Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Darkness

Audiokniha Darkness

Délka:

1 hod 16 min

Čte:

Sam Kellett

Vydavatel:

Audioberg

Jazyk:

Anglicky

Obrázek podcastu Německá konverzace

Německá konverzace

Německá konverzace: Cestujete často do Německa či Rakouska? Tento kurz je určrn pro mírně a středně pokročilé uživatele, kteří chtějí zlepšit úroveň komunikace při cestování. Skládá se z okruhů: pozdravy, představování, restaurace, rozhovor se zahraničním návštěvníkem,

Obrázek podcastu Kadlečíková, Kopecký: Řeč o lásce

Kadlečíková, Kopecký: Řeč o lásce

Původní LP album 1218 0469 vydal Supraphon v roce 1982 - nyní vychází poprvé digitálně. Miloš Kopecký a Marta Kadlečíková uvádí své autorské dílo ŘEČ O LÁSCE slovy klasika "Lásko, tvé pravé jméno je touha; touho, jak často se ti říká láska..." A tak Miloš Kopecký ve své

Obrázek podcastu Jóga vědomí slovem 5

Jóga vědomí slovem 5

Jóga vědomí slovem 5 - audiokniha obsahuje nahrávky ze setkání jógy vědomí ve Vnitřním kruhu z 2. 3. 2018. Obsah: 1. Princip vědomí - kultivace vědomí celo-tělesného prožívání, 2. Kultivace prostorové subjektivity těla (joga-um prostoru), 3. Kultivace vědomí dechu (joga

Obrázek podcastu Barvíř na penzi

Barvíř na penzi

Barvíř na penzi byl okraden svou o dvacet let mladší manželkou a mladým sousedem. Oba mladí lidé, zdá se, uprchli. Barvíř najme Sherlocka, aby oba vypátral, netuší však, jakým směrem se pátrání stočí. Jiří Tomek jako Sherlock Holmes a Jaroslav Kuneš v roli Watsona.

Obrázek podcastu Cyklistka

Cyklistka

Být vzornou manželkou: takový osud měl čekat Blanku ze šlechtického rodu Battaglia. Její dobrodružná povaha jí však velela jinak. Z divokého děvčete vyrostla sebevědomá žena, která na kole zcestovala kus světa. Své stáří Blanka pak tráví v chátrajícím rodném zámečku v j

Obrázek podcastu Kozák: Podzim v kraji tygrů

Kozák: Podzim v kraji tygrů

Původní LP album 1218 0541 "Jan Kozák Podzim v kraji tygrů" vydal Supraphon v roce 1982 - výběr z tohoto "loveckého díla", milostného příběhu dvou geologů z prostředí sibiřské tajgy v interpretaci Pavla Haničince nyní vychází poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Tartuffe

Tartuffe

Molierova satirická komedie, která vadila i cenzuře při rozhlasovém zpracování na počátku padesátých let. Dobová nahrávka cyklu Nedělních divadelních večerů. Režie Miloslav Jareš.

Obrázek podcastu Ruština pro mírně pokročilé B1 - část 2

Ruština pro mírně pokročilé B1 - část 2

Děkujeme za zájem o poslechový kurz Ruština – slovní zásoba B1. Kurz je určen pro mírně až středně pokročilé, takže pro jeho nejlepší využití byste měli mít za sebou jeden až dva roky výuky ruštiny a osvojené její základy. Kurz je založen na kontextovém učení, to znamen

Obrázek podcastu Otcové – dcery, matky – synové

Otcové – dcery, matky – synové

„Práce s rodičovskými komplexy jako cesta k vlastní identitě.“ Jungiánská psychoanalytička Verena Kast ve své dnes již klasické knize ukazuje, jak lze v terapeutické práci nebo i v úsilí o vlastní psychický růst rozvolnit vliv otcovského a mateřského komplexu. Švýcarsk

Obrázek podcastu Druhá šance

Druhá šance

Svého otce jsem pochoval v Coloradu – bok po boku s jeho elitním týmem hasičů. O deset let později jsem se vydal v jeho stopách. Se svým bratrem bojujeme s požáry na Aljašce. Zažil jsem už ledacos, ale nic mě nedokáže tak rozpálit jako moje nejlepší kamarádka Avery Clai

Obrázek podcastu Prodejem k Vítězství

Prodejem k Vítězství

Pokud si chcete začít budovat kariéru jako úspěšný prodejce nebo už profesionálním prodejcem jste a rádi byste zvýšili své prodejní a obchodní dovednosti, navýšili prodeje, audiokniha Prodejem k vítězství se vám jistě stane neocenitelnou příručkou. Nemůže vás sice nauči

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 18

Hovory o józe a mystice č. 18

Vnitřní pránájáma s vědomím Já Jsem . Jednota projevu a neprojevu neboli jednota vědomí a jeho tvořivé moci. Přímý záznam promluvy ze semináře v Kostolanech a následného cvičení vnitřní pránájámy v červnu 2006. Záznam nebyl režírován ani jinak upravován. Je z jedné denn

Obrázek podcastu Síla zvyku

Síla zvyku

Chcete se odnaučit kouřit? Uběhnout maratón? Být produktivnější v práci a dotáhnout všechny úkoly do puntíku a včas? Jestli se vám to příliš nedaří, tak vám v cestě stojí síla zvyku. Nejdřív poznejte svého nepřítele a pak ho rozsekejte na cucky – zjistěte, proč zvyky vů

Obrázek podcastu Sex, prachy a potíže

Sex, prachy a potíže

Černá holka narozená bílým rodičům? Tak to je průser sám o sobě. Může být vůbec život k někomu takovému laskavý? Jsem Valérie a tohle je můj příběh. Po neskutečném životním zklamání jsem všechno vzdala. Zbylo mi zlomené srdce a zadupané sny. Nic mi nedávalo smysl. Jenom

Obrázek podcastu Skoncovat s Eddym B.

Skoncovat s Eddym B.

Syrové a drsné svědectví o chudobě a jinakosti. Drsné svědectví o strastiplném dětství v chudé rodině na francouzské vesnici. Eddy je gay, a rodina i širší komunita jím proto opovrhuje. Román, který vyvolal ve Francii literární senzaci, byl přeložen do více než dvaceti

Obrázek podcastu Bratrstvo Kniha první - Vyděděnci

Bratrstvo Kniha první - Vyděděnci

Ve Skandii existuje pouze jediná cesta, jak se stát bojovníkem. Chlapci jsou vybíráni do skupin zvaných bratrstva a musejí podstoupit tříměsíční výcvik v námořnických dovednostech, ovládání zbraní a bojové taktice.

Obrázek podcastu Zajko Bojko

Zajko Bojko

Z veršov Ľudmily Podjavorinskej a Márie Rázusovej Martákovej pripravila Oľga Janíková.

Obrázek podcastu Alighieri: Nový život

Alighieri: Nový život

Původní mikrodesku 0 39 9860 vydal Supraphon v roce 1969 jako přílohu části nákladu knihy "Dante Alighieri Nový život", jež byla průřezem básníkova lyrického díla - nyní tento minititul v podání Vladimíra Ráže vychází poprvé samostatně a digitálně. DANTE ALIGHIERI (zře

Obrázek podcastu Tyrolské elegie a Dopisy z Brixenu

Tyrolské elegie a Dopisy z Brixenu

Karel Havlíček Borovský (1821 - 1856) český básník, novinář a politik byl za svou novinářskou činnost v roce 1851 odvezen do vyhnanství do Brixenu tehdy v jižních Tyrolích, dnes Bressanone v severní Itálii. Ve vyhnanství byl až do roku 1855. O své cestě do Brixenu napsa

Obrázek podcastu Stát se investorem

Stát se investorem

...„Dobrá investice vychází z nás. A proto abychom mohli na burze uspět, musíme nejprve objevit svůj vztah ke světu a k sobě samotným. Stát se investorem znamená stát se jedinečným vyjádřením našich osobních kvalit a předpokladů – stát se osobností“... O knize Zní to s

Obrázek podcastu Jak jsem byl klukem

Jak jsem byl klukem

"Když jsem byl malý chlapec, ovládala mne a moje kamarády z našeho městečka na západním břehu Mississippi jedna neutuchající touha: stát se členem posádky na parníku," vzpomíná po letech Samuel Clemens. Jméno tohoto muže asi většině z nás nic neříká, zato jeho literární

Obrázek podcastu Herecké vzpomínky Růženy Naskové

Herecké vzpomínky Růženy Naskové

Růžena Nasková (*28.11.1884 - 17.6.1960) pražská rodačka, od mala toužila po herecké dráze, byť proti přání rodičů. Až po otcově smrti mohla začít studovat zpěv a herectví. Hrála ochotnické divadlo, od roku 1907 do 1948 byla členkou Národního divadla. Vzhledem ke svému

Obrázek podcastu Divočinou Nového světa

Divočinou Nového světa

Dobrodružný seriál pro mládež o objevech v Americe. Velikost objevů má v každé době jiné měřítko. Režie Jaroslav Kodeš.Obsah: 1. Vodní cesty za kožešinami - 2. Od Velkých jezer k otci vod. - 3. Indiánská princezna a puritáni. - 4. O kříž i o kořist. - 5. Pustinami k Ti

Obrázek podcastu Sńilex a Derik

Sńilex a Derik

Plejády. Souhvězdí bohyně lovu a Měsíce. Přemýšleli jste někdy o jeho původu? Mytický příběh se datuje do dávné minulosti a pojednává o jedné malé zelenavé bytosti, která musí porazit zákeřnou a sílící temnotu Peruviel. K tomu bude zapotřebí se naučit spoustu kouzel, sp

Obrázek podcastu Italština - gramatika pro mírně a středně pokročilé B1

Italština - gramatika pro mírně a středně pokročilé B1

Děkujeme za váš zájem o poslechový kurz Italská gramatika B1 V tomto kurzu pro mírně a středně si můžete zopakovat základy, ale také se zdokonalit ve složitějších tématech, jako jsou minulé časy, podmiňovací způsob, spojovací způsob, budoucí čas a trpný rod. Součástí k