Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Čtveročasí básnictví českého (1)

Audiokniha Čtveročasí básnictví českého (1)

Délka:

2 hod 34 min

Čte:

Jiří Hanák

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Žánr:

Poezie

Obrázek podcastu Španělská gramatika pro začátečníky a mírně pokročilé A1, A2

Španělská gramatika pro začátečníky a mírně pokročilé A1, A2

Díváte se na úplně nový poslechový kurz Španělská gramatika A1_A2. Kurz je určen pro úplné i falešné začátečníky, takže pokud jste se španělsky neučili vůbec nebo se učili před nějakou dobou a chcete si základy důkladně zopakovat, je určen právě pro vás. Kurz je založen

Obrázek podcastu Saint-Exupéry: Malý princ / Dramatizace

Saint-Exupéry: Malý princ / Dramatizace

Nové zpracování Malého prince formou dramatizace přístupné malým i velkým posluchačům! Excelentní sestava nejlepších českých herců v jednom z nejkrásnějších příběhů světové literatury. Herci Jiří Dvořák, Josef Somr, Klára Issová, Norbert Lichý, Marika Šoposká, Jan Buda

Obrázek podcastu The Stories of Sherlock Holmes

The Stories of Sherlock Holmes

Audiokniha nabízí čtyři příběhy Sherlocka Holmese, které jsou určeny mírně pokročilým studentům angličtiny. Zájemci se díky nim nejen seznámí s případy, v nichž věhlasný detektiv rozehrává své brilantní logické myšlení, ale také si procvičí poslech a porozumění angličti

Obrázek podcastu Prezidentka

Prezidentka

Kateřina Čechová, historicky první česká prezidentka, má za sebou rok v úřadu. Je zahlcená prací, její svět se točí pouze kolem prezidentských povinností a její dcery. Na nic jiného nemá čas. Kéž by mohla někdy utéct na procházku a na skleničku do Starého Města, tak jak

Obrázek podcastu Klekner

Klekner

Můj přítel Klekner byl už od dětských let podivínský chlapec, a proto ho jeho vrstevníci nepřijali mezi sebe. To byl asi ten pravý důvod, proč jsem k němu přilnul já. Získal jsem si jeho důvěru a prožil s ním nezapomenutelné chvilky. Dospěli jsme spolu ke zvláštnímu poz

Obrázek podcastu Staré řecké báje a pověsti 8

Staré řecké báje a pověsti 8

Příběhy z řecké mytologie, upravené pro rozhlas na základě asi nejznámější knihy spisovatele Eduarda Petišky, čtou: Vilma Cibulková a Jan Šťastný.

Obrázek podcastu Povídky Karla Poláčka

Povídky Karla Poláčka

Výběr z povídek spisovatele Karla Poláčka Významný představitel českého humoristického románu Karel Poláček a povídky: Pan Selichar se osvobodil, Něco o sobě a Potíže optimistů.Účinkují: Josef Somr, Josef Kemr a Rudof Hrušínský.

Obrázek podcastu Jak jsem nebyla na lvech

Jak jsem nebyla na lvech

Jsem herečka, je mi čtyřicet tři let a ... ? Ste hérečka?! A kerá? Nebyla na Lvech, nejezdí na Maledivy ani do Hollywoodu! Zato jezdí na chalupu, má děti, muže, psa, starosti, práci v divadle a díky tomu spoustu příhod. I když pracuje po večerech v bizarním kostýmu s vr

Obrázek podcastu Neřeš to

Neřeš to

Dvě jednoduchá slova změní pohled na celý váš život. Pokud se snažíte dosáhnout svých cílů nebo se cítit trochu šťastnější, problém nemusí být ve vás. Problém je v moci, kterou dáváte ostatním lidem. V této knize se dozvíte, jak vás dvě slova mohou osvobodit. Osvobodit

Obrázek podcastu Čechov: Námluvy, Tragédem proti své vůli

Čechov: Námluvy, Tragédem proti své vůli

Původní LP album 1018 4034 "A.P.Čechov Námluvy, Tragédem proti své vůli" vydal Supraphon v roce 1986 - nyní titul s výběrem scén z Čechovových her v nezapomenutelném podání herců Vlastimila Brodského, Josefa Somra, Dany Brochové (Tragédem proti své vůli) a Jaroslavy Ada

Obrázek podcastu Jak uloupit dračí meč

Jak uloupit dračí meč

„Hlídej si meč…,“ říkal Děd Vrásečník. „Neb je to meč, co ukazuje cestu…“ Na souostroví přišly zlé časy. Od té doby, co lesy na Berserkru lehly popelem, jako by byl svět zakletý. Draci se začali bouřit proti pánům. Vody zaplavily pole a odnesly celé vesnice. Ale nejhorš

Obrázek podcastu (Ne)vinný dotazník Radka Brzobohatého 10.

(Ne)vinný dotazník Radka Brzobohatého 10.

Žertování u číše vína. O všem možném, ale především o divadle... Hostem Radoslava Brzobohatého v zábavném rozhlasovém pořadu je návštěva ze Slovenska: herec Andrej Hryc.

Obrázek podcastu ČERVENÝ TRPASLÍK 2: Lepší než život

ČERVENÝ TRPASLÍK 2: Lepší než život

Něco se stalo s časem. Zjančil se a žene se do absurdna! Už tři miliony let se hlubinami vesmíru řítí kosmická loď velká jako vrata do galaxie. Nikdo se špetkou rozumu by na ní dobrovolně nezůstal, a přece je na její palubě život…. Přesněji svérázný příslušník rodu Homo

Obrázek podcastu Muž, který zemřel dvakrát

Muž, který zemřel dvakrát

Kvarteto amatérských detektivů v důchodovém věku znovu zasahuje! Svérázná čtveřice penzistů se sotva vzpamatovala z řešení svého prvního skutečného případu vraždy a už je zase v jednom kole. V jejich vesničce pro seniory se objeví Elizabethin exmanžel, který svou bývalo

Obrázek podcastu Macourek: Mach & Šebestová - Nejlepší dobrodružství

Macourek: Mach & Šebestová - Nejlepší dobrodružství

Dva inteligentní žáci třetí třídy Mach se Šebestovou dostanou darem za dobrý skutek kouzelné sluchátko, které plní každé přání. To je výchozí stav, ze kterého vyšel Miloš Macourek při tvorbě jednoho ze svých nejúspěšnějších scénářů k oblíbenému animovanému večerníčku. H

Obrázek podcastu Průšvihy Billa Madlafouska

Průšvihy Billa Madlafouska

10 příběhů z úspěšné knížky pro děti čte Oldřich Kaiser. Ahoj, já jsem Bill, a tohle je deník o naší partě. Teda o vaší ne, vy v ní přece nejste. Nebo jste, když budete poslouchat, co se nám všechno stalo? No, ať je to, jak je to, tak já vám chci říct, jaký jsme letos

Obrázek podcastu Když je na co vzpomínat...

Když je na co vzpomínat...

Vzpomínka na Karla Zicha - koncert Spirituál kvintetu a jeho přátel v Třeboni věnovaný Karlu Zichovi.

Obrázek podcastu Čechura: Hugo z hor

Čechura: Hugo z hor

Rudolf Čechura (5.2.1931– 7.10.2014 byl český spisovatel, věnující se dětské a detektivní literatuře. Veřejnosti je zejména znám jako autor televizních večerníčků pro děti (Maxipes Fík, Hugo z hor, Dva ve fraku). Supraphon v roce 1986 vydal LP album 1218 4287 a audio ka

Obrázek podcastu Zima světa

Zima světa

Zima světa začíná tam, kde Pád titánů končí. Pětice našich známých, navzájem spřízněných rodin – americká, německá, ruská, anglická a velšská – vstupuje do doby obrovského sociálního, politického a hospodářského chaosu počínajícího vzestupem třetí říše, přes krvavé udál

Obrázek podcastu Jak nebýt úplným blbcem

Jak nebýt úplným blbcem

Jak nebýt úplným blbcem - audiokniha obsahuje motivační nahrávku, jejímž autorem i interpretem je David Gruber. Pod žertovným názvem se skrývá svěží nahrávka na vážné téma: Jak vyžít ve stále náročnější a mnohdy stále nestydatější mezilidské komunikaci; převážně při prá

Obrázek podcastu Morávkova zpověď - Věřím v Boha a ve své pistole

Morávkova zpověď - Věřím v Boha a ve své pistole

Příběh známého odbojáře Václava Morávka, úhlavního nepřítele pražského Gestapa a jednoho z vůbec nehledanějších mužů Němci obsazené Evropy, je zde zachycený ve strhujícím vyprávění. Celá slavná story zde nekončí, jak by někdo čekal, smrtí hlavního hrdiny, ale pokračuje

Obrázek podcastu Rybolov v srdci

Rybolov v srdci

Sbírka vynikajících příběhů z rybářského prostředí, nad nimiž se často zasmějete, ale i nejednou zamyslíte, a které mnohdy vyvolají i silné pohnutí, je zároveň i čistou a přemýšlivou reflexí doby a upřímnou osobní zpovědí spisovatele, pro něhož je rybářství nejen pevnou

Obrázek podcastu Povídky Šimka a Grossmanna 3.

Povídky Šimka a Grossmanna 3.

Jednotlivé snímky z původního LP alba 1218 0454 Povídky Šimka a Grossmanna 3., jež vydal Supraphon v roce 1981, byly vydány na několika různých digitálních kompilacích, ale v původní podobě vychází tento titul s oblíbenou dvojicí digitálně nyní poprvé.

Obrázek podcastu Staré řecké báje a pověsti 5

Staré řecké báje a pověsti 5

Příběhy z řecké mytologie, upravené pro rozhlas na základě asi nejznámější knihy spisovatele Eduarda Petišky, čtou: Vilma Cibulková a Jan Šťastný.

Obrázek podcastu Život na pavoučím vlákně

Život na pavoučím vlákně

Malé příběhy velkých dějin. Autorka sleduje životní osudy několika rodin od třicátých do sedmdesátých let minulého století a události, které jejich životy ovlivnily. Všímá si také charakterů jednotlivých hrdinů. Autorka sleduje životní osudy několika rodin, svatby, stud