Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Bajky i nebajky

Audiokniha Bajky i nebajky

Obrázek podcastu Ticho

Ticho

Mlčení přináší smrt… V Reykjavíku je z kočárku uneseno spící nemluvně a na jeho místě leží cizí mrtvé dítě. I to ale záhy zmizí… O jedenáct let později objeví detektiv Huldar se svou nadřízenou Erlou v kufru odstaveného auta rozřezané ženské tělo bez hlavy. Vyšetřovací

Obrázek podcastu Ernettiho stroj

Ernettiho stroj

Nejlépe střežené tajemství Vatikánu. Román založený na skutečných událostech, který vás zavede někam mezi Dana Browna a Jamese Bonda. Březen 1938. Italský fyzik Ettore Majorana mizí v moři u Sicílie. S ním i tajný projekt, na němž léta pracoval. Podzim 1955. Jako zázrak

Obrázek podcastu Milý mouřeníne - milý Béďo

Milý mouřeníne - milý Béďo

Zlata Kufnerová: Milý mouřeníne - milý Béďo. Odvrácená tvář klasiků marxismu aneb Píší si otcové proletariátuŽe si Karel Marx a Bedřich Engels psali o kapitálu, asi nikoho nepřekvapí. Nečekané ale je, že to bylo velmi často o nedostatku toho jejich díla. V rozhlasové k

Obrázek podcastu Srab

Srab

Román o šikaně a neschopnosti postavit se tyranům. Všechno to byla jen hra a přiznaná póza: zhudebňování hororové tematiky, stylizování se do rolí násilníků a vrahů, nošení děsivých masek na pódiu. Dokud Ripper nevzal do ruky skutečnou zbraň a nezměnil falešné pozérstv

Obrázek podcastu Strašidlo minulosti

Strašidlo minulosti

Ota Fink se vydává po stopách vraha. Sympatický chlapík, soustružník Ota Fink, je důvtipný a neohrožený sukničkář. V detektivce Jaroslava Velinského aka Kapitána Kida hledá vraha své dávné lásky. Soustružník Ota Fink je sympatický chlapík, který se umí postavit k práci

Obrázek podcastu Jan Vojáček: Rozhodni se být zdráv

Jan Vojáček: Rozhodni se být zdráv

Rozhodnout se je prvním krokem na vědomé cestě ke zdraví. Naslouchat vlastnímu tělu však nemusí být tak snadné. Které techniky pomáhají zlepšit naše životní nastavení? Jak prohlédnout iluze, které si vytváříme o světě? Jan Vojáček hledá odpovědi spolu s osobnostmi, kter

Obrázek podcastu Houbařka

Houbařka

Co skrývá podhoubí minulosti traumatizované mladé ženy? Je tomu již sedm let, co se Sářiným útočištěm stala stará chalupa na šumavském venkově a její život se začal odvíjet v neměnném rytmu, majícím podobu každodenní namáhavé pouti po houbařské stezce, kterou „zdědila“

Obrázek podcastu Šest klobouků aneb Jak myslet

Šest klobouků aneb Jak myslet

Dokážete zvýšit efektivnost vašeho myšlení? Naučte se efektivně myslet a používat metodu laterárního myšlení. Audiokniha Šest klobouků načtená Janem Faltýnkem vám představí stejnojmennou metodu světově uznávaného Edwarda de Bona. Teorie šesti klobouků je využívána v po

Obrázek podcastu Nauč se to!

Nauč se to!

>> Nauč se to! je návod, jak se efektivně porvat s učením a pamatováním si – a pokud jste pedagog nebo lektor, tak i s tím, jak svoje znalosti předávat co nejúčinněji. Schválně, vzpomenete si, kdy vám naposledy někdo radil s tím, jak se vlastně učit? A kolik vám tehdy b

Obrázek podcastu Kormidelník Vlnovský

Kormidelník Vlnovský

Marryatův příběh je klasickou robinzonádou. Rodina váženého pana Rolemila se čtyřmi dětmi a černou chůvou se plaví na obchodní lodi z Evropy do Austrálie. V bouři v Indickém oceánu je loď poškozena, posádka vrak opustí a rodinu ponechá na palubě. Jediný, kdo na potápěj

Obrázek podcastu AHA! Rodičovstvo

AHA! Rodičovstvo

Tento prelomový sprievodca pre každého rodiča mení zaužívané postupy vo výchove detí a transformuje vzťah rodiča a dieťaťa do pohodlného spolunažívania. Netrestajte – pomáhajte a vychovávajte! Pomôžte deťom spracovať ich emócie a obmedzte ich neposlušnosť na minimum. P

Obrázek podcastu Nikdy

Nikdy

Nejnovější dramatický špionážně-politický thriller z pera mistra vypravěče přináší poutavý, akční i hluboce lidský příběh ze současnosti, ve kterém se mírově smýšlející představitelé tajných služeb a špičky světových velmocí snaží zabránit katastrofě. Na začátku čelí dr

Obrázek podcastu Walló: Princezna se zlatou hvězdou na čele

Walló: Princezna se zlatou hvězdou na čele

Známá filmová pohádka Mac Friče z roku 1959 se stala předlohou této zvukové nahrávky. S použitím původní hudby a scénáře z filmu ztvárnili postavy pohádky známí herci. V titulní roli je to Sabina Laurinová, prince, kuchtíka a Kazisvěta hraje Jan Šťastný, kuchaře a krále

Obrázek podcastu Někdo mě má rád

Někdo mě má rád

Jiří Ovčáček, historicky první člověk v dějinách České republiky, který zastává jak post první dámy, tak i viceprezidenta, míří plnou parou do učebnic dějepisu. Ještě předtím, než se stane samostatnou maturitní otázkou a možná i povinným předmětem (nauka o Jiřím Ovčáčko

Obrázek podcastu Opřete se do toho

Opřete se do toho

Ženy dlouhodobě převažují mezi absolventy vysokých škol v Evropské unii i ve Spojených státech, přesto na vedoucích pozicích v soukromém i veřejném sektoru sedí v drtivé většině muži. Ženy se tak nemohou plně podílet na rozhodnutích, která zásadně ovlivňují život nás vš

Obrázek podcastu Borovský: Básně

Borovský: Básně

Komentář k původnímu LP XM 60025 z roku 1965: "Bože, dej mi, abych byl pilen, aby ze mne někdy měli Češi radost!" - takový zbožný povzdech si Karel Havlíček zaznamenal do zápisníku v noci 13. ledna roku 1842, když byl pro své kritické stanovisko k náboženským dogmatům a

Obrázek podcastu Slavná Nemesis

Slavná Nemesis

Psychedelická cesta do hlubin nitra, ze které se vám nebude chtít zpátky. Jedna z nejpozoruhodnějších povídek české literatury, v níž se láska mění v posedlost a sku-tečnost splývá s přízrakem. Povídka Ladislava Klímy Slavná Nemesis, která poprvé vyšla v roce 1936, je j

Obrázek podcastu Démoni minulosti

Démoni minulosti

{'cs': 'Když se paní Eliška dlouho nevrací ze své každodenní projížďky, vydává se ji její manžel Vilém z Cornštejna hledat. To, co najde na cestě kousek od hradu, jím hluboce otřese. Naštěstí má opět po boku věrného přítele Jakuba, který se ujímá pátrání a je odhodlaný

Obrázek podcastu Alfa & Omega: Falešná hra

Alfa & Omega: Falešná hra

Dylan: Fotbal byl celej můj život, ale moje zářný vyhlídky ukončila strašlivá chyba. Její jméno je Lana Andersonová. Vypustila do světa všechno špatný, co jsem kdy udělal, ačkoliv jsem jí věřil. Zradila mě a já ji za to nenávidím. Přesto ji vidím pokaždý, když zavřu oči

Obrázek podcastu Ada

Ada

Je důležité najít svoje kořeny. Román je inspirovaný osudem autorčiny německé praprababičky, jejíž rodina v květnu 1945 prošla nechvalně proslulým internačním táborem pro Němce v Nových Hodolanech, přezdívaným Hodolanské peklo. Mladá novinářka Anastázie prochází osobní

Obrázek podcastu Anička na řece

Anička na řece

Anička a její kamarádky prožijí nezapomenutelné léto na vodě! Devátý díl úspěšné série. / Miluješ prázdniny a dobrodružství? Anička ano. Letos je prožije jako správný vodák na řece Lužnici. Zní to jako báječné léto! A navíc s ní pojedou i její nejlepší kamarádky – Dita,

Obrázek podcastu GÉNIUS v nás

GÉNIUS v nás

Jedna z mezinárodně nejlépe prodávaných autorek a cenami ověnčená univerzitní profesorka Tina Seelig vyučuje kreativitu nejlepší a nejbystřejší studenty na Stanfordu. Rovněž učí kreativnímu myšlení podnikatele a vrcholové manažery po celém světě. V audioknize Génius v n

Obrázek podcastu Vítězná sestava

Vítězná sestava

Světí účel prostředky? To je problém, který Štědroňovi hrdinové neřeší. Rozhodně si neberou na své cestě k cíli servítky a jsou schopni vskutku lecčeho. Nicméně, ambiciózní herci, krásné herečky, vykutálení umělečtí agenti nebo posádka debutujícího baru, ti všichni vás