Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Dalajlamova kočka a síla meditace

Audiokniha Dalajlamova kočka a síla meditace

Délka:

6 hod 16 min

Čte:

Ivana Jirešová

Vydavatel:

Synergie

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Večer, kdy nás opustil

Večer, kdy nás opustil

JEDNA NOC. JEDNO TAJEMSTVÍ. CELÝ ŽIVOT VE LŽI. Nořin otec Liam byl muž mnoha tváří. Pro veřejnost obdivovaný hotelový magnát, jehož luxusní resorty patřily k nejvyhledávanějším na světě. Pro své tři bývalé manželky milující, byť citově uzavřený partner, který si pečlivě

Obrázek podcastu Vysoké okno

Vysoké okno

Třetí díl edice detektivek Raymonda Chandlera. Bohatá dáma, která vládne železnou rukou své honosné domácnosti – nebo se tak alespoň tváří – chce využít služeb Phila Marlowa, aby našel ztracenou vzácnou minci a zmizelou nehodnou snachu. V ponurém patricijském domě je a

Obrázek podcastu Kubátová: Pohádky ze strakatých vajíček

Kubátová: Pohádky ze strakatých vajíček

Marie Kubátová (*8.8.1922 - †6.6. 2013) jedna z nejznámějších autorek knih pro děti se inspirovala ve své bohaté povídkové a pohádkové tvorbě krkonošských folklorem. Pohádky ze strakatých vajíček je soubor pohádek o podivných, ale túze důležitých lesních bytůstkách... "

Obrázek podcastu Rytíř milostného květu

Rytíř milostného květu

Příběh o Záviši z rodu Vítkovců, který měl ve znaku růži, milostný květ. O životě plném touhy po moci a koruně, o odvaze a rozumu, ale také o pýše a zradě. Vyprávění o muži, který se zmocnil vlády, bránil se Rudolfu Habsburskému a pomohl králi Václavovi k velikosti. Boh

Obrázek podcastu Vedli jsme si dobře, hochu

Vedli jsme si dobře, hochu

Mám v telefonu fotografii, na které jsem jako dítě se svým otcem na pláži. Často tomu chlapci říkám: „Vedli jsme si dobře, hochu.“ Občas se zamýšlím nad tím, jak se kluk z Walesu, syn pekaře, dostal až sem. Celý můj život je jedno velké tajemství. Tato kniha vypráví můj

Obrázek podcastu Osudy dobrého vojáka Švejka

Osudy dobrého vojáka Švejka

Třináctidílná četba na pokračování z vybraných částí románu Jaroslava Haška. Vybral a připravil Zdeněk Jirotka. Čte Jan Pivec.

Obrázek podcastu Jana Alexandrová

Jana Alexandrová

Anatole France, který žil v letech 1844-1924, se proslavil alegorickým románem Ostrov tučňáků. Jeho knihy charakterizuje barvitost námětů, stylistická vybroušenost a někdy i úsměvná poloha. Šestidílná četba na pokračování s názvem Jana Alexandrová pochází z knihy Zločin

Obrázek podcastu Letný návrh

Letný návrh

S Maxom sme sa spoznali na rande naslepo. Očaril ma šarmom a vtipom. A tie jamky na lícach! Presne takéto rozptýlenie som po rozchode potrebovala. Nadšenie však trvalo len do chvíle, keď sa uprostred konverzácie dostavil ten pravý. Ukázalo sa, že Max si ma len náhodou v

Obrázek podcastu Můj útěk z olověných kobek

Můj útěk z olověných kobek

Historie mého útěku z vězení republiky benátské, zvaného Olověné kobky, jak zní celý název předlohy četby na pokračování Můj útěk z olověných kobek, byla sepsána roku 1787 v severočeském Duchově na panství valdštejnském, kde italský básník, hudebník, dějepisec, diplomat

Obrázek podcastu Pes baskervillský

Pes baskervillský

Nejslavnější Doylův detektivní příběh. Sherlock Holmes se svým přítelem a pomocníkem doktorem Watsonem vyšetřují případy záhadných úmrtí na venkovském panství v pochmurné krajině anglického venkova. Kdo měl zájem na smrti Sira Charlese, dobrosrdečného mecenáše zdejšího

Obrázek podcastu Anglické konverzační otázky a odpovědi pro mírně pokročilé

Anglické konverzační otázky a odpovědi pro mírně pokročilé

Proč lidé neumí v angličtině rychle reagovat na otázky? Jeden z důvodů je, že příliš řeší gramatiku a pak se bojí, že něco řeknou špatně. A tak raději neřeknou nic. Při studiu angličtiny se nechají zatáhnout do složitých gramatických pravidel. Pak ze sebe mají horší p

Obrázek podcastu Famous Women

Famous Women

V této audioknize najdete příběhy dvaceti výjimečných žen, které žily v různých koutech světa a v různých epochách. Kniha je určená pro mírně pokročilé, kteří se chtějí procvičit v poslechu angličtiny. Audiokniha je načtená rodilým mluvčím.

Obrázek podcastu Prezidentské konzilium

Prezidentské konzilium

Prezident republiky leží na VIP oddělení největší nemocnice v zemi. O jeho léčbě má rozhodnout konzilium odborníků, ale za zavřenými dveřmi nejde jen o medicínu. Primář Josef Dressler se ocitá uprostřed hry, v níž rozhodují loajalita, strach a moc. Nemocniční hierarchie

Obrázek podcastu Bambini di Praga 1947

Bambini di Praga 1947

Devítidílná povídka v podání Oldřicha Kaisera nás zavede do roku 1947, doby, kdy narůstá strach z likvidace drobných živností a tak je tak snadné nalákat malé obchodníky a řemeslníky na pojištění „Opory ve stáří“. Groteskní příběhy party falešných pojišťováků, kteří nak

Obrázek podcastu Muži, kteří mě zkazili

Muži, kteří mě zkazili

Pro všechny tragédy, aby viděli, že v tom taky nejsou sami. Pro všechny pěkné a inteligentní holky, aby viděly, že nejen ony to mají v životě těžké. Pro všechny, kteří chápou ironii a sarkasmus. Pro všechny, kteří nechápou ironii a sarkasmus, aby je už konečně pochopili

Obrázek podcastu Jak nasytit planetu

Jak nasytit planetu

Renomovaný vědec Václav Smil nabízí střízlivý, na faktech postavený pohled na globální potravinové systémy. Ukazuje, že svět sice produkuje dost kalorií, ale selhává v jejich distribuci a omezení plýtvání. Věnuje se dopadům živočišné výroby, limitům ekologického zeměděl

Obrázek podcastu Jak Hurvínek vyvdal Marii Terezii

Jak Hurvínek vyvdal Marii Terezii

Pátý titul z volné řady Hurvínek v českých dějinách nás zavádí do barokní Prahy, kam se naši dřevění hrdinové propadli v čase opět pomocí kouzelné písničky. Setkávají se s malou princeznou Marií Terezií a jejím budoucím manželem Štěpánem Lotrinským. To se neobejde bez d

Obrázek podcastu Korene zla

Korene zla

Vražda na druhom brehu je vyriešená, vrah je zatknutý, oddelenie vrážd si môže na svoje konto pripísať ďalší úspech. Dohody s podsvetím sú uzavreté, život v Našom Meste by sa mohol uberať pokojnou cestou, no ako sa o pár dní ukáže, všetko je iba na chvíľu. Zranenie Vik

Obrázek podcastu Príbeh detektíva

Príbeh detektíva

Jedinečný true crime román, aký na Slovensku ešte nebol. Očami detektíva prežijete vyšetrovanie najznámejšej a najbrutálnejšej série vrážd po roku 1989. Kriminálne podhubie divokých deväťdesiatok nedefinovala len mafia, ale aj krimi scéna, ktorá dovtedy nemala obdobu. R

Obrázek podcastu Nejmilejší pohádky 2

Nejmilejší pohádky 2

V roce 1989 vydal Panton audio kazetu 81 1082-4 s pohádkami, které původně vyšly jednotlivě na malých deskách. Pohádky Čert a Káča, O Smolíčkovi, Sněhurka, Smrt kmotřička, Otesánek, Honza se učí latinsky a další ve skvostné interpretaci Blanky Bohdanové, Václava Postrán

Obrázek podcastu Já, Simon

Já, Simon

Šestnáctiletý Simon už nějakou dobu ví, že je gay, ale ještě není připravený sdělit to okolnímu světu. Jedinou výjimkou je tajemný Blue, se kterým si Simon už několik měsíců vyměňuje e-maily a jejich vzájemné pouto sílí. Jenže pak citlivá korespondence padne do nesprávn

Obrázek podcastu Zlomené duše

Zlomené duše

Sedmý případ inspektorky Lottie Parkerové. Jednoho temného zimního rána je ve svém domě nalezena oběšená budoucí nevěsta Cara Dunneová. Je oblečená ve svatebních šatech a kdosi jí ustřihl pramen vlasů. Ještě téhož dne se najde tělo další mladé ženy, která byla shozena z

Obrázek podcastu Ztracené stříbro

Ztracené stříbro

Nejlepší detektivka ze starého Říma První díl úspěšné řady Marcus Didius Falco představuje soukromého informátora Falca, který se z Říma vypraví do Británie, aby odhalil politické spiknutí a vyšetřil krádež stříbra. Řím, rok 70. U moci je nový císař. Proudy peněz a moc

Obrázek podcastu Adventní pohádkový kalendář

Adventní pohádkový kalendář

24 pohádek pro vánoční čas Originální adventní dárek - 2CD obsahuje 24 pohádek. Na každý den jedna pohádka, od 1. prosince až do Štědrého dne! Viktor Preiss, Luděk Munzar, Jana Hlaváčová, Václav Vydra, Jana Boušková, Otakar Brousek a řada dalších herců interpretuje kla