Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu 1001 myšlenek: část Náboženství

Audiokniha 1001 myšlenek: část Náboženství

Délka:

6 hod 48 min

Čte:

Gustav Bubník

Vydavatel:

ProgresGuru

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Kipling: Mauglí - Kniha džunglí

Kipling: Mauglí - Kniha džunglí

Původní supraphonské 2LP album 1 18 2207 vydané v roce 1977, bylo vydáno poprvé na CD ve zkrácené formě (SU 5399-2) - nyní vychází digitálně 1:1 i s původním obalem.

Obrázek podcastu V kopřivách

V kopřivách

Jana tuší, že muž, se kterým čeká dítě, něco skrývá. Musí odhalit pravdu. Radka zjišťuje, že její syn provedl něco, co nejde vzít zpět. Musí ho ochránit před následky. A v kopřivách leží dívčí tělo. Na maloměstě, kde si lidé vidí až do kuchyně, ale přitom před sebou maj

Obrázek podcastu Vianočná nádielka

Vianočná nádielka

Každý detektív z oddelenia vrážd raz urobí chybu, tento rok to vyšlo na Hanzela - prihlásil sa do služby rovno na Štedrý deň. Prihlásil sa dobrovoľne, čo nešlo kolegom do hlavy. Všetci ho odhovárali, argumentovali, že po Burgerovi je najstarší detektív na oddelení, má p

Obrázek podcastu Mízožravci

Mízožravci

Martin Novák se vrací do rodného města uložit urnu s babiččiným popelem. Opravdu přináší smrt svým blízkým? Anebo za tím vězí něco jiného? Má s tím snad něco společného tajemný spolek Ochránci Háje, který se vine historií města jako jedovatý had? Proč jsou Martinovy vzp

Obrázek podcastu Priepasť

Priepasť

Bývalý lezec trpiaci panickým strachom z výšok narazí na legendu o skalnej plošine v Tatrách, kde neznáma sila núti ľudí, ktorí tam zablúdia, skočiť do priepasti a zabiť sa. Nezvyčajné množstvo smrteľných nehôd v tejto oblasti mu nedá spávať. Rozbehne pátranie na vlastn

Obrázek podcastu Nora Sandová 4: Mlčet jako hrob

Nora Sandová 4: Mlčet jako hrob

Na reportérku Noru Sandovou toho bylo v poslední době příliš, a proto se rozhodne odcestovat do Thajska a trénovat tam kickbox. Jednoho dne se náhodou dozví o brutálním stětí policisty v anglickém Toppinghamu. Na internetu se objeví záznam popravy, vše nasvědčuje tomu,

Obrázek podcastu Muž bez tváře

Muž bez tváře

Dobrý novinář riskuje krk i pro pravdu, o kterou nikdo nestojí… Velkou Británii čekají volby, ale ostřílený britský novinář Neil Bannerman má jiné starosti. Během jeho pracovního pobytu v Bruselu totiž došlo k tragédii, při níž zemřeli britský ministr zahraničí a místní

Obrázek podcastu Lidský faktor

Lidský faktor

"Vím jen to, že ten, kdo si vytvoří nějaké pouto, je ztracen. Do jeho duše už vnikl zárodek zkázy." Joseph Conrad Rozhlasová dramatizace špionážního románu. Nahrávka z roku 1993 v režii Jana Bergera. V hlavních rolích: Jiří Adamíra a Hana Maciuchová Dále hrají: Jan

Obrázek podcastu Svatí kacíři svazek 1.

Svatí kacíři svazek 1.

První díl sudioverze románu, jehož ústředními postavami románu na pomezí literatury faktu a beletrie jsou soluňští bratři Konstantin (Cyril) a Metoděj. Příběh jejich velkomoravské mise je zde podáván jako součást historicky věrného obrazu doby. Ve velkolepé fresce pozná

Obrázek podcastu Život na ostro

Život na ostro

Manželé Fafkovi si o svém jediném synovi nedělají žádné iluze. Kájovi je dvacet a zatím ještě nepřišel na to, co by chtěl v životě dělat. Kromě psaní poezie, kamarádů a slečen ho nic nezajímá. Fafkovi jsou oba právníci, přesto je dost zaskočí, když si Karel jednoho dne

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Jožánek

Jožánek

Rodiče pětiletého Jožky Karpíška odjíždějí služebně na dva měsíce do Londýna a chlapce svěří do péče sousedky, paní Pokorné. Jožánek však uteče ke svému dědečkovi, který je bývalý převozník. Bydlí přímo u vody se psem Sultánem a oslíkem Kylijánem. Tady chlapec prožívá k

Obrázek podcastu Zlý pes

Zlý pes

Věříte na mýtické legendy? Některé vás mohou i zabít. Na norfolkském venkově dojde k brutální vraždě mladé ženy, kterou má podle místních obyvatel na svědomí mýtický pes – Černý Ďas. Jenže podle ran na těle nejde o žádného psa, ale o nelítostného vraha. A šéfinspektor

Obrázek podcastu Hodiny

Hodiny

Světoznámý román je literární poctou spisovatelce Virginii Woolfové , popisuje jeden běžný den tří ženských postav (Virginie Woolfová, Paní Dallowayová a Paní Brownová), podobně jako Virginie Woolfová v Paní Dallowayové popisuje jediný den Paní Dallowayové. Původně zamý

Obrázek podcastu Zakázaný chtíč

Zakázaný chtíč

Plán zněl jednoduše: Zahodit staré zvyky a vést normální slušný život. Práce učitele se zdála skvělou volbou. Kdo by čekal, že se mi do cesty připlete ONA? Viktorie, bláznivá středoškolačka, která svým koketováním ničí vše, co jsem si vysnil. Mé staré já nešlo umlčet. N

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 95 - Daniela Písařovicová 08.06.2014

100 statečných - Host č. 95 - Daniela Písařovicová 08.06.2014

Hostem J. Pokorného - D. Písařovicová (moderátorka ČT)

Obrázek podcastu Rozvaliny Gorlanu

Rozvaliny Gorlanu

První díl fantasy ságy Hraničářův učeň, na jejíž knižní předloze vyrostlo mnoho čtenářů, nás zavádí do tajemstvím opředené země Araluen. Mladík Will si už dlouho přeje absolvovat rytířský výcvik na hradě a stát se zdatným bojovníkem, jakým byl podle legend jeho otec. Na

Obrázek podcastu Maigret - S úctou Picpus

Maigret - S úctou Picpus

Vědma si smrt nevyvěštila. I podezřelí jsou na zabití, ale kampak s tím na Maigreta! Policie nezabránila ohlášené vraždě věštkyně, před níž ji varoval vzkaz s podpisem „Picpus“. Kdo by taky ohlídal 482 jasnovidek na území Paříže! Ani ubohá slečna Jeanna svůj osud z kou

Obrázek podcastu Špitál

Špitál

Zkušený lékař, jemuž náročná operace nedá spát. Starý pacient, který najde spřízněnou duši v laskavé medičce. Rodiny, které stmelí až vážná nemoc. To jsou jen některé ze širokého spektra příběhů, s nímž kardiolog a spisovatel Josef Veselka přichází v nové povídkové sbír

Obrázek podcastu Sirotčinec slečny Peregrinové: PODIVNÉ MĚSTO

Sirotčinec slečny Peregrinové: PODIVNÉ MĚSTO

Nejde jen o to, kým se máme stát, ale co máme vykonat. Jacob Portman se vydává se svými novými přáteli do Londýna, kde chtějí najít lék pro slečnu Peregrinovou, uvězněnou v ptačí podobě. Jenže ve městě ničeném válkou na ně na každém rohu číhají nečekaná překvapení. Děti

Obrázek podcastu Černá díra

Černá díra

Drastická hrozba z minulosti se naplňuje! Je opravdu nutné brát tak vážně vzkaz třináctiletého školáka, který kdysi v časové schránce zanechal nenávistný vzkaz prorokující smrt hned několika lidem? Detektiv Huldar zastává názor, že vyšetřování banální patálie dostal na

Obrázek podcastu Treperendy

Treperendy

Co může způsobit obyčejný drb, pomluva nebo fáma, ukazuje rozverná situační komedie italského dramatika Carla Goldoniho. Napsal ji sice už v roce 1751, ale nenechte se mýlit - Treperendy jsou stále aktuální. Poslechněte si je s Jiřinou Jiráskovou, Martinem Štěpánkem a d

Obrázek podcastu Stojí za riziko

Stojí za riziko

Žhavý románek s neznámým měl zůstat jednorázovým dobrodružstvím. Jenže když mi ho kamarádka představí jako svého strýce a slavného fotbalového trenéra, všechno se zkomplikuje. Útěk do jeho domu u jezera rozpoutá tajný vztah, který rychle přerůstá v něco hlubšího. Jenže