Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Bulbem záchranáře

Audiokniha Bulbem záchranáře

Délka:

4 hod 44 min

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Jestřáb

Jestřáb

Šedý muž je na útěku. Tentokrát před někým, kdo je mu až nebezpečně podobný. Court Gentry, bývalý elitní agent CIA známý jako Šedý muž, byl vždy mistr v umění zmizet. Pohybuje se ve stínech, kde přežijí jen ti nejschopnější. Ale když se rozhodne pomstít bývalému zaměstn

Obrázek podcastu Zajíci, utíkej

Zajíci, utíkej

Celé roky pátral detektiv šéfinspektor Robert Kett po těch nejnebezpečnějších únoscích a sériových vrazích v zemi, čímž si vysloužil reputaci policajta, který najde i ty nejhorší zločince. Teď se však role otáčí. Když někdo začne brutálně vraždit lidi, které Kett dosta

Obrázek podcastu Život víry 2026/06

Život víry 2026/06

Z obsahu čísla: Už nejsem Boží vnučka, ale dcera (rozhovor s Kristýnou Exnerovou) Zpěvačka a maminka čtyř dětí Kristýna Exnerová umí žít každý den radostně a naplno. V rozhovoru vzpomíná na dětství v rodině pastora a známé vedoucí chval i na bolestivý rozvod rodičů. O

Obrázek podcastu Poločas rozpadu

Poločas rozpadu

Válka skončila. Zbyla jen vzpomínka v podobě zničené planety, na jejíž povrch dopadly stovky jaderných hlavic. Starý svět zmizel a ten nový je jiný – divoký, nemilosrdný, radioaktivní… Zbytky lidí se snaží přežít v jeho troskách a vybudovat něco jako civilizaci. Jsou al

Obrázek podcastu I'm your man: Život Leonarda Cohena

I'm your man: Život Leonarda Cohena

„Když mi řekli, že jsem kohen, věřil jsem tomu. Nebral jsem to jako bezvýznamnou informaci.“ Biografie literáta a písničkáře, jehož židovské příjmení („kněz“) předurčilo promlouvat k druhým v zájmu spásy, představuje světoznámého bludného Kanaďana v celé jeho nádherné s

Obrázek podcastu Osemnoc

Osemnoc

Predstavte si, že existuje lotéria smrti. Ktokoľvek môže na webstránke lotérie za malý poplatok vyplniť meno človeka, ktorého nenávidí. Dňa 8. augusta organizátori vylosujú jedno meno, zverejnia ho online a tento vybraný jedinec sa tak na jednu noc podľa pravidiel lotér

Obrázek podcastu Geniální přítelkyně I.

Geniální přítelkyně I.

První díl „neapolské tetralogie“ Eleny Ferrante. Příběh Lily a Elen budete chtít poslouchat jedním dechem až do konce. Dvě ženy, které se poprvé setkaly v první třídě obecné školy a přes absolutní opačnost svých povah se spřátelily a přátelství jim vydrželo celý život.

Obrázek podcastu Muži, kteří mě zkazili

Muži, kteří mě zkazili

Pro všechny tragédy, aby viděli, že v tom taky nejsou sami. Pro všechny pěkné a inteligentní holky, aby viděly, že nejen ony to mají v životě těžké. Pro všechny, kteří chápou ironii a sarkasmus. Pro všechny, kteří nechápou ironii a sarkasmus, aby je už konečně pochopili

Obrázek podcastu Jefferson

Jefferson

Co zmůže síla přátelství! Strhující a humorná detektivka pro děti. Život mladého ježka Jeffersona se v jedné minutě obrátí vzhůru nohama – je obviněn z vraždy. V napínavé a současně humorné detektivce pátrá s pomocí přátel po pravém viníkovi. Země, kde tento příběh za

Obrázek podcastu Publius Ovidius Naso Básník o svém životě/ Ovidius radí...

Publius Ovidius Naso Básník o svém životě/ Ovidius radí...

Původní EP titul 20251 "Publius Ovidius Naso Básník o svém životě/ Ovidius radí..." vydal Supraphon v roce 1965 - nyní titul ve skvostné interpretaci Luďka Munzara a Marie Málkové vychází poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Dej mi pokoj

Dej mi pokoj

Šest osudů. Šest pokojů. Jak dál? Táňa, Luis, Dušan, Josef, Marta a Adéla. Všichni už dospělí, ale nedokážou se z různých důvodů osamostatnit. Svůj život tráví ve svých pokojích, které nemají chuť, síly nebo odvahu opustit. Pro Táňu a její dvě malé děti je bývalý děts

Obrázek podcastu Další prima mýtus

Další prima mýtus

Učedník Skeeve a démon Aahz se seznamují. Humorná fantasy pro všechny, kdo se nebojí vyrazit na nespoutanou jízdu napříč světy a zažít spoustu magie, démonů, ale především vtipné dialogy. Báječná, mýtická a vtipná fantasy, která bývá srovnávána s díly věhlasného Terry

Obrázek podcastu Hora Duchů

Hora Duchů

Ani všechny krásy Tasmánie vám nevyženou z hlavy Hladového dědka… Když se v divočině tasmánských hor ztratí během výletu čtveřice náctiletých školaček, mají obyvatelé městečka Limestone Creek pocit děsivého déjà vu, neboť k podobné události tu došlo už v roce 1985. Práv

Obrázek podcastu Smrt staré Maši

Smrt staré Maši

Mezi řádky vybájených příběhů se ukrývají zrnka pravdy o naší současnosti… Šestice poutavých příběhů se odehrává v odlišných dobách na různých místech, včetně několika velmi exotických, ba i zcela fiktivních koutů světa. Ačkoliv zvolenou formou připomínají pověsti, leg

Obrázek podcastu Hunger Games - Aréna smrti

Hunger Games - Aréna smrti

Vítězství znamená slávu a bohatství. Prohra znamená jistou smrt. Hunger games začínají… V troskách bývalé Severní Ameriky se rozkládá země Panem s nablýskaným hlavním městem Kapitolem a dvanácti okolními kraji. Kapitol jim vládne krutou a tvrdou rukou. Poslušnost si udr

Obrázek podcastu Jiří Adam z Dobronína - Zločiny na Starém Městě pražském

Jiří Adam z Dobronína - Zločiny na Starém Městě pražském

Speciální edice na přání posluchačů. Bez hudebních předělů a podkresů. Soubor sestavil Vlastimil Vondruška. První díl edice obsahuje tyto tituly: Trpké víno – čte Jan Hyhlík Mstitel z Jenštejna – čte Jan Hyhlík Ulička hanby – čte Jan Hyhlík Manželské zrcadlo – Jan Šť

Obrázek podcastu Nejlepší rok vašeho života

Nejlepší rok vašeho života

Všichni chceme žít smysluplný život. Všichni chceme naplnit svůj potenciál. Příliš často se však necháváme zahltit každodenními starostmi a povinnostmi. Své sny a cíle neustále odsouváme a nakonec na ně s velkou pravděpodobností zapomeneme. Pokud vás už unavuje, že se n

Obrázek podcastu Kramařík, Nečas: Čertovská pohádka

Kramařík, Nečas: Čertovská pohádka

Jakpak to asi vypadá v pekle, když čerti špatně topí a špatně vaří a provinilcům jako je pyšná princezna a rychtář, ale i samotnému Luciferovi, je zima a všichni mají hlad? Za trest pošle Lucifer čerty Marbulína a Bertulínka se zvláštním posláním do světa mezi lidi - mu

Obrázek podcastu Vražda na zahradě

Vražda na zahradě

Tři detektivní povídky spojují záhadná úmrtí. Soukromý detektiv Pavel Havránek nepoužívá pistoli, má rád pivo, českou kuchyni a klasické hospody a na své pachatele má kromě dlouholetých zkušeností a starých policejních známostí jen intuici, logiku a důvtip. Kdo stojí za

Obrázek podcastu Tajný život našich tajemství

Tajný život našich tajemství

Zamyslete se, jaká tajemství skrýváte před ostatními. Nemělo by to trvat příliš dlouho; behaviorální vědec Michael Slepian totiž zjistil, že v průměru máme v každém okamžiku až třináct tajemství. Z jeho výzkumu, kterého se zúčastnilo více než 50 000 lidí z celého světa,

Obrázek podcastu Tomeček: Můj život v přírodě

Tomeček: Můj život v přírodě

Původní LP album 1218 0485 "Jaromír Tomeček Můj život v přírodě" vydal Supraphon v roce 1983 - nyní titul s ukázkami z díla Jaromíra Tomečka v interpretaci Otakara Brouska vychází JAROMÍR TOMEČEK (*30. 9. 1906 – †15. 7. 1997) byl český spisovatel věnující se ve svém díl

Obrázek podcastu Kulhavý poutník

Kulhavý poutník

Princ Bajaja, Potrestaná pýcha - pohádky z nejrůznějších koutů světa a nejroztodivnější příběhy na této audioknize vypráví Marián Labuda a další. Dvě klasické pohádky v interpretaci Mariána Labudy a dalších slovenských herců.

Obrázek podcastu Svět podle Garpa

Svět podle Garpa

Když se Amerika změnila v minové pole, braňme se groteskou. Přestože na svět přišel skoro neposkvrněným početím a matčina drsná výchova z něj učinila syna nevídaných schopností, snaží se T. S. Garp i bez otce obstát. Vaří, uklízí, naslouchá a hlavně jedná fér s přísluš

Obrázek podcastu Jack Reacher: Volný pád

Jack Reacher: Volný pád

{'cs': 'Jestli Jack tuhle šňůru zmizení a nešťastných náhod nerozmotá, přijde řada na něj…\nNa kalifornskou poušť spadlo z nebe něco nečekaného – a nebyl to déšť ani meteorit, nýbrž chlápek s přelámanými hnáty, kterého kdosi vystrčil z helikoptéry. A o pár dní později p