Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Dějiny naší rodiny

Audiokniha Dějiny naší rodiny

Délka:

1 hod 45 min

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Sbohem buď, lásko má

Sbohem buď, lásko má

Druhý díl edice detektivek Raymonda Chandlera Propuštěný trestanec, který pátrá po zmizelé milence. Proradné krásky i čestné, neohrožené dívky, policajti, co nejsou docela poctiví ani docela prohnilí, boháči, jimž se není radno plést do cesty, a tu a tam i nějaká přátel

Obrázek podcastu Horníček: Hovory H

Horníček: Hovory H

Miroslav Horníček byl člověkem, u něhož se obvykle k podstatnému jménu osobnost přidává přívlastek renesanční. Byl skvělým hercem, ač herectví nestudoval, napsal řadu knížek i divadelních her, aniž se považoval za spisovatele či dramatika, šest let byl hereckým partnere

Obrázek podcastu Moře klidu

Moře klidu

Čas prý na nikoho nečeká, ale ve 25. století to tak úplně neplatí… Osmnáctiletého britského aristokrata Edwina St. Andrewa poslali rodiče v roce 1912 za Atlantik, aby už nemuseli poslouchat jeho nekonvenční názory. Uprostřed kanadské divočiny však mladík prožije něco, c

Obrázek podcastu Melouch

Melouch

Dva dlouholetí kamarádi – původní profesí učitelé se teď už živí něčím mnohem lukrativnějším. Z jednoho je gigolo a z druhého se stal nájemný vrah. Aby si ale odpočinuli, jedou spolu na dovolenou na řeku Sázavu. Takovýto příběh se snaží autor prodat filmovému producento

Obrázek podcastu Pohádka o polepšené sani

Pohádka o polepšené sani

Jsme sedmihlavá saň a každá hlava má stejné právo. Ale jakmile se přestane diskutovat a za čne se hovořit v heslech, s královstvím to jde z kopce.

Obrázek podcastu Smích prodlužuje život! 4

Smích prodlužuje život! 4

...aneb Usmívejte se na život a život se bude usmívat na vás a také Humor je boj s lidskou hloupostí (Werich), Veselost je druhem odvahy (Hemingway), Humor a vtip jsou příjemné a často mimořádně užitečné (Cicero Marcus Tullius) Humor a satira jsou jako milenec a milenka

Obrázek podcastu Nedělejte si starosti

Nedělejte si starosti

Najděte vnitřní klid tady a teď. Tato praktická audiokniha od renomovaného zen-buddhistického mnicha, autora mezinárodního bestselleru Umění prostého života, vám pomůže nejen zmírnit stavy úzkosti, ale také snížit míru stresu a starostí, které vás tíží, protože devades

Obrázek podcastu Pan Spencer

Pan Spencer

{'cs': 'Byl nádherný, starší a měl tu nejhorší pověst v celé Anglii. Z toho, jak se na mě díval, mi běhal mráz po zádech. \nPoprvé jsme se potkali na svatbě, kde za mnou vyšel ven a políbil mě. \nPodruhé skončilo naše setkání obrovskou hádkou, při které jsem ho vyhodila

Obrázek podcastu OPEN

OPEN

Může člověk nenávidět to, v čem vyniká? Autobiografie Andre Agassiho je upřímnou výpovědí jednoho z nejlepších tenistů nedávné minulosti o vlastním životě. Agassi se šokující otevřeností popisuje svůj tenisový i soukromý život, a to od raného dětství, kdy ho – stejně j

Obrázek podcastu Vedli jsme si dobře, hochu

Vedli jsme si dobře, hochu

Mám v telefonu fotografii, na které jsem jako dítě se svým otcem na pláži. Často tomu chlapci říkám: „Vedli jsme si dobře, hochu.“ Občas se zamýšlím nad tím, jak se kluk z Walesu, syn pekaře, dostal až sem. Celý můj život je jedno velké tajemství. Tato kniha vypráví můj

Obrázek podcastu Čtvrtý věk

Čtvrtý věk

Fascinující pohled na budoucnost člověka. Čtvrtý věk, audiokniha, která se zabývá fascinující otázkou: Jak technologický pokrok ovlivní budoucnost lidstva? Autor Byron Reese v této audioknize poodhaluje různé scénáře a předpovědi o tom, co nás čeká v době, kterou nazýv

Obrázek podcastu Černá hvězda

Černá hvězda

Esej Jana Balabána Černá hvězda je věnována městu, ve kterém Balabán prožil téměř celý život a k němuž byl tedy nucen zaujmout postoj. Titul Černá hvězda, básnivé synonymum pro severomoravskou metropoli, si Jan Balabán vypůjčil od Jarka Nohavici a toto autorství mu taky

Obrázek podcastu Pigyho vesmírná odysea

Pigyho vesmírná odysea

Vydejte se s prasátkem Pigy na dobrodružnou cestu vesmírem! Pigy touží mít, stejně jako jeho další zvířecí kamarádi, vlastní hvězdu. Jednoho dne se omylem ocitne v raketě, která s ním vyletí do vesmíru. Právě tam se setká s odvážnou mimozemšťankou Lily, společně s níž n

Obrázek podcastu ZlatovláSSka

ZlatovláSSka

„Ako ťa z tohto vysekali?" spýtal sa šokovane a neprítomne hladkal zjazvenú pokožku. Ach, Gabriel, keby si videl, ako vyzerá moje telo - pomyslela som si zdrvene. Pokrčila som plecami. „Zázrak. A najlepší ríšski lekári. A hlavne... našli ma veľmi skoro. Nenechajú ma zom

Obrázek podcastu Kmotřička Smrt

Kmotřička Smrt

Další klasická česká pohádka s autorským rukopisem dramatika Františka Pavlíčka a v režii Jana Bergera.

Obrázek podcastu Hříchy Hollywoodu

Hříchy Hollywoodu

Prostořeká moderní Popelka a hollywoodský idol. Lehce pikantní vyprávění o další z novodobých popelek, které z chudoby ke štěstí přišly. Děvče z amerického Jihu potká hollywoodského herce, a zázraky se mohou začít dít. Lehce pikantní vyprávění o další z novodobých popel

Obrázek podcastu Psí poslání

Psí poslání

Všichni psi jednou přijdou do nebe… Ale nejprve musí splnit své poslání. Autor románu Psí poslání, který si zamilovali čtenáři po celém světě, Bruce W. Cameron je přesvědčený, že jeden pes se může narodit několikrát za sebou, aby se mohl zdokonalovat v rozličných dovedn

Obrázek podcastu Strach nad Bobří řekou

Strach nad Bobří řekou

Nastaly těžké časy – zemi Hochů od Bobří řeky obsadil Nepřítel, který šíří strach a zakazuje různé spolky. Rikitan ale navzdory všemu pokračuje v činnosti a svému oddílu představí nových třináct bobříků pro ušlechtilý život. I přes ústrky ze strany kolaborantské organiz

Obrázek podcastu Zrzavý Orm: Plavci na západ

Zrzavý Orm: Plavci na západ

Viking Orm a jeho veselá tlupa. Klasická kniha o námořních výpravách vikingů v 10. století. Autor s humorem, avšak v přesných historických souvislostech líčí příhody vikingského náčelníka a jeho druhů na dobyvatelských trasách. Příběh z dob, kdy vikingové otřásali zákla

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 65 - David Šlechta 08.06.2014

100 statečných - Host č. 65 - David Šlechta 08.06.2014

Hostem J. Pokorného - D. Šlechta (fitness trenér)

Obrázek podcastu Z detektivních příběhů otce Browna

Z detektivních příběhů otce Browna

Dobromyslný otec Brown zaujímá čestné místo v řadě proslulých detektivů světové literatury, na jejímž počátku stojí slavný Sherlock Holmes. Nepřítomnost pana Festa, U Zlomené šavle, Salát plukovníka Craye, Šíp z nebes, Zhoubná kniha, Rychlík do Edinburghu, Zločin kapitá

Obrázek podcastu Nenávist

Nenávist

Profesor Rekke coby novodobý Sherlock Holmes objasňuje další neřešitelný případ. Lze nalézt ženu, která sice podle všeho už čtrnáct let leží pochovaná na hřbitově, ale její manžel tvrdí, že ji zahlédl na fotografii ze současnosti? Rekke znovu spojí síly s policistkou Va

Obrázek podcastu Léčivé plevely

Léčivé plevely

Bylinky – slovo, které vyvolá u lidí důvěřujících přírodnímu léčitelství nadšení, u dalších možná opovržení a mnozí pak začnou vyprávět o šarlatánech, kteří zrazují lidi od moderní lékařské pomoci. Bylinky opravdu účinkují na mnohé nemoci a obtíže. Používají se již mnoh

Obrázek podcastu Tajemství zázračné paměti

Tajemství zázračné paměti

Audiokniha učí stočlenné paměťové asociační listině (neboli PAL), kterou David Gruber poprvé v této podobě zpracoval do českých poměrů. Paměťová asociační listina už dlouhá staletí patřila a patří ke klenotům duševní výbavy úspěšných lidí - od starořímského Cicera po mo

Obrázek podcastu Zrušený rok – Deník 2020

Zrušený rok – Deník 2020

Neměly by dnes - jak moje kdysi nezpochybnitelná, mnohaletá láska k Veronice (jakkoliv tragicky skončivší), tak moje kdysi nezpochybnitelné, ještě delší přátelství s Martinem (byť později taktéž ztroskotavší) - být spíš důvodem k oslavě než truchlení? Neměl by být můj o