Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu A nad tím vším je slunce aneb Když se kruh uzavřel II

Audiokniha A nad tím vším je slunce aneb Když se kruh uzavřel II

Délka:

13 hod 49 min

Čte:

Martin Stránský

Vydavatel:

Tebenas

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Druhá šance

Druhá šance

Svého otce jsem pochoval v Coloradu – bok po boku s jeho elitním týmem hasičů. O deset let později jsem se vydal v jeho stopách. Se svým bratrem bojujeme s požáry na Aljašce. Zažil jsem už ledacos, ale nic mě nedokáže tak rozpálit jako moje nejlepší kamarádka Avery Clai

Obrázek podcastu Odysseus

Odysseus

Před 100 lety publikoval irský spisovatel James Joyce svůj nejznámější román Odysseus, zásadní dílo moderní světové literatury. Ve všedním příběhu jednoho dne jako by ožívaly všechny příběhy světa, včetně antického mýtu o Odysseovi. Možná vás nadchne, možná bude provoko

Obrázek podcastu Podzimní bouře

Podzimní bouře

Válka napříč Andalorem roztříštila mohutné říše a dala vzniknout řadě menších království. Přestože uběhla řada let od posledního velkého konfliktu, mnozí se jen těžko vyrovnali s porážkou. Doby míru totiž vytváří pocit bezpečí a dávají prostor poraženým olízat si své rá

Obrázek podcastu Případ pro exorcistu

Případ pro exorcistu

Komisařka Marie Výrová, protagonistka detektivního příběhu Michala Sýkory, řeší velmi neobvyklý případ. Ve Štěpánově, vesnici nedaleko Olomouce, je v kostele na oltáři nalezeno tělo mrtvé dívky. Je do vraždy zapleten místní kněz, stala se mrtvá obětí nepovedeného exorci

Obrázek podcastu Ač zemřeli - ještě mluví 2.

Ač zemřeli - ještě mluví 2.

Původní LP album 1018 2681 Ač zemřeli - ještě mluví II. vydal Supraphon v roce 1979 - nyní album vychází poprvé digitálně. Titul je složen z vyprávění a z dokumentů o osobnostech našeho kulturního života jako např. Eduard Bass, Josef Čapek, Helena Malířová, Gabriela Pre

Obrázek podcastu SPRÁVNÁ PĚTKA jede tábořit

SPRÁVNÁ PĚTKA jede tábořit

Může to být strašidelný vlak? Čekali, až se ze tmy vynoří světla lokomotivy jako dvě ohnivé oči… Tohle vypadá na senzační prázdniny: čtveřice kamarádů se psem Timem jede stanovat do vysněné pustiny na vřesovištích! Má na ně dohlížet učitel Luffy, roztržitý milovník hmy

Obrázek podcastu Meč magistra medicíny

Meč magistra medicíny

Meč magistra medicíny je prvním dílem série Kronika katů Mydlářů. Příběh proslulého kata, magistra Jana Mydláře, tu vypráví jeho syn, který po něm toto řemeslo zdědil. Historický román se odehrává v rudolfínské Praze a z jeho hrůzostrašných, tajemných a krví obestřených

Obrázek podcastu Život víry 2020/5

Život víry 2020/5

Život víry 2020/5 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Petr Hodec, Pavel Kohl, Rasťo Kvasňovský, Lucie Endlicherová, Kateřina Hodecová. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma – Nedokonalý křesťan Jak se pozná zralý kře

Obrázek podcastu Tři muži ve člunu

Tři muži ve člunu

I když se zde podává tato slavná kniha anglického humoristy, až dosud vydaná v miliónech výtisků po celém světě ve zhuštěné formě, nebudou posluchači o nic ochuzeni. Obsahuje totiž z příhod Tří mužů ve člunu jen ty nejlepší a nejhumornější, a tak mu poskytne dobrý pocit

Obrázek podcastu Nevinným sa neodpúšťa

Nevinným sa neodpúšťa

Každý normálny človek má aspoň jedného kamaráta či kamarátku. Niekedy sa z nich stanú manželia, niekedy manželky, občas ostanú kamaráti kamarátmi. Hovorí sa, že čím ich je viac, tým je život ľahší, no nie vždy je to tak - často idú riadne na nervy. Zvládnuť výstrelky ro

Obrázek podcastu Zánik samoty Berhof

Zánik samoty Berhof

Polosirotek Ulrika, její opilecký otec a jeho milenka se stanou rukojmími německé skupiny pod vedením fanatické jeptišky Salome, hledající na čas úkryt a stravu. Samota Berhof se stává svědkem psychologického boje o přežití. Slavný román Vladimíra Körnera z roku 1973 se

Obrázek podcastu Klan Gucci

Klan Gucci

„Ve jménu Otce, i Syna, i Klanu Gucci“. Nechte si vyprávět temný příběh jedné italské rodiny, která ve víru vzájemných intrik a touhy po ještě větším bohatství ztratila rodinné impérium. Odhalte, co předcházelo ránu 27. března 1995, kdy se rozlehly milánskou ulicí čtyři

Obrázek podcastu Křepelková: Hvězda naděje

Křepelková: Hvězda naděje

Naše dramatizovaná pohádka začíná svatbou princezny Hvězděny a budoucího krále Jaromíra, ale svatbu překazí tajemný rytíř a vyzve prince na souboj. Princ ale nechce bojovat, je rozmazlený, bojí se a chová se jako zbabělec - rytíř mu dá lhůtu tři roky, aby si princeznu z

Obrázek podcastu Oheň a krev I.

Oheň a krev I.

Fascinující kronika dějin královského rodu Targaryenů, předcházející Hře o trůny. Targaryeni jako jediní z dračích pánů a jezdců uniknou Zkáze Valyrie, usadí se na Dračím kameni a postupně se zmocní vlády nad Západozemím. Přesto se však nedokáží ubránit vnitřním svárům

Obrázek podcastu Příběhy památných stromů

Příběhy památných stromů

„Na počátku bylo slovo…“A kdo jiný, než člověk zabývající se psaním, by měl souhlasit. Jenže – není slovo jako slovo… O tom jsem se sama přesvědčila, když při nahrávání pověstí jsem tiše poslouchala slova mnou před časem poskládaná do příběhů, slova, o kterých jsem si m

Obrázek podcastu Neviditelný

Neviditelný

Jen málo českých spisovatelů dokázalo dát svým příběhům tak hutnou a působivou atmosféru jako Jaroslav Havlíček, nejvýznamnější představitel tuzemského psychologického románu 20. století. Právě pro znepokojivý spodní proud, kterým autor podemílá životy postav, se dodnes

Obrázek podcastu Tichý zabiják

Tichý zabiják

Zbožňovaná filmová diva Betty Winterová umírá poté, co na ni při natáčení spadl světlomet. Ale byla to vůbec nehoda? Vyšetřování přivádí Gereona Ratha do berlínských ateliérů, kde to vře, neboť celá branže se dramaticky mění. Svět dobývá zvukový film a mnohým ujíždí vla

Obrázek podcastu Kouzelné zrcadlo

Kouzelné zrcadlo

Hrdina titulního příběhu Simon Lom si koupí ve starožitnostech magické zrcadlo z doby Rudolfa II. a na jeho ploše spatří výjev z jednoho ze svých minulých životů – osudy pana Šimona Lomnického, umělce ze 17. století. Protagonista třetího příběhu Dáma z obrazu se při náv

Obrázek podcastu Půlnoční gang

Půlnoční gang

Půlnoc je doba, kdy všechny děti tvrdě spí, samozřejmě až na... Půlnoční gang! Držte si berle, jízda začíná! Dobroduržství čeká někdy tam, kde bychom ho nejméně čekali. A pobyt v nemocnici se může změnit v supertajnou misi! Nevěříte? Tom si to taky nemyslel. Pak ale do

Obrázek podcastu Z nového světa

Z nového světa

Příběh vzniku nejslavnější symfonie Antonína Dvořáka. Podle známého Goethova principu "básně a pravdy" se autor skrze zásadní i zdánlivě náhodná setkání pokouší přiblížit skladatelovým myšlenkám a tvůrčím zdrojům. V režii Jiřího Horčičky účinkují mj.: Bedřich Prokoš, Da

Obrázek podcastu Kniha pro ženy

Kniha pro ženy

Jste často unavená a přestaly vás bavit věci, které vás dříve naplňovaly? Berou ostatní jako samozřejmost všechno, co pro ně děláte? Bouchnete někdy při hádkách jako papiňák a pak si to vyčítáte? Olga Studničková Šípková a Milan Studnička vám ukážou, jak vystoupit z toh

Obrázek podcastu Okamžiky s Otou Pavlem

Okamžiky s Otou Pavlem

Uslyšíte unikátní svědectví o hlubokém přátelství Arnošta Lustiga a Oty Pavla. Budeme sledovat jejich cestu od prvních literárních pokusů v rozhlase, novinách a časopisech až k úspěšné literární dráze. Arnošt Lustig některé společné zážitky shrnul v knížce Okamžiky s Ot

Obrázek podcastu Slovenské prostonárodné povesti dľa P. E. Dobšinského (druhá séria)

Slovenské prostonárodné povesti dľa P. E. Dobšinského (druhá séria)

Cyklus obľúbených povestí rozprávkarskej legendy, v majstrovskom podaní Dušana Jamricha.

Obrázek podcastu Čtyři případy mladého Oldřicha z Chlumu

Čtyři případy mladého Oldřicha z Chlumu

Audiokniha je malým dárkem těm posluchačům, kteří si zamilovali příběhy královského prokurátora a správce hradu Bezděz Oldřicha z Chlumu. Audiokniha je malým dárkem těm posluchačům, kteří si zamilovali příběhy královského prokurátora Oldřicha z Chlumu. Ani jedna z povíd

Obrázek podcastu O nepotřebných věcech / Pohádky i pro Světlušku

O nepotřebných věcech / Pohádky i pro Světlušku

Našel jsem ve sklepě krabici po tatovi a na ní bylo jeho rukou napsáno Staré nepotřebné hadry. A uvnitř opravdu nebylo nic jiného, i když jsem tam čekal skrytý poklad. A to mě přivedlo na myšlenku napsat pohádky O nepotřebných věcech a lidech a tak se bude jmenovat i kn