelé děti, dávné zločiny a temný případ, který ještě neskončil. Rok 2023. Roman, osamělý učitel, se snaží vést poklidný život, ale minulost ho znovu dožene ve chvíli, kdy se dozví o vážné nehodě svého dávného přítele Tomáše. S tím ho spojuje hrůzná událost z dětství

Obrázek podcastu Zmetek z temnot

Zmetek z temnot

Úkolem zaklínačky Loty je likvidovat monstra a magické nestvůry. Sama Lota je však jedním z oněch monster – zaklínači jsou totiž zmutovaní, neuvěřitelně silní a odolní zabijáci oblud. Navenek nestárnou, jen jim místo vrásek přibývají jizvy, a ty největší na duši. Zmetk

Obrázek podcastu Jak přežít dračí bouři

Jak přežít dračí bouři

Na začátku to vypadá jen jako drobná nepříjemnost – Škyťák se musí zúčastnit plaveckého závodu v ledové vodě, který patří mezi tradiční vikinské kratochvíle. Potom se ale věci jako vždy trochu zvrtnou… Škyťák má tři měsíce, pět dní a šest hodin na to, aby svedl souboj

Obrázek podcastu V bílém plášti

V bílém plášti

Svorníkem povídkové sbírky jedněch z nejlepších českých autorů současnosti jsou postavy mužů a žen v bílých pláštích, na jejichž práci závisí naše zdraví a mnohdy i život. Příběhy z prostředí nemocnic, sanitek i zubařských ordinací, ve kterých na nemoci, přicházející st

Obrázek podcastu Alias Grace

Alias Grace

OZNAČENÍ VRAŽEDKYNĚ JE CEJCH. ZATOČILO S NÍ PRÁVO NEPRÁVEM? Ve staré Kanadě se píše rok 1859 a původem irská služtička Grace Marksová sedí už šestnáctým rokem ve vězení za vraždu svého pána a jeho rozverné hospodyňky. Soud dospěl k přesvědčení, že Grace je oba ještě v d

Obrázek podcastu Majonéza k snídani

Majonéza k snídani

Ema měla s emocemi vždycky problém. Místo, aby je prožívala, raději je pitvá a sama si drží odstup i nadhled. Nejvíc ze všeho chce analyzovat lásku. Co je vlastně zač a proč třeba jejím rodičům zmizela? Proč zůstává tichá babička s despotickým dědou? Proč si její nejlep

Obrázek podcastu Svěrák: Po strništi bos

Svěrák: Po strništi bos

Poslední kniha Zdeňka Svěráka sklízí zasloužený čtenářský obdiv. Její zvuková podoba je tedy přirozeným souputníkem literární podoby, zvláště, čte-li ji autor sám. Svěrák se vrací do jedné etapy svého dětství a vypráví zážitky malého městského kluka, přesazeného za válk

Obrázek podcastu Ďáblova pevnost

Ďáblova pevnost

Třetí dobrodružství kapitána Báthoryho. Třetí pokračování dobrodružství kapitána Báthoryho a kozáka Voronina. Opět jsou barvitě vylíčeny válečná vřava i milostné zápletky. Příznivci slovutného rytíře a oficíra armády Jeho Veličenstva císaře Leopolda I. kapitána Kornel

Obrázek podcastu Tři kapitáni – Díl druhý: Putování

Tři kapitáni – Díl druhý: Putování

Audiokniha Tři kapitáni II. - Putování obsahuje pokračování ryze české akční a dobrodružné space opery, kterou napsal Michael Bronec a čte Jiří Pobuda. Pozemský Koordinátor osobně vstupuje do akce, aby vyzvedl artefakt z Krypty. Korzáři letí vyzvednout pravý poklad, ale

Obrázek podcastu Jedu dál

Jedu dál

Proslulá oděvní výtvarnice je známá především svým haute couture pro manželky, sestry a dcery králů, emírů, šejchů a magnátů v zemích Perského zálivu. Její již druhá knihu přináší kromě vzpomínek na napínavou a dramatickou třicetiletou cestu z Českomoravské vrchoviny až

Obrázek podcastu Lady Fuckingham

Lady Fuckingham

Všichni to přece dělají. Klasické dílo erotické literatury plné sexuálního napětí, sprostých slov, nadsázky, vzrušení a otevřené erotiky, která pobuřuje i ve 21. století. Slavná erotická novela, jejíž autorství se připisuje spisovateli Oscaru Wildovi, je koncipována j

Obrázek podcastu Letní záhady

Letní záhady

Se stoupající teplotou roste i potenciál zla. Od Cornwallu po Francouzskou riviéru, ať už na pozadí delfských chrámů nebo anglických venkovských sídel, nejslavnější postavy Agathy Christie vyřeší i ty nejsložitější záhady. Rozložte si lehátko a užijte si poslech povídek