Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Byl jsem Petrem Vokem

Audiokniha Byl jsem Petrem Vokem

Délka:

44 min

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Strašidlo minulosti

Strašidlo minulosti

Ota Fink se vydává po stopách vraha. Sympatický chlapík, soustružník Ota Fink, je důvtipný a neohrožený sukničkář. V detektivce Jaroslava Velinského aka Kapitána Kida hledá vraha své dávné lásky. Soustružník Ota Fink je sympatický chlapík, který se umí postavit k práci

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu My děti ze stanice ZOO

My děti ze stanice ZOO

Audiokniha My děti ze stanice ZOO obsahuje reálný příběh třináctileté dívky Christiane F. ze západního Berlína 70. let a popisuje život mladé dívky se závislostí na heroinu a se vším, co k tomu patří. Příběh Christiane V. Felscherinow zpracovali na základě zpovědi na ma

Obrázek podcastu Dobré kmotřinky

Dobré kmotřinky

Klasická česká pohádka Františka Pavlíčka na motivy příběhu Boženy Němcové o nevinné dívce a jejích třech dobrých kmotřičkách. Jejich osudovou předpověď se snaží zmařit zlá kněžna. Osoby a obsazení: Mařinka (Hana Maciuchová), Jan, chalupník, její otec (Luděk Munzar), j

Obrázek podcastu Obecní museum

Obecní museum

Tomáš Zmeškal si pro svůj debut na poli rozhlasové dramatiky vybral žánr komedie. Spolu s jeho hrdiny se ocitneme na malém městě, nebo - jak autor uvádí - městysi či dokonce jen nafouklé vesnici. Poklidný život obce rozvíří archeologický nález na jejím katastru. Jedná s

Obrázek podcastu Vysoké okno

Vysoké okno

Třetí díl edice detektivek Raymonda Chandlera. Bohatá dáma, která vládne železnou rukou své honosné domácnosti – nebo se tak alespoň tváří – chce využít služeb Phila Marlowa, aby našel ztracenou vzácnou minci a zmizelou nehodnou snachu. V ponurém patricijském domě je a

Obrázek podcastu Pohádky 7

Pohádky 7

Pohádky staršího data i pohádky novější, známé i méně známé, pohádky dramatizované, pohádky poučné, výchovné, pohádky pro radost. Nikdy jich není dost! V roce 2019 první, v absolutním pořadí již sedmý titul miniserie Pohádky určené pouze pro digitální obchody právě vych

Obrázek podcastu Házím ti laso, kamaráde

Házím ti laso, kamaráde

Štve vás někdo? Vadí vám nadřízený či podřízený? Pošlete na něj LASO! Biomechanický kybernetický stroj tvaru mnohametrového lana zabije každého, za koho si zaplatíte! Nabízíme Vám novou formu řešení mezilidských vztahů! LASO zabíjí bezchybně. Připravte si jen pořádné

Obrázek podcastu Prokletí hradu Mydlovar

Prokletí hradu Mydlovar

Na nově budovaném hradu Mydlovar, vystavěném ve druhé polovině 13. století, dochází k podivnému úmrtí oblíbeného psa hradního pána. Pan Jan se s jeho smrtí nehodlá tak snadno smířit, chce odhalit viníka, aby ho mohl náležitě potrestat. Jeho vypátráním je pověřen Martin,

Obrázek podcastu Povídky A. P. Čechova

Povídky A. P. Čechova

Tři z nestárnoucích povídek klasika ruské literatury, jak se dochovaly v rozhlasovém archivu v podání předních českých herců.

Obrázek podcastu Život víry 2023/01

Život víry 2023/01

Život víry 2023/01 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Pavel Kohl, Kateřina Hodecová a Ludmila Matušková. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Marek Valda: Pere se ve mně strach a víra V 16 letech začal br

Obrázek podcastu Fantóm opery

Fantóm opery

Proslulý román francouzského prozaika Gastona Lerouxe "Fantom opery" vyšel roku 1910. Nesmírně úspěšné dílo se dočkalo nesčetných reedic a řady překladů do cizích jazyků (první český překlad je z roku 1919) a bylo několikrát zfilmováno. Fantom opery se jeví jako projev

Obrázek podcastu Bílý den

Bílý den

Londonův dobrodružný román o Bílém Dni, hrdinovi Aljašky z prvních let zlaté horečky, patří do časů ještě před velkým objevem zlata na Klondyku. Tehdy zprávy o nalezištích přivábily na sever neohrožené průkopníky a zlatokopy, tuláky a dobrodruhy, uvyklé drsnému životu.

Obrázek podcastu Proces

Proces

čte Jiří Ornest Proces je nejčtenější, nejpřekládanější a nejčastěji adaptovaný román Franze Kafky (1883-1924). Kdo nezná Kafkův život, je románem vtažen do nepochopitelného soukolí byrokracie, v němž má vše svůj řád, ale ničeho se nelze dobrat, a zvláště ne spravedlno

Obrázek podcastu Růže a tis

Růže a tis

AGATHA CHRISTIE pod pseudonymem Mary Westmacott Romantický příběh s téměř detektivní zápletkou Královna detektivek přichází s psychologickým příběhem o lásce, politických intrikách a překvapivých rozhodnutích. Hugh, kterého nehoda upoutala na invalidní vozík, se zotavu

Obrázek podcastu Skutečná cesta ven

Skutečná cesta ven

„Bylo mi třináct a prvně v životě jsem měl pouta a ruce za zády.“ Předsudky, rasismus, šikana a divoká devadesátá léta. Novinář Patrik Banga vyrůstal v romské komunitě na pražském Žižkově, kde lidé se stejnými kořeny sdíleli dlouho do noci radost ze skvělé hudby, ale ta

Obrázek podcastu Nonstop

Nonstop

Roy Complain žije v kočovném kmeni Greenů uprostřed divočiny. Primitivní způsoby společenství však v jeho očích nesouzní s pozůstatky civilizovanějšího života, které nachází při svých kořistnických výpravách do pralesa. Uvnitř cítí zvláštní prázdno, touhu, kterou nedoká

Obrázek podcastu Krv nie je voda

Krv nie je voda

Mesto, príbeh a všetky osoby v tejto knihe sú vymyslené a akákoľvek podobnosť so skutočnými udalosťami je čisto náhodná, hoci sa môžu niekomu zdať akési povedomé... Žiadne obdobie v Krauzovej krátkej detektívnej praxi nebolo také ťažké ako rok 1992. Bezpečnostní analyti

Obrázek podcastu Newtonův mozek

Newtonův mozek

První česká science fiction. Dva dobří přátelé si slíbí, že pokud jeden z nich zemře, druhý mu uspořádá hostinu, na které se mu přítel zjeví. Když jeden padne v bitvě, druhý splní slib. Přítel se skutečně zjeví a vezme ho do paláce Kinských, kde se začnou dít podivné

Obrázek podcastu Vražda v šantánu

Vražda v šantánu

V roce 1978 měli rozhlasoví posluchači možnost pobavit se při malé konverzační komedii Vražda v šantánu. Autoři jí dali podtitul mini krimi a odehrává se za první republiky v Praze. Ředitele šantánu Boulevarde vyleká nenadálá zpráva: anonym hrozí tím, že při večerní pro

Obrázek podcastu Dvě mikrokomedie s Jiřím Krampolem

Dvě mikrokomedie s Jiřím Krampolem

Komediální talent herce Jiřího Krampola (11. 7. 1938-26. 7. 2025) připomínáme dvojicí zřídka uváděných mikrokomedií z roku 1998. První z nich nese podtitul Malá komedie pro dva hlasy a sekunduje mu v ní Václav Vydra jako úředník. Ve druhé mu hereckými partnery byli Jiři

Obrázek podcastu Robin Hood

Robin Hood

Audiokniha Robin Hood namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň B1 pro středně pokročilé posluchače. The daring and handsome nobleman Robin Hood is forced to live as an outlaw in Sherwood Forest, after the evil Sheriff of Nottingham kills his family and takes his land

Obrázek podcastu Zbabělci

Zbabělci

Pozor, vlast svolává hrdiny! Revoluce si ovšem žádá taky pozorovatele… I v pohraničním Kostelci se zdá, že protektorát Čechy a Morava to má za pár a mír je na dohled. V osmi květnových dnech roku 1945 odloží dvacetiletý Daniel Smiřický tenorsaxofon a vydá se „konat vlas

Obrázek podcastu Duchovní detox: Cesta k probuzení

Duchovní detox: Cesta k probuzení

V této audioknize představuje Oliver Niño, renomovaný energetický léčitel a odborník na duchovní aktivaci, inovativní energetický detoxikační program Spiritual Activator, který vám pomůže eliminovat energetické bloky, jež vám brání v dosažení a udržení stavu maximálního