Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Čechov: Újezdní Hamlet

Audiokniha Čechov: Újezdní Hamlet

Délka:

37 min

Čte:

Miroslav Částek

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Žánr:

Klasika

Obrázek podcastu Jak na to – Absurdní vědecká řešení obyčejných každodenních problémů

Jak na to – Absurdní vědecká řešení obyčejných každodenních problémů

Audiokniha Jak na to – Absurdní vědecká řešení obyčejných každodenních problémů Autor Randall Munroe. Čte Jan Eisler. Nejzábavnější a nejneužitečnější domácí rádce. Od nápaditého tvůrce populárního webového komiksu xkcd a bestsellerů Co kdyby? a Velký vysvětlovač. Ať

Obrázek podcastu Bastard bohů

Bastard bohů

Říká se, že změna je život. Někdy s sebou ale přináší zkázu a smrt… Časy se mění. Kde se dřív rozkládala nehostinná divočina, rostou teď místo vykácených stromů lidské osady. Kámen pomalu nahrazuje kov, na mořích přibývá lodí a barbarský sever, vždy divoký a zuřivý, již

Obrázek podcastu Tajemství Velkého Vonta

Tajemství Velkého Vonta

Po neklidné éře bezvládí ve Stínadlech zvítězilo vontské hnutí Žlutý květ. Velkým Vontem se stal Vláďa Dratuš, ale v poslední době s ním cosi není v pořádku – chová se čím dál nervózněji, a navíc se ulicemi šíří zvěsti, že přišel o ježka v kleci. Kdo je tajemný Cizinec,

Obrázek podcastu Loutkář

Loutkář

Od případu Hadrového panáka uplynulo osmnáct měsíců. Hrůza z něj se stále vznáší nad Londýnem, detektiv Wolf zmizel. A jeho kolegyně seržantka Emily Baxterová čelí další sérii nezvyklých vražd – jejich oběšené oběti mají na hrudi vyřezáno slovo „NÁVNADA“. Stejně označen

Obrázek podcastu Totální rauš

Totální rauš

Komplexní studie drogové problematiky ve třetí říši, která je strhující jako thriller. Nacistické Německo pěstující fanatickou ideologii čistotné rasy, ducha i těla, udržovalo absurdní iluzi o své nadvládě především díky nebetyčné konzumaci povzbuzujících preparátů. Na

Obrázek podcastu Malenka

Malenka

V pohádce z roku 1984 o malinké Malence a maličkém Malíčkovi, kteří se jeden druhému ztratili, ale nakonec se díky pomoci stejně malých živáčků našli, účinkují Naďa Konvalinková, Viktor Preiss, Jiřina Bohdalová, Vlastimil Brodský a další. Režii má Karel Weinlich.

Obrázek podcastu Už jsem ti to říkala?

Už jsem ti to říkala?

Historky, na které nechci zapomenout. Milovaná hvězda Gilmorových děvčat a autorka New York Times bestselleru Rychleji mluvit nedokážu přichází s upřímnou, zasvěcenou a neuvěřitelně zábavnou sbírkou esejů o svých létech v showbyznysu, která obsahuje historky sahající od

Obrázek podcastu Líheň II. - Královna smrti

Líheň II. - Královna smrti

Pokračování úspěšného dobrodružného příběhu z Prahy, v níž se mísí upíři, mafie, miliardář spisovatel Rulhánek, tajné služby z celého světa – a tomu všemu vládne stále pevnější rukou Marika. A v jejím boji za záchranu světa, či minimálně Prahy, jí pomáhá nejdrsnější tým

Obrázek podcastu Černobílý svět

Černobílý svět

Společenský román a jedna z nejúspěšnějších amerických knih posledních let. Hluboký a dojemný příběh zasazený do 60. let 20. století na americký Jih je vyprávěn očima tří výjimečných žen. V době panující rasové segregace se mladá běloška slečna Skeeterová s pomocí moudr

Obrázek podcastu Počkat, já jsem šéf?!?

Počkat, já jsem šéf?!?

Všechny aspekty vedení týmu na jednom místě Tato audiokniha není jen další průvodce managementem, je to nezbytný nástroj, který vám dodá sebejistotu a znalosti potřebné k tomu, abyste zazářili v roli manažera. Economy vás provede každým aspektem vedení týmu, od základů

Obrázek podcastu Staré řecké báje a pověsti 10

Staré řecké báje a pověsti 10

Příběhy z řecké mytologie, upravené pro rozhlas na základě asi nejznámější knihy spisovatele Eduarda Petišky, čtou: Vilma Cibulková a Jan Šťastný.

Obrázek podcastu Případ mlčících svědků

Případ mlčících svědků

Rozhlasová adaptace povídky z knihy Velké kriminální případy, která mapuje skutečné zločiny z celého světa. Poslechněte si hvězdně obsazený příběh o loupežném přepadení a pokusu o vraždu.Osoby a obsazení: Josef Somr (Boucher), Jan Teplý (Trudeau), Dagmar Havlová Veškrno

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 93 - Jan Zedník 08.06.2014

100 statečných - Host č. 93 - Jan Zedník 08.06.2014

Hostem J. Pokorného - J. Zedník (Geofyzikální ústav Akademie věd ČR)

Obrázek podcastu Zkáza Titaniku

Zkáza Titaniku

Rozhlasová hra. Dobové zpracování známého příběhu na základě tehdejších dokumentů a souvislostí.Osoby a obsazení: Fred Black (Oldřich Vízner), Mary Black (Jorga Kotrbová), Ralph Williams (František Vicena), Georges Gastor (Jiří Adamíra), Anny Gastor (Gabriela Vránová),

Obrázek podcastu Mao sexu

Mao sexu

Blaho je přirozený stav vesmíru. Všechno, co není blaho, je faleš, lež, sebeklam, přetvářka, předstírání, náhražka. Blaho je pocit harmonie s tokem vesmíru, který se čínsky jmenuje Tao. Faleš, napodobenina, předstírání a sebeklam se čínsky řeknou Mao. Tao nám prospívá,

Obrázek podcastu Moje teta, tvoje teta

Moje teta, tvoje teta

Netrpělivě očekávaný závěrečný díl špionážního thrilleru Kamila Pešťáka právě přichází. Když v roce 2020 vyšla první část zvukové verze chystané tetralogie KDYŽ SE KRUH UZAVŘEL, vzbudila u posluchačů obrovský ohlas. Tajemný příběh, odehrávající se v Dolomitech a v zápa

Obrázek podcastu Posilování stresem - Cesta k odolnosti

Posilování stresem - Cesta k odolnosti

O stresu se hovoří zejména jako o umělé, lidstvem vyrobené zátěži. Člověk se musel naučit porozumět a vzdorovat rozmanitým stresovým vlivům od počátku své existence. Tělesná zátěž, zima střídaná horkem, nedostatek jídla a tekutin, bakterie, viry, nedostatek spánku či bo

Obrázek podcastu Mycelium VII: Zakázané směry

Mycelium VII: Zakázané směry

Psychotronika je na vzestupu a přináší konec všeho, co bylo… Lodě míří k Zakázaným směrům. Staroslavná Tlix, planeta argenitu a Akkütlixe, nadále zůstává skrytá za obzorem, ale Lucas vidí obrovskou příležitost – a psychotronika mu dává možnost bleskově ji využít. On je

Obrázek podcastu Mlsné medvědí příběhy - Písničky z večerníčku

Mlsné medvědí příběhy - Písničky z večerníčku

Mlsné medvědí příběhy - Písničky z večerníčku. Nedvěd a Miška jsou nejlepší medvědí kamarádi, které znáte z večerníčku Mlsné medvědí příběhy. Oba jsou nesmírně vynalézaví, když jde o to, dostat se k něčemu dobrému na zub. Mnohdy se ale stane, že i ten nejlepší plán nevy

Obrázek podcastu Kvapka

Kvapka

Harry Bosch je opäť v akcii a dostal naraz dva prípady. Prvý súvisí s obvinením z roku 1989, no súčasná analýza DNA potvrdila, že usvedčujúci dôkaz, kvapka krvi, patrí niekoľkokrát trestanému násilníkovi, čo sedí za mrežami. Problém je však v tom, že gauner mal v čase z

Obrázek podcastu Bláznivá škola

Bláznivá škola

Tahle škola vás bude bavit! Je totiž bláznivá! No uznejte sami, kde jinde byste si mohli při hodině přírodopisu vše vyzkoušet na vlastní kůži? Třeba strčit hlavu do lví tlamy. Nebo vypěstovat na školní zahradě smradlavku bláznivku obecnou. Už jste někdy potkali paní uči

Obrázek podcastu Husitská epopej VII

Husitská epopej VII

Sedmidílná sága vypráví o událostech slavné i pohnuté doby 15. století v Českém království. Snad žádná jiná historická epocha našich dějin není v obecných představách tak kontroverzní jako právě husitství. Ta doba je pro dějepisné líčení o to složitější, že obě strany,

Obrázek podcastu Klub divných dětí

Klub divných dětí

Jmenuji se Mila a mám ráda pavouky, vlastně všeobecně hmyz, nebo spíš všechna zvířata. Umím se „ztratit ze světa“. Stačí se na něco soustředit, a vše kolem přestane existovat. Já jsem Petr. Chodím už do čtvrté třídy, ale vypadám jako prvňák. Hezky maluji a v noci… nemůž

Obrázek podcastu M+B+M

M+B+M

My Tři králové jdeme k vám… M + B + M. Tento pozdrav sice úderná zpravodajsko-sabotážní skupina z organizace Obrana národa na domovní dveře protektorátní Prahy nepsala, a přece jí gestapo přiřklo přezdívku Svatí Tři králové. Podplukovníci Československé armády Josef Maš