Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Buď sám sebou – jdi vlastní cestou

Audiokniha Buď sám sebou – jdi vlastní cestou

Délka:

1 hod 59 min

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Pampeliškové víno

Pampeliškové víno

Je rok 1928 a v malém městečku ve státě Illinois začalo léto. Dvanáctiletý Douglas Spaulding má napilno: lisuje pampeliškové víno, pobíhá po lesích v nových teniskách, musí se svézt tramvají, která brzy ustoupí modernějším autobusům, a zachránit figurínu čarodějky z ruk

Obrázek podcastu Hurvínek a Funící Billy

Hurvínek a Funící Billy

Nový příběh se Spejblem, Hurvínkem, Máničkou, paní Kateřinou a psem Žerykem se inspiroval skutečnými, zajímavými a především komickými okolnostmi vzniku jednoho domácího zařízení s neprávem pošramocenou pověstí - totiž vysavače, alias luxu. Pokud snad není úklid bytu př

Obrázek podcastu Život ve staletích - 16. století

Život ve staletích - 16. století

Trochu jiný pohled na historii. Ve svém projektu se historik Vlastimil Vondruška zabývá událostmi i životem minulých staletí. Tentokrát obrátil pozornost k proměně života společnosti v 16. století. Zajímá vás, jaké bylo klima v 16. století či kolik obyvatel žilo v té do

Obrázek podcastu Jde sem lesem

Jde sem lesem

Malý Toník tráví prázdniny na venkově u babičky, a protože se nechoval příliš dobře, musí za trest nevědomky překročit bludný kořen a ztratí se v lese. Cesta lesem se tak pro něj stává napínavým dobrodružstvím a přináší mu také seznámení s některými léčivými rostlinami.

Obrázek podcastu Nevhodný letní románek

Nevhodný letní románek

Novinka od královny romantických komedií Ali Hazelwood! Je to takové klišé, až jí z toho téměř puká srdce: starší muž a mladší žena, úspěšný biotechnolog a studentka, nejlepší kamarád jejího bratra a dívka, kterou on sotva vnímá. Jenže Maya Killgorová na o patnáct let s

Obrázek podcastu Penderwickovi

Penderwickovi

Nostalgický a svérázně vtipný příběh je stejně bezstarostný jako letní den. Jsou letní prázdniny a čtyři sestry Penderwickovy - Rosalinda, Skye, Jane a Batty - se po změně plánů vydávají se svým otcem do pronajaté chaty na panství Arundel. To, co mělo být odpočinkovým

Obrázek podcastu Ladislav Špaček - Úspěšný obchodní zástupce

Ladislav Špaček - Úspěšný obchodní zástupce

Příručka pro obchodní zástupce, finanční poradce, realitní makléře, privátní bankéře a všechny ostatní, kteří chtějí být ve své profesi úspěšní. Jak dosáhnout úspěchu? Není to těžké. Je však potřeba se připravit. Stačí vědět, jak se chovat, jak s klientem mluvit, na co

Obrázek podcastu Sbohem buď, lásko má

Sbohem buď, lásko má

Druhý díl edice detektivek Raymonda Chandlera Propuštěný trestanec, který pátrá po zmizelé milence. Proradné krásky i čestné, neohrožené dívky, policajti, co nejsou docela poctiví ani docela prohnilí, boháči, jimž se není radno plést do cesty, a tu a tam i nějaká přátel

Obrázek podcastu Martin Šonka: Můj let do nebes

Martin Šonka: Můj let do nebes

Inspirativní příběh akrobatického pilota Martina Šonky, jenž se v roce 2018 stal mistrem světa respektované letecké série Air Race. Jeho cesta k absolutní světové špičce ale zároveň ukazuje, jak se vyplácí snít, protože i zdánlivě nereálné touhy mohou být – pokud tvrdě

Obrázek podcastu Volání divočiny

Volání divočiny

O hlubokém přátelství mezi člověkem a psem. Dobrodružný román Volání divočiny je mistrovským dílem jak svým stylem, tak i proto, že povyšuje dobrodružné příběhy na úroveň klasické literatury. Buck je čtyřletý pastevecký pes hýčkaný svým pánem a jeho rodinou. Jeho živo

Obrázek podcastu Mrtví kráčí po zemi

Mrtví kráčí po zemi

Dokáže novodobý kovboj přežít v postapokalyptickém světě? Dokáže najít Stephena Kinga? A co je sakra to obludné monstrum, které si to po nocích štráduje městem? Kovbojův život začal, když většina populace na zemi zemřela. A pak se z hrobů vrátila. Myslel si, že samota j

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 27

Hovory o józe a mystice č. 27

Jiří Vacek: Bože, mám Tě rád! Zvukový záznam z meditace na Morávce v říjnu 2011. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Serotonin

Serotonin

Šestačtyřicetiletý́ zemědělský inženýr Florent-Claude Labrouste se po rozchodu s partnerkou odebere na rodný́ venkov, kde bilancuje svůj život a vzpomíná na předchozí vztahy. Při životě ho udržují pouze antidepresiva, jež však mají nežádoucí vedlejší účinky – třeba impo

Obrázek podcastu Kdo chytá v lese

Kdo chytá v lese

Creekside. Po rozvodu to měl být můj nový začátek. Místo, kde se usadím se svou dcerou, začnu učit na zdejší střední škole a s trochou štěstí snad přijdu na to, co se stalo mé kamarádce, která tu žila. A zemřela. Ale Creekside si pro mě připravil víc záhad, než jsem ček

Obrázek podcastu Deník uprchlice

Deník uprchlice

Jednoho dne se probudíte a zjistíte, že se vám celý svět obrátil vzhůru nohama. Do vaší země vtrhla vojska cizí armády a nic už nebude jako dřív. Vše se otřásá v základech a vás svírá strach – o život a budoucnost sebe sama, svých nejbližších, své země… To není synopse

Obrázek podcastu Svěrák: Tatínku, ta se ti povedla

Svěrák: Tatínku, ta se ti povedla

Příběh o tatínkovi Šímovi, který si vymýšlí pohádky svým dětem - Petříkovi a Petrušce, napsal Zdeněk Svěrák v roce 1979. Od té doby vyšly pohádky v literární podobě a zároveň je Zdeněk Svěrák namluvil do podoby zvukové. S hudbou Petra Skoumala tak vznikla půvabná nahráv

Obrázek podcastu Kodaňská Píseň písní

Kodaňská Píseň písní

Příběh tří generací a jednoho domu, plný překvapení, radosti i smutku jako život sám… Uměnímilovný syn váženého dánského obchodníka a nespoutaná dcera majitele ruského cirkusu – když k sobě tahle nesourodá dvojice najde cestu, začne se odvíjet poutavá a nadmíru barvitá

Obrázek podcastu Ulička přízraků

Ulička přízraků

Stanton Carlisle je kouzelník v potulném panoptiku, které lačnému publiku nabízí různé bizarnosti: nejsilnějšího muže na světě, elektrickou dívku i takzvaného divocha, nejnižší formu lidské existence. Stan ale jako mistr manipulace míří opačným směrem. Postupně se vypra

Obrázek podcastu Anglická gramatika 1

Anglická gramatika 1

Poslouchejte v autě, při sportu či relaxaci… Poslechový kurz Anglická gramatika 1 je určen pro začátečníky a mírně pokročilé. V jednadvaceti lekcích si procvičíte číslovky, sloveso být, zájmena, předložky, věty v přítomném čase prostém a průběhovém, způsobová slovesa, n

Obrázek podcastu Krotitel rizik podnikání zasahuje ve výrobě nábytku

Krotitel rizik podnikání zasahuje ve výrobě nábytku

Podnikáte? Pak musíte slyšet příběh, který se skutečně stal! Každý podnikatel chce být úspěšný, ale i zdánlivě malá chyba ho někdy může přivést do velkých problémů. Desátý díl se opět odehrává v hotelu, ale to jen proto, že pan podnikatel už o svou firmu přišel. Tím,

Obrázek podcastu Černá rota aneb Válčili jsme za komančů

Černá rota aneb Válčili jsme za komančů

Kniha s humorem, ironií a jistou nadsázkou zachycuje dnes už takřka neuvěřitelný svět, který se v 70. a 80. letech minulého století skrýval za branami kasáren Československé lidové armády. Prostřednictvím hlavní postavy Vašulína se čtenáři seznámí s tím, co tehdejší mla

Obrázek podcastu Dobrodružství Marca Pola

Dobrodružství Marca Pola

Četba z české upravené verze románu Marca Pola: Milión. Vypravěčem je v režii Karla Weinlicha nepřekonatelný Zdeněk Štěpánek. Upozorňujeme na sníženou technickou kvalitu záznamu

Obrázek podcastu Co já vím?

Co já vím?

O filmařině, o lidech, vítězstvích i prohrách. "Já to psát nebudu, ty to napiš, bude to vlastně můj život, jak ho prožil Jan Novák," řekl Miloš Forman Janu Novákovi. Výsledkem spolupráce je kniha Co já vím?. Kniha o úspěšném, českém a světovém režisérovi, scenáristovi a

Obrázek podcastu Svěrák: Skoro všechno

Svěrák: Skoro všechno

Souhrn veškeré autorské a interpretační tvorby Zdeňka Svěráka vychází k autorovým 85. narozeninám Souhrn všech záznamů z archivu Supraphonu, týkající se autorského díla Zdeňka Svěráka. Komplet je rozdělený do tří CD, z nichž každé je věnováno výjimečné podobě produkce

Obrázek podcastu 0 TU - svazek I.

0 TU - svazek I.

Na této podivné toxické planetě se souhrou okolností vyvinula kultura, která má podobné problémy jako my na Zemi… Nekonečným vesmírem putuje flotila obrovských generačních lodí mířící ke vzdálenému skládkosvětu Coraab. Dlouhá a strastiplná cesta plná nebezpečí a všudypř