Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Anička v zahradě

Audiokniha Anička v zahradě

Délka:

2 hod 36 min

Čte:

Martha Issová

Vydavatel:

Albatros

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Z historie olympijských her

Z historie olympijských her

Album mapuje historii starověkých olympijských her v dochovaných přednáškách z 30. let, beseda olympioniků připomíná ve vzpomínkách přímých aktérů londýnské letní olympijské hry v roce 1948. Olympijské hry ve starém Řecku - vznik, místo konání a průběh olympijských her

Obrázek podcastu Být normální je na hovno

Být normální je na hovno

Co je to normální? Jsem normální? A vy? A kdokoliv z nás? Všichni jsme obklopeni institucemi, systémy a kulturními zvyklostmi, které vyžadují normálnost. Všichni si musíme vybudovat život a své vlastní já navzdory přísným soudcům zavedené teorie normality. Chci, abyste

Obrázek podcastu Luděk Munzar: "...když jsem to slíbil!"

Luděk Munzar: "...když jsem to slíbil!"

Vyprávění úspěšného herce a režiséra (ale také automobilového závodníka a sportovního pilota) je zajímavou sondou do jedné z oblastí jeho zájmu - letectví. Ale zdaleka nevypráví jen o něm. Luděk Munzar čte z vlastní stejnojmenné románové prvotiny. Luděk Munzar (1933) J

Obrázek podcastu Jak začít MLM - Strašák nebo příležitost?

Jak začít MLM - Strašák nebo příležitost?

Bestseller v ČR. Více než 150 000 prodaných knih za 6 let. Nejjednodušší návod pro podnikaní v MLM. Předmluva: Od počátku mého působení v multi - level marketingu (dále jen MLM) slýchávám o problémech, které mají lidé vstupující do našeho obchodu. I já jsem měl, ale po

Obrázek podcastu Vražda v Orient expresu

Vražda v Orient expresu

Hercule Poirot, jehož naléhavý telegram odvolá z Istanbulu do Anglie, jen tak tak získá místo na palubě luxusního rychlíku Orient-expres, který je mimo sezónu nečekaně plný. Ve vlaku jej osloví bohatý Američan Ratchett, který ho požádá o ochranu, protože se obává, že mu

Obrázek podcastu Hašek: Osudy dobrého vojáka Švejka

Hašek: Osudy dobrého vojáka Švejka

Kompletní Švejk Jana Wericha nově ve formátu 2CD-MP3 Josef Švejk, slavný hrdina románu Jaroslava Haška, představuje v našem životě téměř mýtus. Generace čtenářů znají zpaměti celé pasáže z této proslulé knihy. Tak, jako je spojen obraz Švejka s obrázky Josefa Lady, je

Obrázek podcastu Muž, který si pletl manželku s kloboukem

Muž, který si pletl manželku s kloboukem

Lidský mozek je fascinující vesmír. Skutečné příběhy pacientů slavného amerického neurologa. Autor líčí jejich nemoci i odlišnosti s neobvyklou mírou empatie. Kdy si začnete plést manželku s kloboukem? Tehdy, když váš mozek ztratí schopnost rozpoznávat detaily a všechny

Obrázek podcastu Stalker

Stalker

Joona Linna před rokem zmizel. Skoro všichni si myslí, že je mrtvý. Skoro všichni. Policie obdrží video snímající tajně ženu za oknem, jak si obléká punčocháče. Objekt slídila se druhý den stane obětí krvavé vraždy. Krutost činu dovede vyšetřovatele k pastorovi Rockymu

Obrázek podcastu Radúz a Mahulena

Radúz a Mahulena

Julius Zeyer (1841 – 1901) se proslavil nejen svými romány, ale také pohádkovým romantickým dramatem, Radúz a Mahulena. Toto dílo bylo mnohokrát zpracováno, na divadle, v rozhlase, i pro film. AudioStory nově natočilo tento příběh plný lásky a vášní pro současnou genera

Obrázek podcastu Férová práce

Férová práce

>> Cítíte se v práci diskriminováni? Stal se váš kolega obětí šikany? Doslechli jste se, že jako šéf nejednáte fér? << >> „Kim Scott ukazuje, že proti diskriminaci a obtežování můžeme účinně bojovat pomocí spolupráce a vzájemného respektu.“ — Sheryl Sandberg, bývalá CO

Obrázek podcastu Kapustův případ (Švec a knejp)

Kapustův případ (Švec a knejp)

Václav Vydra v hlavní roli humorně laděného kriminálního příběhu z minulých časů o napraveném pytlákovi, který se poctivě drží ševcovského řemesla, a přesto je obžalován z vraždy.Účinkují: Václav Vydra, Jana Boušková, Josef Somr, Stanislav Zindulka, Vlastimil Zavřel, Da

Obrázek podcastu Vražda potřebuje reklamu

Vražda potřebuje reklamu

Nastoupil, aby zjistil, proč ze schodů sletěl pan Dean. Až to vypátrá, ukloní se a půjde si zase pinkat kriket. V červnu 1933 ještě nebývalo na mediálním trhu obvyklé, aby pod schodištěm slovutné londýnské reklamní agentury dělala reklamu mrtvola. Ani firma pana Randal

Obrázek podcastu Třikrát Sherlock Holmes

Třikrát Sherlock Holmes

Tři příběhy Sherlocka Holmese v další méně známé dramatizaci v hlavních rolích s Aloisem Švehlíkem a Iljou Prachařem.

Obrázek podcastu Hrůza v Dunwichi a jiné příběhy

Hrůza v Dunwichi a jiné příběhy

To nejlepší z tvorby zakladatele žánrů fantasy a sci-fi H. P. Lovecrafta v jedné audioknize. Do napínavých příběhů s propracovanou atmosférou se vkrádají vetřelci z jiných planet i bezejmenní obyvatelé hlubin moří, staří bohové ožívající nešťastnou náhodou i při skrytýc

Obrázek podcastu Jerome: Myšlenky lenivého člověka

Jerome: Myšlenky lenivého člověka

Pro sváteční zahálku... Jeden z nejpopulárnějších humoristů evropské literatury, Jerome Klapka Jerome, známý autor Tří mužů ve člunu byl ve svém osobním životě velký milovník lenošení. I svůj měsíčník nazval "Lenoch". Ve sbírce humoristických esejů Myšlenky lenivého člo

Obrázek podcastu Setkání v sádře

Setkání v sádře

Komedie o setkání viníka a oběti dopravní nehody na jednom nemocničním pokoji. V satirické nadsázce staví hra proti sobě skromnost a zodpovědnost s kořistnickým a nemorálním přístupem k životu.Dramatik, scenárista, režisér a herec Vlastimil Venclík (nar. 1942) začal stu

Obrázek podcastu Někdo mě má rád

Někdo mě má rád

Jiří Ovčáček, historicky první člověk v dějinách České republiky, který zastává jak post první dámy, tak i viceprezidenta, míří plnou parou do učebnic dějepisu. Ještě předtím, než se stane samostatnou maturitní otázkou a možná i povinným předmětem (nauka o Jiřím Ovčáčko

Obrázek podcastu Já si to všechno pamatuju

Já si to všechno pamatuju

Politika, média, veřejný prostor, to vše Jindřich Šídlo sleduje, komentuje a glosuje přes třicet let. Prošel různými typy médií, dnes je možná nejznámější díky sociálním sítím – je jedním z nejsledovanějších Čechů na twitteru. A vášnivým fanouškem fotbalu. Co říká o své

Obrázek podcastu Dva na vraždu

Dva na vraždu

Proč se Kott s Kutílkem vydali na smrtící jízdu, během níž připravili o život čtyři lidi? Bylo to dílo Satanovo? Kdo byl jedním z nejmladších vrahů československé historie a co provedl se svým společníkem? Z jakého důvodu mladiství fanatici do bojových sportů vyvraždili

Obrázek podcastu Jirotka: Saturnin

Jirotka: Saturnin

Předlohou pro naši nahrávku je humoristický román spisovatele Zdeňka Jirotky Saturnin (1942) s postavami vypravěče, nepředvídatelného sluhy Saturnina, tety Kateřiny, jejího syna Milouše, krásné slečny Barbory, strýce Františka, doktora Vlacha a vypravěčova dědečka. Jde

Obrázek podcastu Vítězslava

Vítězslava

Osud české hudební skladatelky Vítězslavy Kaprálové má tragický nádech. Talentovaná mladá žena, která měla všechny předpoklady pro velkou mezinárodní kariéru, zemřela ve věku 25 let. Daleko od svých rodičů a vlasti, v chaosu na začátku 2. světové války. V krátkém čase,

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 82 - Markéta Fialová 08.06.2014

100 statečných - Host č. 82 - Markéta Fialová 08.06.2014

Hostem L. Výborné - M. Fialová (moderátorka zpravodajství TV Nova)

Obrázek podcastu Das Nibelungenlied

Das Nibelungenlied

Audiokniha namluvená v německým rodilým mluvčím. Obtížnost poslechu odpovídá jazykové úrovni A2 pro mírně pokročilé začátečníky. Ein Heldenepos aus dem Mittelalter. Der starke und mutige Siegfried bezahlt mit dem Tod für seine Liebe zu Kriemhild, der Schwester der mäch