Audiokniha Bible vagíny

Deníček moderního fotra 3 aneb Historky z rodičovského podsvětí
I když jsou začátky krušné, nakonec si to prostě sedne. Čeňkovi už jsou tři roky, plínky zkušeně vyměnil za nočník a fotrovi na mateřské nastává podle všeho idylické období, kdy péči o hyperaktivní dítě převezme školka. Že by konečně nastal čas, kdy bude moci provozova…

Tvrdohlavá žena
Malým i velkým milovníkům pohádek a lidových báchorek nabízíme rozhlasové zpracování hry Josefa Kajetána Tyla. Poslechněte si příběh o zamilované Terezce a školním pomocníkovi Pěnkavovi, jejichž lásce brání sveřepá a zrazená mlynářka. Jenže životní zkušenosti se nedají …

Baba Jaga
Příšera z východu přichází Závěrečný díl hororové trilogie. Dětští hrdinové čelí rozpínavému zlu přicházejícímu z východu jménem Baba Jaga. Závěrečný díl hororové trilogie. Hrůza se stupňuje. Kája s Pepou a dvojčata Marek a Martin si poklidně žili svoje puberťácké život…

Houbařka
Co skrývá podhoubí minulosti traumatizované mladé ženy? Je tomu již sedm let, co se Sářiným útočištěm stala stará chalupa na šumavském venkově a její život se začal odvíjet v neměnném rytmu, majícím podobu každodenní namáhavé pouti po houbařské stezce, kterou „zdědila“ …

Bez těla
Když se jednoho květnového dopoledne notorický zlodějíček Krajka při docela obyčejné vloupačce rozhodne otevřít i dveře koupelny, netuší, jaká hrůzná podívaná na něj uvnitř čeká. O několik týdnů později po brutálním útoku sám umírá a detektivům zanechá jen několik zmate…

Hovory o józe a mystice č. 5
Vnitřní pránájáma, výklad a praktická ukázka cvičení. Hovory č. 5 jsou namluveny tak, že je podle nich možno cvičit vnitřní pránájámu. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Gomora
Využít všechno jako prostředek a sebe jako účel… Dnes již kultovní výpověď italského spisovatele a novináře, který jako sedmadvacetiletý reportér odvážně pronikl do nemilosrdného světa současné neapolské mafie. Zasvěcené a mnohdy šokující svědectví o působení camorry a …

Faktor Omega
"Vatikán nikdy nezapomíná. Akční thriller balancující na ostří skutečné historie." Co skrývá Gentský oltář a proč byl tolikrát v historii ukraden či poničen? Tajemstvím opředená relikvie vstoupí i do života bývalého agenta FBI Nicka Leeho. Jeho bývalá snoubenka právě v …

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích
Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše …

Kolik váží Matylda?
Dostat se s Matyldou do křížku je fakt moc nebezpečný. Veselá kniha o vážných věcech ukazuje značnou odvahu autora a přináší svěží vítr do české literatury pro děti. Třeťák Kája (správně Carlos) Votruba má nejlepší kamarádku Hermínu a je adaptovanej. Že nevíte, co to zn…

Aristokratka na koni
Problémy s modrou krví a rodinným sídlem doslova v Kostce. „Nejchudší zámek v Čechách“ zůstává věrný svému označení, a tak tu hraběcí rodinka ani personál rozhodně nemají ustláno na růžích. Místo davů návštěvníků se na zámku kupí neproplacené faktury za vodu a hrozí, že…

Tatínek 002
Další kniha patnácti moderních pohádek Arnošta Goldflama o statečném tatínkovi si svým svérázným humorem a fantazií nijak nezadá se svou předchůdkyní. V navenek moderních pohádkách z každodenního života se posluchači mávnutím kouzelného proutku vydají z reality za dobro…

Metráček I.
Nemožně tlustá holka se nevzdává. Hledání sebe sama, svého sebevědomí i místa na světě a mezi přáteli. To jsou témata, která v dospívání řeší každý mladý člověk. Korpulentní Jitka se postaví posmívání svých spolužáků svou odhodlaností ukázat jim, že i „nemožně tlustá h…

Svatý Benda
Kdo je Benda? Mukl. Vrah. Odsouzenec čekající na popravu. Jenže Ervin Lang, kontrolor pankrácké trestnice, si tím není tak jistý. Jednoho dne totiž spatřil něco, co převrátilo jeho život naruby. Od té chvíle ho pronásleduje jediná otázka: Co když Benda není tím, za koho…

Business Risk Buster Intervenes 5
Business Risk Buster Intervenes 5 - audiokniha obsahuje pátý díl seriálu o rizicích podnikání v angličtině. Autor Vladimír John. Účinkují Jon Keeble, Wayne Forester, Lawrence Templeton Do you run a business? Then you have to hear this true story! Every entrepreneur want…

Kouzelníkův únik z reality
Může magický les změnit domýšlivého kouzelníka? Jakožto kouzelník dokáže Anton jednou rukou za zády rozvázat složité uzly. Jakožto člověk si sotva zvládne koupit hrnek kávy, aniž se přitom dostane do potíží. Vlastně by měl být celkem spokojený, ale občas si nemůže pomoc…

Ranhojič
Středověk nelze přežít bez šlechetnosti Robert Jeremy Cole, od devíti let sirotek, si uvědomuje, že dostal do vínku zázračný dar: schopnost vycítit v lidském organismu blížící se smrt. Čelil jí bezpočtukrát jako učeň potulného bradýře, s nímž se protloukal ponurou reali…

O štěněti Betyně
V jednom městě u jednoho domu stála psí bouda. V ní bydlela Betyna - německý ovčácký pes. Jednoho dne vklouzl do zahrady světoběžný kocour Muráš a začal se s Betynou kamarádit.Napsala: Marie Štěrbová. Hajajovy pohádky vypráví: Růžena Merunková.Režie: Jaroslav Kodeš

Mor
Lovestory s jezdcem apokalypsy. Lovestory z žánru young adult. Kam vstoupí jezdec z Apokalypsy, přichází mor a smrt. Hasička Sara Burnsová se rozhodne lidstvo zachránit a jezdce zastřelit. Ten je však nesmrtelný a Sáru zajme. Mezi zajatkyní a jezdcem však vznikne silné …

Modrá hodina
Přílivový ostrov Eris býval domovem umělkyně Vanessy Chapmanové, která zde tvořila výjimečné obrazy a keramiku. Stal se pro ni inspirací i útočištěm. A právě sem ji před dvaceti lety přijel navštívit její notoricky nevěrný manžel, který vzápětí beze stopy zmizel. Během …

Krvavý poledník
Cormac McCarthy vydal svůj pátý román, Krvavý poledník aneb Večerní červánky na západe, v roce 1985, a přestože byly kritické recenze víceméně příznivé, většinu hodnotitelů zarazila nebývalá míra násilí a pozoruhodná absence morálních zásad. Z komerčního hlediska nebyla…

Hovory o józe a mystice č. 27
Jiří Vacek: Bože, mám Tě rád! Zvukový záznam z meditace na Morávce v říjnu 2011. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Láska, smrt a všechno zlý
Přijeli na pohřeb. Jenom netušili, že na svůj vlastní… Podivínský morous Izajáš Havran zaklepal bačkorami a zanechal svým nejbližším vpravdě pohádkové dědictví. Nebo možná ne. Klan Havranových se má totiž podrobnosti závěti dozvědět až poté, co stráví noc na zámku Rabe…

Tři kapitáni – Díl první: Mračna nad arénou
Galaxie daleké budoucnosti. Země i celý zbytek Republiky se zmítá na pokraji Třetí galaktické války. Napětí přituhuje; mír je v nedohlednu. Přesto pozemský Koordinátor vysílá své nejlepší muže za podivnými úkoly, na první pohled nepochopitelnými. Vždyť k čemu jsou dávné…

Léčka u Sorata
Audiokniha Léčka u Sorata, autor John Flanagan, čte Matouš Ruml, režie Jakub Tabery. Hraničářův učeň #18 Will a Maddie jsou vysláni do Toskany na diplomatickou misi, když dorazí zpráva o cizích jezdcích drancujících severní hranici. Při průzkumu zjistí, že jde o předvoj…