Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Chaloupka na vršku

Audiokniha Chaloupka na vršku

Délka:

3 hod 39 min

Čte:

Otakar Brousek ml.

Vydavatel:

EDICECT

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 29 - René Kujan 07.06.2014

100 statečných - Host č. 29 - René Kujan 07.06.2014

Hostem J. Pokorného - R. Kujan (maratonský běžec)

Obrázek podcastu Snílek

Snílek

Jindra Jarošová. Životní příběh zakladatele Mezinárodního červeného kříže Henri Dunanta. Režie Jana Bezdíčková.Účinkují Viktor Preiss, Jana Dítětová, Karel Houska, Soběslav Sejk, Otakar Brousek I., Josef Velda, Miroslav Masopust, Miroslav Moravec, Milan Mach, Petr Svojt

Obrázek podcastu Sestřelen

Sestřelen

Nositel čtyř čs. válečných křížů a britského Distinguished Flying Cross, Rytíř francouzské čestné legie, nositel sovětského Řádu za vítězství a mnoha dalších vyznamenání generál František Fajtl nám zanechal úžasné literární svědectví. Ve své první knížce Sestřelen vylíč

Obrázek podcastu Radikálna otvorenosť

Radikálna otvorenosť

Nemusíte sa rozhodovať medzi aroganciou a submisívnosťou. Radikálna otvorenosť vás naučí vyjadrovať sa zdvorilo a zároveň jednoznačne. Žiadna bezočivá agresivita, manipulatívna falošnosť ani zhubná empatia. Základom radikálnej otvorenosti je osobný záujem a priama konfr

Obrázek podcastu Zmizení Satoshi Nakamota

Zmizení Satoshi Nakamota

Když v roce 2011 zmizel tvůrce bitcoinu, kterého svět zná pod jménem Satoshi Nakamoto, nastalo ticho, dlouhé a nesnesitelné. Zbyl jenom vzkaz, přání, pár řádků v počítači… Proč se Satoshi už nikdy více neozval a co se tenkrát stalo? Za jednoduchými otázkami vyvstala nek

Obrázek podcastu Posledné tajomstvo

Posledné tajomstvo

Katherine Solomonová, popredná noetička, len nedávno dokončila rukopis knihy so zarážajúcim záverom, ktorý spochybňuje naše doterajšie predstavy o ľudskom vedomí. Robert Langdon vycestuje do Prahy na jej prednášku. Idylický pobyt naruší brutálna vražda známej českej neu

Obrázek podcastu Průvodce Římem

Průvodce Římem

Nechte se vtáhnout do atmosféry historického Říma. S naším audioprůvodcem máte věčné město na dosah ruky i vy. Získáte: - více než 50 minut profesionálního a neotřelého výkladu k historii, umění a 16 památkám, které při své cestě do Říma určitě musíte navštívit - orient

Obrázek podcastu Kreutzerova sonáta

Kreutzerova sonáta

Ve světové literatuře je jen málo děl tak slavných jako Tolstého Kreutzerova sonáta. Když v roce 1889 vyšla, způsobila senzaci, která v kulturních dějinách neměla obdoby. Podivuhodně smělá a působivá analýza lásky a manželství, Tolstého "sexuální novela", je aktuální i

Obrázek podcastu Protokol prirodzenej plodnosti a sexuálneho apetítu

Protokol prirodzenej plodnosti a sexuálneho apetítu

Po dvoch úspešných bestselleroch zo všeobecnej výživy sa MUDr. Boris Bajer, PhD. rozhodol upriamiť pozornosť na tému, ktorej sa vo výžive a životospráve venuje žalostne málo pozornosti, a to aj napriek tomu, že je rok čo rok stále aktuálnejším problémom. Rady či stravov

Obrázek podcastu Meditační promluvy 3 - Spanda Gíta

Meditační promluvy 3 - Spanda Gíta

Tresť praxe siddha jógy kašmírského šivaismu. Jedná se o záznam, kde autor čte dílo Spanda gíta. Četba byla zároveň meditací, autor se nechal vést zejména momentální inspirací a intuicí, a proto se v některých místech nahraná slova liší od původního textu.

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad

Obrázek podcastu Théseus

Théseus

Pohádka podle antické báje. Za dávnou vinu platily Athény vládci Kréty krutou daň. Každých devět let přivážela loď mladé Athéňany do Krétského labyrintu, kde na ně čekala jistá smrt. Zdálo se, že tak tomu bude už navždy. Dcera krétského krále Ariadna se však z lásky odh

Obrázek podcastu První plavba

První plavba

Román vypráví o mladém americkém námořníkovi, který se pokouší udržet si svou romantickou nevinnost tváří v tvář tvrdým podmínkám na palubě lodi a hrůzám liverpoolských brlohů.Ještě na souši sní mladík o životě na moři: Briga! Už pouhé to slovo vzbuzovalo představu čern

Obrázek podcastu Nové zbraně vlivu

Nové zbraně vlivu

>> Manipulativní techniky a jak se jim bránit – tváří v tvář i na internetu.<< # O audioknize Pojišťovákovi jste sympatičtí, zkusí vám vyjednat speciální nabídku. Lékárnici sympatičtí nejste: co vás to napadlo, chtít jiné dětské vitamíny než ty nejdražší? E-shop má skl

Obrázek podcastu Jeho království – Jedenáct listů Marca Manilia Mezentiana z jara roku 30 po Kristu

Jeho království – Jedenáct listů Marca Manilia Mezentiana z jara roku 30 po Kristu

„A svěřím ti zázrak, jenž se mi zjevil ve snu: Cesta sama je již královstvím.“ Před Velikonocemi dramatického roku, který v budoucím křesťanském kalendáři ponese číslovku 30, se nešťastný Říman Marcus Manilius Mezentianus vydal z Alexandrie do svatého města Židů. Cítí,

Obrázek podcastu Jóga vědomí slovem 2

Jóga vědomí slovem 2

Jóga vědomí slovem 2 - audiokniha obsahuje nahrávky ze setkání jógy vědomí ve Vnitřním kruhu 2. 12. 2017. Obsah: 1. Princip vědomí – kultivace vědomí celo-tělesného prožívání, 2. Kultivace prostorové subjektivity těla (jóga-um prostoru), 3.Kultivace vědomí dechu (jóga-u

Obrázek podcastu Mistborn II.: Pramen povýšení

Mistborn II.: Pramen povýšení

Zabít boha byla ta snazší část… Uplynul rok od smrti Pána Vládce, kterému všichni přisuzovali božskou podstatu. Ale tyranův pád jeho poddaným mír ani blahobyt nepřinesl. Ve všech částech někdejší Finální říše zápasí lokální vládci o moc a město Luthadel, kde sídlí nový

Obrázek podcastu Tekuté krystaly

Tekuté krystaly

Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky

Obrázek podcastu Pavučina

Pavučina

Carmen Sanchezová je tvrdá a nekompromisní federální agentka, která důsledně ctí literu zákona. Když je však napadena její sestra Selina, běžné vyšetřovací postupy náhle nestačí. Útok totiž souvisí se sérií brutálních vražd, jež právě vyšetřuje. Dostává se do úzkých, a

Obrázek podcastu Prodejem k Vítězství

Prodejem k Vítězství

Pokud si chcete začít budovat kariéru jako úspěšný prodejce nebo už profesionálním prodejcem jste a rádi byste zvýšili své prodejní a obchodní dovednosti, navýšili prodeje, audiokniha Prodejem k vítězství se vám jistě stane neocenitelnou příručkou. Nemůže vás sice nauči

Obrázek podcastu Sandokan I: Tygři z Mompracemu

Sandokan I: Tygři z Mompracemu

„Dokud žiji, dotud bojuji.“ Sandokan – Malajský tygr, vůdce pirátů a vášnivý milovník žen. Nejslavnější z pirátů Sandokan, kterého krutý rádža James Brook připravil o trůn, bojuje nejen proto, aby se pomstil, ale také na obranu domorodých království. V čele obávaných

Obrázek podcastu Autokracia, s.r.o.

Autokracia, s.r.o.

Autokratický štát - na jeho vrchole sedí zloduch. Má pod palcom armádu a políciu. Tieto zložky hrozia obyvateľstvu násilím. Na jednej strane sú bezškrupulózni kolaboranti, na druhej pár statočných disidentov. V dnešných autokraciách však nevládne jeden zloduch, ich zákl

Obrázek podcastu Myslete na velké cíle

Myslete na velké cíle

Autoři v audioknize odhalují tajemství jak myslet ve velkém, jednat podle toho a dosáhnout jedinečného úspěchu. Donald J. Trump je ikona a dokonalý příklad amerického úspěchu. Bill Zanker založil firmu The Learning Annex s pěti tisíci dolary. Postupně z ní vytvořil firm

Obrázek podcastu R.U.R.

R.U.R.

Utopické RUR (Rossum’s Universal Robots, Rossumovi univerzální Roboti) je v pořadí třetí drama Karla Čapka, časově mu předcházely komedie Lásky hra osudná a Loupežník. Souběžně s ním však s bratrem pracoval také na komedii Ze života hmyzu. Podle vlastních slov dostal Ka

Obrázek podcastu Národní umělec Václav Vydra 100 let

Národní umělec Václav Vydra 100 let

Původní LP album 0 18 1850 "Národní umělec Václav Vydra 100 let" vydal Supraphon v roce 1975 - nyní titul s úryvky z tvorby VÁCLAVA VYDRY(*29.4.1876 - 7.4.1953) vychází poprvé digitálně.