Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Bílý den

Audiokniha Bílý den

Obrázek podcastu Karel IV. Vzpoura vévodů

Karel IV. Vzpoura vévodů

Matouš Rozoumek, kdysi dvořan Jana Lucemburského, narazí na stopy chystané vzpoury vévodů, jejímž cílem je sesadit Karla IV. z trůnu panovníka Svaté říše římské. Spiklencům nahrává neúroda a z ní pramenící hladomor, stejně jako Karlovy soukromé problémy – smrt prvorozen

Obrázek podcastu Prežila len jediná

Prežila len jediná

Gotický triler z pera autora bestsellerov Rileyho Sagera, inšpirovaný skutočnými udalosťami. Píše sa rok 1983 a opatrovateľku Kit suspendovali. Musela sa vrátiť do svojej detskej izby do domu k otcovi, kde spolu žijú ako dvaja cudzinci. Preto keď Kit príde ponuka na nov

Obrázek podcastu Deník malého poseroutky 3

Deník malého poseroutky 3

Řekněme si to na rovinu: Greg se nikdy nezmění. Někdo by to ale měl vysvětlit jeho otci. Ten si stále myslí, že ještě může svého syna vychovat a udělat z něj opravdového muže. Proto se taky horlivě snaží najít pro něj tu nejvhodnější „chlapáckou“ činnost. Greg se ale po

Obrázek podcastu H2O a otázka zrcadlové sfingy

H2O a otázka zrcadlové sfingy

Za sedmero podsvětními říšemi je čeká Vulpesovo padouchárium… Vytoužená návštěva letního festivalu Kost-Live-Con, na kterou se skupinka přátel z klanu H2O jaksepatří vystrojila, vyústí v nečekanou tragédii. Hugo, Ofélie a Hubert v kostýmech oblíbených megahrdinů bezmocn

Obrázek podcastu Mechanika lásky

Mechanika lásky

To poslední, nad čím by Bel chtěla přemýšlet, je budoucnost. Přihlášky na vysokou? Nenechte se vysmát. Mimoškolní aktivity? To určitě. Pak se ale ve škole projeví její nadání pro robotiku, a Bel tak musí začít docházet na robotický seminář. Je to povinné, a co hůř, spol

Obrázek podcastu Pohádky tisíce a jedné noci 1-10

Pohádky tisíce a jedné noci 1-10

Král Šahrijár se zklame v lásce, z pomstychtivosti si pak každý den bere novou ženu, a když s ní stráví noc, dá ji ráno zabít. Potom však pozná vzdělanou a krásnou Šahrazád, která si zachraňuje život tím, že svému manželovi vypráví po dobu tisíce a jedné noci zajímavé a

Obrázek podcastu Vlk a dýka

Vlk a dýka

Notár Barbarič rieši záhadný zločin na hrade lúpežných rytierov. Hrad na hore Sitno oddávna stráži cestu k bohatým banským mestám. Na jeseň roku 1599 je kvôli tureckej hrozbe dobre vyzbrojený, s početnou posádkou. Napriek tomu sa z neho stratí kastelánova dcéra. Zmizne

Obrázek podcastu Život víry 2023/05

Život víry 2023/05

Život víry 2023/05 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman a Ludmila Matušková. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Serhij Lvov: Rusko neproklínám, ale odpustit je těžké Serhij Lvov je mužem mnoha profesí – ku

Obrázek podcastu Faktomluva

Faktomluva

Kniha tak důležitá pro pochopení světa, že ji Bill Gates daroval všem americkým vysokoškolským absolventům roku 2018. Kniha odhalující naši naprostou neznalost současného stavu – zázraků lidského pokroku v tvrdých datech. Kniha, která je vaším novým antidepresivem ve

Obrázek podcastu Lovec mafiánů

Lovec mafiánů

O jeho případech se psalo i točilo, teď přichází s vlastní verzí... Syrový a naprosto autentický příběh „lovce mafiánů“ Karla Tichého je zpočátku docela úsměvný, třeba když autor líčí, jak chytal v terénu veksláky, nabývá ovšem na dramatičnosti ve chvíli, kdy dojde na

Obrázek podcastu Úplně jiný příběh

Úplně jiný příběh

Smí mít muž zákona prázdniny? Na Severu? Když je vrah pořád o parník napřed? Policista by si neměl vybírat dovolenou, neboť ta mu zbytečně narušuje běžný pátrací režim. Na vlastní opálenou kůži to pozná stárnoucí pochybovač Gunnar Barbarotti, jemuž není souzeno si v živ

Obrázek podcastu Metóda Wima Hofa

Metóda Wima Hofa

Jediná kniha priamo od Wima Hofa „Dokážete doslova nemožné. Môžete prekonať chorobu, zlepšiť si psychické zdravie aj fyzický výkon, dokonca dostať pod kontrolu vlastnú fyziológiu. Zvládnete každú stresovú situáciu.“ Wim Hof, prezývaný Ľadový muž, je držiteľ viacerých sv

Obrázek podcastu Zvuky ve tmě

Zvuky ve tmě

Třetí krok k temnotě s názvem Zvuky ve tmě opět začíná povídkou amerického mistra hrůzy Howarda Phillipse Lovecrafta. Tentokrát jde o Hudbu Ericha Zanna z roku 1921. Sám autor ji považoval za jedno ze svých nejlepších a děl a po právu je dodnes zařazována do nejrůznější

Obrázek podcastu Stanice Armida

Stanice Armida

Hluboko ve vesmíru se nachází stanice Armida, jedno z četných míst, kde se setkávají pozemšťané a mimozemské rasy. Právě sem je vyslán mladý xenolog Viktor Frenchstone, aby pomohl vyřešit případ záhadné sebevraždy. V nitru stanice se zvolna stahují stíny, stejně jako v

Obrázek podcastu Něfo

Něfo

Myrta má všechno, na co si vzpomene. Jenže mít všechno jí pořád ještě není dost. Její rodiče, manželé Marcel a Miriam Mírní jsou velmi milí, zdvořilí, až stydliví. Oba pracují v knihovně a milují knihy. Jejich dcera Myrta je ovšem jejich pravým OPAKEM. Myrtini trpěliví

Obrázek podcastu Nevěsta Kristova

Nevěsta Kristova

Tentokrát se spravedlnost ocitá doslova nad propastí. Oldřich z Chlumu se svými pomocníky panošem Otou a velitelem Divišem odjíždějí na pokyn českého krále Přemysla do Náchoda. Je toho hodně, co se v tomto kraji děje, a neexistuje nikdo, kdo by dokázal vyřešit spory mez

Obrázek podcastu Tyrano - Dobrodružství českého upíra

Tyrano - Dobrodružství českého upíra

Na jednom zámečku v Čechách žije podivná rodinka. Upíří rodinka! Nejmladší ze tří bratrů Tyrano se ale jako upír moc nevyvedl. Má zrzavé vlasy a nenarostly mu ani upíří špičáky. Když už rodina neví, co s ním, vystěhuje ho do opuštěné chatky v lese, kde má žít a každý mě

Obrázek podcastu Oblomov (1966)

Oblomov (1966)

Roku 1859 vydal Ivan Alexandrovič Gončarov svého Oblomova. Román byl vřele přijat pro to, jak vystihl ducha doby a zkarikoval její neduhy. Oblomov není schopen ničeho, ani kariéry, ani lásky a promarní svůj život v pasivitě a nečinnosti. Pro svou nerozhodnost bývá Oblom

Obrázek podcastu Pan Masters

Pan Masters

Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v

Obrázek podcastu Krvavé slzy

Krvavé slzy

Detektivka z přemyslovských Čech. Další ze série historických detektivek s královským prokurátorem Oldřichem z Chlumu. Ten má tentokrát zjistit, zda vrahem zbožného šlechtice nebyl sám ďábel. Královský prokurátor Oldřich z Chlumu má opět plné ruce práce. Když je v Opavě

Obrázek podcastu Můj brácha tornádo

Můj brácha tornádo

Říkají mi Julie a je mi devět let. Chtěla bych vám vyprávět příběh o sobě, o svých rodičích, kamarádkách, ale hlavně o bráchovi. Jmenuje se Jonáš a chodí se mnou do třídy, i když je starší. Má totiž ADHD. Někdy se mi zdá, že se chová jako tornádo. Chvíli neposedí, místo

Obrázek podcastu Řetěz

Řetěz

Bohové se vracejí. A hladovějí po krvi a moci! Riskovali byste pro svého potomka vlastní život? A co život jiného dítěte? Představte si ráno jako každé jiné. Vypravíte dceru do školy a jedete do práce. Pak zazvoní telefon – neznámé číslo. Na druhém konci je cizí žena, k

Obrázek podcastu Jirásek, Fuchs: Staré pověsti české

Jirásek, Fuchs: Staré pověsti české

Částečná dramatizace Starých pověstí českých Aloise Jiráska ve výběru a scénáristické úpravě režiséra Jana Fuchse připomene jistě nejznámější knihu tohoto klasika české literatury, z níž generace čerpaly znalosti o nejstarších dějinách naší vlasti předávané v pověstech.

Obrázek podcastu Mládek: Zápisky šílencovy (Trilogie úterý, Moje rodina)

Mládek: Zápisky šílencovy (Trilogie úterý, Moje rodina)

Ivan Mládek, hudebník, zpěvák, textař a malíř amatér, je také autorem několika vyprávění z vlastního života. Tak jako v malířství je Mládek fascinován vlastním objevem zákonu obrácené perspektivy, kdy věci blízké jsou malinké a vzdálené obrovské, tak i ve vyprávění se z