Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Černá díra

Audiokniha Černá díra

Délka:

12 hod 47 min

Čte:

Klára Cibulková

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Vévoda a já

Vévoda a já

Simon Basset, vévoda z Hastingsu, vymyslel plán jak se zbavit všech dohazovačů a vdavekchtivých dívek ze společnosti. Předstírá náklonnost k půvabné Daphne Bridgertonové, mladší sestře svého přítele, s níž uzavře dohodu, že se jí bude naoko dvořit. Přestože nemá v úmysl

Obrázek podcastu Pták Ohnivák a liška Ryška

Pták Ohnivák a liška Ryška

Tři bratři měli stejný cíl, ale jen jeden z nich byl spravedlivý a měl dobré srdce. Z královské zahrady se začala ztrácet zlatá jablka. Kdo si troufnul je ukrást, to nikdo netuší. Po tři noci se pokusí princové hlídat zahradu. Objeví některý z nich zloděje? Klasický pří

Obrázek podcastu Můj život s třemi ženami

Můj život s třemi ženami

Zdravím tě, můj milý čtenáři, případně má krásná čtenářko, dovol, abych se ti v krátkosti představil. Jmenuji se Kristián Novotný, jsem pohledný, ač plešatějící třiceti letý muž. Také jsem úžasný táta dvou dcer, žádostivý manžel jedné ženy, ne zcela ambiciózní zaměstnan

Obrázek podcastu Tři příběhy barona Prášila

Tři příběhy barona Prášila

Tři pohádky o příbězích snílka a fantasty barona Prášila vypravuje Jaroslav Marvan.

Obrázek podcastu Na opuštěné latríně

Na opuštěné latríně

Dvacet jedna pečlivě vybraných povídek Jaroslava Haška. Název audioknihy odkazuje k tomu, jak tento světoznámý humorista uměl ve svých příbězích zpracovat různorodá témata, jakkoli všední či banální. Hlavně však dokázal mistrně zachytit a s humornou nadsázkou literárně

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 5 - Ludmila Čírtková 06.06.2014

100 statečných - Host č. 5 - Ludmila Čírtková 06.06.2014

Hostem L. Výborné - L. Čírtková (policejní psycholožka)

Obrázek podcastu Honzlová

Honzlová

Zpívá svůj sedmikráskový protestsong. Diktatuře proletariátu pod okny. Červenec roku 195* zalil i pražský oblouk Vltavy poblíž Stalinovy sochy vedrem, ale jednadvacetiletá Jana Honzlová si léto neužívá. Zbytek Státního souboru písní a tanců Sedmikrása, kde doteď zpívala

Obrázek podcastu Lidice - Ležáky /1942-1972/

Lidice - Ležáky /1942-1972/

Dramatické pásmo z veršů Karla Hynka Máchy a Josefa Hory, z Reportáže psané na oprátce Julia Fučíka, z autentických zpráv a hlášení a z vlastních textů sestavil Josef Pávek titul, který vydal Supraphon v roce 1972 a jenž nyní vychází poprvé digitálně. "...Vracíme-li se

Obrázek podcastu Homér: Odysseova dobrodružství - úryvky

Homér: Odysseova dobrodružství - úryvky

Původní EP titul 0 39 9896 vydal Supraphon a Československý spisovatel v roce 1968 pro Klub přátel poezie. EP/SP desky byly součástí knih s díly českých i zahraničních autorů, s klasickou i moderní poezii. Na těchto deskách se objevovaly hlasy samotných autorů a profesi

Obrázek podcastu Štorch: Lovci mamutů - Komplet 3 alb

Štorch: Lovci mamutů - Komplet 3 alb

Zvuková podoba klasického románu Eduarda Štorcha adresovaného mladým čtenářům vznikala postupně v uplynulých letech (I. CD vyšlo v r. 2001) na základě scénářů režiséra Tomáše Vondrovice. Třetím CD (Na Bílé skále) se adaptace literární předlohy uzavřela avy tak dostáváte

Obrázek podcastu Gjurić: Kam běží modrá liška. Pohádkové vyprávění z Malé Strany

Gjurić: Kam běží modrá liška. Pohádkové vyprávění z Malé Strany

"Kam běží modrá liška? Na Kampu a v hubě nese zelenou ratolest. Je to znamení na domě hned zkraje kampského plácku. Kdo si všiml, ten rozumí a kdo ne, bude se tam muset podívat." Tak začíná své vyprávění Rudolf Hrušínský v okouzlujícím pohádkovém vyprávění ze staré Prah

Obrázek podcastu Lotosové střevíčky

Lotosové střevíčky

Čína na sklonku 19. století je světem tradic, přísných hierarchií a krutých omezení, především pro ženy. Zde se začnou splétat osudy dvou dívek z odlišných světů. Lin-ťing vyrůstá obklopená bohatstvím a privilegii, ale také přísnými pravidly. Květinka, její služka a otr

Obrázek podcastu Verne: Patnáctiletý kapitán

Verne: Patnáctiletý kapitán

Dramatizace Jiřího Horčičky na motivy historického románu Patnáctiletý kapitán vypráví dobrodružný příběh o patnáctiletém plavčíkovi americké velrybářské lodi Poutník Dicku Sandovi. Dick je nalezenec, kterého vychovává jako své vlastní dítě rejdař Weldon, majitel lodi P

Obrázek podcastu Tajemství

Tajemství

Neskutečný příběh Anežky České. Magnesia Litera 2022 za debut roku. Co vedlo vzdělanou dívku plnou života, dceru českého krále Přemysla Otakara I., o jejíž ruku žádal sám císař, k rozhodnutí vzdát se světské moci, tělesné lásky a stát se jeptiškou? Příběh, který román T

Obrázek podcastu Dědečku, vyprávěj o Česku

Dědečku, vyprávěj o Česku

Dědečku, vyprávěj o Česku je volným pokračováním série předchozích čtyř knih o dědečkovi a jeho vnučce Viktorce. Trpělivý a laskavý dědeček tentokrát projíždí s Viktorkou naší zemí a vypráví jí o pamětihodnostech, přírodních krásách i slavných osobnostech našich kulturn

Obrázek podcastu Život víry 2020/1

Život víry 2020/1

Život víry 2020/1 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Kateřina Hodecová, Lucie Endlicherová, Ludmila Hojková, Lenka Malinová, Štěpán Matuška a Pavel Kohl. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Reinhard Bonnke – evangelista

Obrázek podcastu Vila v Itálii

Vila v Itálii

Lia vždy snila o tom, že navštíví tyrkysově modré pobřeží Amalfi. Tenhle její sen ale nikdy nezahrnoval setkání s vlastním otcem, o jehož existenci neměla ani tušení. Teď však stojí před branami nádherné vily v Itálii, do které ji odmítají pustit. Díky staré fotografii

Obrázek podcastu Proč lidé v práci nedělají, co jejich vedoucí očekávají

Proč lidé v práci nedělají, co jejich vedoucí očekávají

Audiokniha Proč lidé v práci nedělají, co jejich vedoucí očekávají je určena vedoucím, manažerům a supervisorům, kteří chtějí zvýšit výkon svého týmu, studentům manažerských oborů, podnikatelům i všem dalším zájemcům o úspěšné řízení lidí v organizacích. Dílo je opatřen

Obrázek podcastu Hranice stínu

Hranice stínu

Námořnický příběh anglického prozaika polského původu v podání skvělého Ladislava Mrkvičky.Joseph Conrad, vlastním jménem Józef Teodor Konrad Nalecz Korzeniowski (1857-1924), se ve svých prózách opakovaně vrací k vlastním zážitkům z nesčíslných námořních plaveb.Novela H

Obrázek podcastu Život: Moje cesta dějinami

Život: Moje cesta dějinami

Papež František o svém životě poprvé vlastními slovy. Upřímné autorizované memoáry současné hlavy církve. 14 zastavení u dějinných milníků v kontextu Františkova života od začátku druhé světové války do současnosti Při listování tou vzácnou knihou, kterou je sám život,

Obrázek podcastu Život víry 2024/04

Život víry 2024/04

Život víry 2024/04 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Kateřina Hodecová, Pavel Kohl. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * „Přitahují mě problémové situace“ – rozhovor s Pavlem Plchotem Kazatel, během jehož

Obrázek podcastu Neodvratný skon maratónského běžce

Neodvratný skon maratónského běžce

Děj hry Jiřího Vilímka Neodvratný skon maratónského běžce se začíná odvíjet na samém sklonku války, v ilegální redakci jakýchsi novin. Skupinka mužů různého charakteru a různé válečné zkušenosti tu přepisuje a postupně vydává deník hrdiny, jemuž všichni říkají Atéňan. T