Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Album pohádek "Supraphon dětem" 1. - Popelka, Stolečku, prostři se, Kocour v botách....

Audiokniha Album pohádek "Supraphon dětem" 1. - Popelka, Stolečku, prostři se, Kocour v botách....

Délka:

1 hod 9 min

Čte:

Růžena Dvorská

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu 690 otázek v angličtině - Od začátečníků po středně pokročilé

690 otázek v angličtině - Od začátečníků po středně pokročilé

Audiokniha obsahuje téměř 700 anglických otázek pro všechny příležitosti. Pro začátečníky, mírně a středně pokročilé. Možná jste někdy znejistěli, když se vás cizinec na něco zeptal anglicky. Například, kde je restaurace nebo odkud jste. Nebo jestli tato silnice vede do

Obrázek podcastu Zdeněk Štěpánek recituje

Zdeněk Štěpánek recituje

Z komentáře Vladimíra Justla k původnímu LP albu 0 18 0628 "Zdeněk Štěpánek recituje" vydanému v Supraphonu v roce 1969 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: "Od roku 1920, kdy se vrátil z Ruska, byl Zdeněk Štěpánek velkou nadějí jako jeden z nejnadanějších herců české

Obrázek podcastu Tajemný cizinec

Tajemný cizinec

Co způsobí příchod laskavého Satana v životě obyčejné rakouské vesnice na sklonku 16. století? Nadčasový příběh o otázkách etiky a morálky, o relativitě pojetí dobra a zla i o nesmyslnosti lidského počínání.Účinkují: Jan Hartl a Boris Rösner.Režie: Dimitrij Dudík.

Obrázek podcastu Jsem to já?

Jsem to já?

Výběr z knihy hereckých pamětí Vlasty Fabianové, přečetla sama autorka a herečka krátce před svou smrtí v roce 1991.Kniha sugestivně nazvaná Jsem to já?, svědčí nejen o touze a potřebě podívat se na sebe z odstupu, ale také a především o uctě k lidem, od nichž se Vlast

Obrázek podcastu Eva tropí hlouposti

Eva tropí hlouposti

Bláznivý kolotoč plný překvapení a humoru roztáčí dívka s andělskou tváří a čertovskými nápady... Málokdo nezná alespoň filmovou verzi humorného příběhu, který se točí kolem loupeže a námluv a v němž se pomalu každý druhý vydává za někoho jiného. V zámku obývaném rodino

Obrázek podcastu Kdo chytá v lese

Kdo chytá v lese

Creekside. Po rozvodu to měl být můj nový začátek. Místo, kde se usadím se svou dcerou, začnu učit na zdejší střední škole a s trochou štěstí snad přijdu na to, co se stalo mé kamarádce, která tu žila. A zemřela. Ale Creekside si pro mě připravil víc záhad, než jsem ček

Obrázek podcastu Karanténa s moderním fotrem

Karanténa s moderním fotrem

Moderní fotr, Čeněk a Nataša v karanténě! To si takhle jednoho prosluněného odpoledne dá někdo v Číně na stojáka u stánku netopýra na loupačku a za pár měsíců, na opačné straně zeměkoule, jste s rodinou zabarikádovaní doma, protože venku číhá smrt. Šijete roušky, tleská

Obrázek podcastu Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše

Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše

Světový bestseller o partnerských a vůbec nejznámější knihu o partnerských vztazích všech dob si můžete konečně vychutnat (totiž poslechnout) ve dvou.

Obrázek podcastu Léčka u Sorata

Léčka u Sorata

Audiokniha Léčka u Sorata, autor John Flanagan, čte Matouš Ruml, režie Jakub Tabery. Hraničářův učeň #18 Will a Maddie jsou vysláni do Toskany na diplomatickou misi, když dorazí zpráva o cizích jezdcích drancujících severní hranici. Při průzkumu zjistí, že jde o předvoj

Obrázek podcastu Francouzština pro mírně pokročilé B1 - část 1

Francouzština pro mírně pokročilé B1 - část 1

Děkujeme za zájem o poslechový kurz Francouzština – slovní zásoba B1. Kurz je určen pro mírně až středně pokročilé, takže pro jeho nejlepší využití byste měli mít za sebou jeden až dva roky výuky francouzštiny a osvojené její základy. Kurz je založen na kontextovém učen

Obrázek podcastu Byla jsem na světě

Byla jsem na světě

Olga Scheinpflugová (1902-1968) ve svých osobitě komponovaných pamětech vzpomíná na herecké a režisérské osobnosti českého divadla. S většinou z nich ji nepojily jen profesní vazby, ale také pouta přátelská. Do těchto vzpomínek jsou pak vetknuty i úvahy o smyslu a poslá

Obrázek podcastu Neviditelný - Mistři slova

Neviditelný - Mistři slova

Neviditelný - Audiokniha obsahuje psychologický román vykreslující rodinné vztahy a maloměstskou morálku. Jedná se o příběh mladého, sobeckého a vypočítavého muže, který pomocí deníku líčí svou životní cestu v prostředí maloměsta na přelomu 19. a 20. století. Osudem muž

Obrázek podcastu Odepsaní

Odepsaní

Do rodiny Adámkových, redaktora a účetní v penzi, má přijít podivná návštěva, pracovnice sociologické společnosti, která bude 24 hodin denně monitorovat jejich život. Tímto katalyzátorem se urychlí řada nastřádaných konfliktů a k jejich razanci přispěje i syn, kterého s

Obrázek podcastu Zlámané kosti

Zlámané kosti

Mysleli si, že budou v bezpečí. Mýlili se. Zavražděná prostitutka a opuštěné dítě - dva nálezy během jedné zimní noci odstartují další zneklidňující vyšetřování detektiva inspektorky Kim Stoneové. Další, které jí donutí čelit tváří v tvář někomu z jejího hrůzného dětstv

Obrázek podcastu Pan Auťák a pražské tajemství

Pan Auťák a pražské tajemství

Dan Brown po polski. Pan Tomáš, úředník polského ministerstva kultury pátrá po zmizelých uměleckých dílech, která se „náhodou“ objevují na aukcích v Praze a ve Vídni. Příběh jako by vypadl z knih Dana Browna. Vtipně napsané retro, které pobaví. Pan Tomáš je úředník pols

Obrázek podcastu Léčba neklidem

Léčba neklidem

Americký spisovatel O. Henry si získal oblibu svými skvěle stylizovanými povídkami o podfukářích a povedených fintách na vydělávání peněz. Hlavními hrdiny jsou nejčastěji Jeff Peters a Andy Tucker. O prvním z nich autor říká: „Jeff Peters byl zapleten do tolika projektů

Obrázek podcastu Spravedlivá pistole

Spravedlivá pistole

První případ kriminalisty na penzi Augustina Velikého. Zamotané pátrání a temné stíny minulosti. Okořeněno osobitým humorem, vtipnými hláškami a brilantní češtinou. Svižně a vtipně napsaná detektivka odehrávající se v šedesátých letech v Liberci. Stopy vyšetřování však

Obrázek podcastu Tři muži ve člunu (o psu nemluvě)

Tři muži ve člunu (o psu nemluvě)

Klasický, rozmarný literární příběh tří přátel, kteří se společně vypraví na několikadenní dovolenou po řece Temži. Vybrané epizody ze slavného díla anglického humoristy čte Otakar Brousek ml.

Obrázek podcastu Ďáblův nápoj

Ďáblův nápoj

Zločiny na dvoře císaře Karla IV. „Možnost spojit dobu panování Otce vlasti s poutavou detektivní zápletkou a mít při tom dva výjimečné interprety v hlavních rolích pokládám za veliké štěstí. Doufám, že se nám podařilo zachytit něco z atmosféry středověké Prahy a posky

Obrázek podcastu Proč lidé v práci nedělají, co jejich vedoucí očekávají

Proč lidé v práci nedělají, co jejich vedoucí očekávají

Audiokniha Proč lidé v práci nedělají, co jejich vedoucí očekávají je určena vedoucím, manažerům a supervisorům, kteří chtějí zvýšit výkon svého týmu, studentům manažerských oborů, podnikatelům i všem dalším zájemcům o úspěšné řízení lidí v organizacích. Dílo je opatřen

Obrázek podcastu Hvězda-01

Hvězda-01

Drsná kyberpunková detektivka "Hvězda 01" z prostředí chudinských slumů i luxusních soukromých asteroidů vám vyrazí dech – a občas až brutální scény jsou dalším barvitým doplňkem skvěle promyšleného příběhu. Protože Robert Fabian prostě ví, jak se píšou skvělé příběhy.

Obrázek podcastu Okřídlené putování I aneb Báje a pověsti zachycené zřením

Okřídlené putování I aneb Báje a pověsti zachycené zřením

Jak si může vést slavný vojevůdce Lothar Jitrocel v bitvě, jež se zdá být ještě před samotným začátkem zcela prohraná? Uspěje vznešená Athalíwa v hledání milovaného manžela, který zmizel z jejího života nedlouho poté, co jí drahou přísahou zachránil život? Vzpamatuje se

Obrázek podcastu 20. Bulharština - cestovní konverzace

20. Bulharština - cestovní konverzace

20. díl z jedinečné řady 24 audio konverzací, sloužící jako vynikající pomůcka pro turisty i profesionální pracovníky. Obsahuje 32 témat k snadnému dorozumnění, více než 500 konverzačních obratů s výslovností, samostudium formou poslechu a opakování.

Obrázek podcastu Útěky - Lída Baarová

Útěky - Lída Baarová

Otevřenou zpověď herečky Lídy Baarové zachytil v knize Útěky spisovatel Josef Škvorecký. Knížku vydal ve svém torontském nakladatelství na počátku 80. let minulého století. Český rozhlas Olomouc natočil z této knihy pětidílnou četbu na pokračování.Režie se ujal Michal B