Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 76 - Mnislav Zelený 08.06.2014

Audiokniha 100 statečných - Host č. 76 - Mnislav Zelený 08.06.2014

Obrázek podcastu Králíčci v ohrožení

Králíčci v ohrožení

Při výletu k hájovně se malá neposedná Pavla šťourá klacíkem v mraveništi. Mravenci splašeně pospíchají do všech směrů – a vlezou jí i do nohavic... Naši čtyři kamarádi z Medového lesa naštěstí znají cestu k nejbližšímu potoku a Pavlínčinu energii dokážou využít k záchr

Obrázek podcastu Kolotoč a Copánek upletený z povídání, říkanek, písniček a hádanek pro nejmenší děti

Kolotoč a Copánek upletený z povídání, říkanek, písniček a hádanek pro nejmenší děti

Pásmo z osvědčených a oblíbených textů pro děti známých českých básníků Františka Hrubína, Františka Halase, Josefa Bruknera, Karla Šiktance, Josefa Kainara, Jana Čarka a Oldřicha Mikuláška přednášené hravě a zábavně dětmi i dospělými interprety je nazvané Kolotoč. Na n

Obrázek podcastu Voda na Marsu

Voda na Marsu

Na čtyřech místech povrchu Marsu - v oblastech zvaných Hale, Palikir, Horowitzův kráter a Coprates Chasma objevili výzkumníci NASA spektrální analýzou pozůstatky zanechané proudem silně slané vody. Všeobecně se soudí, že jde o první skutečný důkaz existence tekoucí vody

Obrázek podcastu Sherlock Holmes a Labyrint smrti

Sherlock Holmes a Labyrint smrti

Píše se rok 1895 a Sherlock Holmes spolupracuje se soudcem nejvyššího soudu, jehož svérázná dcera beze stopy zmizela. Holmes a Watson se tedy dají do práce a začnou pátrat. Zjistí, že pohřešovaná žena – Hannah Woolfsonová – se sama dala do vyšetřování zmizení své kamar

Obrázek podcastu Ostrov

Ostrov

Mia se vrátila na ostrov Hitra s úmyslem udělat za svojí policejní kariérou tlustou čáru. Jedenáctiletá Sofie ji však přemluví, aby se pokusila vyřešit záhadné zmizení jejího kamaráda. Místnímu policistovi Eriksenovi zase dělá starost znesvěcený oltářní obraz v kostele.

Obrázek podcastu Carpe jugulum

Carpe jugulum

Je nejobávanějším predátorem člověk? Jen pokud si domů nepozve upíry… Král Verence dělá všechno pro to, aby se jeho zemička uprostřed hor Beraní hlavy na mapě světa úplně neztratila. Do Lancre se tak na jeho pozvání sjede množství významných hostů, kteří mají spolu s ní

Obrázek podcastu Vyšší spravedlnost

Vyšší spravedlnost

Když zákon selže, nastupuje pomsta… Co když je spravedlnost slepá a vrahové zůstávají na svobodě? Pak musí přijít někdo, kdo je nenechá uniknout bez trestu. Ve švédské Uppsale policie vyšetřuje sérii brutálních vražd mladých žen, které si vrah nevybírá náhodně. Jeho obě

Obrázek podcastu Likario

Likario

Druhý díl ze série Likarijská trilogie. Likario zažívá obrovský rozvoj, vlastně se teprve teď stává městem. Lidé, skřeti i všemožní míšenci zde nacházejí dobré místo k životu. Ve starém podzemí se však někdo skrývá. Potají získává spojence, zastrašuje, korumpuje. Plánuj

Obrázek podcastu Jack Reacher: Varovný signál

Jack Reacher: Varovný signál

Když to nejde po dobrém, ať promluví pěsti. Jen pokud možno ne bezhlavě… Někdejší důstojník vojenské policie Jack Reacher by si zřejmě v roli vyhazovače dál lebedil v barech a stripklubech floridského Key Westu, kdyby ho tam nevyčmuchal jistý Costello. Jackovi se sice p

Obrázek podcastu Božský bastard

Božský bastard

Ambiciózní praktikantka. Perfekcionistický šéf. A pořádná spousta šikany. Náročný, bezohledný… a naprosto neodolatelný! Božský Bastard. Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náro

Obrázek podcastu Pohádka houbového skřítka

Pohádka houbového skřítka

V pohádkovém vyprávění se setkáme s lesním skřítkem, který má na starosti houbové semínko. Co všechno se stane, když se tohle semínko dostane do rukou lidí, o tom vypráví příběh Marie Kubátové v režii Jana Bergera z roku 1989.Účinkují Ferdinand Krůta, Pavel Pípal, Věra

Obrázek podcastu Vzpomínky na zítřek

Vzpomínky na zítřek

Vyvrcholení čarodějnické trilogie Petry Slovákové je konečně tady i jako audiokniha! Jana a Petr jsou rozdělení a Ostrava je na pokraji magické války o moc. Hlasy oblíbeným postavám opět propůjčili Sára Erlebachová a Jakub Burýšek. Jana zůstala osamělá a semletá okolnos

Obrázek podcastu Kolář: Z deníku kocoura Modroočka

Kolář: Z deníku kocoura Modroočka

Něžné a hřejivé vyprávění o malém kocourkovi, který si píše deník o všech zážitcích se "svým člověkem", o objevování okolního světa, o setkáních s přáteli i nepřáteli, vyprávění o tom, kdo je Zelenoočka, Bělovous, Zrzunda, Franta Šramota a hlavně Kiki a také o tom, co s

Obrázek podcastu Ano, jsem robot

Ano, jsem robot

Píše se rok 2032 a na Měsíci, na osmé translunární dálnici nedaleko kráteru Collin, došlo k události, která odporuje všem fyzikálním zákonům. Co se vlastně stalo, se bude snažit vypátrat zpravodaj agentury Zprávy dne, který bude o svých zjištěních neprodleně informovat

Obrázek podcastu Geniální přítelkyně I.-IV.

Geniální přítelkyně I.-IV.

Mistrovská tetralogie o přátelství, lásce, křivdě, věrnosti i zradě. Příběh Lily a Elen budete chtít poslouchat jedním dechem až do konce. Ferrante podává strhující sílu výpovědi o těch nejzákladnějších citových poutech a v tom je nepřekonatelná. Cítíte prach, špínu, c

Obrázek podcastu Deník malého poseroutky 13 – Radosti zimy

Deník malého poseroutky 13 – Radosti zimy

Když Gregovu školu zasypou hromady sněhu, promění se čtvrť Heffleyových v jedno velké zimní bojiště. Nepřátelské skupiny soupeří o území, staví obrovské sněhové pevnosti a válčí v mnoha nezapomenutelných koulovačkách. V nastalém zmatku čeká Grega a jeho nejlepšího kamar

Obrázek podcastu Madeleine the Little Pike and a rainbow ball

Madeleine the Little Pike and a rainbow ball

Obtížnost četby A2. Pro děti ve věku 6-9 let, mírně pokročilí. Knihu čte rodilý mluvčí. Hlas je doplněn přenádhernými hudebními melodiemi. Pohádkový příběh se šťastným koncem. Madeleine the Little Pike is a rascal. She gets her teeth into anything that moves and is resp

Obrázek podcastu Jak zabránit klimatické katastrofě

Jak zabránit klimatické katastrofě

>> „Gates předkládá vůbec nejsrozumitelnější vysvětlení toho, co je příčinou oteplování naší planety, jak měřit vliv myriády lidských činností na tento ohromující a zdánlivě nevypočitatelný problém, a konečně jak se s tím efektivně vypořádat. Je to nejužitečnější návod

Obrázek podcastu Dobrodružství pavouka Čendy

Dobrodružství pavouka Čendy

Pavouk Čenda a jeho kamarádka dřevěná kukačka spolu žijí ve starém opuštěném domě. Zaběhnutý řád však jednoho dne naruší zloděj a pak i lopaty buldozérů, které začnou dům bourat. Všechno zlé ale bývá pro něco dobré. A Čendův útěk z bezpečí starých hodin doprostřed nezná

Obrázek podcastu Dívka v orlích spárech

Dívka v orlích spárech

Sedmý díl série Milénium, tentokrát z pera Karin Smirnoff. Vzdálený sever Švédska zachvátila zlatá horečka. Dosud nevyužité přírodní zdroje lákají zástupy lidí, ne každý však přijíždí s čistými úmysly. Lisbeth Salanderovou sem nepřivádí vidina bohatství, nýbrž úkol stát

Obrázek podcastu Pan Garcia

Pan Garcia

"Byl nádherný, starší a tajemný. Věděla jsem, že máme problém, hned jak se naše oči setkaly. Seznámili jsme se v kavárně můj první den v práci. Usmál se, já uvnitř roztála... pak ochutnal moji kávu a vyhodil ji. Znovu, další den a další. Tu kávu fakt nesnášel, a přesto

Obrázek podcastu Geniální přítelkyně I.

Geniální přítelkyně I.

První díl „neapolské tetralogie“ Eleny Ferrante. Příběh Lily a Elen budete chtít poslouchat jedním dechem až do konce. Dvě ženy, které se poprvé setkaly v první třídě obecné školy a přes absolutní opačnost svých povah se spřátelily a přátelství jim vydrželo celý život.

Obrázek podcastu Jsem to já?

Jsem to já?

Výběr z knihy hereckých pamětí Vlasty Fabianové, přečetla sama autorka a herečka krátce před svou smrtí v roce 1991.Kniha sugestivně nazvaná Jsem to já?, svědčí nejen o touze a potřebě podívat se na sebe z odstupu, ale také a především o uctě k lidem, od nichž se Vlast

Obrázek podcastu Kaiser-Lábus: Nekonečná deska

Kaiser-Lábus: Nekonečná deska

Původní LP album 11 0910-1 811 "Oldřich Kaiser Jiří Lábus Nekonečná deska" vydal Supraphon v roce 1989, část nahrávky byla vydána v roce 2007 jako součást CD SU 5837-2 "Kaiser a Lábus Lůďo, to je nap(r)osto no(r)mální a další povedené scénky". Tentokrát ale vychází půvo