Obrázek podcastu Cirkus Kontinent

Audiokniha Cirkus Kontinent

Délka:

1 hod 23 min

Čte:

Ilja Racek

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Nemravné lži

Nemravné lži

Když ambiciózní obchodnice se starožitnostmi Eleanor Coleová dostane životní šanci pracovat pro renomovanou společnost Hunt Corporation, neváhá ani vteřinu. Ke svému překvapení zjistí, že bude pracovat přímo s proslulým a naprosto neodolatelným Beckerem Huntem. Mužem po…

Obrázek podcastu Utrpení mladého Werthera

Utrpení mladého Werthera

Námět k románu, který založil jeho světovou slávu, Goethe načerpal při své praxi praktikanta u soudu. Kromě vlastní lásky posloužila autorovi jako námět sebevražda jeho kolegy. Utrpení mladého Werthera (1774) je kombinací románu v dopisech a románu deníku, v němž spisov…

Obrázek podcastu Začít znovu

Začít znovu

Nové jméno, nový účes, nové město… a nový sexy spolubydlící! Stovky kilometrů od své minulosti chce Allie Harperová začít znovu, a proto se přestěhuje do Woodshillu. Jako každá devatenáctiletá holka touží studovat a najít si bezva přátele, ze všeho nejdřív však potřebuj…

Obrázek podcastu Faraoni a kouzelníci

Faraoni a kouzelníci

Ze staroegyptských mýtů, bájí a pověstí autor vybral ty nejpoutavější, vypravuje o slavné královně Hatšepsovet, první vladařce v historii, o faraonu Ramessovi II., pět bajek o moudrosti zvířat a v neposlední řadě i o krásné a mocné královně Kleopatře a Caesarovi a Anton…

Obrázek podcastu Polština na dovolenou

Polština na dovolenou

Děkujeme za zájem o poslechový kurz Polštiny na dovolenou. Kurz je určen pro začátečníky až středně pokročilé a zaměřuje se na slovní zásobu, kterou můžete využít na dovolené. Kurz je založen na kontextovém učení, to znamená, že se nebudete učit jen slovíčka, ale i věty…

Obrázek podcastu Program Jošua

Program Jošua

Neveľmi úspešný spisovateľ Max Rhode a jeho manželka Kim, povolaním pilotka, vychovávajú nevlastnú dcérku Jolu. Max je bezúhonný občan, dodržiava zákony a na rozdiel od svojho brata Cosma, ktorý sa terapiou opakovane pokúša zbaviť pedofilných sklonov, sa nikdy v živote …

Obrázek podcastu 1000 slov a 4000 fráz, anglicky-slovensky

1000 slov a 4000 fráz, anglicky-slovensky

Audiokniha k e-knihe rovnakého názvu. Obsahuje hovorové znalosti z angličtiny (pre Slovákov) a zo slovenčiny (pre anglicky hovoriacich), ktoré je lepšie vedieť ako prehliadnuť, ak sa niekto chce venovať tejto kombinácii jazykov = angličtina-slovenčina. Slová sú usporiad…

Obrázek podcastu Nexus

Nexus

Príbeh o tom, ako informačné siete budujú aj rúcajú náš svet. Za posledných 100 000 rokov sme my, druh Homo sapiens, nahromadili obrovskú moc. Ale napriek všetkým svojim objavom, vynálezom a víťazstvám stojíme na prahu existenčnej krízy. Svet je na pokraji ekologického …

Obrázek podcastu Pověsti stověžatého města

Pověsti stověžatého města

"Pověstmi stověžatého města" vzdal Vladimír Müller láskyplný hold městu, ve kterém se narodil a ve kterém žil až do své smrti v roce 1977. Autor svou knihu napsal v roce 1946 a věnoval ji jednak svému rodnému městu a jednak všem svým předchůdcům, kteří - ať už vyprávění…

Obrázek podcastu Pohádky I. O Krásce a Netvorovi

Pohádky I. O Krásce a Netvorovi

Pohádka, která vaše děti naučí, že se nemají řídit pouze krásou těla, ale i krásou duše.

Obrázek podcastu Hříšný gentleman

Hříšný gentleman

Neodolatelný a nebezpečný alfa samec s tajemstvím. Křehká a zlomená žena s velkou bolestí. Ona jediná se mu dokáže přiblížit – pokud se oba dokážou vzájemně ochránit před svými démony. Izzy Whiteová toho ví o temnotě tohoto světa hodně. Koneckonců z ní kdysi dávno utekl…

Obrázek podcastu Vojna a mír

Vojna a mír

Rozsáhlá čtyřdílná románová epopej Vojna a mír se odehrává na pozadí rozhodujících historických událostí (válka s Napoleonem I. Bonapartem (1769-1821), zejména jeho tažení do Ruska roku 1812, požár Moskvy a ústup francouzské armády). Tolstoj zde představil život soudobé…

Obrázek podcastu Mozaika duše

Mozaika duše

Chybí vám jasný a výstižný přehled toho nejdůležitějšího pro duševní zdraví? Chcete se udržovat psychicky vyrovnaní a navazovat zdravé vztahy, ale nevíte kde začít? Vydejte se s psychologem a psychoterapeutem Tomášem Kvapilíkem na překvapivou cestu krajinou duše. Poznej…

Obrázek podcastu Malý tyran

Malý tyran

Příčiny dětské panovačnosti aneb co vlastně děti potřebují? Paní Marplová v oboru psychologie pátrá po stopách a příčinách narušených vztahů mezi dětmi a jejich nejbližším okolím. Kniha Malý tyran se zrodila ze setkání s dětmi a jejich utrápenými rodiči a patří k bes…

Obrázek podcastu Malé vynálezy, ktoré zmenili svet

Malé vynálezy, ktoré zmenili svet

Vedeli ste, že žaby sa kedysi používali namiesto tehotenských testov, že zvieracie črevá plnili funkciu kondómov a že mravce slúžili na šitie rán? Alebo že vďaka prvým kvalitným konzervám bolo pečené teľacie mäso jedlé aj po 100 rokoch, že vynálezca suchého zipsu sa inš…

Obrázek podcastu Mníchov

Mníchov

September 1938. Hitler sa rozhodol začať vojnu. Chamberlain zúfalo túži udržať mier. O tejto otázke sa rozhodne v meste, čo sa navždy zapíše do dejín vďaka dohode, ktorá nielenže viedla k rozkladu demokratického Československa, ale aj otvorila dvere Hitlerovým politický…

Obrázek podcastu Zvítězit v boji o čistotu

Zvítězit v boji o čistotu

Seminář s podtitulem Křesťané a zdravý vztah k sexu. Záznam dvoudenní konference s Jamesem Cecym. James je znám jako zanícený a svědomitý učitel Bible, svoje semináře má nejen v církvích, ale i na vysokých školách. Jeho vyučování je zaměřeno na potřebu osobní čistoty a …

Obrázek podcastu Muž, který už nezavolal

Muž, který už nezavolal

Sarah a Eddie se do sebe zamilovali na první pohled. Strávili spolu sedm úžasných dní a oba měli pocit, že potkali toho pravého. Když Eddie odjíždí na plánovanou dovolenou a slíbí, že zavolá, Sarah nepochybuje, že slib dodrží. Jenže nezavolá. Ani neodpovídá. Všichni Sar…

Obrázek podcastu Pravda o mém muži

Pravda o mém muži

Příběh manželství Haliny Pawlowské „Jak jste se seznámila s vaším mužem? Co na něm nejvíc nesnášíte? Co na něm máte nejradši? Prožili jste nějakou manželskou krizi? Máte recept na šťastné manželství? Co je to vlastně láska?“ Takhle zněly otázky, které jsem často dostáva…

Obrázek podcastu 1001 myšlenek: část Náboženství

1001 myšlenek: část Náboženství

Lidé umírají, národy se rodí a upadají, ale myšlenky žijí dál. Skutečnost, že můžeme chodit na přednášky z filozofie, psychologie, náboženství, humanitních věd, sociologie či politiky, připadá mnohým absurdní. Ti tvrdí, že veškerým smyslem vzdělání je získat práci a že …

Obrázek podcastu Růže a tis

Růže a tis

AGATHA CHRISTIE pod pseudonymem Mary Westmacott Romantický příběh s téměř detektivní zápletkou Královna detektivek přichází s psychologickým příběhem o lásce, politických intrikách a překvapivých rozhodnutích. Hugh, kterého nehoda upoutala na invalidní vozík, se zotavu…

Obrázek podcastu Pan Masters

Pan Masters

Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v…

Obrázek podcastu Druhá šance

Druhá šance

Svého otce jsem pochoval v Coloradu – bok po boku s jeho elitním týmem hasičů. O deset let později jsem se vydal v jeho stopách. Se svým bratrem bojujeme s požáry na Aljašce. Zažil jsem už ledacos, ale nic mě nedokáže tak rozpálit jako moje nejlepší kamarádka Avery Clai…

Obrázek podcastu Chapadla Černé hvězdy

Chapadla Černé hvězdy

Černá hvězda utopila svět. Aspoň se to tak šeptá mezi věřícími v podvodních svatyních. Aphelion už mezi věřící nepatří. Chce žít svůj život, ale kult Černé hvězdy se ji snaží stáhnout zpět do hlubin. Její tělo se mění a brzy ze člověka nezbude vůbec nic. Perihelion prac…