Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Čapek: Pohádka pošťácká z knihy Devatero pohádek

Audiokniha Čapek: Pohádka pošťácká z knihy Devatero pohádek

Délka:

45 min

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Sloužil jsem v Gaze

Sloužil jsem v Gaze

O situaci v pásmu Gazy vám (často nevyžádaně) dovedou vyprávět zástupy lidí. Může ale někdo z nich říct, že tam byl? David Shorf ano. Kouč, marketér, hudebník a bývalý novinář strávil v řadách proslulé izraelské armády tři roky. A přestože si tam někdy připadal jako Šve

Obrázek podcastu Dcera sériového vraha

Dcera sériového vraha

Před dvaceti lety si Ed Finch – nechvalně proslulý americký sériový vrah – vybral okolí San Francisca jako své loviště. Dnes zde jeho dcera Margot působí jako detektivka na oddělení vražd a celý život se snaží zapomenout na svou minulost i na svého otce. Během vyšetřová

Obrázek podcastu Co je to úspěch – a jak jej dosáhnout?

Co je to úspěch – a jak jej dosáhnout?

Jednoho prosincového dne se během šestnácti hodin prodalo na půl milionu kusů průkopnické knížky Davida Grubera o úspěchu. A kdyby nebyla limitovaná nabídka, prodalo by se jich přes milion. Byla to spíše brožurka než kniha – šlo o přílohu časopisu Mladý svět, coby samos

Obrázek podcastu Umění konverzace

Umění konverzace

Jiří Adamíra jako soukromý učitel a Jana Preissová jako jeho žačka v půlhodinové lekci společenské konverzace. Vždyť umění dobře mluvit a vystupovat potřebuje k úspěšnému životu snad každý z nás!

Obrázek podcastu Toulky Amerikou

Toulky Amerikou

Pro amerického dobrodruha a spisovatele Richarda Halliburtona nebylo nic nemožné a vyhledával vždy místa a situace, kde se poznání spojovalo s dobrodružstvím. Cestoval letadlem, lodí, vlakem i na slonovi.. Se svým mnohdy zmačkaným kloboukem Halliburton skutečně připomín

Obrázek podcastu Herečka

Herečka

První světová válka skončila a duch divokých 20. let posedl srdce všech svobodomyslných umělců. Patřila mezi ně i herečka Jarmila Horáková. Za oponou jejího talentu se však skrývala vážná nemoc, která oslnivou kariéru přerušila v zárodku. O dvě desetiletí později objevu

Obrázek podcastu Lucemburská epopej III

Lucemburská epopej III

Karel IV. upevňuje svou císařskou moc. Román Vlastimila Vondrušky líčí promyšlený boj Karla IV. o římskou císařskou korunu, který vrcholí korunovací v Římě roku 1355. S líčením Karlových osudů se prolíná popis postupného úpadku moci pánů z Landštejna. Na konci roku 13

Obrázek podcastu Setkání u kulatého stolku III

Setkání u kulatého stolku III

Setkání u kulatého stolku č. 7 a č. 8 z roku 1994 s Ester Krumbachovou, Ivanem Vyskočilem, Janem Klusákem a Jiřím Justem Moderuje Michal Lázňovský. Téma Setkání č. 7: Řeč, jazyk, slova Téma Setkání č. 8: Naše řeč a to, jak s ní zacházíme

Obrázek podcastu Arila: Stíny Citadely

Arila: Stíny Citadely

{'cs': 'Arila prozkoumává své nové síly a vydává se do pouštního města Salroa, aby pomohla zachránit spícího boha Rooaka. Ten se nachází ve špičce Citadely, obrovské sochy nesoucí jeho vlastní podobu, obklopený děsivým nepřítelem, který se do Aldolonu prodral skrz skuli

Obrázek podcastu Slavín. Druhá sbírka dokumentárních záznamů

Slavín. Druhá sbírka dokumentárních záznamů

Druhá sbírka dokumentárních záznamů hlasů významných osobností našeho uměleckého a vědeckého života byla vydána na kompletu DM 15231-4 "Slavín. Druhá sbírka dokumentárních záznamů" Supraphonem v roce 1964. Na vzpomínání na osobnosti a s osobnostmi , které - jak říká - m

Obrázek podcastu Život víry 2023/04

Život víry 2023/04

Život víry 2023/04 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Kateřina Hodecová a Daniel Zeman. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Glenn Machlan: Mezi lovci lebek byla pomsta znakem mužnosti Když přišel Glenn Machlan v 90.

Obrázek podcastu Wakan Tanka

Wakan Tanka

Hodiny náboženství pro věčné začátečníky. „Budu v této knize často používat jméno Wakan Tanka. Moc se omlouvám všem ortodoxním katolíkům, klidně si pokaždé dosaďte to naše staré dobré „Bůh“, přesně to tím myslím. Wakan Tanka by snad šlo přeložit jako Velké Tajemství, c

Obrázek podcastu Rambo – První krev

Rambo – První krev

JMENOVAL SE RAMBO... Knižní předloha kultovního filmu se Sylvestrem Stallonem v titulní roli o navrátilci z Vietnamu a jeho konfliktu se systémem. Nebo systému s Rambem…? Přišel muž – mladý tulák s dlouhými vlasy ve zplihlém kabátu. Pak se z něj stala legenda: JOHN RAMB

Obrázek podcastu Alfa & Omega: Falešná hra

Alfa & Omega: Falešná hra

Dylan: Fotbal byl celej můj život, ale moje zářný vyhlídky ukončila strašlivá chyba. Její jméno je Lana Andersonová. Vypustila do světa všechno špatný, co jsem kdy udělal, ačkoliv jsem jí věřil. Zradila mě a já ji za to nenávidím. Přesto ji vidím pokaždý, když zavřu oči

Obrázek podcastu Jak žít snadněji – recepty pro život

Jak žít snadněji – recepty pro život

Kniha přináší recepty pro život pohledem alternativní medicíny. Máte-li problém, ať už zdravotní či psychický, můžete ho řešit různými způsoby. Důležité je vědět, že právě to, co se Vám děje je následek. Pokud se vydáte po niti zpět do své minulosti současného života, u

Obrázek podcastu Oheň probuzení

Oheň probuzení

Oheň probuzení, první díl epické ságy Draconis Memoria Anthonyho Ryana, nás zavede do fiktivního světa, technologicky na úrovni 19. století, kde se schyluje k válce mezi Kovolodním obchodním syndikátem a Korvantinskou říší. V době války neexistuje pro Syndikát nic cenně

Obrázek podcastu Percy Jackson - Prokletí Titánů

Percy Jackson - Prokletí Titánů

Že mám moc po svém otci, bohu moří Poseidónovi, už víš... Že patřím do Tábora polokrevných, už taky víš... Ale na spoustu otázek neznám odpovědi ani já. Kam se poděla bohyně Artemis? Jaké nebezpečné a záhadné příšeře byla na stopě? Mám na sebe vzít děsivé Titánovo prokl

Obrázek podcastu Moje roky v Izraeli

Moje roky v Izraeli

David Borek je stálým zpravodajem ČT v nestálém regionu Blízkého východu. Jak moc je tam (ne)bezpečno a co obnáší práce novináře v tak turbulentní oblasti? Existuje něco jako izraelská mentalita? Čeho se týkají tamní politické hádky? A jak vypadá izraelsko-palestinský k

Obrázek podcastu Je těžké být bohem

Je těžké být bohem

Pozemšťan na cizí planetě, procházející právě temným údobím středověku, plným špíny, intrik a krutosti, to nemá lehké. Znalostmi, schopnostmi a technickými možnostmi je roven bohům. Někdy je ale opravdu těžké být bohem…

Obrázek podcastu Můj dlouhý běh

Můj dlouhý běh

Ikona českého ultramaratonu Daniel Orálek (1970) vypráví o touze objevit svoje limity a pokusit se dostat za ně, bolesti, dřině a pochybnostem navzdory. Podíváte se s ním do rozpálené pouště v Badwateru, přiblíží vám atmosféru jedinečného závodu s mexickými indiány z km

Obrázek podcastu Losos v kaluži

Losos v kaluži

Cynická Bára není typ holky, která se ráno probudí se sexy rozcuchem, protáhne se a na první pokus vyfotí #nomakeup selfie, za kterou dostane 200 lajků, než dojde do koupelny. Je spíš ten typ holky, která se ráno bojí podívat do zrcadla, na zůstatek účtu a do lednice. J

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 14 - Iveta Černá 06.06.2014

100 statečných - Host č. 14 - Iveta Černá 06.06.2014

Hostem J. Pokorného - Ing. arch. I. Černá (ředitelka vily Tugendhat)

Obrázek podcastu Královna a divoška

Královna a divoška

Najdi svou podstatu i potenciál, který v sobě chováš. Linda Jaroschová a Anselm Grün přinášejí povzbuzení ženám nejen k radosti z vlastního bytí ženou, ale také aby dokázaly žít naplno to, čím jsou Ve svých stejnojmenných seminářích se Linda Jaroschová věnuje sedmi obra

Obrázek podcastu Sv. Otec Jan Pavel II. u nás

Sv. Otec Jan Pavel II. u nás

Původní LP alba 11 1232-1 věnované návštěvě Svatého Otce Jana Pavla II. u nás vydal Supraphon v roce 1990 Scénář alba napsali Jiří Šrámek a Tomáš Vondrovic, dokumentární zvukové záběry byly pořízeny se souhlasem pražského arcibiskupství ve spolupráci s Čs. rozhlasem v d

Obrázek podcastu Na západ od ráje

Na západ od ráje

„Když dinosauři vládli Zemi..." V tomto díle, vysoce hodnoceném čtenáři i kritikou, jí stále ještě vládnou. Vesmírná katastrofa, která před 65 miliony let ukončila éru praještěrů, se ve světě tohoto románu nikdy nestala. Vývoj obřích plazů pokračoval dál a vyvrcholil Yi