Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Deväť - príbeh Ďatlovovej výpravy

Audiokniha Deväť - príbeh Ďatlovovej výpravy

Délka:

11 hod 17 min

Čte:

Rudo Kain

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Slovensky

Obrázek podcastu Pomíkovy Pohádky pro Aničku 1

Pomíkovy Pohádky pro Aničku 1

Milé maminky, také už vám z toho věčného vysvětlování proč by se „tohle mělo dělat“ a naopak „tohle nemělo dělat“ točí hlava? Tak si v klidu sedněte, a nechte to pro jednou na Pomíkovy. Užijte si klidnou hodinku, poslouchejte a bavte se. Pomík bude neopakovatelným způso

Obrázek podcastu Návrat do pekla

Návrat do pekla

Četba na pokračování ze vzpomínkové prózy bývalého politického vězně.JUDr. Miroslav Jirásek - jako zaměstnanec Kanceláře prezidenta republiky Dr. E. Beneše byl tehdejšími funkcionáři vládnoucí KSČ a všemocnou Státní bezpečností zařazen do "Skupiny Hrad". V soudním proce

Obrázek podcastu Za vše můžu já

Za vše můžu já

Věra Špinarová se nikdy nedívala zpátky, nikdy nebilancovala, vždycky byla zvědavá, co jí budoucnost teprve přinese. Jenže: "Najednou jsem zjistila, že jsou takové chvíle v životě lidském, kdy myšlenky samy začnou utíkat do minulosti a ze zapomenutých koutků duše neodby

Obrázek podcastu The Stories of Sherlock Holmes

The Stories of Sherlock Holmes

Audiokniha nabízí čtyři příběhy Sherlocka Holmese, které jsou určeny mírně pokročilým studentům angličtiny. Zájemci se díky nim nejen seznámí s případy, v nichž věhlasný detektiv rozehrává své brilantní logické myšlení, ale také si procvičí poslech a porozumění angličti

Obrázek podcastu Netvor

Netvor

Možná bylo mým osudem zamilovat se do netvora. Když ostatní děti v noci nespaly a bály se, že se jim ve skříni schovává zubatá příšera, já jsem toužila ji spatřit. Chtěla jsem ji nakrmit, ochočit si ji, pochopit ji. Sam a já jsme se směli milovat jen ve tmě. Jakmile se

Obrázek podcastu Verne: Dvacet tisíc mil pod mořem

Verne: Dvacet tisíc mil pod mořem

Předlohou pro naši dramatizaci byl vědecko-fantastický román Julese Verna Děj románu je situován do roku 1866, kdy se v anglických listech začalo psát o neznámém a ohromném mořském netvorovi. který napadá i velké lodě. Výprava, kterou vedl přírodovědec profesor Aronnax,

Obrázek podcastu Májové růže

Májové růže

Čtyři měsíce po výbuchu v Zahradě, kde zvrhlý psychopat držel mladé dívky, se agenti FBI snaží pomáhat přeživším s návratem do každodenního života. S blížícím se jarem však opět udeří sériový vrah a vyšetřovací tým musí pachatele dopadnout dřív, než se objeví další dívč

Obrázek podcastu Pan Posleda, přítel študáků

Pan Posleda, přítel študáků

Komedie ze školního prostředí ve skvostném hereckém obsazení. Poslechněte si příběh z jednoho neobyčejného pražského gymnázia, kde studenti svádí souboj s profesory a ve vzduchu jiskří kouzla. Kdo je vlastně tajemný pan Posleda, který se za studenty postaví? Prozradíme,

Obrázek podcastu Co život dal a vzal

Co život dal a vzal

Autobiografická vyprávění o tom, že s humorem a optimismem lze přežít prakticky cokoli 1.–10. Kdokoli může dělat cokoli o řadě zaměstnání, kterými autorka prošla v době hospodářské krize- Čte Martina Hudečková 11.–20. Morová rána o pobytu v tuberkulózním sanatoriu Čte

Obrázek podcastu Syn draka

Syn draka

Píše se rok 1477 a Uherským královstvím i Osmanskou říší se šíří znepokojivá zpráva. – Vlad III. Dracula nezemřel. Namísto chladného hrobu se zdržuje mezi živými a jako vampýr saje krev mužům, kteří se podíleli na jeho vraždě. Když se zvěsti o Draculově vzkříšení dostan

Obrázek podcastu Naučte mě zabít draka

Naučte mě zabít draka

Závěrečný desátý díl série Sedmý smysl s Hankou, Sváťou, Rafanem a dalšími. Příběh plný zvratů a dobrodružství. Jak to dopadne s nadaným Vítkem, stane se rytířem?

Obrázek podcastu Pojar: Pojďte, pane, budeme si hrát

Pojar: Pojďte, pane, budeme si hrát

Dva medvědi, jeden malý a druhý velký, jeden chytrý, plný nápadů a druhý dobrácký s velkou chutí si zahrát. Oba se potkají v lese u Kolína a zjistí, že jsou bráchové. Od té chvíle si pořád hrají. Na lokomotivu, na auto, na semafor, na závory, na studánku.Ten větší si al

Obrázek podcastu Císařova hvězda – Rudolf II

Císařova hvězda – Rudolf II

Rudolf II., římský císař, český a uherský král, proslul jako obzvlášť zajímavý panovník, který zbožňoval ženy, astrologii, magi a čekal na svou šťastnou hvězdu. Fulget caesaris astrum. Poté co přesídlil na milovaný Pražský hrad, postupně se uchyloval do ústraní a věnova

Obrázek podcastu Narcismus – vnitřní žalář

Narcismus – vnitřní žalář

Narcismus a narcistická porucha osobnosti patří k mimořádně rozšířeným formám psychických obtíží dnešní doby. Audiokniha zkušeného terapeuta Heinz-Petere Röhra se zabývá osobitým způsobem vznikem této poruchy, jejím průběhem a naznačuje možnosti jejího překonání. Za výc

Obrázek podcastu Čapek: Album scén z divadelních her

Čapek: Album scén z divadelních her

Karel Čapek (*9. ledna 1890 – †25. prosince 1938) Vybráno z obsáhlého komentáře Vladimíra Müllera k původnímu kompletu LP DV 15308-10 z roku 1967: ....Jistě dobrá polovina her Karla Čapka - z toho tři za bratrské spolupráce Josefa Čapka - měla šťastný úděl a znásobila

Obrázek podcastu Petiška: Řecké báje a pověsti 2

Petiška: Řecké báje a pověsti 2

Málokterá česká kniha pro mládež se dočkala tolika vydání jako Řecké báje a pověsti Eduarda Petišky. A to nejen proto, že patří mezi tzv. doporučenou četbu na středních školách a gymnáziích. Nesmrtelné antické mytologii v ní autor ponechal vnitřní dramatiku, a tak čtená

Obrázek podcastu Esterčini otcové

Esterčini otcové

Charlotte vyrůstá v rodině nacistického soudce Wilhelma Langea. Život jí připadá naprosto idylický – až do chvíle, kdy po válce zjistí, že jejím skutečným otcem je muž jménem Josef Goldenberg. Opravdu ji jako malou s falešnými doklady ukryl u cizí rodiny v Lidicích? Jak

Obrázek podcastu Pohádky z tátovy hlavy

Pohádky z tátovy hlavy

Pohádky z tátovy hlavy – pořádná munice pro všechny rodiče. Audiokniha přináší 37 krátkých pohádek pro děvčata i kluky ve věku zhruba 3 až 7 let. Jednotlivé příběhy vycházejí ze skutečných životních situací, dobře skončí a kromě zábavy přinášejí i poučení. Poslech těcht

Obrázek podcastu Kovy - Ovšem

Kovy - Ovšem

Ve sbírce osobních příběhů a básní sdílí Karel Kovář cestu obyčejného kluka z malého města, jehož život se během pár let otočil doslova vzhůru nohama. Od téměř idylického dětství, přes komplikované dospívání a tragikomické vztahy, až po budování kariéry na YouTube a smí

Obrázek podcastu Putování labyrintem světa aneb Pocta J.A. Komenskému

Putování labyrintem světa aneb Pocta J.A. Komenskému

Předlohou nahrávky jsou dvě díla Jana Amose Komenského. Labyrint světa a ráj srdce, který patří k jeho nejznámějším filozofickým pracím, a Regulae vitae. Putování labyrintem světa volně vychází z Komenského knih jako z inspirace, na níž je vystavěn dobrodružný příběh pr

Obrázek podcastu Havárie Drakkaru

Havárie Drakkaru

Ondřej Neff: Havárie Drakkaru. Stelární fregata Drakkar, která míří do neprozkoumané centrální oblasti naší Galaxie, se srazí s hmotou neznámého původu. Na palubě ohroženého Drakkaru vzniká panika. Do ní vstupuje vysílání, jehož zdroj nelze identifikovat. Ukáže se, že j

Obrázek podcastu Zlaté tajemství

Zlaté tajemství

V pohádce Zlaté tajemství se vypravíme na španělský zámek Alhambra a budeme pátrat po starém maurském pokladu, který se prý podle pověsti ukrývá v jeho podzemí.

Obrázek podcastu Sloužil jsem v Gaze

Sloužil jsem v Gaze

O situaci v pásmu Gazy vám (často nevyžádaně) dovedou vyprávět zástupy lidí. Může ale někdo z nich říct, že tam byl? David Shorf ano. Kouč, marketér, hudebník a bývalý novinář strávil v řadách proslulé izraelské armády tři roky. A přestože si tam někdy připadal jako Šve

Obrázek podcastu Ona, oni a já

Ona, oni a já

Vítejte ve světě, ve kterém není místo pro špatnou náladu a kde se nakonec vše v dobré obrátí! Mladík z dobře situované rodiny, s břitkým humorem a zálibou v krásných ženách, se za účelem bližšího seznámení s (další) půvabnou dívkou nechává najmout na místo vychovatele

Obrázek podcastu Vánoční koleda

Vánoční koleda

Silný příběh o tom, že na změnu není nikdy pozdě. Vánoční koleda je povídka o zázraku a o naději starší než 170 let. Dokážou vánoční svátky změnit i toho nejzkaženějšího člověka? Pan Skrblíř je starý, hamižný muž. Nenávidí lidi a Vánoce jsou pro něj ztráta času a peněz